WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
2 percre mentem fel hackel, nehogymár olyan nagy baj legyen ez, azóta se használtam a maphacket garenán se, teszek rá ha vkinek nem tetszik 😊
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Hát a TFT-n belüli stratégiának, és a katonai stratégiának nincs köze egymáshoz 😉
De küldj már néhány ilyen furcsa replay-t, megnézem oszt mondok rá valami véleményt.
[email protected]
De ettol meg akar igazad is lehet ... nem allitom, hogy pro lennek de azert van nemi tapasztalatom.
meg persze gyorsaság, egybõl egy oltárral kell kezdeni az építkezést és hõst csinálni, és mikor kijött egybõl menni vele fejlõdni...párhuzamosan kell a bázist és a hõst fejleszteni..ez nem ilyen építgetek órákig stratégia, itt a legtöbb meccs 10perc alatt van bõven
amit tudok ajánlani hogy vidd végig az egyjátékos hadjáratot, kitapasztalod az egységeket, meglesz a kedvenc fajod, és nézel sok replayt jobb játékosoktól, ellesel pár taktikát, húzást és jó lesz az😄
persze ez idõ..
Peldaul: hogy a feneben lehet tiznel is tobb nagy sarkany gyartani mind amellett, hogy a tobbi fele "katonabol" is rengeteget verbuval ossze az illeto? (nekem egy nyamvadt sarkany 7 kajat vesz el a 90-es limitbol).
Mikent lehetseges, hogy amig en meg csak egy-ket "epuletet" epitek a jatek elejen, a masiknak mar tobb mint ketszer annyi van (direkt megneztem)? Azt sem ertem amikor en meg csak a 2.fejletsegi fokozatig huzom a hosom, a masiknak mar 8-9-nel tart a jatekosa? Az meg teljesen felfoghatatlan ha valami szerencse folytan egesz jol feltuningoltam egy nagy csapatot-hosotul mindenestul, tudnak szinte minden csiribirit, erre talalkozom egy nyamvadt ellenseges hossel es egy-ket katonajaval es persze kivegzi a fel palyat beborito armadamat tokkal-vonoval, utana pedig beblattyog a falumba es siman legyalulja az epuleteimet?
Na mindegy, jatszom tovabb renduletlenul (most amugy is uborkaszezon van az uj jatekok teren) ... remelem talalkozom majd tobb normalis gamerel is a jovoben. Amugy en minden jatekban hooopla vagyok, ha veletlenul osszefutunk valamelyik palyan valamelyikotokkel, akkor nyugodtan jelezze a jatek uzenetkuldojen keresztul ... orulnek neki.
egyébként tényleg ott lehet a baj hogy kedzõ vagy, és hamar lerusholnak a prok😄 gyakorolni kell, szvsz a legjobb statégia még mindig, és az is marad a sc2 megjelenéséig😄
Persze probalkozom tovabb, mert nem adom olyan konnyen am a borom ... csak egy kicsit elkeseritettek a tapasztalataim.
De nem akartam senkit megbantani ... nekem is kinyilik a bicska a zsebemben ha a kedvenc jatekomat szapuljak ... csak nyafogtam egyet.
(Ja es szucsy89: battlenet-en jatszom)
PointBreak/nincs kajalimit, WarpTen/gyors epitkezes, WhosYourDaddy/Isten mod, GreedIsGood<...>/ad ... aranyat es fat (lehetne meg sorolni) en az ilyen bugyutasagokrol beszelek, amit Ti is biztosan jol ismertek (mondjuk nekem sosem jutna eszembe ilyeneket hasznalni) ... de ami a legjobban zavar, hogy direkt beirom a jatek cimenek, hogy kerlek ne csalj es meg is bejon a baromarcu.
Tenyleg bocsi ... nem nyavajgok tovabb ... talan mar tul ven fasz vagyok az ilyen jellegu jatekokhoz (talan az ellenfelek kozott van tul sok verpistike) ... "az igazsag a tuloldalon van".
Mostanaban kezdtem el jatszani ezzel a Warcraft szarsaggal. Nezegetem, probalgatom, vegul is eleg jo lenne ... inditok egy jatekot a neten, direkt beirom a jatek cimebe, hogy noob vagyok es no cheat please ... de mint ha csak a falnak beszelnek. Bejon a baromarc es harom masodperc alatt legyalul egy akkora hadsereggel, amit en tobb ora alatt sem tudnek osszehozni (ugyebar van limit).
Miert kell elvenni mas kedvet a jatektol? Ez egy ilyen hulye kozosseg(?), mert akkor inkabb maradok a megszokott jatekaimnal.
Es bocs, hogy kifakadtam de marha idegesito az ilyen ertelmetlen, gyerekes es idetlen viselkedes. Nagy siker am egy genya csalonak leigazni egy tisztan jatszo kezdot. Csak gratulalni tudok.
(valojaban nem is az en vilagom az ilyen pity-puty/varazslos/csili-vili gyermeteg okorseg de egy haverom annyira nyoszorgott, hogy milyen jo kis jatek ... gondoltam hat kiprobalom ... nagy csalodas az egesz)
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Érdemes megvenni.
az lenne a kerdesem h eredeti battlenet szerveren sokan toljak meg ezt a gamet?de ami megfontosabb azon belul a dotat?mert a kani meghalt es lehet h megvennem ha erdemes...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Az lenne a kérdésem, hogy ha Warcraft III-mal úgy játszok, hogy közben billentyûzet-kiosztás-megváltoztató-program fut, azért vajon bannolhatják a CD kulcsomat?
(mint maphack-ért Diabloban, stb.)
http://i30.tinypic.com/iz3og1.jpg
ja, és több száz giga szabad hely van a gépen
Nálam (digi) ez minden este 7 óra.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...