Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ez aztán a legalja már!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Jova és Busai megkapta az elnökségi leb@szást, amiért megköszönték a meccs végén a biztatást.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"minden malíciát, iróniát félretéve, komolyan mondom, részvétem ezért, sikerült egy kancsi idiótát faragni egy méltóságteljes sasból, amely itthon kb az egyetlen normális és valódi töltettel bíró kabalaállat volt"
Atya úr isten... Hát ez már tényleg mindennek az alja. Ennél debilebb nyomorék egy valamit ki se lehetett volna találni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.smart-bus.hu
ez jutott eszembe róla
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2015.04.02. 14:36:01
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szurkolótársaink!
A holnap 18 órakor kezdődő, Csákvár-FTC Magyar Kupa mérkőzésre a Tábor is leutazik.
Kérünk Mindenkit, hogy nézze el a „késői” értesítést. Erre a fiumei incidens és az ominózus osztrák derbi miatt volt szükség. Reméljük mindenki érti, hogy mire gondolunk.
Szervezett utazás nem lesz, a helyszínen találkozunk, ahol várjátok meg a szurkolói csoportok megérkezését a „stadionon” kívül. A Csoportok majd élőben tájékoztatnak mindenkit a részletekről.
Biztassuk együtt a Csapatot! Szurkoljunk úgy, ahogyan csak mi tudunk ebben az országban! Számítunk Mindenkire!
Hajrá Fradi!
www.smart-bus.hu
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
Az MLSZ meg most is büntet... mondjuk itt a klubokat sem értem mit rinyálnak pár százezer miatt, amikor több tízmilliós támogatásokat kapnak az MLSZ-től.
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Neked ez a hülyeség, nekem meg az, hogy a hisztizők miatt megáll az élet!
www.smart-bus.hu