StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Siege vagy épen melyik?
biomage
félbe maradt a nagy csata az altantiszon :S

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

tnm
tévedés!
úgy igaz, ahogy lenn is volt. a németek találtak meg és az került az oroszokhoz. és Antarktiszon is volt DHD, Carter ott farigcsálta ki a jégbõl.

Lompi73
tévedés a GÍZAi nem került elõ!
az anktarktiszi lett a ruszkiké és az ment tropára, a tultöltõdésnél

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Shiwo
jah, félreolvastam..azt hittem magáról a kapuról beszél..

gyanítom az anktartiszit nem találták meg, vagy teljesen tropa állapotba került

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A gízai kaput nem Apophis hagyta itt? Egy anyahajón biztos van tárcsázó; ha a kaput itt hagyta, nem feltétlen maradt a DHD is...
De az oroszok a németektõl szerezték a tárcsázójukat(Watergate) de akkor az amerikaiaknál kell hogy legyen az antarktiszi.
Mert nem idõrendben nézed.

REAL MADRID

biomage
Ezt nem hiszem el, a szerdai StarGate SG1ben egy hatalmas spoilert mondtak az Atlantisról

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Lompi73
amcsiknak eredetileg nem is volt TÁRCSÁZÓjuk
<#ejnye1>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

tnm
eleinte sztem nem is mûködött a tárcsázó (különben eleve nem is ment volna a CSK1-es kapu sose), plusz közben vissza is állt a rendes kapu mûködése.
most nem rémlik, de nem az volt, hogy az a DHD rossz volt, csak az energia volt meg benne, de a vezérlés nem? és Sam csinált valamit a vezérlésén, de nem jött rá, hogy miért kapott "foglaltjelzést", amikor már végre tudott tárcsázni?

Á és még mindig az Antarktiszi kapuval kapcsolatba ott be volt kötve tárcsázó amikor Samék oda kerültek akkor az õket keresõ csapatok mért nem ott kötöttek ki?
Á én csak a orosz tárcsázó felrobbanásár emlékeztem.
Shiwo
az amcsiké megsemmisült valamely részben

Ja a watergate részben azt mondják hogy az a gízai tárcsázó az oroszoknál akkor az antarktiszi az amerikaiaknál kell hogy legyen(asszem azt nem is transzponálták fel) de akkor mért egyezkednek a 48 hourban?
Az az évad hiányzik 😞 és tnm nem arra gondoltam
tnm
bazz, önmagában olvastam elõször ezt a hsz-ed, elõzmény nélkül. és hát...
rossz az, aki rosszra gondol, de én bizony azt hittem vmi szex témára reagáltál 😄

gergod
Szerintem nem... Adria felett is atvette Baal az iranyitast...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Narxis
😄 ja úgy nem tom.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ûgyértem egyesülés után. Kézzel könnyen😊.
Narxis
Le.

Kérdés egy erõsen fejlet emberi agy (80%) legyürheti a goa'uldot?
én csak a linket továbbítom az oldal nem az enyém (csak tisztázzuk hogy ne legyen baj belõle)

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

MerlinW
Úgy teszem😊

[merlinw.org]

Shiwo
vedd elismerésnek 😊

MerlinW
Hát nem a fejlécképemet használják a mocskok?😊

[merlinw.org]

http://sgdata.extra.hu/

itt meg lehet találni mind a 10 évadot.
a feltöltés nem az enyém, én csak megosztom.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Kori
Mintha azt olvastam volna régen de nem biztos, hogy a felesége Lexa Doig az Andromeda-s Rommy akkor szült. Annak idején õ is ki szállt az Andromeda sorozatból

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

qtab986
Igen, nem véglegesen, de miért?

tnm
és már rég nem spoiler😄

Narxis
Nem véglegesen. 😉

qtab986
Miért
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
halt meg
Michael Shanks a sorozatban?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már nem akart szerepelni
?

RelakS
A tröszt goa'uldok elleni támadása melyik epizód?
9x07-ben az elõzményekben van is egy rövid részlet belõle (Átlõnek egy rakétát a csillagkapun, meg sok halott jaffa)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

MerlinW
"Úgy tûnik, hogy a következõ évre tervezett két DVD film forgatását nyárra halasztották.
Hivatalosan azonban még be sem jelentették, hogy egy SG-1 és egy Atlantis film forgatására adott volna pénzt az MGM és a SciFi Channel. Christopher Judge említette meg korábban, hogy házon belül új SG-1 filmrõl beszélnek, mivel az elõzõ kettõ meglepõen nagy anyagi sikert ért el. Amanda Tapping is megemlítette, hogy szívesen játszana mindkét sorozat folytatásában. Ugyanakkor azóta megrendelték a Sanctuary sorozat 2. évadát, így az õ szerepeltetése is egyre nehezebb tûnik, illetve a többi színész is más-más projektekben is érdekeltek. A forgatásról tehát az egyedüli információink egyelõre Joseph Mallozzi blogjából származnak, aki írótársával, Paul Mullieval az Atlantisz, míg Carl Binder a harmadik SG-1 film forgatókönyvén dolgozik. Elvileg a héten nézték át a két film tervezett forgatókönyvét a többi íróval, de remélhetõleg több módosítás után végre sajtóközleményt is nyilvánosságra hoznak. Annyi bizonyosnak tûnik, hogy a harmadik SG sorozat, a Universe tavasztól elinduló forgatása miatt a stáb eléggé leterhelt lesz, így valószínûleg a DVD filmek forgatása nyárra tolódik. Ez viszont azt is jelenti, hogy a 2-3 hónapos utómunkálatok és a 6 hónapos Sony által megkövetelt marketingidõszak miatt a filmek megjelenése lehet jövõre tolódik. Az eredeti terv ugyan az volt, hogy az Atlantiszt 2009. telén a SciFi Channel leadja, de az SG-1 film esetében a DVD-n való kiadás mindenképpen megelõzõ a tévépremiert.

Mellékesen meg kell jegyeznem, hogy a korábban beharangozott Children Of The Gods film megjelenése is nem hivatalosan tavaszra lett halasztva. Korábban beszámoltunk róla, hogy Brad Wright régi jelenetek módosítása és a képfelbontás feljavítása mellett újravágta a hajdani sorozatnyitó duplarészét, melyet külön DVD filmként meg kívánnak újból jelentetni. Egyelõre nincs sajtóközlemény a három film halasztásának valódi okáról, de azt hiszem így is mozgalmas Csillagkapu évnek nézünk jövõre is elébe."

(csk)

[merlinw.org]

Narxis
Elvileg igen.

Pharaoh
10 évad lesz valamikor a tv2-n?

RelakS
hehe, AXN Sci-Fi-n most megy a gravibörtönös rész 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tnm
alapvetõen exponencálisan csökkenõ számban vannak benne fordulatok.😉

hali! mennyire jellemzõ a fordulat erre a sorozatra? ha eléggé akkor elkezdem^^
Shiwo
😄

ezt nem is tudtam 😄

tnm
tudta, hoyg nemet fog mondani😄

Megjegyzés: SG-1 8X20-21 asszem (a duplarész címe Moebius). McKay meghívja Cartert ebédelni. És mit mond? "Azt hiszem ma citromos csirke van." Ekkor még csak kialakulóban volt a citrusallergiája?<#fejvakaras><#nyes>
tnm
jó, ha így vesszük, akkor több is.
Major Evan Lorne, Rodney, Wier, csak így kapásból akik eszembe jutnak.

Shiwo
pontosítsunk..van benne egy állandó szereplõ, aki ha jól rémlik kétszer szerepelt az SG-1 sorozatban

biomage
tul gyorsan irtam 😄
Kösz a választ 😄

tnm
bocs, hogy vázlatosan válaszolok, de már sietek😊
1, 8. évad, nem epizód
2, legyél hálás az AXN Scifinek, ugyanis pont, hogy a lehetõ legjobb sorrendben adja. eredetileg is az atlantis elsõ része az SG-1 Season 8 1. része után volt.

állandó jelleggel nem lesznek ismerõsök a 4. évadig, de nem akarom lelõni a történéseket, de idõnként lesznek CSK-1-es ismerõsök. pl. a legelsõ részben O'neil is meg Daniel Jackson is vendégszerepel

biomage
Estét

Lene egy kérdésem 😊 hamarosan lesz az AXN Scifin az atlantis, nem értem miért de a 8 epizod elsö része után fog meni :S na mindegy, a kérdésem lesz ismerös az atlantis sorozatban?
Mondjuk cartel vagy daniel vagy tilk vagy oneli vagy mondjuk ismerös goaud?

jó az2. hülyéskedés de 3: Az elsõ évadban O'neilék a csillagkapun át egy hajóra jutnak mely apofiszé ami a föld felé tart annak a kapuja hova tûnt?
tnm
1. elsül mikor az Oroszoktól kölcsönkapjuk. ez akkor van amikor Teal'c "bennemarad" a Csillagkapuban
2. nem értem a kérdést, magyarul plíz
3. mikor? hol? ez így egy kicsit magas labda😄

Csak néhány kérdésem lenne(bocsi hogy kicsi a tudásom) mi van az antarktiszi tárcsázóval? mért preferálják az õsök az ant kezdõdés? mi történt apofisz hajójának csillagkapujával?