WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Magyarra lefordítva majd ha a nap nyugaton kél és keleten nyugszik, ha minden tenger kiszáradt és piros hó esik, valamint cigánygyerekek potyognak az égbõl jõ el a Warcraft 4. <#nezze>#nezze>
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Tudtátok, hogy ha a Frozen Throne-ban a Blood Elf bónuszpályán visszaveritek az összes hullámot, akkor megkapjátok ajándékba a panda hõst? 😄
(vagy gyûjtesz még ugyanennyit, és kivárod a Diablo 3-at)
Voltam nyitás után!
Voltam nyitás után!
Az lenne a probmlémám hogy: gamerangerrel szeretném játszani a warcraft 3 -mat de amikor elindul a játék nem látom a szobát és nem tudok csatlakozni és mások se tudnak hozzám :/ a tûzfalon átengedve de próbáltam h kikapcsolom de ugyse.. pls segítség
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Elcserélném 25 éves Trabantomat egy szekér trágyára... jelige: szart szarért.
windows 7 alatt megy a warcraft 3 ?
Elcserélném 25 éves Trabantomat egy szekér trágyára... jelige: szart szarért.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Nekem az lenne a baj hogy felraktam a játékot és minden tökéletes volt de mikor elkezdeném a Hadjáratot akkor lemegy a video és mikor jönne az elsõ fejezet akkor csak elsötétedik és várhatnék életem végéig de nem történne semmi....
Valaki tudna segíteni??
jobb klatty a parancsikonra, majd kompatibilitás, itt a 640x480-as felbontásos kockát jelöld be és imádkozik😊
ha nem müxik jön vissza beszólni😊
"Nem lehet beazonosítani a játék verzióját.
Kapcsolódj újra a Battle.net-re vagy telepítsd manuálisan a játék legfrissebb javítást."
melyik most a legújjab patch? csak mert szeretnék battle.netezni és asszem ahhoz az kell. elõre is köszi
Az:
Id: WarcraftSzerver
Jelszó:interCOM9
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet WarCraft 3 mat online játszani fõleg DotA. Lécci adjatko egy linket, miket kell csinálni, hányas patch stb.. Bocsi h nem olvasok vissza!