WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos hiába áramtalanítom a modemet+a gépet (nincs routerem), hiába húzom ki a netkábelt majd vissza, ugyanaz marad az IP-m, ipconfig /release majd ipconfig /renew kombináció sem segít. Így hát addig is marad a Garena vagy az eurobattle.net. Barátnõmnek van meg a Warcraft III eredetiben, az õ serialját használom, de emiatt nem tudunk bneten egyszerre játszani, ezért kerestem volna másik serialt.

ETS 2 + Logitech Driving Force GT

bélanéni
Attól, hogy kábelneted van, nem fix az IP-d vagy igen?
Újraindítod a géped, és kapsz egy új IP-t.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sziasztok! Tegnap Warcraft 3-ban bannolták az ip-m (megvan az ok, hogy miért), amit nem tudok megváltoztatni, mert kábelnetem van. Mennyi idõre szól a blokkolás?

ETS 2 + Logitech Driving Force GT

bélanéni
Asszem be lehet CCC-ben állítani valamit, de nekem egyáltalán nem sikerült. Az erre vonatkozó beállítás "szürke" volt, nem lehetett választani semmit, akkor se, ha nem a natív felbontást használtam. Mint mondtam, nagyon sokat próbálkoztam, és csak a lenti módszerrel lett tökéletes. Az egy univerzális megoldás, a többi vagy összejön vagy nem.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Carmang
A vidkártyák kezelõprogramjaiban is be lehet állítani, hogy 4:3-ba jelenítse meg az olyan felbontású alkalmazásokat. Most meg nem mondom hol, mert Omega-drivert használok, nem az eredetit Catalystot, de valami ilyesmit kell keresni, hogy "keep aspect-ratio", vagy "force original aspect-ratio". nVidiánál szintén.

Vagy veszel egy LG monitort 😄
Nálam a W2284F-en 3 gomb megnyomásával lehet 4:3 és 16:10 között ugráltatni a megjelenítést. A "kicsit régebbi" 19"-eseken pedig 1 gomb.

bélanéni
Itt is rákérdezek, nem tud valaki eladó, lehetõleg új warcraft könyveket? Boltokban mindenhol készlehiányt írnak, egyedül a www.silverland.hu -n látom õket, de ott dupla áron 😞

bélanéni
Még egy fontos dolog, ami kimaradt az elõzõbõl: a WideCraft nem csak azért jó, mert 4:3-ra hozza a képarányt, mert azt ablakban futtatva (-window paraméterrel) is nagyjából be lehet lõni, hanem azért, mert így a kurzort nem engedi ki a játékterületrõl, míg Windowed módban kiszalad a mutató, így nagyon nehezen lehet scrollozni a játékban egérrel.
Apró hiba, hogy miután elindul a játék, az alsó területen megjelenik a tálca, de ha játék közben lemegyünk a tálcához, és a Warcraft III ikonra kattintunk, akkor az is eltûnik és lehet minden irányban gond nélkül scrollozni.

<#worship>

szucsy89
köszi, ennek hasznát veszem
bélanéni
Srácok, nem tudom volt-e már róla szó, de leírok egy problémamegoldást a wide képernyõkhöz kapcsolódóan. Mivel elég sokat szívtam vele, hátha megspórolok másnak egy kis idõt/fáradtságot.

A napokban ment a BlizzCon, és kedvet kaptam a WC3-hoz, mint a WoW elõtt utoljára kiadott játékhoz. Egyszer régebben már nekikezdtem, de egyéb elfoglaltságok miatt abbamaradt. Szerintem ez egy nagyon jó játék, nem annyira csilivili, mint a mai társai, de mai napig megállja a helyét a grafika, sõt szépnek mondható (köszönhetõ a nagyon stílusos kivitelezésnek), de játékélmény szempontjából azóta sem jelent meg jobb RTS (majd talán a SC2, de az egy másik történet...).

A rövid bevezetõ után a lényeg: 22"-es 16:10-es monitorom van, és itt kezdõdtek a problémák. A játék maga nem támogatja ezt a képarányt, sõt a maximális felbontás (1280x1024) is elmarad a monitorom natív felbontásától (1680x1050). Hiába a játék megjelenése óta eltelt 7 év...

A felbontás problémáját meg lehet oldani a következõ módon:

START / Futtatás / regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Blizzard Entertainment / Warcraft III / Video

Ezután két értéket kell megváltoztatni (DECIMÁLIS módban):
- reswidth
- resheight

Az elsõ érték a "szélesség", a második a "magasság" kívánt képpont értéke. Pl. ha 1680x1050-re akarjuk beállítani a felbontást,

reswidth = 1680
resheight = 1050

legyen!

Sajnos ez a beállítás még nem oldja meg teljesen a technikai problémát, ugyanis a játék felbontástól függetlenül 4:3 képarányban, teljes képernyõn jeleníti meg a képet, így torzított képet kapunk széles képernyõkön. Erre is van megoldás olyan módon, hogy a felbontás marad, a képet 4:3 arányra hozzuk, és a monitor két szélén fekete (üres) terület lesz. Szerintem ez a legjobb megoldás, a két fekete "csík" kevésbé zavaró, mint a torzított megjelenés.

4:3 képarányra megoldás:

Innen le kell tölteni a WideCraft nevû progit, kicsomagolni, majd elolvasni a TXT-t. Ebben benne van, mi a teendõ. A WideCraft-al történõ indításkor marad a beállított felbontás, de immár középre igazítottan, helyes képaránnyal jelenik meg a játék. <#worship>

megjegyzés: Windows 7 (64bit) alatt futtatom a játékot, a legújabb (1.24a) patch-el, és minden tökéletesen mûködik.

Black Hawk
eurobattle-n nyomul itt valaki?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

szucsy89
fúú régen nekem is volt ilyen tudtam is rá a választ de már nemtom mi volt😄

sztem valami driver probléma volt vagy vmi codec zavart be? majd valaki megmondja pontosan biztos
Yo.
Nah ezt vajon mért csinálja?
Felrakom a War3-at a kiegjével együtt.. elindítom minden megy rendesen (a hangokból ítélve), de fekete a képernyõ (olyan mint amikor ki van kapcsolva a gép és a monitoron kiírja, hogy nincs jel) és kiírja, hogy "érvénytelen formátum".
Windows 7 van fent (RTM).. elsõnek azthittem, hogy a win 7et nemcsípi, de utánnanéztem és másnak megy vele. Régen még minden faszám ment xp alatt 1x se volt ilyen gondom.. Ötlet?

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Más játékkal megy, a verziószám is elvileg ugyanaz, mert én raktam fel mind a két gépre. Akkor majd megnézem a routert.

Besz
Ugyan miért kellene? Ez még nem a Starcraft 2.

Én már játszottam LAN-on másolt példánnyal (azóta már eredetim van) net nélkül. Szóval más okozza nála a problémát. Talán a tûzfal (ha van, a router) beállításai nem megfelelõek. Nem ártana kipróbálni más játékkal is a LAN-t, mert ha mással sem megy, akkor tényleg meg kellene nézni azokat a beállításokat. Na meg azonos a két példány verziószáma?

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

de nem battle.neten játszanék, hanem lanban... ahhoz tán nem kell fizetni hogy öcsémmel játszogassak

werkfilm
battle.net elõfizetés kell

Hali! Én multizni szeretnék itthoni gépeken, Lanban, de nem enged csatlakozni a szerverre. Mi lehet a gond?

Pianista
akkor az elsõ lessz a jó megoldás.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Zomil
legujabb patch van és eredeti a játék, eddig más custom map-pal nem volt gond 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pianista
akkor sztem a map hibája, nézz rá hogy nincs-e frissebb verziója. vagy töltsd le ezt a patchet: Link ezen az oldalon válaszd ki hogy az alap vagy a kieg van meg, töltsd le és telepítsd. törés nem kell hozzá.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Zomil
de a probléma az, h a tárgyak nevei a boltokban sem látszodnak meg a krakterek nevei, stb. szoval ami betü az nem látszik, csak a számok :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pianista
a beállításokban fogsz majd olyat találni hogy "subtitles" vagy ha magyar akkor feliratozás(vagy hasonló).

Zomil
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, h szeretnék játszani a Fight of Characters nevü map-al viszont a szöveget egyáltalán nem látom, mit kéne variálnom, h lássak valamit, mert ami szöveg abbol nálam semmi nem jelenik meg.
Elõre is köszi!

Na megcsináltam. Van, aki hardon is végigvitte? Van valami extra érte?

Hali skacok!
Én Archimondenál teljesen leakadtam, az ember bázist tíz perc alatt szétkapja, az orkokat védeni tudom vagy húsz percig, 8-10 perc marad amikor rám jön, maxos sereggel mindenféle researchöt befejezve várom, de 5 perc alatt mindenem szétkapják. Ha az embereket pár perccel tovább tudnám védeni, menne. Hogy csináljam az elején?

Donn
Kösz!

Pianista
nem kell crack csak ez: #5957

Donn
Sziasztok!
Nem tudjátok honnan tudok a Frozen Throne-hoz mûködõ cracket letölteni??

Carmang
Amúgy nektek bejön a böngészõben battle.net? Nekem nem, csak a classic.battle.net, de ott meg csak ázsiai szekcióba enged be.
Valami nagy hekkelést hajthatott végre magán a Blizzard 😊

Carmang
Indítsd újra a routert, akkor új IP-t kap a szolgáltatótól. És máris nem érdekes az IP-ban 😊

Szewy
nekem is ugyanez a bajom. Most már legalább tudom, hogy ip ban-t kaptam (tudom is hogy miért). De az a poén, hogy ha kihúzom routert, és gépet közvetlenül a modemhez kötöm, akkor simán felenged northlandre is 😄

Amúgy azt valahogy meglehet tudni, hogy hány napra bannoltak?

werkfilm
töltsd le ezt: http://www.lordaeron.org/BnetDiagTool.zip
és nézd meg minden readmeben lévõ realmre, hogy nem vagy-e bannolva vmi cd keyes trükközés vagy hasonló miatt.

szucsy89

ezt a hibaüzenetet kapom, bármelyik szerverre is csatlakoznék...valakinek valami ötlet?:S:S
Pianista
ezt én is kérdezhetném... tehát... Mivan? kedves EnZsolt??

Vass Gábor
Mivan?

EnZsolt
Idióta.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Vass Gábor
http://játékok.hu/jateklista.php?listazas=adatbazis&platform=&s=1140&abc=

szucsy89
forrás?
Vass Gábor
Már 100%.-ék hogy lesz 4.-dik része.<#nyes><#nyes>

John Cena
holnap leírom hogy milyen hibát ír ki! de olyasmit hogy nemtalálja a szervert

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Carmang
És milyen hibát ír ki pontosan?

phalanx
firewall, virusirto, router ezek közzül valamelyik

John Cena
nincs router!!!

Carmang
Router mögül nyomjátok?

John Cena
srácok olyan kérdésem lenne hogy haverral fent vagyunk batte.net-en és szeretne egyikünk szervert csinálni kész a szerver minden fasza amásik próbál belépni(join) és agyal kb. 20mp a bnet és nem enged be kiír valami hibát és mind kettõnknél így van! mit lehet csinálni ellene hogy tudjunk szervert csinálni!? segítsetek pls!

szucsy89
nah most meg nekem van baj:S

nem enged fel eus szerverre csak usára, de ott meg nagy a lagg:S

mi lehet a baj?

amúgy wifirõl nyomom:Slehet az?
Pianista
letöltöttem a Nature's Call: Return of The Dragon kampányt és az egyik pályán gondol egyet és kilép a menübe minden ok nélkül😞 pedig imádom a Nature's Call kampányokat, és nem tudom átvinni ez miat! pls help! a jelenlegi game werzsön 1.22 TFT

Carmang
http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20673

Itt még ki kell választanod, hogy az alapjátékhoz, vagy a kiegészítõhöz akarod letölteni (kattintani a megfelelõ linkre).

Ha szépen kérem kapok egy linket? xD

szucsy89
szedd le a legújabb frissítést