WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én kifejezetten örültem, hogy nem wowosittták. Pedig 2005 óta WoW-ozom (bár már hagyom a fenébe, mert már lassan nem WarCraft hanem egy B kategóriás sztorijú állatsimogató)
Terawatt
Már a blizzconos verzión is kevés ember dolgozott, esélytelen, hogy kiadják időre ha eredeti terv szerint mentek volna. Így viszont könnyű volt kihátrálni mutogatva x% síró tömegre...

HDD-n nekem szét akadt, SSD-re átpakolva minden oké. Multi ficsőröket bele rakják rendesen nem lesz ezzel gond. "WoWosítás" lefújása fáj, de jó ez így is akkor már.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TBTPumpa
//www.youtube.com/embed/kwG5ct900B0

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én egyelöre csak a prológus elsö két pályáján vagyok túl, többre nem jutott most idöm, de nálam rögtön beugrott a nosztalgiafaktor. :) Másra nem is nagyon vágytam, az, hogy mit ígértek, meg hogy ebböl mi maradt meg, az nem számított jelen esetben. Thrall amúgy is a kedvenc karakterem a lore-ban, így kellemes érzés volt megint irányítani. Lehet mondani, hogy akkor miért nem vettem elö a classic verziót... azért mégiscsak jobb játszani úgy, hogy a karakterek ki is néznek valahogy, nem pedig háromszögekböl meg kockákból állnak, mint 20 éve. :) Nekem megérte a pénzt, már csak a nosztalgia miatt is.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Eredetileg úgy volt, hogy WoW-osítják a sztorit/lore-t, action camera cutscene-ek lesznek és lecserélik a voice actorokat a WoWos megfelelőjükre. Viszont ennek nagyon negatív visszhangja lett a Warcraft 3 rajongók körében, ezért nagyon hamar visszakoztak. és végül egy "faithful" remake mellett döntöttek.
Én egyébként egyet is értek ezzel, jobban örülök egy megszépített Warcraft 3-nak, mint egy RTS WoW-nak Warcraft 3 engine-el (ahhoz inkább csináljanak egy Warcraft 4-et, ahol nem köti őket ez az amúgy már elég kopottas engine).
Viszont az elvitathatatlan, hogy ezzel hatalmasat csökkent a felújítás scope-ja, költsége, a játék ára viszont változatlan maradt. Nagyon szépen megkaptuk a ráncfelvarrt Warcraft 3-at, viszont az eredeti promóció ennél sokkal többet ígért és tényleg nem nyomatékosították kellően, hogy ez azóta megváltozott. Én például a bejelentéskor preordereltem és minimu egy összefoglaló levelet illett volna elküldeniük a változásokról és rákérdezni, hogy áll-e még a preorder.

Én összességében single player tekintetében egyáltalán nem vagyok csalódott, de én követtem a projekt változásait, simán megértem, hogy aki nem volt képben, annak ez nagy csalódás, pláne, ha egymás mellé teszi a Blizzconon demózott Stratholme introt a ténylegessel.

Multiplayer oldalon sajnos tényleg rossz a helyzet, ott sok olyan feature kimaradt egyelőre, amit a classic warcraft 3 kliens tudott, ráadásul a classic klienst végleg meg is szüntették és ez lett az új közös kliens. Ezek azért patchelhető dolgok, remélhetőleg hamar pótolják őket (clan rendszer, ladder például).

A nagy összképet tekintve én se vagyok maradéktalanul elégedett, de a korrekt iparosmunka szintjét hozza a cucc így pár kampánypálya és néhány custom meccs alapján. A netes meltdown elképesztően túlzó, ez a játék szerintem ~8 pontra fog metázni (minusz Hong Kong hatás), user score-oknak az égvilágon semmi értelme szerintem, pláne nem egy olyan oldalon, ahol a játék birtoklása nélkül is szavazhatnak az emberek és pláne nem egy olyan cég esetében, amit eléggé a bögyében van mostanában az internet népének.

Egyébként a projekt legnagyobb kerékkötője egészen biztosan az volt, hogy 100% kompatibilisnek kell lenni a régi játékkal. Ha ezt kukázzák, licence-elnek hozzá egy engine-t (vagy csak használják a Starcraft 2 engine-t) és nulláról megcsinálják a cuccot visszafele kompatibilitás nélkül, akkor meggyőződésem, hogy olcsóbban jönnek ki és sokkal meggyőzőbb a végeredmény. Így viszont első indítás után 3 perccel már mehetett is az online Uther Party, ami valami elképesztően nosztalgikus érzés volt. :) Aki nem ismerné ez egy custom fanmade pálya, egy csomó minijáték gyűjteménye, amolyan Mario Party.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2020.01.29. 20:00:05
Miért csalódás? Grafikai felújítás, bekerült az appba, jobb multi támogatás (már amint rendberakták :D), ennél többett mit vártak az emberek?
Pont az lett volna a csalódás, ha belenyúlnak a pályákba, meg a szinkronba.
TBTPumpa
Metacritic-en 3-as ponton áll a játékosok szerint. Legalacsonyabb pontszámmal rendelkező Blizzard játék ever!
"Old Blizzard is gone"

Azt is mondhatnám, hogy 2020 első nagy csalódása már meg is van. <#sir>

Szerintem hivatalos datamine, a Wowhead cikk szerint is "Now in Warcraft III: Reforged, the cinematic has been remastered with a new look."

Persze valszeg ezt is a maláj outsource stúdió csinálta, akik a többi art assetet is a Reforged-hoz.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Hazaérek már indítom is a kampányt. :)
TBTPumpa
Ezt valami indie csapat kalapálta össze:
//www.youtube.com/embed/4x8KRXr0Ilc

TBTPumpa
Telepíthető a végleges változat!

Borzaszto allapotban van a jatek jelenleg... ennek tobb kell mint 1 honap.
TBTPumpa
Nem lep meg...

2020. január 28 a Reforged.
Sziasztok,

A Warcraft III Reforged-hez vagy az újonnan megjelenő patchez (Warcraft 3 Patch 1.31) hozzá lesz igazítva a magyarítás?

Be is kaphatja, ha itt nem lesz elérhető.
TBTPumpa
Warcraft III: Reforged Collector's Edition (China only)

Úgy látom, a Blizzard igyekszik valahogy jóvá kell tenni az elmúlt hetek eseményeit. <#hehe>

TBTPumpa
Preorder nekem is volt (napokon belül lesz egy éve, hogy megvásároltam), azt hittem azért járt automatikusan, de ahogy olvasom, nem. Random ez is.

Én pl nem kaptam emailt, de tudtam telepíteni és játszani is vele, szóval megérheti csekkolni BattleNet-ben.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Hozza a régi feelinget a Reforged, nagyon bejön :)
Én is bekerültem :)
Terawatt
Pre-orderes vagyok és nem kaptam, de kivárok a következő körre :)

TBTPumpa
"TBlint—you've been selected to participate in the beta test of Warcraft III: Reforged!"

Örömkönnyek! De szerintem mindenki kapott! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.30. 21:19:14

Terawatt
//www.youtube.com/embed/eA4kPs72vyg

TBTPumpa
The Spoils of War Edition tartalma:
WarCraft III Reforged skinek:

Overwatch ikonok és spray-k:

Diablo III szárny:

StarCraft II kezelőfelület:

StarCraft Remastered kezelőfelület:

+ a már tavaly óta elérhető Hearthstone kártyahátlap és World of WarCraft mount

Én nem ismertem, mert épp mikor időm van akkor néztem csak a Back2Warcraftot. De most láttam, hogy nem full koreai egy döntő, hát mondom ki nem hagyom :D Megérte megnézni :)
Terawatt
Live néztem és egy .50-es kaliberűvel nem lőtték volna át a segglyukam annyira izgultam Happyért, hogy ...boldog legyen :D Nem semmi teljesítmény tőle. Én őt mindig is olyannak ismertem, aki online tournamentekre főleg kicsikre benevez (Gera cup, szét ver mindenkit elvan vele.)

Grubby már mióta mondogatta a streameken, hogy egy vadállat, végletekig begyakorolta azt a "pár" taktikáját és azzal veri végig a laddert is, hogy ezekbe nem hibáz. Nem egy innovátor, nem is kell annak lennie.

Elég jó döntő volt :D
https://youtu.be/VESO8YQVFSE
Terawatt
1.31 PTR patch note

Szép nagy patch érkezik a játékhoz, ami többek között az undeadek metáját rendesen fel fogja borítani jó irányba. :)
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2019.04.27. 09:04:08

Terawatt
Páran baráti társaságból körbe szoktuk egymást ütni multiban. Bneten szerintem kisujjal levernének :D

Ezer rég nem. Majd a Reforgedet mindenképp, de ott is csak a sztori. Multi csak szökő évente :)
Terawatt
Militia rush lvl 99

Tolja valaki a fórumon a játékot?

Terawatt
Grubby-t én évek óta követem. Back2warcraftra meg a prime subom megy. Egyik nap egy olyan acolyte rush volt, hogy beszartam. 3 óra 8 perctől

tigeroo
mondjuk a régebbi infernalok szerintem jobban néznek ki mint ezek a legion-re rework-ölt infernalok, a vállappal szerintem butácskán néznek ki. de nagyon jó lesz. a "téli szünetben" felraktam a játékot, most járok az undead végső küldetésnél a frozen throne-ból. még mindig üt a játék.
TBTPumpa
2019 ismét a Warcraft III éve lesz!
//www.youtube.com/embed/uRxNQznS9Vo

TBTPumpa
Szívből remélem, hogy a WarCraft III Reforged lezáró videója legalább olyan lenyűgöző és katartikus élmény lesz, mint amilyen a The Frozen Throne vége volt 2003-ban. Az eddig megmutatott Intró videó alapján erős kétségeim vannak, de azért reménykedem. :)

//www.youtube.com/embed/OW02BWFRnkw

És némi befektetett munkával ez is működik az 1.30-as változattal:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.12.30. 22:33:11

https://youtu.be/Baxo0IiJdf0
Jaja várjuk :)
tigeroo
//www.youtube.com/embed/8oVk9G53LP8

2019
Nem lesz 4-dik rész kár érte.
A SC2 után szerintem ideje lenne már a Warcraft 4-nek, de jah, amig megy a WoW szekér, aligha fognak belekezdeni.
A videóról meg: pre alpha mi? És a blademaster protos? Hagyjuk mán! Ne felejtsétek el dislike-olni a videót!
tigeroo
ez csak valami sc mod, nem? sztem kamu, bár örülnék neki. míg a wow vezeti a warcraft univerzum történéseit, addig nemhiszem, hogy kiadnak mellette mást is
Bár igaz lenne :)
tigeroo
ja persze, de nekem többet ér ha megvan a fizikai copy is, kulcs járt hozzá

igen. az biztos, hogy kincs már most is.
Digitálisan simàn beszerezhető :)

Amúgy maga a játék a kincs :)
tigeroo
én nemrég vettem meg. az utolsót vihettem el kb. az országból :D

jól felment az utóbbi években az ára. de megéri, kincs lesz pár év múlva.
Sziasztok.
Olvastam lentebb hogy érdekel valakit hogy játszhat lanba. Ajánlom a GameRanger nevû programot ami könnyen kezelhetõ és akadálymentesen teszi lehetõvé hogy lanozzatok.

Valamiért elkezdett játék annak ellenére, hogy eddig mûködött cseszekedni. Nehéz lenne elmondani mit csinál, de a lényeg az hogy az elején csak ritkán majd szinte folyamatosan elkezd a képernyõ villogni.Olyan mintha fekete lenne, amit bevág helyette, de azért kivehetõ rajta a kép.Sajnos olyan gyorsan csinálja, hogy csak annyit tudtam rajta még megfigyelni, hogy a képernyõ alsó felén csinálja fõleg.Nos az összes létezõ drivert frissítettem a windows updaterrel és a driver genius proffesionallal is úgyhogy elavultság nem lehet.
Érdemes megjegyezni, hogy elõtte telepítettem a jedi outcastot és vele egy idõben a gta3-at.Miivel a jedi outcasthoz valami OpenGL kellett ezért és azt olvastam, hogy a videó kártya drivert kell frissíteni hozzá így ezt csináltam.Ezután mikor elkezdtem játszani a gta3-mal az is villogott, de betudtam a régiségének.Ezután kezdett el a warcraft is, mert elõtte semmi baja nem volt, de ha leállítom a drivert akkor is villog.

Nagyon szépen kérem, hogy segítsetek, mert meghalok ha többé nem gépezhetek normálisan!

Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family 358MB( tudom nyomi, de hónapokig semmi baja nem volt a játéknak)

Illesztõprogramok: igdumdx32.dll, igd10umd32.dll

verzió:8.15.10.1930
dátum:2009.09.23. 19:14:54 Na ezt furcsállom, mert esküszöm, hogy rámentem az eszközillesztõ frissítésére, letöltöttem majd telepítettem, illetve azóta nem talál újabbat, pedig 2009-óta elég sok megjelenhetett, de akkor gyanús, hogy nem a driver a ludas.

Ui. Köszönöm, hogy végigolvastál!