Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Jah Live!
Bérletes vagyok bazd...:)
Utoljára szerkesztette: Láma!, 2015.05.26. 23:13:06
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.05.25. 21:40:48
www.smart-bus.hu
Egyébként meg SZÉP VOLT FIÚK!!!!!

Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.22. 20:01:01
www.smart-bus.hu

Jah Live!
Egy vicc,hogy egy játékvezető ilyen felfogásban vezessen egy mérkőzést. Egyértelmű szabálytalanságokat nem fújt le a Debrecennél és még azt se mondhatja, hogy nem látta. Jó példa az utolsó percekben a kezezése a debreceni játékosnak a félpályánál.
Teljesen 90 fokban kinyújtott kézzel, úgy, hogy a játékvezető két lépésre állt tőle. Végig igy vezetett az egész mérkőzés alatt.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nem értem, a válogatott meccsre se kellett szkennelni és az is mlsz rendezvény volt, nem?
kubatov...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Szkenner nélkül vettünk belépőt. "
ÁSZF
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Maga az elképzelés, hogy felhízlalunk pár élvonalbeli klubot akik cserébe elmennek az EL csoportkörig jó, mivel a kis keleti országokban ez általában beválik. Elvileg a keret tele van olyan játékosokkal akik bármikor bátran bevethetők a kezdőben, hát Dollnak lehet sakkoznia kell majd rendesen ki az akire egy EL-selejtezőt rá mer bízni. Pedig tavasszal tényleg úgy tűnt, hogy képesség alapján van elég mezőnyjátékos. Lehet az öltözőben mégis valami rontja a morált?
De az is igaz hogy az 1-2 milliárd amit ezek a klubok el tudnak költeni még mindig kevés, mivel magyar játékosból nem lesz bevétel, és a nyár végén kihullani kb. pont a reális szint egy skandináv vagy jugó csapat ellen.
Elvileg a kupadöntőn abszolút A csapat lesz a felállás, ott majd meglátjuk. (feltéve ha nincs előre lerendezve az eredmény...)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
www.smart-bus.hu
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
www.smart-bus.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Utoljára szerkesztette: Muki100, 2015.04.26. 16:25:22
De ez csak egy pletyka, nem tudom mennyi az alapja... én csak arra lettem figyelmes, hogy több forrásból is hallottam. :)
www.smart-bus.hu
Jah Live!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
mondjuk ezt se értem minek a gyerekeket külön szórakoztatni, arra van a füvön szaladgáló 22...nevezzük játékosnak
amúgy se muszáj meccsre vinni a gyereket, mehetnek állatkertbe is, vagy nézhetnek rajzfilmet vagy mit tudom én :D
és az hogyan szórakoztatja a gyerekeket, hogy bemutatják videón hogy szarik a sas és utána nem mos "kezet", meg jegy nélkül utazik a villamoson (jó, nyilván bérlete van...) :)
azért én egy ilyen krokodilt se cserélnék le ilyenre :D
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2015.04.25. 14:08:50
Ez annyira átlátszó és végtelenül szánalmas, hogy nem tudnak elnézést kérni, amiért nem a felnőtt szurkolók igényeinek megfelelő sast készítettek el.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Utoljára szerkesztette: Muki100, 2015.04.24. 11:05:59