Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nálunk Érden 1000 ft.. mondom aha.. EZT xD
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
és fiúnak szépségpötty ? véleménny?😄
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Nem tudjátok mennyi darabja kiegészítõknek?
Pl piercingesfi?
elõre is köszi
de pl nekem is volt karika egy ideih de folyton elhagytam a golyót 😞
2.Nemfog kifolyni,hogy folyna ki ha ott van az ekszer?😄
3.-
4.Befor
5.Nekem kettot szurtak egyszerre.Ajakba es kb 1 hetig az eves kicsit gaz.
De eleg sokat vodkaztam kozben, szoval gyogyulgatott.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Régóta fontolgatom már, hogy szeretnék egy ajakkarikát (azt hiszem így hívják) és megérett az elhatározás, a szülõket is sikerült meggyõzni, hogy nem olyan szörnyû dolog ez. Azonban lenne pár kérdésem, amit nem tudom, hol máshol tehetnék fel, mivel az orvosok általában elég rosszallóan néznek a téma emlegetésekor is, a piercer pedig lehet, hogy elhallgatja azokat a dolgokat, ami miatt meggondolhatnám magam, tehát:
1, Egy ilyen karika mennyire károsíthatja (feltéve, hogy károsítja) a fogakat. Olvastam hogy az alsó ajak és az áll közötti átmenetnél beszúrt „pöckök” a fogíny alsó fogakról való visszahúzódását eredményezi. Egy ilyen ajak körül körbefutó karika viszont szvsz nem érintkezik annyit a fogínnyel. Ezeket a következményeket azért jó lenne tudni, mert annyit nemér szerintem, hogy harminc éves koromra protézist kelljen csináltatnom.
2, Igaz-e az, hogy ilyen karika viselésekor a kiszúrt lyuk akkora lesz, hogy pl. inni nem lehet, mert a folyadék kifolyhat rajta? Ezt mondjuk nem hiszem, ha valaki kiveszi a karikát,akkor még el tudom képzelni (de ebben sem vagyok biztos, kérlek erre is válaszoljatok), mert akkor nyilván ott van egy "x" mm átmérõjû de betett ékszernél...?
3, Mennyire befolyásolhatja a dolgokat az hogy belátható idõn belül(kb. 1,5 év) kapok egy állandó fogszabályzót? Összeakad hatnak a fémdarabok, vagy lehetséges hogy valamilyen kémiai reakciót vált ki a két fém együtt, amit a szájhigiéniám fog bánni?
4, Ha esetleg majd 30-40éves koromra megváltozik a véleményem, és úgy döntök, hogy tovább nem szeretném hordani,a lyuk beforr magától, vagy ha nem, van e valami mód arra hogy eltûnjön (valahonnan rémlik, hogy ha felsértik a vájat belsejét, akkor összeforrhat belül, de hallottam olyat is aki szimplán kivette az ékszert és pár hónap múlva keletkezett egy vadhúskinövés, amit le kellett operálni...).
5, Ha berakatok egy ilyet, kb. mennyi idõ a seb gyógyulási ideje?
Elnézést hogy ilyen hosszúra sikerült, de úgy gondolom ez egy olyan döntés, amit érdemes megfontolni, mert nem akarom pár hónap múlva megbánni az esetleges eredményt. Szóval kérlek titeket hogy válaszoljatok, és elõre is köszönöm a segítséget!
SGrõl meg fészrõl ki vagyok banolva, meg nincs rá idõm :/
-"jobb lenne ha értene hozzá."-
Az a rész "aktív" mozgó "izom" és nem mindegy hogyan szúrod 😞
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
De ha nem megy át akkor ne küzdj mert okozhat bajt is.
Tûût neki 😊
pred
Mint két oldalt megvan még a lyuk, bele is megy csak középütt akad el 😞(
Ki kell szúrni megint 😞((
A csere kb. 1-1.5 hét után vagyis ha leapadt.
2-3 nap után elvileg elkezd apadni és az már nem fájdalmas.
(de ennek ellenére vannak kivételek)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Thrash \'Till Death
egy két emberen láttam eddig csak és megtetszett aki megtudja mondani merre van kérem írjon köszi😊
leginkább az érdekelne,ha többet szeretnék,akkor megtudod-e csinálni egyszerre?(egymástól kb 4 cm-re lennének)
mennyire kényes??(gerincmentén szeretném,és ugye ott gyakran "találkozik" texillel...illetve én nem tudok nem háton feküdni ...)
barátaim szerint nem jó ötlet a hátba,mert még egy apró morzsát is megérez az ember a háta alatt..hátmégha valami fém van ott...
Sok sikert!
PL:
-Köldököt nem bírja de a nyelvben semmi baj.
-Fülben nem bírja az ezüstöt de a szemöldök igen.
😉
pred
(egy tanteremben szúrták neki,órák után...) szerintetek csúnyán néztem rá,vagy csúnyán néztem rá?
lckrz.try.hu
Gondolkozzunk ha tudatlanul szurkáltok! (persze akinek nem inge ......)
(persze ez az én véleményem, köcce h elolvastad!)
Így meg se próbáld elsajátítani mert akkor te is a sok kókler közé fogsz tartozni. Ha komolyan gondolod ezt, szedj össze pénzt és menj be 1 szalonba ahol piercer dolgozik. Anatómiát és a kezelést nem lehet csak úgy leírni. Ha leírom neked h kell szúrni, azt meg tudod csinálni a szavak után? na neee. Apa! Így ne állj neki mert sok bajt fogsz okozni és ebben az a legrosszabb h nem magadnak hanem másoknak!!!!