WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pianista
Egészségedre! 😄

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Zenszkij
Majd ha a Starcraft 2 és a három kiege lecsengett, majd ha a WoW kap még két kieget, amint a Diablo 2 második kiege is kijött, valamint a Titan is ütött, kezdhetjük várni a Warcraft 4-et.

Magyarra lefordítva majd ha a nap nyugaton kél és keleten nyugszik, ha minden tenger kiszáradt és piros hó esik, valamint cigánygyerekek potyognak az égbõl jõ el a Warcraft 4. <#nezze>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Dehogy közeledik. Ha lenne is mozgolódás ilyen téren, azt valószínûleg a Blizzcomon közölnék az emberekkel legelõször, és tudomásom szerint semmi ilyet nem tervez a Blizzard. Ami meg az oldalt illeti: szerintem pár rajongó dobta össze tehetetlen dühükben. Ahogy azt olvasom, legnagyobb érvük a warcraft 4-el kapcsolatban a Titan fedõnevû blizzard projekt. De mivel az köztudottan egy MMO-lesz és nem RTS ez az egyetlen érv is hibás 😄
Szewy
ez a játék annyi év után is tud újat mutatni 😄
Tudtátok, hogy ha a Frozen Throne-ban a Blood Elf bónuszpályán visszaveritek az összes hullámot, akkor megkapjátok ajándékba a panda hõst? 😄

szucsy89
Bõven találsz még játékost magadnak. Bár kb. fél éve toltam, de viszonylag sokat tolják, vedd meg nyugdtan ez a játék megéri 😊

(vagy gyûjtesz még ugyanennyit, és kivárod a Diablo 3-at)
Helló! aki játszik még a warcraft 3-mal online meccseket az megtudná nekem mondani hogy milyen sokan szoktak még fenn lenni? Ha nincs kihalva a játék online része akkor lehet hogy megveszem. Most a golden edition 5000 Ft amely tartalmazza az alapjátékot+ a kiegészítõt
Tudna valaki segíteni nekem a pályaszerkesztõben?
*játékost

Elõszedtem újra ezt a csodálatos játékot. Ami meglepõ, hogy milyen komoly kihívások elé állítja a játékot, alacsonyabb fokozaton is. Hát igen, vissza kell rázódni...

Carmang
nem ez függ attól --> ez nem függ attól

Carmang
Én Normal-on vittem végig. Igazából szerintem nem ez függ attól, hogy milyen nehézségen viszed végig.

SpiritFire
Az megvolt, de csak könnyû formában... az lehet gáz, hogy hárdban nem toltam végig?

Voltam nyitás után!

Carmang
Asszem végig kell menni sorban a kampányokon, és úgy "unlockolódik" a következõ faj. Így sorrendben vezet végig egy történeten, mert így van értelme.

SpiritFire
ROC-ban csak humán és orc kampány van meg, a többit hogy tudom elõvarázsolni,???? eredetiben vettem meg, szóval jónak kéne lenni

Voltam nyitás után!

csö kéne egy ötlet hogy mikép tudok multiban játszani haverommal ugy hogy magyarosított a játék és nem eredeti. mien programal vagy törtszerverrel
Hello
Az lenne a probmlémám hogy: gamerangerrel szeretném játszani a warcraft 3 -mat de amikor elindul a játék nem látom a szobát és nem tudok csatlakozni és mások se tudnak hozzám :/ a tûzfalon átengedve de próbáltam h kikapcsolom de ugyse.. pls segítség
Pianista
nem kell egyik warcrafthoz se törés, egyszerûen szedd le a legfrissebb patch-et a blizzard oldaláról és voilá

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

hello emberkék, nekem sajna az a problémám adódott, h: szal, leszedem a kani loadert-t feltelepitem a warcraft3 mappájába, elinditom. eddig minden király müködik jeee. aztán kéri, h irjam be, h hol van a warcraft3 mappája, megcsinálom, a tft-s kipipálom. beindul a loader. aztán elkezdi az automata update-et, na és itt adódik vele bajom. szépen elszámol nekem 100%ig, majd kiirja gyönyörüen, h : error: bad filename or number. na most mi a retket csináljak? próbáltam azt is h leszedtem kani loader telepitõjét (mer az elõzõt azt valahonnan máshonnan szedtem le😊 ) és azzal ujrateszem a telepitõd, de ott is tölt le vlamit és ezt a hibaüzenetet jelzi ki nekem: Failed to download file from Web. (#50, Line 6) ... szal...totál nemvágom h mitcsinálok rosszul...vlaki ha tud segitsen lécciiiiiii 😄
Carmang
Elég késõn kezdesz neki 😊

Sefike
köszi akkor megveszem 😊

Elcserélném 25 éves Trabantomat egy szekér trágyára... jelige: szart szarért.

Carmang
Megy.

Sefike
sziasztok
windows 7 alatt megy a warcraft 3 ?

Elcserélném 25 éves Trabantomat egy szekér trágyára... jelige: szart szarért.

Szinkronnal packolva tetted fel?
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni szinkronos warcraft 3 tft Grand prix és magyar stáblista közben játszódó zenét?
Fec papa
próbáld ki az én megoldásomat, ennek csak annyi hátránya lesz, hogy nem lesznek filmek.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Sziasztok
Nekem az lenne a baj hogy felraktam a játékot és minden tökéletes volt de mikor elkezdeném a Hadjáratot akkor lemegy a video és mikor jönne az elsõ fejezet akkor csak elsötétedik és várhatnék életem végéig de nem történne semmi....
Valaki tudna segíteni??
Fec papa
Sikerült megoldani, videót akart lejátzani de nem ment, ezért a Movies könyvtárat átneveztem hogy ne találja, és igy elindul.

Pianista
jah és az op. rendszer fülnél is állítgathatsz, hátha lesz változás😊

Pianista
próbálj meg kompatibilitást állítani rajta.
jobb klatty a parancsikonra, majd kompatibilitás, itt a 640x480-as felbontásos kockát jelöld be és imádkozik😊
ha nem müxik jön vissza beszólni😊

Fec papa
Felraktam a játékot újra, még csak a Reign of Chaost, de amint indítanám, fekete képernyõ, kis felbontásban és látszik a tálca, de semmi más nem történik, feladatkezelõ megnyit azt bezár warcraft.exe-t. Nem tudja valaki mi lehet a gond? Felpatcheltem legujabbra de úgyse megy.

elindítja magától a játékot és onnan hogyan tovább?
mit kell csinálnom mikor össze gyûlt minden ember? csak mert amikor rá nyomok a startra akkor valamit ki ír csak nem tudok angolul :S
valaki tud segíteni csak mert a gamerangerhöz sem értek XD
csináltam ilyen gameranger-ös játékot aki akar az jöjjön fel a nevem "rendszergazda" XD
lolSL
akkor töltsd le onnan.

bocs nekem ezt írja ki mikor rá akarok lépni a Battle.netre:
"Nem lehet beazonosítani a játék verzióját.
Kapcsolódj újra a Battle.net-re vagy telepítsd manuálisan a játék legfrissebb javítást."
lolSL
belépsz és letölti

és h tudnék játszani valakivel mert az ismerõseim közül csak nekem van meg XD
heló tud valaki segíteni?
melyik most a legújjab patch? csak mert szeretnék battle.netezni és asszem ahhoz az kell. elõre is köszi
És nem 12 éves vagyok!!
Valaki segítsen a kaniba pls, mert a földhöz baszom a gépet, pls!33
Aki akar játszani hamachin:

Az:
Id: WarcraftSzerver
Jelszó:interCOM9
lolSL
már van

Na mit mondtam én hogy lesz 4-dik része a játéknak. XDXD
Vass Gábor
Az jó.

Fehercsoki
Na sikerült megoldanom,futott a játék a háttérben,ezért a war3.exet nem tudta a magyarítás felülírni,újratelepítettem mindent és most jó.

szucsy89
ha nem eredeti sehogy
Fehercsoki
Warcraft 3 TFT 1.24e(legújabb) patchel hogy lehet mûködésre bírni a magyarítást?(azt a szinkronos dolgot,huncraft.hu)War3.exe hibával nekem kilép,de ha törlöm a magyarítást akkor meg jó.

Ui.: Nem eredeti a játék.

Üdv!

Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet WarCraft 3 mat online játszani fõleg DotA. Lécci adjatko egy linket, miket kell csinálni, hányas patch stb.. Bocsi h nem olvasok vissza!