WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Újraindítod a géped, és kapsz egy új IP-t.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Vagy veszel egy LG monitort 😄
Nálam a W2284F-en 3 gomb megnyomásával lehet 4:3 és 16:10 között ugráltatni a megjelenítést. A "kicsit régebbi" 19"-eseken pedig 1 gomb.
Apró hiba, hogy miután elindul a játék, az alsó területen megjelenik a tálca, de ha játék közben lemegyünk a tálcához, és a Warcraft III ikonra kattintunk, akkor az is eltûnik és lehet minden irányban gond nélkül scrollozni.
<#worship>#worship>
A napokban ment a BlizzCon, és kedvet kaptam a WC3-hoz, mint a WoW elõtt utoljára kiadott játékhoz. Egyszer régebben már nekikezdtem, de egyéb elfoglaltságok miatt abbamaradt. Szerintem ez egy nagyon jó játék, nem annyira csilivili, mint a mai társai, de mai napig megállja a helyét a grafika, sõt szépnek mondható (köszönhetõ a nagyon stílusos kivitelezésnek), de játékélmény szempontjából azóta sem jelent meg jobb RTS (majd talán a SC2, de az egy másik történet...).
A rövid bevezetõ után a lényeg: 22"-es 16:10-es monitorom van, és itt kezdõdtek a problémák. A játék maga nem támogatja ezt a képarányt, sõt a maximális felbontás (1280x1024) is elmarad a monitorom natív felbontásától (1680x1050). Hiába a játék megjelenése óta eltelt 7 év...
A felbontás problémáját meg lehet oldani a következõ módon:
START / Futtatás / regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Blizzard Entertainment / Warcraft III / Video
Ezután két értéket kell megváltoztatni (DECIMÁLIS módban):
- reswidth
- resheight
Az elsõ érték a "szélesség", a második a "magasság" kívánt képpont értéke. Pl. ha 1680x1050-re akarjuk beállítani a felbontást,
reswidth = 1680
resheight = 1050
legyen!
Sajnos ez a beállítás még nem oldja meg teljesen a technikai problémát, ugyanis a játék felbontástól függetlenül 4:3 képarányban, teljes képernyõn jeleníti meg a képet, így torzított képet kapunk széles képernyõkön. Erre is van megoldás olyan módon, hogy a felbontás marad, a képet 4:3 arányra hozzuk, és a monitor két szélén fekete (üres) terület lesz. Szerintem ez a legjobb megoldás, a két fekete "csík" kevésbé zavaró, mint a torzított megjelenés.
4:3 képarányra megoldás:
Innen le kell tölteni a WideCraft nevû progit, kicsomagolni, majd elolvasni a TXT-t. Ebben benne van, mi a teendõ. A WideCraft-al történõ indításkor marad a beállított felbontás, de immár középre igazítottan, helyes képaránnyal jelenik meg a játék. <#worship>#worship>
megjegyzés: Windows 7 (64bit) alatt futtatom a játékot, a legújabb (1.24a) patch-el, és minden tökéletesen mûködik.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
sztem valami driver probléma volt vagy vmi codec zavart be? majd valaki megmondja pontosan biztos
Nah ezt vajon mért csinálja?
Felrakom a War3-at a kiegjével együtt.. elindítom minden megy rendesen (a hangokból ítélve), de fekete a képernyõ (olyan mint amikor ki van kapcsolva a gép és a monitoron kiírja, hogy nincs jel) és kiírja, hogy "érvénytelen formátum".
Windows 7 van fent (RTM).. elsõnek azthittem, hogy a win 7et nemcsípi, de utánnanéztem és másnak megy vele. Régen még minden faszám ment xp alatt 1x se volt ilyen gondom.. Ötlet?
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Én már játszottam LAN-on másolt példánnyal (azóta már eredetim van) net nélkül. Szóval más okozza nála a problémát. Talán a tûzfal (ha van, a router) beállításai nem megfelelõek. Nem ártana kipróbálni más játékkal is a LAN-t, mert ha mással sem megy, akkor tényleg meg kellene nézni azokat a beállításokat. Na meg azonos a két példány verziószáma?
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egy olyan gondom lenne, h szeretnék játszani a Fight of Characters nevü map-al viszont a szöveget egyáltalán nem látom, mit kéne variálnom, h lássak valamit, mert ami szöveg abbol nálam semmi nem jelenik meg.
Elõre is köszi!
Én Archimondenál teljesen leakadtam, az ember bázist tíz perc alatt szétkapja, az orkokat védeni tudom vagy húsz percig, 8-10 perc marad amikor rám jön, maxos sereggel mindenféle researchöt befejezve várom, de 5 perc alatt mindenem szétkapják. Ha az embereket pár perccel tovább tudnám védeni, menne. Hogy csináljam az elején?
Valami nagy hekkelést hajthatott végre magán a Blizzard 😊
Amúgy azt valahogy meglehet tudni, hogy hány napra bannoltak?
és nézd meg minden readmeben lévõ realmre, hogy nem vagy-e bannolva vmi cd keyes trükközés vagy hasonló miatt.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
nem enged fel eus szerverre csak usára, de ott meg nagy a lagg:S
mi lehet a baj?
amúgy wifirõl nyomom:Slehet az?
Itt még ki kell választanod, hogy az alapjátékhoz, vagy a kiegészítõhöz akarod letölteni (kattintani a megfelelõ linkre).