Piercing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hjááj ..énisattólfélek😊)..inkább énadok vmit a ...😊)

predator1982
na te csak ne nyújtogasd a nyelvedet, mert adok a szádra...

pred

<#beka2>

<#buck><#eljen>

NeverwinterKING
nem tudtam 😮 😄
gondolkodok még egyen de se pénz és még anyám se engedi :|
de majd lesz... azér is 😄

\"You are fucking crazy people!\"

predator1982
kössz

pred

nem neked😄
sztem te jófej vagy...legalábbis amiket visszaolvastam alapján annak tartalak...<#circling>
predator1982
ezt most kinek irtad?

pred

ajjajj...én utááálom ha valaki ilyeneket csinál...hogy õ a szüleim helyében...stb. hát 1:nem vagy (szerencsére?) se az anyám se az apám 2:tényleg én se értem hogy egy köldök pinyó miben elrontás? bocs de lehet hogy én vagyok hülye. csak elmagyaráznád? éés am a tetkóra mondtam hogy nem lesz csak gondoltam rá. és gyorsan ki is vertem a fejembõl😄 szóval nem tudom.
predator1982
ne forgasd ki a azavaimat, nem azt mondtam hogy a tetkó rossz dolog, csak nagyon meg kell gondolni. nekem abból is van három, plussz a szemöldököm is tetoválva van.

pred

maximálisan egyetérek tetkó is hasonlóan fölösleges...

Jah szerintem az

predator1982
26 na igen, sztem , bár én igazán nem akarok okoskodni,a tetkóval még azért várjál, mert azt bizony ha megunod, nem lehet egyik percrõl a másikra leszedni, mig a piercing azért beforr ha kiveszed...

pred

egy köldökpiercing elrondítás?
te se vagy gyenge :\

BUDA > miskolc.

micsoda 14 évesen így elrondítod magad?szüleid helyében én megbolondulam volna<#wilting>

😄 és te mennyi idõs vagy? 😊 igazából tetkón is gondolkoztam...csak azért 14 évesem lehet hogy már kicsit túlzás lenne<#vigyor3>
predator1982
az enyémbe mondjuk nem szóltak bele, csak amikor a tetkómat megcsináltattam igy felnõtt fejjel, apám csak ennyit mondott, hogy a sittesek vannak tele tetkóval😄DDDDD

pred

14<#hawaii><#nyes>deee igazából megmondtam hogy szeretnék valamikor aztán persze nem vettek komolyan mondták hogy jaa jó persze😄 én meg 1 hétre rá megcsináltattam aztán csak néztek...és mondták hogy hülye vagyok...és úgy nagyjából ennyi😄
predator1982
ja, hát elég szar volt, amúgy te hány éves vagy hogy mondod 16 éves szülinapodra szeretnél piercinget?? szüleid igy megengedik hogy szúrasd magad?

pred

jut is eszembe!!! ma vagyunk 2 hónaposak<#vigyor3><#vigyor3>
annyira rossz volt? hát remélem én nem így járok :/
predator1982
nekem hat évig volt, csak hátrébb tetettem, mert a volt melóhelyemen nem lehetett ilyesmi, és a nyelv alsó részén lévõ kis lebenyke állandóan ráhúzódott az alsó golyóra. és emiatt állandóan bedurrant a nyirokcsomóm is, na ezt birtam hat évig aztán kivettem, mondtam én nem szenvedek vele tovább...

pred

ohh...majdnem eltaláltam😄 én nekem "csak" köldök van...mondanom se kell ugye hogy immmmmádom😊 viszont 16. szülinapomra szeretnék egy nyelvet is...mármint piercinget😄
predator1982
orr , köldök, és ajak

pred

szemöldök, ajak, és még mi?
predator1982
ahha, kettõ, bár most összesen van három...

pred

és akkor 2 lenne?? az nem túl sok?<#vigyor3>
predator1982
ja nekem is jobb oldalon van, de gondoltam arra kéne még egy a másik oldalra is, csak az alsó ajakra...

pred

nah ilyen😊
predator1982
amúgy ha ajánlhatok a Lurdy házban csináltasd meg nyugodtan a fodrászatba ha bemész onnan nyilik egy tetkószalon, pici, de megbizható, ott csinálnak piercingeket is. én az összes tetkómat ott csináltattam, és nem volt gondom.

pred

predator1982
sztem fasza, én már csak tudom, nekem ott is van😄DDDD

pred

az ami az ajkad fölött van...<#vigyor3>
mijazaszépségpetty???

....uhh,bocs,még igy utólag,h nektek mi a véleményetek a szépségpöttyrõl?Ezt igy mostanában nézegettem,és valahogy jobban bejön,mint az orr....

igen,a westendrõl hallottam dolgokat,nem szivesen tetetném be ott XD....a fájdalom nem gond,simán ellehet viselni,am köcc!

predator1982
hát én már nem emlékszem, csak arra, hogy elég gyorsan begyógyul, nem dagad be mint a többi, viszont fáj....a westendbe ne menj, legalábbis ott nekem még fájdalomcsillapitót sem akartak adni...

pred

Hello!
Húsvétra szeretném magam meglepni egy orrpiercingel...valaki eltudná nekem mondani,h kb mennyi a gyógyulási idõ,és h kb mennyibe lenne.....megha van valaki,aki Budapesten tud egy jó helyet,hálás lennék neki... 😛

predator1982
nekem három van: köldök, orr, és ajak

pred

Nivea
personal computer

NeverwinterKING
aha. több nincs^^ neked?😮

Igen, a pc mást is rövidíthet 😊 😛 de most mi konkrétan a piercingekrõl, testékszerekrõ beszélünk.... 😊 szerintem ez esetben egyértelmû...de ha ez téged zavar.... 😛<#buck>

Piercing Varázs, minden ami testékszer http://www.piercingvarazs.hu

predator1982
ööö hát igen van benne valami,és az az egyetlen egy van???

pred

NeverwinterKING
nem kérdezted 😄D

Trisztin
hát akkor igazán más körökben mozgunk,mert az én környékemen a PC teljesen mást rövídit...
[amúgy meg teljesen rosszul vagyok ettõl,hogy mindig mindent rövidíteni kell <#falbav><#falbav>]

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Decsy! Nem kell tartani a szemöldök piercingtõl. A szúrás nem rosszabb, mint bármelyik másik piercing behelyezése esetén. Fagyasztó spray-el van érzéstelenítve, és utána kezelni kell, ahogy a "kolega" említette. 😊 Ritkán elõfordulhat (inkább lányoknál), hogy a szervezet kidobja, de ez nem számot tevõ.
<#wink>

Trisztin! Elég rég óta használjuk a "PC" rövidítést....nem hiszem , hogy kifogásolható lenne, mint szleng...vagy csupán az egyszerûség kedvéért. 😊

<#wink>

PIERCING, TESTÉKSZEREK valamint rengeteg kép, információ, jótanács, minden egy helyen. Kedvezményes ékszerrendelési lehetõség.

PIERCING VARÁZS

Piercing Varázs

predator1982
nem is mondtad hogy van piercinged😄

pred

NeverwinterKING
nekem is az van. nem fájt. 2 hétig fertõtleníteni kell. utána már cserélni is lehet.. én pénteken cseréltem. 2 piros tüském van^^
alvásnál fura lesz mer ha rá fekszel fájni fog. meg amikor pólót veszel fel akkor vigyázni kell h ne akadjon be mer az iszonyat rossz érzés(tapasztalat...)
meg na nagyon taperold szaros kézzel és ennyi. sztem másra nem kell figyelni...

Üdv Mindenkinek!!

Nekem a szemöldök piercing tetszik nagyon!Már számtalan képet,videot láttam róla és nagyon tetszik!!Szeretnék csináltatni,bár félek,h megbánnám,mert nagyon érzékeny a bõröm és nagyon fájna...Nem nagyon tudom,h mivel jár ez,ezért szeretnék segítséget kérni,légyszi aki tud nekem vmit mondani a témával kapcsoaltban,segítsen nekem. 😊 Elõre is köszi!!