Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
10 ezer forint? Az 23,87 angol font átszámítva,egy Liverpool hazai meccsre egy középcsapat ellen már be lehet jutni 37 fontért ami 15500 forint,és ugye ne akarjuk összehasonlítani az NB1-et a PL-el,ami a játékszínvonalat illeti,mégha maga a létesítmény (Groupama Aréna) nyugat európai szintű. Nem kötekedni akarok csak beleolvastam a topikba és ezen a cikken megakadt a szemem,no offense

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ha a semleges kártyával be lehetne jutni normális áron, én simán kimennék 1-2 meccsre, de emiatt nem akarok fradi kártyát kiváltani
Én mondjuk drágább jegyeket tartanék normálisnak, mert akinek erre van 10ezer forintja, annak van erre 20ezer forintja is, sőt......, fizessen rendesen ezért a minőségért.
Baráti áron barátoknak: Tízezerért járhatnak a semlegesek a Fradi-meccsekre

Böde 😊

Játékra visszatérve... szerintem minőségben megvagyunk, egyszerűn össze kéne normálisan rakni őket. A Böde akkor jó, amikor szélről jönnek be folyamatosan a labdák. A játékosaink megvannak ehhez, a gól is ebből esett, de ennek ellenére nem erőltetjük a szélső játékot. Döbbenten néztem, hogy a Somalia mit művel középen... nem egyszer adta el a labdát azon a kulcsposzton, ez egy jobb csapat ellen nem fog beleférni. Oké, hogy gyors, de a helyezkedése, a szerelési készsége alapján semmi keresnivalója ott.

A másik a letámadás... elvileg ezt sokat gyakoroltuk. Az egész csapatnak egységesen kéne ezt csinálni, ehhez képest egy ember elkezdi, majd, ha elhibázza, akkor kezd odafutni a többi, amikor már ott kéne lenniük, ráadásul túl mélyen védekezünk...

Oké, hogy a pálya szar volt, de ez akkor is gyenge volt, és nem csak az 1 rúgott gól miatt. Kíváncsi leszek az instat mutatókra...

www.smart-bus.hu

Vérszegény. Rengeteg pénz, két jó csapatra való játékos, fain felkészülés, szuper lehetőségek és körülmények. Erre a Dunaújváros ellen eléggé ramatyul ment. Harciasságnak és támadószellemnek nyoma sincs a Doll féle taktikában.

Zenszkij
Blokkolnám 😄.

Én a Bettához vonzódom betegesen... 😄

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Nah ennyit a felkészülési meccsek sikeréről. Gyenge volt a játék, nagyon gyenge. Egy gól ennek a pofozógépnek..szomorú.

ReszegKoldus
Mikor lesz edzőváltás? 1 teljes naptári év lement ugyanazzal az edzővel, kezdek kétségbe esni. Rég fordult már elő ilyen gyalázat, hogy két egymást követő évben márciusban ugyanaz legyen az edző.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Kaplan
Bűn gyenge meccs, katasztrófa a talaj, de mégis van valami beteges vonzódásom az NB1-hez. 😄 Minden esetre ez kritikán aluli produkció. Reméljük lesz jobb is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zenszkij
az lesz népünnepély, ha ettől a Bödétől megszabadulunk

Továbbra is teljesen esetlegesnek tűnik amit csinálunk. Labdabirtoklás megvan, de igazi helyzet kevés.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zenszkij
A lényeg, hogy vezetünk 😄.

ReszegKoldus
hát nekem eddig csak annyi derült ki, hogy Böde a telet nem borotválkozással töltötte

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hogy a Somalia megint mi a túrót keres a védekező középpályás posztján... komolyan nem értem! Tökéletes csapatunk van a 4_2_3_1-hez... a Gera zseniális volt a válogatottban ezen a poszton. Mellé mehetne a Gyömbér, előttük a Hajnal, balon a Lamah, jobbon a Varga és ott is van egy bitang középpálya.

www.smart-bus.hu

Ennek a topiknak a címével is gondok lehetnek idővel ha észreveszik😊

Zenszkij
Szkenneltél már? Anélkül már ide se irogathatsz lassan 😄.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.17. 12:43:00

...és a pofátlanság, hogy Zöld-fehér buszhálózat néven akarják folytatni a szemfényvesztést, mintha bármi közük is lenne a Ferencvároshoz vagy a fradizmushoz.

A vezetőség kitűnő szurkolóbarát intézkedéseinek hatására végre valahára megszüntették a Fradibuszt hálózatot, így most már biztos befejeződik a renitens rajongók szervezett szállítása vidékről a fővárosba és tovább tisztulhat a szurkoló tábor. Fenének szállítottak, intéztek belépést 2013-ban 1500 vidéki Fradistának a lilák ellen, miért nem tudtak nyugodtan otthon maradni.

Narxis
Ennyit tud ez a listás szerencsétlen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zenszkij

Zenszkij
FLÚGOS FUTAM

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Nem rossz. Bár nem hiszem, hogy igénybe venném, ha pont ugyanilyen lenne a Fradinál. 😊

Zenszkij
Hol vagyunk mi egy Rapd Wien-től? <#zavart2>

Rapid Wien: klubmodell
velejéig romlott hanyatló nyugat...

korábban volt szerencsém két fiatal, ecsethajú, szolis focistával együtt utazni a villamoson, akik kitárgyalták az aktuális problémáikat, ki voltak akadva, hogy az egyik csapattársuk elköpte a "Petibának", hogy hogyan bundáztak aztán most lehet, hogy kirakják az egyiket, de akkor majd átigazol a lilákhoz és lejátssza ott a szezont, pedig igazából a múltkori meccsen is beállt 20 percre és többet csinált egyedül, mint addig az egész csapat, meg most jól is áll a suliban, mert ahogy összeszámolta, nincs csak vagy 10-12 egyese, az nem vészes, meg milyen jó, hogy másnap délelőtt 11-kor edzés van, ezért suliba se kell menni, inkább xboxozik otthon hajnal 3-ig, aztán még aludni is tud

így múlik el a magyar foci dicsősége...
Amíg itt az lesz hogy 18-20 éves "taknyos" kis senkik már több százezres fizetés ellenében hajlandóak leszerződni valahová, és ez a természetes, addig felesleges bármit is várni. Ja, és mindez a nulla körül stagnáló teljesítményükért. Mert külföldön is vannak k...a sok pénzt kereső fiatalok csapatoknál, csak ott éppen a teljesítmény köszönő viszonyban van ezzel a kifizetett pénzel.

És hát igen, a fejétől bűzlik a hal, ahogy mondani szokták. A játékos tudja hogy a lötyögésért is megkapja a pénzt, és nem fenyegeti a veszély hogy kirakják, akkor hülye lesz megszakadni (az az 1-2 kivtel meg amint tud, elhúz külföldre). Az edző meg nem bántja, hiszen xy az elnök haverjának a rokona, hát had legyen itt az a gyerek, ha rosszat szól rá, még őt rúgják ki a végén, inkább nem csinál semmit. Legfelsőbb körökben meg már csak az számít jól mozogjanak a pénzek, hogy a sport része úgy rohad ahogy van, senkit se érdekel. Épül egy kis stadion, onnan is lehet húzni ezt-azt, egy kis átigazolási téma, onnan is csurran-cseppen, netán egy kis tipszmix is belefér néha nap.

A sok "hülye meg azt hiszi, majd a Dárdai kiviszi a válogatott az EB 168-as vagy hányas mezőnyébe már, és eljön az új aranykor...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DaemoonHunter
Pontosan! És még nem beszéltünk a fizetett játékpercekről, meg a haver rokon kapcsolatokról. Vagy épp a családról, hisz attól is függ erősen kiből mi lesz, mennyire veszi komolyan a hivatását.
Én nem hibáztatom a játékosokat, inkább azokat kellene akik ezt a rendszert felügyelik. A játékosok úgymond csak csúnya szóval túlélői a dolognak. Minek is fussanak, ha lötyögésért is megkapják a prémiumot is akár. Ne a "beosztottaktól" várjunk már futballreformot, még csak ne is az edzőktől szerintem. Megint két olyan fél mutogat egymásra akik igazából csak "pozitív elszenvedői" a dolgoknak, odafenn(akár mlsz) meg röhögnek egy jót, vagy még ennyit sem.

bakkerman
És sajnos ez megy Győrtől-Nyíregyházáig. Részben az edző hibája is,mert ha ő egyszer látja,hogy edzésen XY csak lötyög,meg beszélget a szolibuzi szintén alibikirály haverjával,akkor miért nem tesz valamit? Persze,10 (vagy még több) embert csak úgy nem lehet kibaszni a csapatból,márpedig az ificsapatok magját sajnos ezek a "példányok" adják

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ez az edző hibája... ( is )

www.smart-bus.hu

Zenszkij
ki kell vágni őket

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

"Ha esetleg a játék nem is megy úgy, azt rám nem lehet mondani soha, hogy egy pillanatra is megállnék. Amíg nekem erőm van, addig bele fogok adni mindent."
Legyen úgy, Roland!
A 97-s mezszámát választotta az abban az évben elhunyt nagyapja után, akinek megígérte, hogy egyszer valahogy eljut a Fradiba.
Hát mi meg megígérjük, hogy ha szíved-lelked kiteszed a pályára, akkor el fog fogadni a Fradi-család! (mindigÉSsoha)

😄DDDDD

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Tessék. Mindenféle hulladékokat ne linkelgess ide.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.10. 20:59:14

Narxis
Zenszkij
Szerintem jó igazolás! Végre nem egy kiöregedő sztárocska, hanem egy feltörekvő tehetség! Ha valóban olyan jó a Fradinál az infrastruktúra, ez igenis előrelépés lehet neki. Hajrá fiúk, meglessük jön-e Varga Roland is.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
<#eljen> helyes, ez tetszik

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

ReszegKoldus
szegény Gera <#szomoru2>
de legalább focizni tud többnyire 😄

Buzsáky és Lauth fizujához mérve nem is sok Hajnal fizetése. Ok, Blikk, de életszerű.

"A Blikk értesülései szerint, ugyan a Videoton több pénzből gazdálkodik, mint a Ferencváros, de a húzóembereknek ugyanannyit fizetnek. Az olyan kaliberű labdarúgók, mint Juhász Roland (31), a német Benjamin Lauth (33) vagy a belga Roland Lamah (26) 20 ezer eurós (6,18 millió forintos) alapbért kapnak."