Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
piercinges ezt mondta, de már mind1
\"You are fucking crazy people!\"
ték
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vicces volt (=
(amúgy fogalmam sincs...)
Amúgy szerintem nem kell félned...rendes helyeken jól megcsinálják ergo kevésbé fáj 😊 (Azonban vannak olyan dolgok,amik mindig úgyanolyan fájdalomérzetett keltenek,függetlenül a készítõtõl... ilyen a szúrás és a behelyezés pillanata...)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Én most tervezem, de félek, hogy nagyon fáj:SSS
Ha most megcsináltoatom akkor télen sztem ajakba is 1et😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Akkor nem tudom miért mondta a tetováló srác hogy amíg be nem gyógyul 2 hétig kenegessem 80%-os alkohollal...
Na mind1 most már jó,megyek csináltatni hamarosan szemöldökbe😊 Az átlagos helyeken 3-4000 ft nem? És mennyire fáj? A tetkótól nem féltem,ki is bírtam mikor csinálták,a fülbevaló se zavart,de ettõl félek...😄 Tûvel szúrják át?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Egisept vagy más bõrfertõtlenítõt.
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
http://kepfeltolto.hu/i/?126619
ilyeneket sose csináljatok ezeknek biztos hogy nem lesz vmi nagy jövöjük hülye fasszopó gecik
Na mind1 egyszer majd csak meggyógyul😊 Most reggel-este kenem betadinnal.
Hacsak, el nem mész plasztikára. 😊😊
szerintem sem kéne sok marhaságot beledobálni és ha sokat piszkálod sosem gyógyul meg. Kezeld és c sak akkor mozgazsd kicsit, akkor nem sérti ujra meg a lyuk belsejét és hamar meggyógyul. Szalonban nem adtak vmi tájékoztatót h mit kell vele csinálni? (nálam ez legalábbis szokás)
Ha az orv.fémre érzékeny lennél, égõ gyulladt érzés és baromi pirosnak kellene lennie. A képen nem az.
Kezeld rendesen ......
porc v cimpa? mert nem mindegy.
én is elmélkedek egyen. középre fekete tüskés patkó 😮, másik szemöldökbe meg megin egy piros tüskés 😄
képzeletbe jó lenne XD
(bár én ezt nem sajnálom... néha még most is hiányzik...)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Amúgy le szoktam fertõtleníteni mielõtt beteszem,sõt még a kezemet is. Akkor nyúlok hozzá egyedül mikor mozgatom. Most hogy Betadinnal kenem,elég fura mert úgy beszárad hogy alig lehet mozgatni és fáj.
Olvasgass egy kicsit...
De a biztonság kedvéért idézek belõle:
"Amikor a "valódi arany" allergiás reakciót vált ki, mindig az egyik ötvözõfém a bûnös, többnyire a nikkel. Néhányan rendkívül érzékenyek erre a fémre. Az érzékenység rendszerint akkor derül ki, ha aranyozott fülbevalót kezdenek viselni. Mivel az aranyréteg nagyon vékony, és általában nikkelrétegre kerül, nem meglepõ, hogy a fülbevaló viselõje az arany kopása nyomán hosszú ideig érintkezhet a nikkellel is. A szervezet azonban egy korábbi érintkezés során "megtanulhatja", miként reagáljon ezekre az ionokra. "
még egy kis olvasni való:
Elméletileg az elsõ kérdés válasz...
amúgy a fülbevalót te leferõtlenítetted??mert errõl még nem esett szó...én a piercingjeimet rendszeresen fertõtlenítettem...
talán maradni kéne az orvosi fémnél... és szerintem is betadine!!!
Ja amúgy az ugye nem gáz ha nemesacél patkó piercing van benn friss sebnél? Mert ezzel az arannyal amit most beletettem felsértettem és vérzett.
Teszek rá betadint.
Hát ezt használom:
"Bõrfertõtlenítõ oldat
Injekciók,punkciók,vérvétel elõtt,valamint mûtéti bõrfelület fertõtlenítésére. Nagy felületû nyitott sebeken,nyálkahártyán,és szem környékén alkalmazni tilos!"
Tartalma: etilalkohol,izopropilalkohol.
Április 20 körül lövettem fülbevalót a bal fülembe,természetesen szalonban. Az a problémám,hogy azóta úgy van a fülem hogy 3 napig fáj ha kicsit megmozdítom,utána pár napig jó,meg vmikor viszket is)... Aztán megint fáj,megint jó. Meg gennyezni is szokott,és sebváladékos. Azóta volt a fülembe 2 orvosi fém,egy ezüst,és most egy nemesacél,de mindegyikkel ilyen. Nem tudom mi lehet a gond. Ezek lehetnek az allergia tünetei? Ha allergiám lenne akkor fel lenne dagadva a fülem,meg sokkal jobban fájna,nem? Édesanyámnak fémallergiája van,de nem tudom ez allergia-e,mivel azt mondták az orvosi fém antiallergén. Naponta többször is befújom fertõtlenítõvel (Skinsept pur),amit a kórházban is használnak.
Segítsetek légyszi...
pred
Ez a duma a gyulladásról a dokik elõszeretett oltós dumája. <#zavart2>#zavart2>
De most kicsit a piercer szól ki belõlem.
Az ajakban nagyon sok mozgató izom van amit nem egi önmagadnak reggelenként szúrkálni. Az én véleményem: Ha nem muszály ne vedd ki, de ha mégis piercer szúrja vissza, de az elött még várd meg h teljessen begyógyuljon az elõzõ.
Volt már rá pl h hasonló miatt fordultak hozzám. Innentõl te döntesz.
Sok sikert. 😉
pred
hogyan tudnám másnap kiszúrni? és mivel kell, vagy szabad?