Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Az ultrákra is vonatkozna a névre szóló jegy ugyanúgy mint bárki másra.
A rigmusok esetében azt mondják hogy az azokért járó büntetés ne számítson abba, hogy beválik e ez a módszer vagy sem, és ne tekintsék komoly szabálysértésnek a Fradin belül.
Ne torzíts😊
www.smart-bus.hu
Jah Live!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Azért a helyszínen is mondott olyat ami elég undorító volt, régi Fradi játékoshoz képest... Szóval nyilván jó, hogy kijavították, de azért megérdemli valamennyire a felé irányuló ellenszenvet...
ON
A mai meccs második félideje az katasztrófa volt, ahhoz képest hogy az elsőben hogy játszottunk...
Utoljára szerkesztette: Rasztiman, 2014.12.05. 22:18:15
Jah Live!
Beszereltethet 20 ezer masszázsfotelt is, attól még a foci szar marad 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Gyakorlatilag ezért nem vagyok hajlandó elhinni bármelyik médiának bármit is...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
a fradi lenne a "nemzet" csapata?Tényleg?Aztán magyar játékos van e még a keretben,vagy csak nyomokban megtalálható?Nevetséges.
www.smart-bus.hu
Ez úgy hangzik, mintha azt hinné, hogy eddig a kis számú "csóró" emberek vették el a meccsre járás lehetőségét a sokkal nagyobb számú tehetősebbek elől, hiszen egyértelmű (számára), hogy Magyarországon sokkal szélesebb a tehetősebb réteg, mint a kevésbé tehetős, hát persze... 😊
Mondjuk ezeket a tervezett szolgáltatásokat én szeretném úgy értelmezni, hogy nem a focimeccsekkel kapcsolatosak
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2014.11.28. 17:15:07
Mezonyjatekosoknal: Gera Zoli harmadik holtversenyben 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Koszi sracok!
Szoval nem Denesen mult a 10-es, megnyugodtam 😊
Hala az egnek van egy beton jo kapusunk en ennek orulok a legjobban 😊
www.smart-bus.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Van egy pár kapus az NS 10-es listáján
Valaki megmagyarazna nekem valamit??? Mert most ezt igy marhara nem ertem, hulyen nezek magam ele, hatha en vagyok a csokkent ertelmi kepessegu...
NSObol idezek:
Dibusz Deneses czikk
"a forduló legjobbjaként 7-es osztályzatot érdemelt ki"
amit nem ertek: Azon kivul, hogy szepeket vedett es NEM KAPOTT golt, mi a kurv* eletet kell meg egy kapusnak csinalnia, hogy hetes osztalyzatnal nagyobbat kapjon??? golt kellene lonie a csatarok helyett, vagy mi??? ez most rohadtul nem ertem <#wow3>#wow3>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
mondjuk Dibusz nélkül esélytelen lett volna 😄
www.smart-bus.hu
Videoton / Pécs – Gyirmót (NB II) / Dózsa
Kisvárda (NBIII) / Szolnoki MÁV (NBII) – Fradi / Csákvár (NBII)
Hát ha innen nem sikerül bejutni a kupadöntőbe, akkor nem tudom mi kéne hozzá.