Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Hátha kiváltja Buzsákyt a rehabból 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sippie
<#fejvakaras> Havi 3 millióért, nem volt Hajnalnál jobb képességű focista?
Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Láma!
A szkenner nem általános szabály, csak a Fradi szabálya...
Az ultrákra is vonatkozna a névre szóló jegy ugyanúgy mint bárki másra.
A rigmusok esetében azt mondják hogy az azokért járó büntetés ne számítson abba, hogy beválik e ez a módszer vagy sem, és ne tekintsék komoly szabálysértésnek a Fradin belül.

Ne torzíts😊

Tehát a legproblémásabb szektorba nem lenne kötelező pont a dolog? Meg hogy a rigmusok (cigányozás, buzizás, zsidózás) miatt ne lehessen szigorítani? Végül is csak azt kérik az ultrák, hogy rájuk ne vonatkozzon a szabály - ez ám a kompromisszum.
Ja-ja, ez nem hangzik rosszul! Egy jó felkészülés után az ultrák visszatérésével jó tavaszunk lehetne... 😊

www.smart-bus.hu

Láma!
Nem is hülyeség, igaz a mob írja, de hátha igaz...

Jah Live!

Muki100
Manual Neuer a német Dibusz Dénes

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

OFF
Azért a helyszínen is mondott olyat ami elég undorító volt, régi Fradi játékoshoz képest... Szóval nyilván jó, hogy kijavították, de azért megérdemli valamennyire a felé irányuló ellenszenvet...
ON
A mai meccs második félideje az katasztrófa volt, ahhoz képest hogy az elsőben hogy játszottunk...
Utoljára szerkesztette: Rasztiman, 2014.12.05. 22:18:15

Jah Live!

ReszegKoldus
Eszerint tévedtem és mégis a focimeccsekről beszélt ez a gyökér 😊
Beszereltethet 20 ezer masszázsfotelt is, attól még a foci szar marad 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Azért így másképpen hangzik...

Gyakorlatilag ezért nem vagyok hajlandó elhinni bármelyik médiának bármit is...

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
helyes, helyes 😄

Szerintem nézzétek a ligakupa meccset... 35 perc után 4:0-ra vezetünk a lilák ellen! 😄

www.smart-bus.hu

Láma!
Voltak kifejezetten jó periódusaink 😊

ReszegKoldus
Szó sincs róla, viszont szerintem, ha valaki huhogni akar, az fog is és nem fogja befolyásolni, hogy a saját csapatában mennyi légiós, feka vagy akármi van. 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ó de toleránsak lettetek.
a pálya volt k#rva sz@r ahhoz képest hogy vadiúj.... mi lesz ha két napig esik az eső.......

Zenszkij
"olyan szolgáltatásokat kell nyújtaniuk" - mondjuk BL főtábla? 😄 😄

ReszegKoldus
És a huhogásnak szerinted mennyi köze van ahhoz, hogy egy csapatban mennyi külföldi van? Mert szerintem nem sok

Fabio Capello
te meg menj a Loki topikba huhogni 😊

Tegnap csak félszemmel láttam a meccset, viszont abból az jött le, hogy hajtottunk, domináltunk, néha elég szép kombinációk voltak... csak jókor néztem oda, vagy tényleg jók voltunk? 😊

www.smart-bus.hu

Valamikor tele huhogtátok a stadiont,most egy kicsit visszanyalt a fagyi <#beka3>
Fabio Capello
😄DD épp azon gondolkoztam, hogy beírjam e, vagy megelőz valaki xD

<#eljen>

ReszegKoldus
jaj barnuska, fél év múlva regisztrálj be megint más névvel és kérdezd meg ismét 😄

Na nézzük mennyire szabad itt a vélemény,mennyire bírjátok a kritikát:
a fradi lenne a "nemzet" csapata?Tényleg?Aztán magyar játékos van e még a keretben,vagy csak nyomokban megtalálható?Nevetséges.
Ez a nalepa gyerek mekkora egy sötét barom...

www.smart-bus.hu

„Itt nincs főrangú és alrangú tag, nincs nagy és kis Fradista, itt mindenki egyforma. Itt mindenkinek, egyformán ver a szíve, a Ferencváros és azon túl az egész magyar sport diadaláért” (Dr. Dékány Ferenc)

ReszegKoldus
"de jóval szélesebb, tehetősebb csoportokat be tudnak vonzani"

Ez úgy hangzik, mintha azt hinné, hogy eddig a kis számú "csóró" emberek vették el a meccsre járás lehetőségét a sokkal nagyobb számú tehetősebbek elől, hiszen egyértelmű (számára), hogy Magyarországon sokkal szélesebb a tehetősebb réteg, mint a kevésbé tehetős, hát persze... 😊

Mondjuk ezeket a tervezett szolgáltatásokat én szeretném úgy értelmezni, hogy nem a focimeccsekkel kapcsolatosak
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2014.11.28. 17:15:07

„A sokat támadott „tenyérleolvasós” beléptető rendszer bevezetésével sokan lemorzsolódtak, de jönnek helyettük majd mások”, mondta Szekeres optimistán, aki szerint olyan szolgáltatásokat kell nyújtaniuk, amire a klasszikus szurkolótáboruk nem megy el, de jóval szélesebb, tehetősebb csoportokat be tudnak vonzani.

Lammer
"AZ ŐSZI RANGSOR ÉLMEZŐNYE AZ NS OSZTÁLYZATAI ALAPJÁN"

Mezonyjatekosoknal: Gera Zoli harmadik holtversenyben 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer

Koszi sracok!

Szoval nem Denesen mult a 10-es, megnyugodtam 😊

Hala az egnek van egy beton jo kapusunk en ennek orulok a legjobban 😊

Na a Leo már tényleg vicc kategória... és ezt az embert akartuk magyar válogatottnak... <#sniffles>

www.smart-bus.hu

Muki100
Töjp meg megtáltosodott a holland 2 utolsóknál 😄

Alakul a munkanélküli pszichések Moniz csapata:
Leonardo
Diallo

banok
Nézd meg a 2000-es EB-n a holland-olasz elődöntőt és, hogy ott Toldo mit művelt - na az 10-es

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Láma!
Meg pl tizi megfogása, ilyesmi.

Gondolom a 10-est az a kapus kapja akinek háromszor ennyi bravúros védése van. Ehhez ellenfél is kell, komoly kapura tartó éles lövések is.
Van egy pár kapus az NS 10-es listáján

Lammer
Sziasztok!

Valaki megmagyarazna nekem valamit??? Mert most ezt igy marhara nem ertem, hulyen nezek magam ele, hatha en vagyok a csokkent ertelmi kepessegu...

NSObol idezek:

Dibusz Deneses czikk
"a forduló legjobbjaként 7-es osztályzatot érdemelt ki"

amit nem ertek: Azon kivul, hogy szepeket vedett es NEM KAPOTT golt, mi a kurv* eletet kell meg egy kapusnak csinalnia, hogy hetes osztalyzatnal nagyobbat kapjon??? golt kellene lonie a csatarok helyett, vagy mi??? ez most rohadtul nem ertem <#wow3>

szerintem pár kemény csatár kellene
Kaplan
Hát micsoda sületlenséget voltam képes itt leírni! 😄 Szóval egy karmester kéne ennek a csapatnak, leginkább 10 év komolyzenei tapasztalattal. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Narxis
playmaker 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kaplan
Persze, az egy ponttal nem lehetünk elégedetlenek. De jó volna ha most már egy kicsit összeállna a csapat és látnám, hogy mit akarunk játszani. Én nem az a típusú ember vagyok aki azt mondja, hogy a Ferencvárosnak szégyen védekezni. De mindenképpen azt gondolom, hogy szükségünk lenne egy playmakerre, méghozzá nagyon gyorsan.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ReszegKoldus
idegenben jóa ziksz
mondjuk Dibusz nélkül esélytelen lett volna 😄

Kaplan
Borzasztó ez az unalmas, ötlet és elképzelés nélküli játék.

<#worship><#pias>

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Zoli, a legenda eldöntötte 😊.

ReszegKoldus
Elődöntő:
Videoton / Pécs – Gyirmót (NB II) / Dózsa
Kisvárda (NBIII) / Szolnoki MÁV (NBII) – Fradi / Csákvár (NBII)

Hát ha innen nem sikerül bejutni a kupadöntőbe, akkor nem tudom mi kéne hozzá.

Zenszkij
nah tudtam én, hogy szidnom kell a csapatot, de ez a két 11-es szerintem nevetséges volt
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.07. 21:37:03