Piercing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator1982
lehet vele enni mindent...én amikor csináltattam nem is fájt olyan nagyon, úgyhogy ne szenvedjetek már ennyire látványosan😄DDD amúgy meg hamar elmúlik majd:-) tejterméket nem szoktak javasolni mert baciveszély van, de ha tényleg öblögetsz, nem lesz semmi bajod:-)

pred

😊
Én is ma ettem kis törtkrumplit, kis levest...eléggé kínszenvedés volt 😄
Am bevan dagadva de egyáltalán nem fáj!Elég jól tudom mozgatni is 😊

Kösz a tippeket mindenkinek!!

én ugy kajaltam,hogy hátradõlt fejjel kinyitott szájjal egész hátra raktam a kaját,de ez csak másnap..aznap semmit

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Nivea
phlogosolal(flogozolal) öblöges minden étkezés után és mosst fogat elötte ez fertötlenit de fájdalom ellen nincs semmi!

áh😄 és daráljam bele a sajtos hambit meg a közepes sûltkrumplit? 😄

akkor turmix ;>

Majd meghalok éhen!!! XD

én szívószállal ettem meg ittam mindent, normális kaját meg nagy szenvedéssel <#gonosz1>

Sziasztok!

Ma szurattam nyelvpct.
Kérhetnék 1-2 tanácsot fájdalom ellen,gyorsabb gyógyulás érdekében?
Kajálni hogy lehet vele?Mióta bentvan még nem ettem semmit de kéne már.Mit tudok megenni?
Segítséget elõre is köszönöm!!

Aha, értem 😊 Nekem ez az elsõ, úgyhogy teljesen tapasztalatlan vagyok 😊 Tisztogatom, azt' majdcsak elmúlik...

predator1982
tudom hogy nem ugyanaz, de nekem is sokáig váladékozott az orrom, sztem ez egyénfüggõ, és elég lassan gyógyult mindegyik piercingem

pred

Rendben, tisztítgatom továbbra is. Köszi a gyors választ, meg is nyugodtam tõle 😊

predator1982
nem kell ez tök normális, betadinozd addig amig ez a váladékozás van

pred

Sziasztok!
Kb. 1.5 hete csináltattam piercinget (szemöldökbe). A seb szépen begyógyult, már csak egy picit fáj. Minden nap tisztítom betadine oldattal, de ma, illetve azt hiszem tegnap elõtt észre vettem, hogy egy pici ilyen fehéres, ragacsos valami jött ki alul-felül. Amúgy így külsõre nem látszik semmi, hogy be lenne gyulladva, vagy valami. Szerintetek mégiscsak van valami baj? Picit parázok...

RAZOR27
attól függ mivel próbálkozik 😛

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

somdav95
"parancsolsz.." de úgyis meggyõz egy idõ után.Nem?xD

RAZOR27
azért nem mindenütt van így =)
Nálunk pl. még én "parancsolok" és õ próbál meggyõzni 😄

Nivea
hát barátom ezt be kell bizonyitanodnekem, mert nem hiszem el!😊

somdav95
Te álomvilágba élsz... <#idiota> Az uralmat már elvesztettük, ez csak a látszat... <#rinya><#vigyor3>

clit piercing!

-the invisible-

offkorzv2
naja énis eztmondtam neki😊

Nivea
a férfi a fönök! és gondolom te vagy az! és ha a férfi vmit mond az ugy is van! ha ki akar tünni akkor csináltasson az ornyergébe v septumba azok még szexik is😊

offkorzv2
akarok.:|

akkor menjetek el fodrászhoz :/

RAZOR27
ismerõs szitu :/

offkorzv2
barátnõm,azt szeretné,ajkamban legyen két oldalt kettõ,vagy bal oldalt 1,namármost fontolgattam,de mivel minden rohatt buzi emonak olyan van,mondtam neki,nemlesz pc,sajnálom.:c
rohatt világban élünk,az embernek mindentõl elveszik a kedvét a divatbuzik,akik mindenbõl divatot csinálnak.:Cccc
mitszóltok ehhez.ja amúgy õ is akar majd ajkába ilyen bogyósat,nem örülök neki,emiatt szintén,emóakk -.-

Nem!

hát asszem átszuratom a jobb oldalra szemöldökbe..nem buzis az amugy ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Ezek szerint ..... lehet h szemöldök belsõ részére????? 😄😄😄😄

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34

Változó én hallottam olyat is h 3 hónap után kissebb küzdéssel be tudta tenni, de ennek ellenkezõjét is, h kivette és 1 óramulva nem tudta visszatenni.

Vedd ki és szúrazsd be normálissan. Én magamnak kb 5éve szúrtam és 1est 0.8ra cseréltem kb 1 éve és azóta is jó.
Felületessen van szúrva ezért jön ki, v belül nincs gyógyulás valamiért. Vagy passz. Látni kell......

Nivea
talán ha kicseréled szilikonra, de az se biztos

és nem lehet megoldani,hogy valahogy begyogyuljon ? ne kelljen kivenni ?

Nivea
ember függö. ha ugy veszed ki h megsérted közbe aiercing csatornát akkor hamar benö de pl vagy egy csaj ismerösöm akinek 5 évig volt benne kivette 1 honapra és nem nött be. nem tom

Nivea
vedd ki mert ha m,agátol esik ki akkor nagyon csunya marad

nekem egyébként másodszor van a szemöldök9ömbe piercing,de megint a halálán van.elvan véknyulva ott a bõr.mint aki ki akar esbûni..valami tanács ?

Nyelv milyen hamar nõ be? Pár hónapja szedtem ki de kb 3 évig bent volt. Kipróbálni meg nem tudom me nincs már meg a cing* <#zavart2>

Pókmalac
má késö balban van😄DD

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Nivea
amugy amiket eddig láttam tattkosokoat, mindenki szét lett varva a végére😄 és mindeki azt montda h eggyel kezdte aztán jöt a többi!😄

predator1982
nekem sem egyszerre készültek el...köldök, szépségpötty, orr. régen volt a nyelvemben is

pred

de nekem ezek nem ujak.... szemoldok az már 1 év , nyelv az vagy fél év... tetko is vagy fél év... én többet nem akarok . Tulzásban sem jo vinni..neked amugy hol is van ?

predator1982
ja persze én is igy kezdtem...egy piercint, egy tetkó....azóta van több is😄DDDDD

pred

sziasztopk..cak ugy beirom,hogy nekem másodszor van átszurva a szemöldököm , elõször egy fél évig benne volt,majd kilökte magát az éxer..msot 2.szor van benne,nem tul fájdalmas eljárás...viszont nyelvbe azzal megszenvedtem vele,beszélni keveset,enni csak ha hátratettem,mandulám is bedagadt, a nyelvem is , és fáéjdalmas,de nem bántam meg az a lényeg... van egy fülbevalom is bal fülembe.... hát ez a 3 testéxerem van csak... meg egy tetko.de az nem éxer..de több már nem igen lesz

bauer15
sztem oda szúratod ahova akarod ma már nem hiszem hogy ezért megszolnának.
😄 és ez hogy bal odali vagy jobb oldali inkább a fülnél volt

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Nivea
és mi van ha vki biszex?😄

Trisztin
ha neked tényleg ezen múlik,akkor mindenképpen a balba lövesd...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Pókmalac
császtok

én holnap megyek szemöldök piercinget csináltatni ak árdásem hogy melyik oldalba szokás???:S me halltoam olyat hogy akinek a jopbb oldalán van az buzi😄DDD...szal akkor balba szurassam?😄

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Nivea
v wildcat v a mamutba1 földszint apacs

bauer15
hali szilikon fültágítókat keresek honnan tudnék szerezni?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Kicsit necces a 2 egyszerre de remélhetõen elmond neked mindent a srác mi van ha...... baj van......