StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kori

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
átalakult a topic hibakeresõ topiccá????????????????????

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

tnm
energia-fegyverek is átmennek, szal nem tudom gravitáció és az ezzel járó torzulások miért ne mehetnének át.

#3695:
Atlantiszi kapun átmegy a víz 😊 amúgy nem tudom, lehet nem voltak konzekvensek. nem ez lenne az elsõ eset. de a waterworld részben sztem valamit habláztak, hogy miért nem jön visszafele a víz. (ugye, mert amikor az oroszok áthoztak az "elõ" vízbõl, akkor legalább egyszer onnan is ki kellett nyitniuk a kaput és nem esett arról szó, hogy ezt egy medencében tették volna, vagy, hogy mindent elárasztott volna a víz. sõt igen kevés vizet hoztak vissza, tehát tuti nem áradt át. persze lehetne azt mondani, hogy ezért mert a víznek akarata volt, és ezért nem is jött át, de akkor kb elsõ percben rá kellett volna jönniük, hogy valami nem stimmel a vízzel, ha ez nem normális viselkedés lett volna)

mellesleg akkor a levegõnek is át kéne jönnie a kapun, márpedig amikor ilyen vegyvédelmi ruhákban jönnek vissza, akkor nincs lezárva az egész kapuszoba az airborne vírusok stb. miatt. és persze, mikor Atlantiszon a Puddlejumperek világûrben lévõ kapun mennek keresztül, akkor sincs vákuumhatás a kapun keresztül...

Lompi73
igaz-igaz
<#nezze><#taps>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Lompi73
és azt mivel magyarázod mikor a fekete lyuk hatásai jutottak túl a kapun?
szerintem igen áramlik az anyag de csak egy irányban

Átmegy rajta a víz ezért kellett az egyik Atlantis részben is felhúzni a pajzsot.

REAL MADRID

Lompi73
az eseményhorizont kicsapódás pedig depolarizálja az anyagot, és azért halálos mert nem stabil

Lompi73
tealc és nem oneill

nem víz alatt, halem a létformák voltak folyékony halmazállapotúak
(oroszok nyitották a féregjáratot)

Shiwo
valyon ha egy vízesés alá fektetnék be, akkor átmenne rajta a víz ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

tnm
de a föld megtartja magát, magyarul mikor a kinyíló luk kivájja az üreget, akkor az esemény horizontot nem fogja nyomni semmi (csak a gázok, amik maradnak az üregben)

Teal'c megy kiásni a kaput, ami föld alá került azon a bolygón, ahol O'Neill ottragadt 100 napra.

Shiwo
lehet rosszul rémlik akkor, akkor Teal'c volt, bár nekem valamiért Jack rémlik..

amúgymeg a nagy tömegü hónak és földnek is egyenletes lehet a nyomása, nem ?

tnm
nem O'Neill, hanem Teal'c és a víz, meg azért nem ment át, mert a kapu nem engedi át az egyenletes nyomású dolgokat, mint a víz, vagy a bolygók levegõje, biztonsági okokból

Shiwo
hát az eseményhorizont kicsapódása elpárologtat mindent, ami maga a kapu elött van, ha jól rémlik, volt rá példa, hogy elvolt döntve a kapu, s O'Neill odakerült az eseményhorizont által kivájt gödörbe a kapu alá.. meg volt olyan rész, hogy víz alatt volt a kapu, de pl az sem ment át a horizonton

öregharcsa
semmi...mi lenne...??

http://pspfilez.extra.hu/

Kérdés: A legtöbb bolygón a csillagkapu alja el van ásva/temetve (alsó kb 20 cm az eseményhorizontból. Ha egy olyan kapun lépnek át amin nincs és olyanra érkeznek ahol el van akkor mi történik?
...jahh, meg az Atlantis topikban kitárgyalni.

REAL MADRID

Andr0
belekukkantottam a az Atlantis se3 végébe... Látom csak sikerült felemelni a várost Sheperdnek de az a sugár kicsit hazavágta a vezérlõt o.0 már csak a full Season kéne...

Armin & Ayu fan

biomage
az történt vele hogy Oma Desala megtámadja, még mondta is hogy nem lehet ött már megölni de lefoglalja 😊, ugy hogy ezért gondoltam látható lesz a sorozatban még

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

tnm
komolyan mondom, nem értem hogy lehet úgy nézni egy sorozatot, hogy elfelejtjük, hogy mik történtek a fõgonoszokkal, pláne, ha nincsenek végérvényesen lezárva.
egyébként pont volt arról a részrõl szó nem rég.
a Threads címû az, amikor Daniel épp a kávézóban készül 2.szorra felemelkedni. ebben szerepel utoljára Annubis, de most csakazértse írom le mi történt vele. 😛

#3678: én reg-es amcsi torrent oldalon találtam meg, természetesen nem szinkronnal 😄

http://www.csillagkapu.hu/hir.php?ID=1456
ez valamelyest ide is tartozik
kíváncsi vagyok a 3.DVD filmre

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

ja azt valahogy nem vette észre.. Anubist a 8.évad végén megölik vagy vmi hasonló.
16.Leszámolás I.
17.Leszámolás II.
18.Elvarratlan szálak (RAR1)
19.Elvarratlan szálak (RAR2)

ezek közül valamelyik részben...de javíts ki ha tévedek. most nézem újra a 8. évadot de még csak a 10. résznél járok

biomage
olvasd el a spoileremet újból, fölleg a végét ahol anubisról kérdezek valami 😛

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

a B5-t honnan lehet letölteni?

hol hagytam ki anubist?

biomage
kihagytad anubist -.-

Andr0
köszi szépen, énis keresek....

Armin & Ayu fan

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ba'alt a 10 évad végéig nem kapják el, gondolom tudod hogy készítettek utána két filmet az egyik arról szól hogy hogyan kapják el Ba'alt és veszik ki a goauld-ot belõle

Ami meg az Atlantis évadokat illeti a 3.évad nekem is hiányos, a 4. és az 5. évad feliratosan megvan csak most nincs otthon netem és nem tudom õket feltölteni. Javaslom nézz vagy kérdezz utána más fórumokon, valaki biztos feltette valahova az évadokat. Ha ez se sikerül akkor még a torrenteket tudom ajánlani (piratebay.org; mininova.org) csak ott meg lehet hogy nem lesz hozzá feltöltõ.
Azért én is utánanézek és ha találok valamit belinkelem.

biomage
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mostani részekben az SG1 ami az AXN Scifin van, nagyon aktivan mutatják az ucso goauld vezért Ba'alt, tényleg mikor fogynak el a klonok? és hol van az eredeti Ba'al? meg még ara lennék kiváncsi hogy mikor tér visza Anubis?

Andr0
az Atlantis többi évadát nem tudnád belinkelni??😄 gondolom nem szinkronos de hát kit érdekel?^^ (amugy az elsõ két évadot hétfõ óta nézem van hátra még 4 rész.....)

Armin & Ayu fan

tnm
bocs, kicsit slendrihánul fogalmaztam a Viasat 6-on megy aka TV6.(bár lehet mostmár végig is értek, egy részt kaptam el nemrég az már utsó évadból volt)

azt meg egyértelmû, hogy nem a sorozatokat fikáztad, hanem a TV2 mûsörszervezését 😉

a B5 megy a Via-n? mikor? ... én ezeket a sorozatokat nem azért írtam ide mert fikázni akarom.
Addig is akinek csillagkapuhiánya van:
itt megtalálod az sg1 mind a 10 évadját (az elsõ 9 szinkronos)
itt pedig az Atlantis elsõ két évadját szinkronosan

tnm
A Csillagközi Romboló esélyes, hiszen még abból most is készülnek részek, tehát 100%, hogy nem adták le végig.
Star Trek-ek sztem mind Via-nal, meg AXN-nél vannak. B5 is Via-n megy, és igencsak meglepõdnek, ha valaha is még nagy csatorna vetítené. Túl mély, túl összefüggõ, és túlságosan elavult CGI.

na látod ez egy jó kérdés. És mot egyiket se fogják adni hanem a 4400at kezdik vetíteni a helyén amirõl tudjuk hogy egy befuccsolt sorozat és már egyszer szó nélkül levette a mûsorról a tv2. Aztán majd jön a 4400 után a megszokott csillagközi romboló vagy invázió nem tudom már mi a címe. Ttalán még helyet ka a Star trek és a Bbabylon5 is a Csillagkapu elõtt. 😄 Kiváncsi vagyok mikor fogják folytatni.

arra utaltam hogy ha egyszer már megvették a 2.dik évadig és leadták(A no mans landet már nem asszem) akkor mért nem ugyanaddig ismétlik?
nem a tv2 vágta félbe hanem így készítik a sorozatot

Asszem a repli hajó elpusztulásakor segít neki oma.
Narxis
Az mikor van?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az nem elõtte van?
tnm
akkor még fel se emelkedett 2.jára... az pont azután jött

Lompi73
mégis befolyásolja a Dakara-i csatánál.
Mikor a replikátorok támadnak+Baal

tnm
mert inkább visszajön a halandók közé, minthogy a felemelkedettek között tétlen maradjon. meg egyébként is Oma már nem tudja õt tovább emelni. mellesleg ezután nem törlik az emlékeit, mivel nem emelkedett fel, tehát nincs semmilyen olyan tudása, ami lényeges befolyással lehetne az alsóbb síkok életére.

#3659:
miért is? már a Continuum-ról se spoilerben beszélgetünk, 8. évad meg már magyar TV-ben is lement ezer éve.

az az alapelv, hogy nem megyünk be addig egy sorozattopikba, amíg nem hoztuk magunkat szintre, vagy vállaljuk a spoiler-t
sztem.

upsz igaz azt hogy is kell?
biomage
azért egy ilyen beszélgetést illik spoilerbe rakni :S

Nyolcadik évadba egy részig megint átment felemelkedetbe ha jól emlékszem törölték az ottani emlékeit amikor "lesüllyedt" és miért "süllyedt le"?
Elnézést...Rére gondoltam de Apophis neve ugrott be hamarabb...
tnm
?

Kérdés a 8 évadban mért és gondolom megint emlékezettörléssel deaszcentálodott Daniel.
The Siege II. És Sheppard õrnagyra gondolsz szerintem. Nekem se tetszenek a tetõponton elvágom a sorozatot vetítések. Egyébként nem olyan rég a TV2 is ott vágta el.
biomage
ott hagyták abba az AXN Scifin hogy a lidércek eljutotak atlantiszra és vesztésre álnak a földiek, és a rang idös tiszt épp kamikázét akar elkövetni a bombával

És szerintem Ré.