Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kubatov takarodj!!! <#hehe>

www.smart-bus.hu

Ramirez a Fradié/url]
Utoljára szerkesztette: Rasztiman, 2015.05.29. 17:53:23

Jah Live!

Láma!
Zenszkij, részeg vagy?:)

Bérletes vagyok bazd...:)
Utoljára szerkesztette: Láma!, 2015.05.26. 23:13:06

Zenszkij
Minden nagy gyár termel hulladékot. Te is egy ilyen melléktermék vagy....Mercedes----Suzuki a te autód

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Láma!

Zenszkij
Szerintem a Vidinél rájöttek, hogy 2500 néző kedvéért nem érdemes itt ekkora büdzsét fenntartani. A bajnokság megnyerése nem jelent sajnos semmit. Így is első 3-ba lesznek. Lokinak se jött be az élet, nem győzik fizetni a stadionfenntartást. Ennek az országnak is elég lenne két erős csapat, az egyik az FTC, a másik az UTE kéne, hogy legyen. A többinek nincs tömegeket megmozgató ereje. 10-12 fős bajnokság, későb alsó felsőházi rájátszással, ez kell a jövő legyen. MTK, Honvéd, Vasas, ezekre nincs szükség, Pestnek elég 2 csapat. FTC, UTE, DVTK, Loki, Videoton, Győr, Haladás, egy erős dél-magyarországi csapat, meg még két vidéki, és ennyi kéne az NB1-be. paks, Pápa, Pécs, Mezőkövesd, vicc kategória, a "faluról" nem is beszélve. Idén két falu meccset láttam, mikor a Fradival játszottak.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.05.25. 21:40:48

Na igen, a Vidi is miattunk hullik szét, hogy jövőre bajnokok lehessünk! :DD

www.smart-bus.hu

Zenszkij
mert erre nem lehet mint mondani, 4 - ottó, a sok ellenlábas bekussolhat :)

Láma!
azt hittem jönnek a mostanában divatos mondatok erre, hogy "a kupadöntő elöre meg volt beszélve", de hál istennek nem :D

Direkt nem írtam a kupagyőzelem ürügyén, kíváncsi voltam, hogy azok akik egyből nyavalyognak még egy döntetlen után is, most mit csinálnak majd... azt hiszem ez a "csend" mindent elárul!! Ha legközelebb nyávogni támad kedvetek, jusson ez eszetekbe...

Egyébként meg SZÉP VOLT FIÚK!!!!!

Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.22. 20:01:01

www.smart-bus.hu

Zenszkij
szép volt fiúk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sippie
Na Cukic vajon hány lapot gyűjt be 6 perc alatt? :D
Viszont Kupagyőőőőőztesss!!!!!
Zenszkij
Elemeire hullik szét a Videszoton, hál istennek. Jövőre oda kerülnek ahová valók, a középmezőnybe.

Jah Live!

be tudná valaki linkelni azt a gépet ahol a groupamába belephotoshoppolták a "régi" B-közép ultráit? nagyon köszi
UUUU
Az tény, hogy eltöketlenkedte a Fradi a végét, de mélységesen egyetértek Dollal.
Egy vicc,hogy egy játékvezető ilyen felfogásban vezessen egy mérkőzést. Egyértelmű szabálytalanságokat nem fújt le a Debrecennél és még azt se mondhatja, hogy nem látta. Jó példa az utolsó percekben a kezezése a debreceni játékosnak a félpályánál.
Teljesen 90 fokban kinyújtott kézzel, úgy, hogy a játékvezető két lépésre állt tőle. Végig igy vezetett az egész mérkőzés alatt.

nagyon gyenge volt ma a fradi
Zenszkij
3 mérkőzés óta képtelenek nyerni. olyan acélos csapatok ellen mint Szolnok, Pécs, meg a harmatgyenge Debrecen. Az ezüst se lesz meg. Vicc. Ez az EL-ben egy nagy rakás túró!!!!

Sippie
Tipikus....
ReszegKoldus
Így van, azt hiszem.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bajnokin egyébként hogy van ez? a hazaiak szkennelnek, a vendégek nem?
ReszegKoldus
A vénaszkenneren vitázik az MLSZ és a Fradi a kupadöntő előtt

Nem értem, a válogatott meccsre se kellett szkennelni és az is mlsz rendezvény volt, nem?
kubatov...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ez aztán a legalja, remekűl működik a már lassan megbukott rendszerük! <#circling>
"Szkenner nélkül vettünk belépőt. "
ÁSZF

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Muki100
Van hogy a győztes meccseken sem vélek 90, de még 60 perc értékelhető játékot se felfedezni, pedig azért van nem is egy-két MB1-es csapat ami máshol inkább megye szint. A kupameccsekről nem is beszélve.

Maga az elképzelés, hogy felhízlalunk pár élvonalbeli klubot akik cserébe elmennek az EL csoportkörig jó, mivel a kis keleti országokban ez általában beválik. Elvileg a keret tele van olyan játékosokkal akik bármikor bátran bevethetők a kezdőben, hát Dollnak lehet sakkoznia kell majd rendesen ki az akire egy EL-selejtezőt rá mer bízni. Pedig tavasszal tényleg úgy tűnt, hogy képesség alapján van elég mezőnyjátékos. Lehet az öltözőben mégis valami rontja a morált?
De az is igaz hogy az 1-2 milliárd amit ezek a klubok el tudnak költeni még mindig kevés, mivel magyar játékosból nem lesz bevétel, és a nyár végén kihullani kb. pont a reális szint egy skandináv vagy jugó csapat ellen.

Elvileg a kupadöntőn abszolút A csapat lesz a felállás, ott majd meglátjuk. (feltéve ha nincs előre lerendezve az eredmény...)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hogy van az, hogy győztes meccs után, amikor jól játszunk nem írsz ide, amikor bejön egy gyengébb meccs, akkor meg jön a negatív hullám... mire jó ez?

www.smart-bus.hu

Muki100
Máltán már dörzsölik a tenyerüket?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Zenszkij

Zenszkij
Nikolics ettől messze van, na ne röhögtess :D. Mert ki az a Nikolics? Hagyjuk már. <#buck>

Akkor forgassuk még addig, amíg kijön, hogy semmi esély, akkor megnyugszotok, az idő meg majd eldönti, hogy mi volt igaz a pletykából. :)

www.smart-bus.hu

banok
Lamah azért jött hogy meccsbe legyen, Gera meg Hajnal kvázi levezetni - Nikolics ettől még messze van, benne még van becsvágy.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Muki100
Ha lejár a szerződése és a Fradihoz jön az gyakorlatilag azt jelentené, hogy a Fidi jó eséllyel nem tud jövőre erősíteni és a Fradinak le van zsírozva a bajnokság. Utóbbi tényleg kilátásban van, de nem hiszem hogy a vezér csapatát ennyire beáldoznák azért, hogy Kubatov és Orosz tovább építgesse az imázsát. Ha bedobnak egy nagy nevet a Videotonnak a nyáron akit esetleg meg is vesznek nekik, akkor lesz szerintem realitása a Niko-Fradinak. Az biztos, hogy az EL csoportkör elérhető ott, ahol ő játszik.
Utoljára szerkesztette: Muki100, 2015.04.26. 16:25:22

Zenszkij
<#eljen>

Egy olasz csapattal nyilván nem vesszük fel a versenyt fizetésben, de a felsoroltak közül a többivel azért tudnánk versenyezni... ha egy Lamah, Gera, Hajnal szintű játékosnak tudjuk állni az igényeit, akkor szerintem a Niko igényeit is tudnánk... :)

De ez csak egy pletyka, nem tudom mennyi az alapja... én csak arra lettem figyelmes, hogy több forrásból is hallottam. :)

www.smart-bus.hu

banok
Szerintem is.

Muki100
Szerintem egy olasz/görög/török/izraelita csapat ahova még befér, többet tud neki fizetni mint a Fradi, és nyilván ez lesz neki az egyetlen szempont az új szerződésénél.

Varga helyett jó lenne. Katasztrófa volt amit művelt a pályán......

Jah Live!

Lejár a szerződése...

www.smart-bus.hu

banok
Szerintem kizárt.

Több forrásból is hallottam már azt a pletykát, hogy Niko a nyáron hozzánk igazol! :)) Nem bánnám, ha igaz lenne! :)) Kiesik a Hali, és akkor jöhet a Radó is jó áron... :D

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Diósgyőr csak kereste ma a labdát, lenulláztuk őket. Ha hattal nyerünk az is reális lett volna.

Kaplan
Tudom, ezt írtam az előző kommentemben. Nyilvánvaló terelés és kapkodás.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ReszegKoldus
bullshit...sokkal valószínűbbnek tartom, hogy csak a negatív reakciók miatt készül "a felnőtteknek szánt kabalaállat"
mondjuk ezt se értem minek a gyerekeket külön szórakoztatni, arra van a füvön szaladgáló 22...nevezzük játékosnak
amúgy se muszáj meccsre vinni a gyereket, mehetnek állatkertbe is, vagy nézhetnek rajzfilmet vagy mit tudom én :D

és az hogyan szórakoztatja a gyerekeket, hogy bemutatják videón hogy szarik a sas és utána nem mos "kezet", meg jegy nélkül utazik a villamoson (jó, nyilván bérlete van...) :)

azért én egy ilyen krokodilt se cserélnék le ilyenre :D
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2015.04.25. 14:08:50

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zenszkij
Exsas

http://www.youtube.com/embed/tSUriJNCxgQ

Láma!
Megtalálod nekem ezt? Oké, akkor ne ismerjék be, csak legyen egy tényleg normális állat...

Kaplan
Persze, abszolút egyetértek. Reggel olvastam mintha a Fradi hivatalos Facebook oldalán kommentelt volna a marketing részleg, hogy ezt a sast a gyerekeknek találták ki és hamarosan jön a sziklaszilárd, erényes felnőtt sas.

Ez annyira átlátszó és végtelenül szánalmas, hogy nem tudnak elnézést kérni, amiért nem a felnőtt szurkolók igényeinek megfelelő sast készítettek el.

Muki100
Az jogos hogy legyen egy családbarát sas gyerekeknek, de akkor simán meghagyhatták volna a régit is a meccsekre. Nem hiszem, hogy ilyen negatív reakciót váltott volna ki, ha ezt eleve mint "kölyöksas" jelentik be aki csatlakozik a régi mellé, nem pedig se szó se beszéd lecserélik erre a bohócra.
Utoljára szerkesztette: Muki100, 2015.04.24. 11:05:59

Kaplan
A gyerekeknek ez tényleg jó élmény lehet, pacsizik, haverkodik. Ez a Sas tényleg a gyerekeknek készült, de édes istenem, ez a videó. A Sas nem szarik a wc-n, meg nem nőzik. Ezt minek kellett összehozni?

az a "WTF?" nézés... :D