Midtown Madness 2

Oldal 1 / 25Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BUÉK

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

sacko98
Hali, megvan a játék, bleraktam 1 autót, és kidob a játékból mielõtt a menüben látnám a kocsit miért csinálja ezt? Légyszi segítsetek?

MM2
BUÉK

Magyarítások?

hol lehet letölteni, vagy megvenni a játékot?

Sziasztok!
Nem tudom miért nem válaszoltatok az elõzõ kérdésemre, talán erre fogtok... Nem tudom jártasak vagytok-e a Train Simulatorban, ott van egy .eng fájl a mozdonyokhoz ahol át lehet írni minden félét, pl gyorsulást, fékerõt, hangokat, kabin nézetet stb. Itt is van ilyesmi? Mert a 280-ba át kéne írni egy két dolgot, pl alapjáratot, váltást (hogy ne úgy váltson mint a Prága hanem mint egy Zf mondjuk). a segítséget (ha lesz) elõre is köszönöm, további szép napot!
Öcsém... most nem jár erre senki vagy nekem nem akartok válaszolni vagy nincs meg senkinek se az átfestés? :D
Sziasztok!
Valaki el tudná küldeni nekem a "piros 7-es" átfestést?
E-mail: [email protected]
Elõre is köszi, Bajcsi!
MM2
hali
idézem:
" Midtown Madness 2 Update
Midtown Madness 2 Update fixes launching issues with Windows XP and graphics related with the Intel 810 and Geforce families of graphics chips.

DOWNLOAD UPDATE NOW 2 MB <1.23.02> "

üdv valaki megmondanáhogy mért nem jo a játék??
ijen nagyon béna kép semmit nem látni rajta
állitolag a játék nem kompaktibilis xp-vel ha valaki tud valami kérem szoljon sörgös leene
Nincs valaki aki lenne olyan szives csinálni egy szervert ezen a hamachin és akkor arra csatlakozhatnánk?

MM2
mûködött hamachin, be tudtam bajcsihoz csatlakozni csak akkor lefagyott bajcsi gépe xD. amikor rámegy hogy host kiírja a monitor hogy no signal. valaki tud ötletet adni?:

nah most úgy néz ki össze lessz hozva egy játék
Név: 7-173 gyors
Jelszó: BPO-450
ez nagyon kár :'(
MM2
csak a checkpoint módba van a multijába, ezt viszont nem tudom miért. ahogy észreveszed csak a tûzoltó úgynevezett csuklós (pótkocsis) tehát ilyenre nem gondoltak hogy beleraknak egy ikarus 280-ast xD
az összesnek hiányzik a csuklója olyankor

jah
egy kérdés! a 280asnak miért nincs meg a pótja a multiplayerbe? és hogy lehet megoldani hogy legyen?
nah hol vagytok nagy buszvezetõk? :D
MM2
Hamachi ITT
Az MM2 Vehicle editor-t megkell vásárolni, vagy marad az illegális. De az wareznak minõsül.

mi az a hamachi hálózat? és hol kell letöleni????
ja melleesleg hol kell letölteni a vehicle editor teljes verjét?,???????????<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
MM2
San Francisco Ikarus 260-al xD

még annyi hogy ma nem vagyok otthon, majd holnaptól leszek, egész héten ráérek.
még egy kérdés. Melyik pályán akarsz/akartok menni?
igazad van, bocsi.
Név: 7-173 gyors
jelszó: BPO-450
MM2

De igen, létezik. Most is fel vagyok jelentkezve rajta és be is van kapcsolva.
MM2
Hiba, a hálózat nem létezik!

Nyitottam egy egy új hálózatot ha valakit érdekel.
Név:7-173 Gyors
Jelszó: BPO-450
Sziasztok!
Ez a Hamachi-s dolog mikor fog beindulni kb?
A választ elõre is köszi, és a másik választ pedig, utólag is köszi:)
én egyetlen csuklós buszról tok ez pedig az ikarus 280...

vannak hozzá festések keress rá!!:)
A nodamage kód mért nem mükszik l.écci help!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Lécci hol kell letölteni a Midtown Madness 2 Vehicle Editor teljes verzióját annak nagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyonnagyon nagyon megköszönném!
ja mellesleg a teljes verziót itt tudod letölteni:
http://www.box.net/shared/static/ize6ph0gkw.rar
Tud vki csuklós buszos oldalt? És hogyan kell multizni?
MM2
Üdv
1.1-es cracket próbáld ki!
UI: Visszatértem :D
BAJCSI: Hamarosan hamachi hálózatba megpróbálkozhatunk, ami egy olyan progi, ami virtuális hálózatot hoz létre. És az MM2-vel már csak LAN-ba lehet játszani.

Sziasztok!
Van még olyan, hogy multiplayerbe buszozunk? Mert én már rég nem játszottam, csak elõvettem megint a játékot. Ha van ilyen hely akkor kalauzoljatok már el légyszi. Köszi, Bajcsi!
Heló!

Még az a problémám hogy rákattintok a játék indítási ikorjára és vagy 10perc múlva indul el a játék! Ez mitõl lehet?
heló ! Hogy lehet multiplayerezni? ugy hogy nem lan-ba van kötve a 2 gép?
Szia!
A játék fõkönyvtárába (ahol a .exe fájlja is van) másold be a kiszemelt jármû .ar kiterjesztésû fájlját.

\"Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

hello!
nem tudok kocsikat berakni a játékba:S....valaki segítsen h hogyan kell...elõre is köszi!
az elõzõ kérdésre már magam megtaláltam a választ úgyh nem kell segíteni!!!<#mf1>
kösz a segítséget már normálisan megy!!!:D

még egy kérdés: hol tudom megnézni a rendszer ID címét???
Szia!
Ha NVidia videokártyád van, akkor errõl az oldalróltöltsd le az NVidia No CD MM2 nevû fájlt, és azzal próbáld ki. (télécharger=letöltés, külön ablakba ugrik fel, és ott még egyszer kell a szövegre kell kattintani)

\"Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

hahó...ennyire behalt volna a fórum...?segítsetek már...utáltok segíteni nekem v már senkit se érdekel az mm2? légyszi segítsetek már nemtom mér nem engedi a 3d módot pedig van kártya a gépemben!!!!ill el van cseszve a kib.szott játék!!!jó hír h a pályák mennek de nem tom élvezni ha nem tok 3d módba menni!!! plz help!!!#1173

üdv.: forzaferrari
HELP!!!!

Az mm2 egyszerûen sz*r... A játékban csak a software modban mehetek mert a 3d hardware modban össze-vissza van a kép és nem lehet ott vezetni!! Kipróbáltam már a no cd patchet a cracket a sima xp patchet és nem használ!!! Beraktam 3 pályát: New York City improved, Metro Street Circuit, Fantasy Hill race: egyik se megy!!! mit csináljak naon akarok a gamen nyomulni 3d módban(érdekes h a trial verzióban engedi a 3d módot!!!) segítsetek nekem!!!!
http://winklehun.mybrute.com <-klikk erre írjátok be neveteket és harcoljatok

MM2
és látom páran vannak itt is. ezt jó látni!

Izsma
köszi

na most jófej leszek:D
http://www.box.net/shared/static/ize6ph0gkw.rar

innen letod szedni, telepíteni nem kell viszont nemtom hogy multizni lehet-e ezzel, nekem az eredeti van meg:D
Izsma
hol lehet ezt letölteni? mármint a midtown medness 2-t full versioban

Imádom ezt:
tûzpirosban

õõ lehet hogy cska én vok a béna de szerkesztést nem tlaáltam, szal: MM1-be ugyanígy csak a szoftveres van de ott meg vannak tükrözõdések...
(persze be vannak kapcsolva MM1-be meg MM2-be is:D)
Oldal 1 / 25Következő →