Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon makacs...az a baj, hogy ez nem csak kubatovra hanem az egész fideszre értetendő. szerintem úgy gondolják, ha belemennek bármilyen egyességbe akkor az a gyengeség jelét mutatja és belebukik az egész antikapitalista korrupt rendszer amit felépítettek, mind a fociban, mind a politikában. habár utóbbi kettő már majdnem ugyanaz sajnos...
ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem, nem vágom... kérlek világosíts fel, szeretnék tanulni a nálam okosabbtól.

www.smart-bus.hu

Nem vágod?Szomorú
Mi ebben a legalja?

www.smart-bus.hu

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Zenszkij
bekaphatja ez a retvedék Dózsa

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

banok
Eddig jók vagyunk Felcsúton 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
amúgy volt egy olyan elnök az elmúlt 30 évben aki nektek megfelelt? 😄 Szívós pl?

Zenszkij
vicc ez a madár...tragikomédia

Zenszkij
jegyet kifizették? 😄

Jaj... 😊

www.smart-bus.hu

Véletlen? 😊))))

"hangadók", ráadásul Jova túl szurkolóbarát.

Miért pont ők? Mindenki kiment...

www.smart-bus.hu

😊))))

videó újra: A tábor Csákváron

Jova és Busai megkapta az elnökségi leb@szást, amiért megköszönték a meccs végén a biztatást.

Mor3llo
olyan a szeme, mintha be lenne tépve

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Diósgyőri vélemény:

"minden malíciát, iróniát félretéve, komolyan mondom, részvétem ezért, sikerült egy kancsi idiótát faragni egy méltóságteljes sasból, amely itthon kb az egyetlen normális és valódi töltettel bíró kabalaállat volt"

Zenszkij
nem térek magamhoz a röhögéstől 😄 😄 ezzel jó magas labdát dobunk a Dózsának 😄 😄 KASZTRÁLT STRUCC

Effe88
undorító
mi ez a szar?:/

banok
Hát ez tényleg szánalmas

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ez nem sas ez egy madár..
Ez lenne a modern elvárásoknak megfelelő sas?
Atya úr isten... Hát ez már tényleg mindennek az alja. Ennél debilebb nyomorék egy valamit ki se lehetett volna találni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

legalább airmax-ben van?
Förtelmes... én nem is értem ezt, hogy a franca képzelték! 😄

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
hmm...ez jó randa

ez jutott eszembe róla
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2015.04.02. 14:36:01

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
<#eljen>

kimegyünk meccsre és veszünk jegyet ha változtatnak a hozzáálláson és lesz párbeszéd. ennek ellenére én sem értek egyet EGYES bojkottáló szurkolóval és nézetével, de tudom, hogy mi akik kint rekedtünk a jó ügy érdekében harcolunk. a nyugati foci sincs meg fanatikus szurkolók nélkül és ha nekünk a cél a nyugat (amivel nincs is gond) és a foci fellendítése a 12. játékos nélkül nem fog sikerülni. nem egy közösséget kell "kitiltani" hanem az oda nem illő egyéneket és ez vénaszkenner nélkül is megoldható. de itt már nem is csak a vénaszkennerről van szó, minden tisztán látó ember tudja. egyébként még mindig ha kimondom, hogy vénaszkenner elmosolyodom, mert a szó hallatáról nem egy mérkőzésre való bejutást megkönnyítendő eszközre gondolok...szerintem ez szánalmas. ha lenne bátorsága kubatovnak, megengedné, hogy egy mérkőzésre személyivel is lehessen jegyet váltani és ha nem válik be, azaz rendbontás lesz (itt nem a buzi mlsz skandálására gondolok), akkor tényleg a kintmaradt szurkolóknak (vagy egyes egyéneknek) kell változtatni a hozzáállásán.
Zenszkij
Grenz bamm...eg oda kimentek, de a Fradinak jegyet nem fizettek? Szánalmas.....A Fradi a stadion a Fradi a szkenner, a Fradi az életünk, a Fradi minden!

A Fradi-tábor ott lesz a csapat mellett a csákvári MK-visszavágón 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MINDENKI CSÁKVÁRRA!

Szurkolótársaink!

A holnap 18 órakor kezdődő, Csákvár-FTC Magyar Kupa mérkőzésre a Tábor is leutazik.

Kérünk Mindenkit, hogy nézze el a „késői” értesítést. Erre a fiumei incidens és az ominózus osztrák derbi miatt volt szükség. Reméljük mindenki érti, hogy mire gondolunk.

Szervezett utazás nem lesz, a helyszínen találkozunk, ahol várjátok meg a szurkolói csoportok megérkezését a „stadionon” kívül. A Csoportok majd élőben tájékoztatnak mindenkit a részletekről.

Biztassuk együtt a Csapatot! Szurkoljunk úgy, ahogyan csak mi tudunk ebben az országban! Számítunk Mindenkire!

Hajrá Fradi!

Zenszkij

Aláírás by Molni... Sírok... 😊))))

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Mert nevén nevezte a dolgokat egy másik topikban 😄

Láma!
Miért tiltották?

Ma elküldték Kubatovék a Fradi Sas-t, tehát kibaszták a stadionból, mivel közvélemény kutatás szerint modernebb kabalát akar a nép.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Zenszkij
sajnálom ha így gondolod, de a nyugati példa is azt mutatja amit írtam, természetesen itthon minden más, így megértem ezt a problémát, szerintem is felháborító ez a buszozás, de sajnos ez van, csak leírtam szerintem miért van így

Zenszkij
good bye

Zenszkij
<#eljen> így van ha egy kis esze lenne a magyar bíróknak, ami nincs, akkor szépen elveszegetnék végre a pontokat a Videotontól, és a bajnokság végén lehetne a Groupamában egy ki ki meccs. A fél ország erről beszélne, nagy lenne a fociláz.

Narxis
Most csökkentették jelentősen a büntetéseket, ősszel sokkal vastagabban fogott az MLSZ toll.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
Azt nem tudom, de tegnap a rendőröket szidták többször is. Mondjuk lehet, hogy azért nem büntetnek 😄

A mocskos lilák mennyibe kerül? 😊

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Így is jön szerintem holnap is a büntetés, ami érthetetlen, hiszen aki szkennelt és bent van, az mind rendes szurkoló, akik sose szidnak senkit és csak azt éneklik, amit szabad (ami a papírra van írva) <#nevetes1>

Jó látni, hogy ilyen jó a csapategység... Mateos

www.smart-bus.hu

Rosszul fogalmaztam... azt akartam írni, hogy azt hiszik megáll miattuk az élet. Nem áll meg, ezt mondom én is, az idő majd megoldja ezt a kérdést, ha nem engednek... (lentebb leírtam, hogy nem ellenük vagyok, csak rossz a stratégia és a látszólagos üzenet)

Az MLSZ meg most is büntet... mondjuk itt a klubokat sem értem mit rinyálnak pár százezer miatt, amikor több tízmilliós támogatásokat kapnak az MLSZ-től.

www.smart-bus.hu

Narxis
Nem áll meg, véleményt nyilvánítottak. Ha nem hatásos akkor nem hatásos. Nem ártanak vele a klubnak. Amikor bent voltak akkor meg az MLSZ minden forduló után büntette a klubokat mert a szurkolók cigányoztak vagy szidták az ellent vagy a bírót később már az MLSZ-t is.

Ha a Fradi a bajnoki címért fog játszani, akkor legalább 70-75%-s lesz átlagban a stadion kihasználtsága... de ezen kár rugózni, mert ez egy olyan kérdés, amit csak az idő tud eldönteni.

Neked ez a hülyeség, nekem meg az, hogy a hisztizők miatt megáll az élet!

www.smart-bus.hu

Narxis
Mintha az MLSZ-t hallanám. Most még csökken de majd nőni fog. Hagyjuk már. Nem lesz itt semmi. Itt akkor lenne jelentős növekedés ha jönne egy sörmeccsre a Real vagy Barca és azt is beleszámítanák az nb1 nézőszámba.