Piercing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imrusssss
Már le van beszélve a sráccal :S 😛
Szerdán már meek is

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Imrusssss
Esélytelen

inkább költsd másra😄

Imrusssss
Illetve csináltatni

Imrusssss
Illetve Csináltatni

Imrusssss
Nahh ezzel megnyugtattál , de akkor is fogok csinálni!!! 😛

ne csináltass és nem fog fájni<#vigyor>

Nivea
csináltasd külön mert marhára befog dfagadni a nyleved, de tölem csináltadhatod egyszerre is nem nekem fáj😊

Imrusssss
Sziasztok!!!
Azt akarom megkérdezni hogy lehet egyszerre 2 nyelvpiercinget csináltatni??? mert egyszerre csinálnám akkor nem kell annyit szenvednem minthogy külön egy hóap után vagy mikor!

predator1982
nekem is hét luk van összvissz a két fülemben, csak azért mert mi marhák vagyunk , emiatt mondtam hogy feltõtlenitse stb😄DD jelenleg már csak kettõt használok:-)

pred

SimaSuna
nekem ithon csinálta hugom...
megmorzsolta a fülcimpámat...átszúrta tûvel..bele a fülbevaló oszt csõ...
van h kiveszem 3-4 napra(elfelejtem visszarakni)....még nem volt olyan h ne tudjam visszarakni 😄
Nivea
nem tudom miena fém amit vettél de a mostanival sztem hagyd h begyogyuljon, még egy honapot várjál! és ovatosan vedd fela bukot😄

Lenne egy olyan kérdésem hogy kb 1 hónapja lövettem át a fülemet(tehát ott fent"kanyar"-ban😄)és tök jó volt kb 3 nap után már alig éreztem hogy fájt,és pont akkor jött meg a bukóm,ezért úgy éreztem hogy kiszedem(nehogy bele akadjon a bukósisak felvételekor...... tudom,tudom hogy csak 2 hét után szabadna kiszedni,de ez van.)Kivételkor semmi gond nem fájt,de mikor akartam volna visszarakni,alig bírtam,és vagy 10 percet szenvedtem vele mire újra a helyén láthatam.Ennek meg is lett másnap a következmény,irtózatosan begyulladt.Azóta minden nap kezelgetem Hidrogén-peroxidol-al.A gyulladás eltünt már kb 3 nap után,de ha most megforgatom akkor érzem hogy egy picit fáj.Ezzel kapcsolatosan lenne kérdésem hogy várjak még azzal hogy kicserélem a fülbevalót egy másikra?Már vettem 1 (szerintem fém-et) és addig nem szeretném berakni amíg ti nem adtok nekekm valami tanácsot.Szóval érdemes így berakni az újat a fülembe,hogy ha megmozgatom akkor 1 picikét még fáj?Vagy várjam meg míg 100%-osan elmúlik?köszi!!!

predator1982
bár otthon is meg lehet csinálni, bár nem akarok hülye ötleteket adni, de ha van aki otthon megcsinálja neked, akkor fogsz egy zsákvarrótût, lefertõtlenited, meg a fülbevalót is, és át kell szúrni, egy kis lidokain rá, vagy ha nem kicsi a fájdalomküszöböd, akkor megdörzsölöd kicsit, csak a lényeg hogy egyenesen szúrja ne ferdén mert akkor be fog örökösen gyulladni

pred

predator1982
hát hogy õszinte legyek passz, de én úgy tudom, hogy sokkal olcsóbb mint egy piercint, mert tényleg alap....

pred

Soldiers
és kb ez összesen mennyibe kerül?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
oksa kössz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

predator1982
persze , ez általában igy szokott lenni hogy azt rakják bele amit õk adnak, benne van az árban. várd meg amig szépen begyógyul és utána rakd át a tiédet sztem, de már az elején is be tudod rakni, csak fertõtlenitsd le elõtte

pred

Soldiers
fülbevalót szeretnék csináltatni voltam egy tetóváló szalonban mondta hip-hop kilyukasztja és mondta válasszak fülbevaló én mondtam ha hoznák egy fülbevalót akkor azt belelehetne rakni mondta hogy nem csak amik itt vannak na és én azt akarom kérdezni hogy amitt kiválasztottam a szalonban azt a fülbevalót beleteszi a fülembe akkor azt a fülbevalót kivehetem és majd amitt én vettem fülbevalót azt beletudom rakni???

bauer15
én még fél év után is át tudtam szúni a piercinget

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Okés köszi szépen! 😊
Trisztin
1,5óra alatt??Nem hinném,hogy benõ...még egy nyelv piercing sem nõ be ilyen hamar...

bár a benõvés is költõi túlzás,hiszen 2 óra alatt nem tünik el hipp-hopp csodák csodájára a lyuk..hanem ahogy nekem mondták egy hártya szerû réteg kezd képzõdni a lyukon..amit azért kicsit fáj átszakítani...de benõvés nem órák kérdése

(az én ex-piercingem külsõ és belsõ helye még mindig megvan,sõt látszik is..pedig már jó 3 éve kivettem...)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Sziasztok 1hónapja van bent középen az ajakpircingem és holnap megpróbálom kivenni másfél órára, mert meccsem lesz. Nagyon izgulok hogy ne nõjjön be a lyuk. Megpróbálom legalább szünetben visszarakni ha úgy jobb lenne. Szerintetek? Köszi
bauer15
valakit nem érdekelm eladó fültágító ékszer
vagy eszköz?

Nivea
nem neked csak már fáradt vagyok dörtiszáncseznek!

The Norberto
Ezt nem nekem írtad😄D: nekem a ynelvembe van meg hát jóvalljebb😄😄😄
Nivea
de amikor visszarakod v kiszeded ne sértsd meg a piercing csatornát mert akkor kurva nehét leszs visszatuszkolni!

bauer15
akkor ott nem lesz gond sztem

középen van
bauer15
de ez függ attol hogy hol van az ajkadba középen vagy oldalt
legalábbis nekem számított.

The Norberto
ÁÁ anyi idõ alat nem nõbe😊😊nyugi😊😊a nyelvpiercing nõ be elgygyorsabban de az is több mint 1-2 óra monyuk 3-4😊😊 De van akinek sosexD sose értetem miért😊😊
sztem nem érted h mire gondolok, azt kérdeztem h a lyuk mennyi idõ alatt nõ be mert ki kellene vennem amikor edzésen vagyok kb 2 órára és arra vagyok kiváncsi h be-e nõ annyi idõ alatt( szal 2 óra múlva át tudom újra dugni a lyukon?) elõre is köszi
bauer15
arra gondolsz hogy akkor mikor nõ be ha már ki va véve?
mert pl.n nekem oldalt vannak és ha kiveszem a piercinget akkor egybõl lesz egy kis pukli féleség eés egybõl nehéz benyomni utánna .
de volt ajak középen és ott egy év után is lehetett látni a lyuk forradást.

Nivea
jo beteg ember vagy! miért akarod h benöjjön? amugy a karika nem nö be csak a talpas és eddig csak egy embert láttam akinek benött a talpa. de azt ki kell vágni.

Hello! Valaki akinek volt már ajakpiercinge és benõtt írja meg lécci hogy mennyi idó alatt nõ be ha már be van gyógyulva. elõre is köszi
The Norberto
Még sokályig fog fályni ugy 2 héti genyedzik kicsit stb😊😊 nekem volt hogy elfertõzõdött😊😊 rosz helyen kutakodtamvele😛xDxD de csaka dig para a fertõzés míg friss:😊 Ja és ne rágcsálj csirkecombot?? én azal kezdtem rögtön nem jó ötlet😊
Ezt a kérdésed most nem értem.

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34

bauer15
a nagy az mien és nekem mér nem jó?

ha ezen a kedden csináltttad akkor semmi gáz ez nosmális. Átlagossan 2hétig tart a duzanat +- 3-4nap.
Tudom még plus ajánlani amit én suoktam mondani az a Corsodyl szájfertõtlenítõ oldat.
De jó az elöttem említett is. 😊

Nivea
Ilyennel öblögess minden kaja után, ha nem öblögetsz!

hali!
Én kedden csináltattam meg a pc-m és még mindig be van dagadva a nyelvem, de már nem fáj csak ha beszélek vagy nyelek😊) Mondjuk én azért is szenvedek mert még az allergiám is kijött emellé, szóval most aztán eléggé elment az életkedvem...
De azért ajánlom mindenkinek, mert ha egyszer begyógyul akkor tök zsír, meg nekem nem is fájt amikor csinálta. a Lidocain íze sokkal szarabb volt XD
nah pussszer
Elképzelés van róla hátha tudok segíteni ....

Kiskert sajnos én nem.
A nagy pedig neked sajna nem jó....

Nem dehogy. esetleg azok akik mindenáron meg akarják mutatni hogy neki van nyelvékszere 😊

bauer15
nem tud valaki olyan olalt ahol lehet rendelni fültágítókat?
extremesilver-en és wildcat-on kívül.😊

NeverwinterKING
nem baj =)

\"You are fucking crazy people!\"

Nivea
van aki igen, de ezt lehet doktorálni a golyo méretével. de ne játszál vele mert kitágul a lyuk és idövel kiesik az ékszer!

a nyelv piercingedtõl sejpítessz ?

ezt moszt nem nagyon vágom ..... 😊

NeverwinterKING
micsoda téked volt 😛

\"You are fucking crazy people!\"