StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
elõferdülhet, mert más se emléxik arra a részre

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

wander01
sztem az a láthatatlanos dolog csak abban az egy részben van. legalábbis én nem emléxem a teljes részre, pedig az összeset láttam. 😊 de lehet öregszem és kavinton kéne 😛P

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

SG-1 10es évad szerintem az eddigi legjobb...
Meg Atlantisz 1. évad
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak azt sajnálom hogy Fordot kivették a sorozatbol 😞 sztem az 1ik legnagyobbb arc volt 😄

Legtobbet meg azon röhögtem amikor az oneil láthatatlan volt (bár én is csak a visszaemlékezös részt láttam) 😄 Samantha tusol és megkérdezi hogy van e ott valaki, erre az oneil azt válaszolja hogy nincs 😄 .... Meg amikor az emberek beszélnek hozzá de õ már rég lelépett 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

öregharcsa
köszi fiug, majd akkor körülnézek 1-2 "zárt" helyen..

http://pspfilez.extra.hu/

MerlinW
bitmetv-n láttam, de az zárt.

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Mittom én, nem én szerváltam. 😄 Nem szoktam én torrentezni-e!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rage47
ejha😄
k O T T A
3nap 3 évad én is így nyomom😊
kree jaffa😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

öregharcsa
igen, erre gondoltam én is ,de melyiken... inkább privibe.. köszi

Istencsászár
torrent?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

öregharcsa
ööö izé az honnan lehetne megszerezni??

light00
Nem is most volt, hanem valamikor érettségi szünet alatt xD
Akkor volt idõm ilyenekre, ugye nem dolgoztam, hogy tudjak tanulni, meg miegymás..<#idiota>
Mostanában nincs idõm semmi ilyenre, pedig annyi minden lenne.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Shiwo
nem hazudok..

Sir Quno Jedi
Én a Stargate Infinity-t szoktam így nézni 5-6 részt egyben.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tnm
nem tudom, hoyg számoltad ezt ki, de (22*42)/60 = 15,4 tehát 16 óra alatt simán lehet megnézni egy évadot (nem sg-s, de saját tapasztalat😊 )

Az összesen 21 óra... hazudni tudni kell!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Shiwo
nekem a besztesz 1 csk évad 1 nap alatt..igaz beteg voltam, és nem volt jobb dolgom..

MerlinW
Jómunkás ember vagyok😊 Reggel 6-tól este 6ig munka, muszájdolgok, barátnõ, miegymás, majd utána max éjfélig filmezés (ha hagyja a házisárkány), nameg aludni is kell néha, ha hatkor fel akarok kelni😊 Ha akartam volna sem ment volna gyorsabban😊

[merlinw.org]

light00
Bámulatos akaraterõtök van<#idiota>
Jó, mondjuk az SG sem az összefüggõ epizódokról híres, dehát nem is ezért szeretjük, de én mikor meglettek a részek, iszonyatos mennyiségeket néztem naponta, hát még hétvégén...Betápoltam kaját+piát, és estig le nem állt a gép 😄

MerlinW
Jahm, én is 4-6 epizodokat nyomtam le naponta😊

[merlinw.org]

Biztos jo volt estenkent nezni, de amikor en neztem nem birtam varni, sztem 2het alatt vegeztem a sorozattal (ameddig akkor kijott). 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hát igen. Most kezdem el a 4. évadot. Reméltem is, hogy addig minél több rész jön ki míg az sg1-et befejezem.

Ati

BlackShadow
akkor várhatod a heteket, hogy az atlantist nézd tovább 😊 üdv a klubban ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nah befejeztem a sorozatot. Nyár közepén kezdtem. Jó volt, mer ugye kint volt már az össze rész, így egyhuzamba tudtam nézni, és nem kellett várnom napokat, heteket. 😄 Hát sajnálom, hogy vége tök jó volt így esténként nézni. Atlantiszon ís túl vagyok.

Ati

MerlinW
YakooZa
hát sztem faxa lesz a game, és az összes faj benne kellene h legyen azok is akiket kiirtottak már a sorozatban.. nem a sorozatban konkrétan, hanem az sg galaxisban jáccódjon-.-

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

MerlinW
Nem kell, hogy a sorozatot folytassa a játék, bele is cseppenhet, mint Star Wars Galaxies-ben. Bonyolultságában meg remélem hogy lesz olyan bonyolult, mint SWG az elsõ éveiben😊

[merlinw.org]

Lacee
szerintem kis kreativitással, esetleg egy logikai bakugrással meg lehet oldani hogy túléljék.

ennyi erõvel a goa'uldokkal nem is lehetne játszani, annyira imba faj a többihez képest 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shiwo
fõleg annak tekintetében, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az SG-1 10. évad végén kiiktatták õket

Lacee
"Playable races as shown at this time will include Humans, Goa'uld, Jaffa, and Asgard."

hát egy lvl 1 asgard biztos vicces játékélményt ad majd, fõleg verekedésben 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shiwo
úgy tom a goa'uld is játszható faj lesz és a jaffa is

light00
já, el tudom képzelni ahogy p90-nel kell szétlödözni kis 20 centis kukacokat 😄DD

feltéve ha játszható 😛 és nem mindég mobok lesznek a goauldok...<#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

light00
mékegy solva? 😄
Vagy szolgálod tovább a hamis isteneket, bolond halando?<#idiota>

k O T T A
mert kb kvabonyolult lesz 😄
ha gémelek is majd truti vmi goua'uld leszek és /jaffakree megy majd végig😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

light00
Még nagyon nincs kész, jo ideje csinálják...nem mai hir 😛

Én csak most szereztem róla tudomást... nem hiszem hogy fogom játszani, de legalább tudom hogy létezik 😛

Shiwo
errõl már régebben is volt szó, asszem topicja is van

YakooZa
jo az!kell a maraton!

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

k O T T A
hát 7évad után néztem 2 részt - nem is tudom h pont atlantis elsõ évadja volt-e de kicsit gagyinak hatott úgyh jegelem még kicsit
de még nem néztem meg mind a 10 sg-1-t.. még van pár rész hátra😄 de hozzáteszem rekord az 2 nap alatt 2 évad volt szóval rá tudok kockulni hétvégéken😄

YakooZa
Atlantisz t elõbb nézted mint SG-1 et? akk gondolom h mérnem😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

k O T T A
én kb 2 hónapja nézem de már ez a legjobb nálam😄 kicsit függõséget okozott😄
veri a jóbarátokat és minden mást
atlantist is néztem de az nem fogott meg annyira..
na majd a 2 folytatásra is kiváncsi leszek...😊

Sir Quno Jedi
Há azé sok párhuzam van, meg építenek az eredeti sorozat fordulataira, nomeg van benne SZTÁRGÉT és õk is keresik az õsöket!

köszi mindenkinek 😊

light00
Stargate anime, szerintem jol megcsinálták, ahhoz képest, hogy sok köze nincs az eredetihez, de talán ezért nem szokott tecceni a népnek :\

Istencsászár
Ez kérlek szépen, mesefilm, torrentrõl le lehet ráncigálni... Énis csak ma tudtam meg h létezik Sir Quno Jedi-nek köszönhetõen😊

IMDb "Stargate: Infinity" (2002)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

YakooZa
s ezt a képregényt hol lehet bámulni? meg lehet rendelni neten? v felvan rakva képekben?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Istencsászár

shaba23