Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You are fucking crazy people!\"
dehát aki hülye az is marad...úgyhogy errõl ennyit..
<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
Zajlik itt az élet 😄 😄
mi lett vele amúgy?
Rundstedt17: "de közel sem próblémamentes." hát nem tudom... nekem fél éve van és nekem eddig semmi problémám nem volt vele 😄 am sztem úgy is változni fog a véleményed mire gyereked lesz.
\"You are fucking crazy people!\"
pred
igen így.szerintem nem úgy müködik hogy a gyereknek hagyni kell hogy hülyeségeket csináljon....
nem örökös de közel sem próblémamentes.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Te egy csicska vagy!!! Szarul látod a világot, meglehetõsen MARADIan viselkedsz!! Ami neki tetszik neked nem ÍGY LEGYEN GYEREKED?
És ha késõbb bánja? Késõbb kiszedi EMBER EZ NEM ÖRÖKÖS :@@@
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vagy te ilyen diktátor stílusú vagy??
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
BUDA > miskolc.
pred
LámaSzülõ... mér megbocsáss de nem értek veled egyet... Késõbb bánni fogja... De legalább hadd próbálja ki!!! Számodra idióta dolog, neki lehet, hogy tetszik...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
... tetoválástól inkább tartanám távol... ameddig lehet...
Nem 1 vendégtõl hallom vissza, h mit mondott neki a dr.
Persze, h a dr.-nek hisznek.
Kérdem én, miért is?
mikor hazamentem úgy,hogy már a számban volt belenyugodtak...1,5évig volt meg... érettségi elõtt szedtem ki... és hogy õszinte legyek,nem a szüleim mondogatták,hogy "szedjem ki..." ... hanem szinte mindenki más...
(bár minden szülõ-gyerek viszony más...de nálam így történt a dolog...)
lidót vagy fecsit nem ismer?
Ezer a barbárok miatt a sok szarság ami hozzám is bejön.
Piercing Varázs, minden ami testékszer http://www.piercingvarazs.hu