Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerdán már meek is
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Azt akarom megkérdezni hogy lehet egyszerre 2 nyelvpiercinget csináltatni??? mert egyszerre csinálnám akkor nem kell annyit szenvednem minthogy külön egy hóap után vagy mikor!
pred
megmorzsolta a fülcimpámat...átszúrta tûvel..bele a fülbevaló oszt csõ...
van h kiveszem 3-4 napra(elfelejtem visszarakni)....még nem volt olyan h ne tudjam visszarakni 😄
pred
pred
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
pred
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
bár a benõvés is költõi túlzás,hiszen 2 óra alatt nem tünik el hipp-hopp csodák csodájára a lyuk..hanem ahogy nekem mondták egy hártya szerû réteg kezd képzõdni a lyukon..amit azért kicsit fáj átszakítani...de benõvés nem órák kérdése
(az én ex-piercingem külsõ és belsõ helye még mindig megvan,sõt látszik is..pedig már jó 3 éve kivettem...)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
vagy eszköz?
legalábbis nekem számított.
mert pl.n nekem oldalt vannak és ha kiveszem a piercinget akkor egybõl lesz egy kis pukli féleség eés egybõl nehéz benyomni utánna .
de volt ajak középen és ott egy év után is lehetett látni a lyuk forradást.
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
Tudom még plus ajánlani amit én suoktam mondani az a Corsodyl szájfertõtlenítõ oldat.
De jó az elöttem említett is. 😊
Én kedden csináltattam meg a pc-m és még mindig be van dagadva a nyelvem, de már nem fáj csak ha beszélek vagy nyelek😊) Mondjuk én azért is szenvedek mert még az allergiám is kijött emellé, szóval most aztán eléggé elment az életkedvem...
De azért ajánlom mindenkinek, mert ha egyszer begyógyul akkor tök zsír, meg nekem nem is fájt amikor csinálta. a Lidocain íze sokkal szarabb volt XD
nah pussszer
A nagy pedig neked sajna nem jó....
extremesilver-en és wildcat-on kívül.😊
Ilyennel öblögess minden kaja után, ha nem öblögetsz!