WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segitséget elöre Köszi!

cs all!
Neten szeretnék játszani(Kani), de nem enged be:

Carmang
Google a barátod 😊
Vagy csinálsz magadnak Editorral ilyen bejátszást 😊

Pianista
<#rinya>olyan mint amikor például eljtsz valahová küldiben és egy ilyen "bejátszás" jön, csak itt az egész egyfajta "bejátszás"... verstehen?

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

szucsy89
najó ezt nem értem valaki segítsen neki😄😄😄

filmet nézni? loál😄 nem mozi ez...vagy nemtom mire gondolsz komolyan...
Pianista
ha elindítod akkor nem olyan a pálya hogy egységeket kell irányítani, hanem olyan mintha filmet néznél... verstehen?

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

szucsy89
he?
Pianista
keresnék ilyen "film pályát"... nem küldetéses hanem ilyen filmizé. régen találtam egyet és jó is volt csak nem volt szöveghang sajnos.

DJ RX7
igen.

:3

Carmang

Magyarországot ír ki?

DJ RX7
esetleg az nem lehet, hogy routerben kell valamit állítani?
bocsi a sok spammért.

DJ RX7
ázsia-ra is fel tudok lépni...

DJ RX7
és akkor most kibodtam az ablakon 4k-t a semmiért?

Carmang
Azt hiszi az IP-drõl, hogy amcsiból játszol. Igazából nem tudom mit lehetne tenni...

DJ RX7
us szerverre felmentem laggolok mint állat.
mentem egy green circle 5.0-t. belépek játékba látom mindenki a hard-ra nyomja. mondom: lol. ahhoz képet hogy kani-n mindenki easy-re szokta nyomni. úgy elbuktunk mint a szar. sok marha azt hiszi tudsz játszani? 2. lettem az elsõ csak vagy 10 pont-al elõzött meg.

DJ RX7
üdv.
frissen telepített játékkal nem tudok felcsatlakozni az europai battle.net-es szerverre.
miért nem engedi? (az usára felenged)

Carmang
Háttõõõõ... keresel neten képeket aztán összelegózod belõle valahogy 😊
De lehet találsz jó minõségû "egész alakos" képet.

Srácok! A Frostmourne karon lévõ jelek megvannak valakinek jó minõségben?

Vass Gábor
Nem,csak kölcsönbe adtam az egyik ismerõsömnek, és most adta vissza, mert nem tudunk kimenni hozzájuk gyakran.

phalanx
blizzard ftp-rõl letöltöd a legújabb patchet, és akkor soha többet nem lesz cd-re szükséged.... kivéve ha újra akarod telepíteni a játékot természetesen

Sziasztok! Ma vettem meg a warcraft 3-at meg a kieget. és amikor feltelepítem akkor azt írja ki hogy kéri a cd-t...természetesen a cd bent van a meghajtóban😊Ilyenkor mit tudok csinálni? updatet is próbáltam az se jó :S
Klemice
Elkóborolt szegény? :\

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Vass Gábor
Visszahoztam a játékot, most fogom kipróbálni magyarul is.

Pianista
ha pistát használsz akkor van még egy olyan ötletem hogy a kompatibilitást átállítod XP -re😊 jobb click-tulajdonságok és ott valahol.

Stigmata
köszi, megpróbálom 😊
a másik kérdésre pedig, nem Vista, XP

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Carmang
Vistával nyomod? Lehet azt nem szereti.

Pianista
próbáld meg hogy a .NET Framework -ot frissíted(windows update webhely)

Stigmata
nem hiszem hogy 1Gb kevés lenne, fõleg hogy a másik gépben (amin megy) csak 512Mb van 😊

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Nekem az volt a baj,hogy kevés vót a ram!😞

axisav
Stigmata
Sziasztok!

Van egy kis problémám a játékkal... Mikor elindítom elkezd tölteni, és pár perc múlva visszadob az aszalra mintha misem történt volna. :S Az érdekes az, hogy ugyanarról a lemezrõl felinstalláltam egy másik gépre és ott tökéletesen mûködik.
Videókártya hiba lehet?

köszi, megvan!
Pianista
valahol jobb-jobblent van egy market ott tudod megvenni.

Hali! A Frozen Throne-t nyomom, de nem a hadjáratot, hanem csak a sima "nagytérképes" kóborlást és az egyik mellékküldetés, h Serfözõ Chen-nek egy hordócska viharvizet kell hozni. Azt hol találom meg a térképen? Lécci segítsetek! Elõre is köszi!
Vass Gábor
Most már tényleg nem sokat kell várni a nagy bejelentésre, most az merült fel hogy március 15.-én jön ki a diabló 3 de még nem biztos, de nem lenne rossz.<#nyes>

phalanx
talán azért mert anno mikor megjelent a war3 még nem volt divat a wide monitor!?

Sheltem
Gyerekek miért "csak" 1024*768 at tudok a játékban kiválasztani? 1280*720 ra lenne szükségem, hogy tudjak játszani a tvmen. Megoldható ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Prince of Máté
Sziasztok!
Fennt van a WC3 1.22a, és barátommal szeretnénk lanon játszani.
Ha kreálunk a másik nem tud Joinolni : " Unable to Join" hibaüzenet :/
Valaki tudna segíteni?

Vagy még jobb lenne, ha leírnátok egy jegyzettömbbe mit tudtok, a pálykészítésrõl, és elkülditek erre a címre: [email protected]
Császtok. Tudna valaki segíteni páylakészítésben? Mert a Triggerekhez, meg az ilyenekhez nem értek, csak a Starcraft editorjában <#pardon1><#pardon1>
hát sztem kurva jók😊pár ötletem nekem is van...de hát amiket itt most alapként bemutattál nagyon bejönnek...bár egész sok idõ mire a trigger editorban megcsinálnám az akciókat meg kondíciókat...de mindenféleképpen óriási segítség😊köszi😊
Besz
Tegnap este készítettem egy térképet néhány példával. Ma pedig kommentekkel is elláttam a szkripteket. Sajnos csak most tudtam idõt szakítani rá, nem tudtam korábban. Töltsd le és próbáld ki, majd tanulmányozd át. Ez is egy olyan terület, ahol sok megoldás létezik, és azok is az igényektõl függõen határtalanul testre szabhatók. Ezért elég, ha megérted a lényegét, és onnantól már menni fog egyedül is.

Nyugodtan kérdezz, ha nem értesz valamit.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

mindenféleképpen😄priviben elküldöd v nekem mind1😊
Besz
Hello!

Ha még nem sikerült rájönnöd, akkor szívesen segítek, de legkorábban délután, mert most már késõ van. Szóval szólj, ha kell még, mert feleslegesen nem akarom bepötyögni.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

üdv,

vki tudna nekem segíteni map editorban?szeretném megoldani h legyen egy olyan "kapcsolóm" amit bármikor ki be kapcsolhatok és ennek megfelelõen mondjuk egy híd emelkedik ki a vízbõl majd(a kapcsoló újra lenyomásával)visszamegy..
(lényegében arról lenne szó mint amik a kampányokban is vannak..vmelyik egység rálép egy ien négyzet alakú kapcsolóra és megemelkedik egy "lépcsõ" szabaddá téve az utat tovább..szal sztem érthetõ angyjából mire gondolok😊)
megvolt mar tobbszor es ugyanezt csinalta 😞
Carmang
Próbáld meg újratelepíteni.

Carmang
Ha routeren keresztül kapcsolódsz a netre, akkor indítsd újra azt, hogy új IP-t kapj a szolgáltatótól (már ha nem állandó IP-s vagy). Lehet pont azt az IP-t bannolták amin most vagy. Ha ez nem játszik, akkor B.Net support, ahogy zerg mondta.

lehet hogy a wc3al van vmi gaz? mininovarol szedtem....
hali. lenne egy kerdesem : miert csinal dota kozben kekhalalt a gep olyan mintha ram hiba lenne de azt kizarnam mert nem hiszem h mind2 modul hibas lenne probaltam kulon slotban egyesevel oket de az eredmeny ugyanaz : kekhalal. megjegyzem h tok mind1 mit csinalok csak a wc3 eseteben fordul ez elo masnal nem tapasztaltam meg fagyast sem
zomgzerg
lehet hogy újrahasznosított kulcsot kaptál, irány b.net support és bizonygasd a vásárlást számlamásolattal meg amivel csak tudod.