WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neten szeretnék játszani(Kani), de nem enged be:
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
filmet nézni? loál😄 nem mozi ez...vagy nemtom mire gondolsz komolyan...
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
mentem egy green circle 5.0-t. belépek játékba látom mindenki a hard-ra nyomja. mondom: lol. ahhoz képet hogy kani-n mindenki easy-re szokta nyomni. úgy elbuktunk mint a szar. sok marha azt hiszi tudsz játszani? 2. lettem az elsõ csak vagy 10 pont-al elõzött meg.
:3
frissen telepített játékkal nem tudok felcsatlakozni az europai battle.net-es szerverre.
miért nem engedi? (az usára felenged)
:3
De lehet találsz jó minõségû "egész alakos" képet.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
a másik kérdésre pedig, nem Vista, XP
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
axisav
Van egy kis problémám a játékkal... Mikor elindítom elkezd tölteni, és pár perc múlva visszadob az aszalra mintha misem történt volna. :S Az érdekes az, hogy ugyanarról a lemezrõl felinstalláltam egy másik gépre és ott tökéletesen mûködik.
Videókártya hiba lehet?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Fennt van a WC3 1.22a, és barátommal szeretnénk lanon játszani.
Ha kreálunk a másik nem tud Joinolni : " Unable to Join" hibaüzenet :/
Valaki tudna segíteni?
Nyugodtan kérdezz, ha nem értesz valamit.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Ha még nem sikerült rájönnöd, akkor szívesen segítek, de legkorábban délután, mert most már késõ van. Szóval szólj, ha kell még, mert feleslegesen nem akarom bepötyögni.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
vki tudna nekem segíteni map editorban?szeretném megoldani h legyen egy olyan "kapcsolóm" amit bármikor ki be kapcsolhatok és ennek megfelelõen mondjuk egy híd emelkedik ki a vízbõl majd(a kapcsoló újra lenyomásával)visszamegy..
(lényegében arról lenne szó mint amik a kampányokban is vannak..vmelyik egység rálép egy ien négyzet alakú kapcsolóra és megemelkedik egy "lépcsõ" szabaddá téve az utat tovább..szal sztem érthetõ angyjából mire gondolok😊)