Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Baráti áron barátoknak: Tízezerért járhatnak a semlegesek a Fradi-meccsekre
Játékra visszatérve... szerintem minőségben megvagyunk, egyszerűn össze kéne normálisan rakni őket. A Böde akkor jó, amikor szélről jönnek be folyamatosan a labdák. A játékosaink megvannak ehhez, a gól is ebből esett, de ennek ellenére nem erőltetjük a szélső játékot. Döbbenten néztem, hogy a Somalia mit művel középen... nem egyszer adta el a labdát azon a kulcsposzton, ez egy jobb csapat ellen nem fog beleférni. Oké, hogy gyors, de a helyezkedése, a szerelési készsége alapján semmi keresnivalója ott.
A másik a letámadás... elvileg ezt sokat gyakoroltuk. Az egész csapatnak egységesen kéne ezt csinálni, ehhez képest egy ember elkezdi, majd, ha elhibázza, akkor kezd odafutni a többi, amikor már ott kéne lenniük, ráadásul túl mélyen védekezünk...
Oké, hogy a pálya szar volt, de ez akkor is gyenge volt, és nem csak az 1 rúgott gól miatt. Kíváncsi leszek az instat mutatókra...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.17. 12:43:00
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
így múlik el a magyar foci dicsősége...
És hát igen, a fejétől bűzlik a hal, ahogy mondani szokták. A játékos tudja hogy a lötyögésért is megkapja a pénzt, és nem fenyegeti a veszély hogy kirakják, akkor hülye lesz megszakadni (az az 1-2 kivtel meg amint tud, elhúz külföldre). Az edző meg nem bántja, hiszen xy az elnök haverjának a rokona, hát had legyen itt az a gyerek, ha rosszat szól rá, még őt rúgják ki a végén, inkább nem csinál semmit. Legfelsőbb körökben meg már csak az számít jól mozogjanak a pénzek, hogy a sport része úgy rohad ahogy van, senkit se érdekel. Épül egy kis stadion, onnan is lehet húzni ezt-azt, egy kis átigazolási téma, onnan is csurran-cseppen, netán egy kis tipszmix is belefér néha nap.
A sok "hülye meg azt hiszi, majd a Dárdai kiviszi a válogatott az EB 168-as vagy hányas mezőnyébe már, és eljön az új aranykor...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én nem hibáztatom a játékosokat, inkább azokat kellene akik ezt a rendszert felügyelik. A játékosok úgymond csak csúnya szóval túlélői a dolognak. Minek is fussanak, ha lötyögésért is megkapják a prémiumot is akár. Ne a "beosztottaktól" várjunk már futballreformot, még csak ne is az edzőktől szerintem. Megint két olyan fél mutogat egymásra akik igazából csak "pozitív elszenvedői" a dolgoknak, odafenn(akár mlsz) meg röhögnek egy jót, vagy még ennyit sem.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Legyen úgy, Roland!
A 97-s mezszámát választotta az abban az évben elhunyt nagyapja után, akinek megígérte, hogy egyszer valahogy eljut a Fradiba.
Hát mi meg megígérjük, hogy ha szíved-lelked kiteszed a pályára, akkor el fog fogadni a Fradi-család! (mindigÉSsoha)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.10. 20:59:14
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
de legalább focizni tud többnyire 😄
"A Blikk értesülései szerint, ugyan a Videoton több pénzből gazdálkodik, mint a Ferencváros, de a húzóembereknek ugyanannyit fizetnek. Az olyan kaliberű labdarúgók, mint Juhász Roland (31), a német Benjamin Lauth (33) vagy a belga Roland Lamah (26) 20 ezer eurós (6,18 millió forintos) alapbért kapnak."