Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valakinnek nincs véletlenül eladó 20 mm es lyukas fültágítói
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
PS3 ID: kolb@szman
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
mert gecire nem szeretnem
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
nekem 13 piercing van a 2 fülemben össz-vissz^.^
pred
Lenne egy kis gondom.. 4 éve van köldök Pc-m és valamiért, a napokban begyulladt, betadinozom.. remélem az majd elmulassza kb. 2 napja kúrálgatom, talán minimális javulás de nem sok
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
fogpiszkalo,fultisztito,tol ilyenek😄
jopar ismerosom ezzel csinalta
nempara
pred
\"You are fucking crazy people!\"
nem tudom mivel szoktál öblögetni, de én midig a phlogosolt ajánlom mert nincs benne alkohol és nem iritálja a ékszer és hus közötti részt.
Nekem kb. 1,5 hete van nyelvpiercingem és még mindig fáj és elég gennyes, pedig szoktam öblögetni. Ráadásul van egy nagy csomó is a felsõ lyuknál ami kemény és fáj. Ez el fog múlni? Egyáltalán mi lehet ez? Nagyon megijedtem, valaki segítsen! Most szúrattam másodszor, de nem ugyan oda kerültek, a felsõ lyuk kicsit odébb sikerült mint az elõzõ. Lehet emiatt van? Az elsõnél nem volt semmi baj és most is ugyan ott voltam. Megkérdeztem errõl azt, aki csinálta és szerinte ez el fog múlni, mivel 4 hét a piercing gyógyulási ideje, és csak öblögessek, de nem gyõzött meg túlzottan.
Elõre is köszi.
amúgy én az alsó ajkamba szeretnék, illetve mint a szépségpötty, csak alulra, szimetrikusan a másikkal. sajnos csak azért gondolkozom rajta erõsen, mert melóhelyen nem nézik jó szemmel:-(
pred
most lattom a karat
hetfon megvertek
15 eves sracot kisertem haza
aztan megorult persze seggreszeg volt
es pofanvert
kicsattam a szam
ajakban van jobboldalon tiszta lila volt
aztan kb most gyogyult meg.
igy csak a fejem tort be: )
legalabb szam megvan😄
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
😄 😄
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34