Piercing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeverwinterKING
nem, az lenne a rendes h ha belátnád h nem vagyunk egyformák. ezér kell meg engedni a pct. most mit tucc csinálni hamegcsinálja? semmit. meg ha megunja ki veszi. ennyi. nem nagy cucc

\"You are fucking crazy people!\"

az lenne a rendes hogy ha úgy gondolkoznék:mindenki csináljon olyan hülyeséget amit akar még ha lenne a saját gyerekem is?😄

NeverwinterKING
majdnem 20 vagy de elég hülyén látod a világot 😄

butaság lenne védeni a saját hülyeségeitõl a gyerekedet?

Amikor regisztráltam voltam 17 de most már majdnem 20.

Rundstedt17-nek szólt amúgy😄😄 mégmielött valaki félre érti😄
jajj de buta egy ember vagyte bazz...
dehát aki hülye az is marad...úgyhogy errõl ennyit..
Nivea
a nevedbe benne van h 17. gondoloma korordra utal. akkor most te se tudod eldönteni h mia jo neked?

nem vagyok lány.ezt te sem gondolod komolyan hogy egy 16 éves lány mindig tudja hogy mi a jó neki???

magyarázat 942

mert egy ostoba divatot követve belerakotott magába egy vackot amitõl volt egy szép kis gyuladás ráadásul hogy nézett ki vele....

predator1982
nem tudja megmagyarázni....

pred

Petka
Már nem azért, de egy 16 éves lány nem olyan hülye, hogy ne tudná eldönteni, hogy mi a jó neki. Vagy esetleg magadból indultál ki?...

Miért bánná késõbb? Ezt az egyet magyarázd meg. ha egyszer úgyérzi h nem kell kiszedi és ennyi volt..
NeverwinterKING
😄D

Ebben van az igazság.

<#fejvakaras><#falbav>

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34

Az igen!
Zajlik itt az élet 😄 😄

NeverwinterKING
hát igen a nõk elveszik a férfiak eszét...<#wow3>

Nivea
Hát semmi szét van varva mint az állat, és mostanában anöjével van állandoan már nem jár el koncertekre meg semmi(( pedig régen mennyit verekedtünk meg balhéztunk😊 jo volt a fiatalság😊

NeverwinterKING
íí az cink 😛 még le lehet róla operálni de az se vmi olcsó mulatság.
mi lett vele amúgy?

Rundstedt17: "de közel sem próblémamentes." hát nem tudom... nekem fél éve van és nekem eddig semmi problémám nem volt vele 😄 am sztem úgy is változni fog a véleményed mire gyereked lesz.

ChuckyHUN
(Y)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

predator1982
akkor mi a fasznak jársz ide? ha leszarsz mindent, ezekszerint mégsem a piercingesek meg a tetkósok hülyék, hanem nálad hibádzik valami....ecsém ennyre hogy lehet valaki maradi???

pred

akkor most erre mondjam azt hogy te egy divatmajom vagy a szövegeddel?
igen így.szerintem nem úgy müködik hogy a gyereknek hagyni kell hogy hülyeségeket csináljon....
nem örökös de közel sem próblémamentes.

Nivea
van egy haverom aki szétvarrata a kezét nonfival és megbánta azért egy tetkot sokkal gázabb megbánni mint egy piercinget!

Trisztin
szerintem vagyunk így egy páran... mármint,hogy olyan szívesen kifakadnánk...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

ChuckyHUN
Jó, eddig nyugodt voltm, de most kifakadok:
Te egy csicska vagy!!! Szarul látod a világot, meglehetõsen MARADIan viselkedsz!! Ami neki tetszik neked nem ÍGY LEGYEN GYEREKED?
És ha késõbb bánja? Késõbb kiszedi EMBER EZ NEM ÖRÖKÖS :@@@

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

hogy milyen jogon?értelem jogán.fiatal és még nem tudja hogy mi a jó neki pusztán divatból csináltat magának késõbb bánná.szóval el kell fogadnia hogy helytelen a gondolkodása.

Trisztin
számodra...de milyen jogon döntöd te el más stílusát??Ehhez még a "véred" esetében sincs jogod...

Vagy te ilyen diktátor stílusú vagy??

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

nem.de számomra elfogadhatatlan "stílus".

tehát akinek piercingje van hülye?

BUDA > miskolc.

hát nem fogom engedni hogy hülyét csináljon magából.

nem azért.csak a véleményem nem fogom elhallgatni nem érdekel hogy egyetértesz vagy sem.

predator1982
ne haragudj, te azért jársz ide hogy mindenkit lebeszélj? valószinû, hogy itt senki sem fog veled egyetérteni...

pred

ChuckyHUN
OMG<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
LámaSzülõ... mér megbocsáss de nem értek veled egyet... Késõbb bánni fogja... De legalább hadd próbálja ki!!! Számodra idióta dolog, neki lehet, hogy tetszik...

megtiltom neki és elmagyarázom hogy miért hogy egy idióta dolog és az emberek többsége nem nézi jó szemmel késõbb bánni fogja hogy a gyerekként bedõlt ennek a vacaknak meg plusz hogy valóban megéri a fájdalmat stb.persze ha netalán mégsem tartaná be elõre szólok a következményekrõl soha nem bocsátom meg sõt ezek után tõlem semmire ne számítson eléri a 18 éves kort mehet isten hírével én nem fogom elviselni.

egyik sem jó.

Nivea
ha akar piercinget ugyis megcsinálja magának titokba v tetoválást azt meg le se tudod rola már vakarni. ugyh inkább megbeszélem vele és megengedem ha anyira szerené szurok is neki piercinget!

ChuckyHUN
Szerintem rosszul gondolkodsz... Ha lesz gyerekem lehet pcje.. Gondolj bele, Inkább legyen neki pierce minthogy a kocsmában dölöngéljen egész na.. ha neki ez jó, hát hagyni kell.

tetoválástól is mindkettõ hülyeség

Trisztin
részemrõl nem mondom,hogy nem engedném,de azért nem az iskolatáska mellé kapná...

... tetoválástól inkább tartanám távol... ameddig lehet...

õszintén szólva ha én nekem lesz gyerekem soha nem engedném meg hogy ilyen vackot szúrasson magába.soha.

Akkor azt a dr-t már így látatlanban nagyon kedvelem. 😄 😄 😄

Trisztin
Nekem a háziorvosom semmi negatívat nem mondott rá... akkor még a gyerekorvoshoz jártam...és amikor elmentem hozzá csak annyit kérdezett,hogy rendesen fertõtlenítem és ápolom...

Az is baj ám, h a szülõket a dokik is oltogatják rendessen.
Nem 1 vendégtõl hallom vissza, h mit mondott neki a dr.
Persze, h a dr.-nek hisznek.

Kérdem én, miért is?

Trisztin
számomra is kifejtették anno,hogy ez mennyire ellenükre van... én meg megmondtam,hogy engem meg hidegen hagy...
mikor hazamentem úgy,hogy már a számban volt belenyugodtak...1,5évig volt meg... érettségi elõtt szedtem ki... és hogy õszinte legyek,nem a szüleim mondogatták,hogy "szedjem ki..." ... hanem szinte mindenki más...
(bár minden szülõ-gyerek viszony más...de nálam így történt a dolog...)

ChuckyHUN
Jó hát a szülõk meggátolják adolgot, ugyhogy ez még tolódik 😞(

NeverwinterKING
milyen nyelvet?😮 szemöldök 😄

Én azt ajánlom nézz be hozzám és ha nem is szúratsz velem elmondom mi hogy és ha másképp csinálják háznál hagyd ott. de szerintem nincs rossz áraink...... 😉

Ki az az állat aki jéggel érzésteleníti a nyelvet???
lidót vagy fecsit nem ismer?
Ezer a barbárok miatt a sok szarság ami hozzám is bejön.

A nyelv piercingnél inkább a gyógyulás ami rázósabb. De ez is embertõl függ, van akinél másnapra rendbejön. Érzéstelenítésre lydocain Sprayt szoktak(ha nem vagy rá érzékeny). Kezelni valóban bármilyen, alacsony alkoholtartalmú bõrfertõtlenítõ jó! Vagy pl. a drogériákban is kapható torokfertõtlenítõ spray. De a tömény alkohol csak megmarja a sebet.

Piercing Varázs, minden ami testékszer http://www.piercingvarazs.hu