WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
- Spamming text in the chat channel (often associated with bots)
- Rapidly connecting/disconnecting to Battle.net (often associated with bots)
- Repeated attempts to use an invalid CD-Key
- Repeated use of an incorrect password may lock an account login for your protection
- Repeated use of third-party programs (hacks)
- these include but are not limited to sending bad packets, flooding the server(s), and the use of hack programs
.
jó esetben 2 hét után mehetsz vissza
http://www.geobytes.com/ipLocator.htm
(a várost ne nézd, az pontatlan)
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Szóval ha sereggel nem tudod megverni, akkor legalább ne hagyd, hogy újabb és újabb bányákra terjeszkedjen, "éheztesd ki". Úgy is elfogy a pénze, aztán sereg nélkül marad.
(bár ez a nem igazán izgalmas része a játéknak 😊
visszaverem a támadásait de nemtudok továbblépni :S bánya elfogy és megver (a pályán sajna az ellenfél dominál)
blade master a kedvencem, szerintem az a legjobb hõs (csupa hasznos skill) utána meg a troll doki (gyógyító, persze..)
régen war3-aztunk haverokkal de oda elég volt a redalert2-es stratéga skill :d
itt kicsit máshogy kell gondolkodni, bele kell kalkulálni a kevés egységmozgatást (már RTS-hez képest kevesebb unit), a hõsök teljesen felborítják a papírformát, sündisznó módjára nemlehet ellenni a bázisban...
szóval itt tényleg tudni kell
igaz még nem néztem meg a gép replayét, de azóta játszottam párszor normál ellen:d
többször sikerült visszavernem az offenzíváit, mielõtt kipicsázott😄
De akkor elfelejtem a könnyû ellenfelet,és próbálkozok normal módon.Amúgy tök jó,kettõbõl kétszer a random faj z nekem ork volt a gépnek meg a törpös lövöldözõs😊 nightelf talán.
Még egy tipp: játssz normál gép ellen, aztán nézd vissza a repet, hogy mit csinált, ami miatt kikaptál. Nekem ez a kezdetekben (ma már) olyan alapvetõ dolgon múlott, hogy milyen épületeket építettem elsõként.
Pl. bizonyos típusú páncélok, bizonyos típusú sebzésre érzékenyebbek, míg másra kevésbé. Kõ-papír-olló elven mûködik az egész, hogy milyen egységet, milyen másikkal tudsz könnyen lezúzni. Ez is fontos.
Ha szereztél ezután magadnak némi "ötlete", akkor gyakorolj sokat a gép ellen. Különféle taktikákat, makrokat, mikrot, különbözõ hõsöket.
Ja, és ajánlott egy jól kézre álló billentyûzet beállítást csinálni (customkeys). Én pl minden egység képességeit kiraktam qwer -re, így közel van az 1234-hez, ami a különbözõ egység csoportok billentyûi.
Tipp: amíg nem érzed úgy, hogy a normal gépet kisujjból le tudod nyomni, és az insane a kihívás, addig ne is menj netre, mert kegyetlenül elkenik a szádat...
most fogok menni a frostmourne-ért.
wow után jó ujrajátszani az "elõzményeket"
#5875kb így müködik egy dotta meccs
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
(pl. ctf vagy valamilyen csapatjáték)
mindenki választ 1 hõst és azzal mész. van két csapat, és az a lényeg hogy elpusztítsd a másik bázisát
de már több mint egy éve nem dotáztam, most nemtudom mi a menõ😊
2ezer forintért mondom nem hagyom ott...kipróbáltam, de nemjött be...
(eredeti játékaim: wow, diablo 2,warcraft 2, starcraft..éljen a blizzard<#idiota>#idiota>)
de tuti megveszem ezt is
(a sci-fi stílus nemjött be, meg szeretnék dotázni)
battle.netezni szeretnék, de a diabloval már nem játszom (kb. fél éves szoftver, nem sokat pörgettem)
Én a nyár elején vettem meg, néhány munkatársammal toljuk esténként. Hétvégén nagyon sokan vannak fent, és nagyon jól nyomják, fel kellett kötni a gatyát rendesen 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
2 év után most jáccom ki újra a játékot, és nagyon jól szórakozok most is vele 😊 A kérdésem az lenne, hogy a Frozen Throne-ban az árnyelf mission 3-ban amikor a rúnák között kell mászkálni Maive-el, sikerült e valakinek az összes árnygömböt összegyûjteni? Mert nekem csak 8 van meg, addig amíg ki kell menekülni a helyrõl 3 perc alatt mert összedõl. Tudja valaki, hol van a maradék 2? Látok még sötét helyeket, de oda sehogy sem tudok teleportálni. Ezek a sötét helyek a map jobb alsó részében vannak, és látok ott valami szobrokat a sötétben de nem tudok odamenni sehogy sem. Szerintem ott lesznek a maradék darabok pedig.
Sikerült valakinek öszegyûjteni az összeset?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Fú,hatodik küldetés de nehéz😄 Vagyis nekem :-) Másodszorra sikerült csak megcsinálni,kevés katonával kell lerohanni a várost,miközben építem a falumat,s képzem a védõ katonákat 😊