Piercing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ember jóóó😄
predator1982
háát 5000nél szerintem nemigen találsz olcsóbbat, nem akarlak elkeseriteni

pred

westendbe most 5000, de jó lenne valami olcsóbb hely

predator1982
7000-8000 körül, bár lehet ez kevesebb is több is.
bevásárlóközpontokban mindig találsz.

pred

mennyibe kerül egy ajakpiercing szúrás? tudtok helyeket pesten?

én sem értem miért kell otthon baszkodni... eszembe nem jutna ilyen

Nivea
nem hinném h egy vak emberrel szuratnál!

Csibusz
Szia, bocsi, hogy így mondom, de ha ennyire tisztában vagy a dolgokkal.. akkor miért nem bízod ezt egy szakemberre? miért haverral nyomatod?...
az érdekes, mert én azt hallottam hogy ha pont valami idegnél szúrják akkor lebénulhat arc vagy ilyesmi.

Nivea
max ferde lesz picit ha nem olyan ügyes. és akkor majd megszurjátok megin.

szeretnék egy pc-t az ajkamba. ha megveszek hozzá minden cuccot, és a haverom megcsinálja lehet valami bajom?

bauer15
haliho mindenkinek😊
valakinnek nincs véletlenül eladó 20 mm es lyukas fültágítói

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Nivea
vegyél apacsba a mamutba szlikont és vágd le 45nél picit nagyobb szögbe és akkor rá tudod tekerni

Hello nem tudtok valami jó online shopot vagy esetleg Budapesten valami jó boltot ahol vehetõ ajak piercing és kiegészítõk mert nem nagyon találtam ahol tudok venni 1.6-os 10mmes szárat ajak piercinghez

PS3 ID: kolb@szman

predator1982
akkor a kérdésednek helye nincs.

pred

kommersz
Nem azert csinaltam hogy kivegyem, nem fogom kivenni.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Nivea
ha vergödnek majd akkor te micsinálsz? igen drur kiveszem ahogy parancsolja? v leszarod?

kommersz
hello.Azt szeretnem kerdzeni hogy fogorvosok baszogatnak ? 2 patkom van oldalt vajon fognak vergodni hogy vegyem ki?:\
mert gecire nem szeretnem

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Nivea
ajakba a legjobb elsözör. akockázat akkor nagy ha lidokain allergiás vagy és lidokain injekcioval érzéstelenitik. meg ha ömlik belöle a genny és nem veszed ki.a berakás nem fáj max amikor szurnak. probáld ki max ha nem jön be kiveszed

HotPants
sziasztok. én akarok a számba karikát.. de most elsõ piercingem lesz.. menynire jo választás pont a számba ? menyni kockázat vele? fáj amikor berakják ?

predator1982
szép lehet, meg irtó kényelmes lehet aludni bennük...

pred

a fül egyáltalán nem fáááj!!!!!!! jóó mondjuk aludni télleg nagyon rossz vele de túlélhetõ és hülyeség fájdalomcsillapítókat szedni-.- ha nem bírod ki fájdalomcsillapító nélkül ne is rakass annyira máshova:S
nekem 13 piercing van a 2 fülemben össz-vissz^.^
Hát nem tom nekem 13 piercing van a 2 fülemben összesen és mi csak fagyasztottuk és egyáltalán nem fájt... ha már fájdalomcsillapítót veszel be egy fül miat akkor máshova inkább ne is rakass-.-
Csibusz
Munkaruha van az nem véd... begyulladva meg szerintem nem lenne a legjobb plusz lefednem.. De most már szebb 😊 Hál istennek... szóval hatásosabb ez a kúra
Nivea
ha meg beakad állandoan akkor vegyél fel vmi olyan ruhát ami elfedi v ha nem olyan a munkád h elfedheted a hasad de mindig beakad akkor tényleg jobb ha kiveszed

Csibusz
még leragasztott állapotban is folyamatosan be tud akadni mert olyan a munkabeosztÁsom.. nem tudom.. nem ingerli egyáltalánha kiszedem, sõt most este mikor kiszedtem és bekentem sokkal szebb lett. de most benne hagyom köszi a válaszokat😊😊
ragaszd le, sztem jobban jársz

Nivea
egy ékszer h nöne be, ha csaka szár ér a husihoz? haggyad benne mert ezzel az állando kiberakosgatással ingerled. a legrosszab ami történhet h ma xujra kell szurni

Csibusz
nem-nem... de olyan rossz... na mindegy most azt csinálom, mivel olyan helyen dolgozom ahol beleakadhat akármi.. hogy munkaidõre kiszedem és addig is pihen a bõr... estére is kiszedem mikor hazaérek beteszem, így nem nõ be és gyógyul is... remélem
predator1982
nem váltottál nagyobb piercingre esetleg? nálam akkor szokott elõfordulni ez. vagy esetleg nem emlékszel rá hogy megránthattad?

pred

Csibusz
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom.. 4 éve van köldök Pc-m és valamiért, a napokban begyulladt, betadinozom.. remélem az majd elmulassza kb. 2 napja kúrálgatom, talán minimális javulás de nem sok
Enosh Chan
Nem sietek en sehova 😊 Es kb hogyan csereljem? 2-3 hetente?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Nivea
bazd bele egyböla 10est!😄 amugy ne szép lassan. vana kupokhoz gumigyürü gondolom! ügyeskedjél! v ha sietsz akkor meg is metszheted!

Enosh Chan
de mondom, hogy a keszlet mar megvan, eppen hogy ne kelljen tollal a fulemben rohangaljak, de milyen tanacsokat tudtok adni, behelyezes csere ido tisztitas

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

kommersz
miaz varjal
fogpiszkalo,fultisztito,tol ilyenek😄
jopar ismerosom ezzel csinalta
nempara

Enosh Chan
Sziasztok! Nemrég szurattam ki a fülem. Olyan 3-4 het mulva el akarok kezdeni fültágítót csinálni, rendeltem egy készletet is, 1,6mm-tõl 10-esig. A kérdés az, hogy otthoni tágításra milyen tippeitek vannak, merthogy nekem nem igazan telne arra hogy forintok ezreit hagyjam ott a pc-snél pár hetente. (már ha hagyni kell)

vagy zombie e vagy😊

lehet hogy hipotómás vagy?..kis hibiszkuszXD

predator1982
én mostanában az orrpiercingeimet hagyom el. pedig az eredeti évekig benne volt. nem tudom mi van mostanában:-)

pred

NeverwinterKING
bazz, tegnap este eltört a pcmen az egyik pöcök. szerencsére meg volt még a másik szal betettem 😄

\"You are fucking crazy people!\"

Nivea
aza kis csomo pici vadhus. 2 modon mulhat el:1- megszokja a szervezet az idegen anyagot és megnyugszik. 2: kiszeded a piercinget és megnyugszik.

nem tudom mivel szoktál öblögetni, de én midig a phlogosolt ajánlom mert nincs benne alkohol és nem iritálja a ékszer és hus közötti részt.

Hello!
Nekem kb. 1,5 hete van nyelvpiercingem és még mindig fáj és elég gennyes, pedig szoktam öblögetni. Ráadásul van egy nagy csomó is a felsõ lyuknál ami kemény és fáj. Ez el fog múlni? Egyáltalán mi lehet ez? Nagyon megijedtem, valaki segítsen! Most szúrattam másodszor, de nem ugyan oda kerültek, a felsõ lyuk kicsit odébb sikerült mint az elõzõ. Lehet emiatt van? Az elsõnél nem volt semmi baj és most is ugyan ott voltam. Megkérdeztem errõl azt, aki csinálta és szerinte ez el fog múlni, mivel 4 hét a piercing gyógyulási ideje, és csak öblögessek, de nem gyõzött meg túlzottan.
Elõre is köszi.
predator1982
na jól megjártad:-(

amúgy én az alsó ajkamba szeretnék, illetve mint a szépségpötty, csak alulra, szimetrikusan a másikkal. sajnos csak azért gondolkozom rajta erõsen, mert melóhelyen nem nézik jó szemmel:-(

pred

kommersz
1eve csinaltattam piercinget.
most lattom a karat
hetfon megvertek
15 eves sracot kisertem haza
aztan megorult persze seggreszeg volt
es pofanvert
kicsattam a szam
ajakban van jobboldalon tiszta lila volt
aztan kb most gyogyult meg.
igy csak a fejem tort be: )

legalabb szam megvan😄

Nivea
mert jön a nyár és mindekinek megvan vagánykodásra legujjab piercingje.

ismét nagy a csend..... 😞

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34

Ha szeretnél egy testékszert, akkor mielõtt választanál magadnak valahol, figyelned kell a minõségre is. Én piercing behelyezéssel foglalkozom, tudom hogy sok silány ékszer van a magyar piacon. Szívesen szoktam tanácsot adni mindenkinek, ezért ajánlani tudok egy online shop-ot ahol több tattoo stúdió is beszerzi az ékszereit. Itt garantált a minõség, és az árak is elég tûrhetõek. / extremesilver.hu / Szerintem nem éri meg bazárosoknál, vásári árusoknál venni ilyesmit, mivel, nem igazán adnak a minõségre, az extrémeseknél pedig tutira jó a minõség, mert az egyik legnagyobb magyar ékszer nagykereskedés. Higgyétek el érdemes figyelni a minõségre. Gondolom senkinek nem hiányzik egy kis gyulladás, sebesedés.
Mi ez a csend fiatalság??
😄 😄

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34

predator1982
ja kösz , nem tudtam hogy igy hivják:-)

pred

bauer15
meduza az a felsõ ajak közepén lévõ piercing neve😊
és hát nem csillogos lenne😄 de végülis mind1 csak érdekelt pár vélemény 😄

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"