Hangkártya vétel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyi egy Turtle Beach hangkártya???
Csak a driver nem biztos. Azt nem tudom, hogy a Sonic Fury milyen, de az összes Turtle Beach nagyon király, szerintem az egyik legjobb hangkártyatípus.
Jól beszélsz!
CybeRick
A TURTLE BEACH összes kártyája király. Mindig is az volt, és lehet az is lesz. Nem csak hang, de zenekártya is. Na annak már van hangzása!

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

És jelenleg lehet ilyet kapni Magyarországon, ha igen akkor mennyiért.
Mindent.
Mit tud az a hangkártya?
Mit támogat?
Jó az, de akkor már inkább Turtle Beach Santa Cruz!
Nagyon jó a Videologic Sonicfury, de még egyetlen egy normális drivert sem adtak ki hozzá.
Bár remélem nemsokára kiadnak valami jót is hozzá.
lehet
Szerintem olcsóbb kategóriában gondolkozik... vagy nem ?
attol függ mire kell
ha DVD film akkor talán Videologic Sonicfury bár elég drága vagy talán Terratec DMX vagy Turtle Beach Montego valamivel olcsobbak ezek jok játékhoz is
Az ABIT hamarosan bejelent egy új Dolby Digital Decodert. Az eszköz neve USB Theater 5.1, mellyel fõleg a hordozható-számítógép tulajdonosoknak készült. Tartalmazni fog egy USB bemeneti és egy G9-es kimeneti helyet, melly 6 csatornás hangzást tesz lehetõvé. Az egység fõbb tulajdonságai:
támogatja a Dolby Digital-t és a DTS Sorround 5.1-et
nagyon jó teljesítmény
segítségével egy Notebook hordozható DVD-lejátszóvá és 5.1-es rendszerré alakítható
Theater távirányító támogatás
nem lehet rossszzzz
Segítsetek most akarok normális hangkártyát venni.
Adjatok tanácsot.
hát jo kérdés
a Aureal bezárt A3d nem nagyon lesz már ami a támogatottságot illeti viszont szebben szol a Sb live nál és jobbak a hanghatások föleg A3D 2.0 nál
a másik a EAX nem szünt meg továbbra is lesz viszont szvsz roszabb a MX nél
meg szokásos kék halálok szoktak lenni nála a driver miatt
döntsd el
Csacsis
Komolyan?
Mekkora?
Nekem is van egy driverem, (Win95 V1.2 Beta) de az igencsak furán mûködik. (Holm megy, hol nem. Alkalmazása válogatja.)
Mellesleg eltudnád nekem küldeni valahogy?

Csacsis
GUS! Az király!
A veleroomban mx300-van, de a jó öreg 1 Mb-os Gravis ACE-emtõl nem voltam képes megválni. Inkább összeraktam egy 486-ost, és most abban mükszik. A Gravissel csak win95 alatt van gond(sajnos) Tényleg, ha a gyártó nem hagy fel a Gravis hangkártyák fejlesztésével, vajon mit tudnának a mai hangkártyák?
U.I.:Az ACE-em szebben játsza le a midi fájlokat, mint az mx300-am.
MPU401-et most felejtsük el. (nem is próbáltam ki még)