Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄 na ezt se olvastam még 😄 pont az a baja mindenkinek, hogy nem szurkol senki a csapatnak mert kint maradnak, DE akkor ne is gondoljanak már rá, hogy kimennek vendégbe, mert ott egyáltalán nem kell bíztatni a csapatot.... hagyjuk már 😄
A buszoztatásnak pont az a lényege, hogy szemmel legyenek tartva a szurkolók..
Barcelonába azért nem járnak Madrid drukkerek sokan, mert kapnak összesen 500 jegyet a 90ezres stadionba....
Utoljára szerkesztette: Rasztiman, 2015.03.23. 20:29:40
Jah Live!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Egy biztos, nálunk ezt nem fogják beszüntetni, főleg, ha a Csányit beválasztják az UEFA végrehajtó bizottságába.
www.smart-bus.hu
- A szervezett buszozás maximum kellemetlen, de ugye a kaja, pia, szállás nélküli külföldi tortúrához képest ez még mindig sehol nincs.
- A meccsnapi jegyvásárlás hiánya tényleg gond, de mondjuk ez szerintem orvosolható lenne, ha nem lenne a viszony olyan, amilyen.
- Az ellenfél szidásáért most is van bírság, a klub fizeti, nem a szurkolók...
Én nem látom azokat az okokat, amik arra késztessen egy Fradi drukkert, hogy távol maradjanak egy ilyen stadiontól, és egy egyre javuló csapattól. A fehér fűzőkkel a játékosok a szurkolókat hiányolják, és a hülye intézkedések eltörlését akarják... nem azért volt fűző, hogy ne legyen szkenner. Arra ugye meg emlékszünk, hogy az eleje óta milyen Kubatov rigmus volt hallható a tábor felől... 😊
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ezzel továbbra sincs problémájuk, ahogy előttem leírták, a szkenner már az egyik utolsó csepp volt a pohárban. A stadion építésénél, a b közép helyének kialakításakor szó sem volt még róla.
A csapatot büntetik a távolmaradással, ez tény. De ha bejönnének, azzal elismernék, hogy minden letolható a torkukon.
- szkenner
- "szervezett buszoztatás"' amivel a 100 perces meccsnézés 240-300 perces tortúra lesz, és amiről tudjuk Csányi levele óta, hogy csak és kizárólag a klub döntése
- meccsnapon lehetetlen jegyvásárlás
- százezrek azért mert heccelik az ellenfél táborát, vagy hülyebíróznak (tudjuk milyen a játékvezetés magyarországi színvonala...)
- stb stb...
Sokáig lehetne sorolni azokat a dolgokat, amik összességében ide vezettek. De minderre még mindig rá lehetne húzni, hogy huligánok, vandálok (ők tényleg nem kellenek) és csak félnek hogy azonosítják őket... azonban nem szabad elfelejteni a tényt, hogy már nem csak az ultrák vannak ezen az állásponton, ahogy a hétvégén látszott a fehér cipőfűzőkkel.
Mellesleg az egyik állandó példa országban, a lengyeleknél a nyárig lesz kártya... ott megbukott...
Nekem is hiányzik az a hangulat amit csinálnak, de azt meg kell érteniük, hogy a távolmaradással kizárólag a csapatot, és önmagukat büntetik, senki mást. Abban bízom, hogy a távol maradók közül sokaknak egyre jobban hiányozni fog a CSAPAT, és feladják ezt a kilátástalan és értelmetlen harcot. Itt főleg azokra gondolok, akik már regisztráltak, szkenneltek, és szolidaritásból maradnak távol...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.23. 15:39:11
www.smart-bus.hu
Amíg nem lesz érdemleges párbeszéd a szurkolók, csapatok és az MLSZ között addig nem lesz változás se, főleg, hogy olyanok ülnek a szövetségnél akik olyan makacsok mint egy öszvér... Én azért azt mondom, hogy vannak azért olyan dolgok amik nem csak egyik fél állítása hiszen már nem csak a szurkolók szólalnak fel ez ügyben... De én azért még reménykedek...
Jah Live!
Azt látom, hogy van pár hangadó, aki a vélt vagy a valós sérelmei alapján gerjeszti a feszültséget, a távol maradók jó része meg ahelyett, hogy a CSAPATOT helyezné előtérbe, játssza a sértődöttet. Azzal, hogy távol maradnak, nem a Kubatovot büntetik, hanem a csapatot, azzal pedig, hogy nem regisztrálnak, nem szkennelnek, kifelé is az a kép alakul ki, hogy a beazonosítás a baj.
Nyomást csak akkor tudnának gyakorolni, ha betartanák a szabályokat, meccsre járnának, és ott hoznák a világ tudtára, hogy mi a gondjuk. Sokkal nyomatékosabb lenne egy telt ház néma csöndben, mint a hőbörgés a stadion előtt. Akkor látná a közvélemény, hogy ők hajlandóak normálisan viselkedni, de van amiből nem engednek. Például a foci meccs nem színház szlogennel én is egyetértek, de ennek nyomatékot adni a stadionon kívülről nem lehet.
Azt pedig már leírtam régebben is, és még most is tartom... jelen körülmények között a Kubatov megbuktatása esélytelen, főleg így! Ha a távol maradók nem engednek, akkor szép lassan majd kicserélődnek az ultrák... jönnek majd a fiatalok, és kinevelődik egy új réteg... ahogy ez a liláknál is körvonalazódik.
www.smart-bus.hu
Arról nem beszélve, hogy jelenleg is milyen állapotok uralkodnak pl a Fradi securityn belül is meg az új tábor vezetői kapcsán. Azok után nem biztos, hogy a régi szurkolókat kéne bűnözőnek tartani.
Az MLSZ dolgai miatt meg nem azt mondom, hogy a klub bünteti a csapatát, hanem azzal van a probléma, hogy olyan több százezres büntetéseket osztanak ki minden héten,hogy az már nevetséges, a szurkolók petícióját át se veszik, amiben értelmes magyarázat volt és javaslat a párbeszédre.. A bevezetett kötelező kártya amit egyébként nem minden csapat akart volna, mert látszik mi lett az eredménye, de ők nem lettek meghallgatva. Nem véletlenül szólalnak fel már a polgármesterek, a HLSZ, a csapatkapitányok és játékosok, látszik, hogy ez a rendszer nem működik jól. Lehetne még sorolni..
Jah Live!
www.smart-bus.hu
Jah Live!
www.smart-bus.hu
Jah Live!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
te csak szégyelld saját magad, amiért ilyen korlátoltan sötét vagy!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu