StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Meg Atlantisz 1. évad
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legtobbet meg azon röhögtem amikor az oneil láthatatlan volt (bár én is csak a visszaemlékezös részt láttam) 😄 Samantha tusol és megkérdezi hogy van e ott valaki, erre az oneil azt válaszolja hogy nincs 😄 .... Meg amikor az emberek beszélnek hozzá de õ már rég lelépett 😄
Excal1bur Leader of Sleepers
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
kree jaffa😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Akkor volt idõm ilyenekre, ugye nem dolgoztam, hogy tudjak tanulni, meg miegymás..<#idiota>#idiota>
Mostanában nincs idõm semmi ilyenre, pedig annyi minden lenne.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[merlinw.org]
Jó, mondjuk az SG sem az összefüggõ epizódokról híres, dehát nem is ezért szeretjük, de én mikor meglettek a részek, iszonyatos mennyiségeket néztem naponta, hát még hétvégén...Betápoltam kaját+piát, és estig le nem állt a gép 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ati
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ati
[merlinw.org]
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
[merlinw.org]
ennyi erõvel a goa'uldokkal nem is lehetne játszani, annyira imba faj a többihez képest 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
hát egy lvl 1 asgard biztos vicces játékélményt ad majd, fõleg verekedésben 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Vagy szolgálod tovább a hamis isteneket, bolond halando?<#idiota>#idiota>
ha gémelek is majd truti vmi goua'uld leszek és /jaffakree megy majd végig😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
de még nem néztem meg mind a 10 sg-1-t.. még van pár rész hátra😄 de hozzáteszem rekord az 2 nap alatt 2 évad volt szóval rá tudok kockulni hétvégéken😄
veri a jóbarátokat és minden mást
atlantist is néztem de az nem fogott meg annyira..
na majd a 2 folytatásra is kiváncsi leszek...😊
IMDb "Stargate: Infinity" (2002)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-