StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
fõleg +gájver!!4 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Sir Quno Jedi
Jaja. SG1 CSAKIS angolul jó, mivel parádésan jók a színészek benne!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hermiod? 😄
Aki magyar szinkronnal nezi azzal valami nincs rendben. 😛

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Shiwo
ha más nem, 1 biztos..az asgardiak magyar hangja igen béna..legalábbis annak, amelyik az ûrhajón ment..vmi H-betüs neve volt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hát igen, ha elõször angolul látok valamit, akkor utána nekem is mindig bénának tûnik a szinkronos verzió.

Rage47
én végignéztem angolul, és mikor megláttam tv-ben, úgy éreztem, hogy a magyar nagyon béna :S
Egyébként szerintem a Csillagkapu egyike azon sorozatoknak, amiknek nagyon jó szinkront csináltak - vagy legalábbis az utóbbi évadoknak. A régebbi részeket már nagyon régen láttam - még akkor, amikor a magyar tv elõször adta, szóval már nem nagyon emlékszem, hogy akkor milyen volt a szinkron, meg akkoriban még nem is nagyon zavart az ilyesmi.

Shiwo
ezért jó az eredeti..az nem változik 😛

Egyébként majdnem mindenkinek változik a szinkronhangja a 9 évad alatt. Ha jól emlékszem még Teal'c-nek is más volt az elején.

Shiwo
indeed 😊

Rage47
mindenképp angolul nézd, sokkal jobb! 😊
tnm
és õt fogja váltani majd Szervét Tibor, akit aztán meg a BArátok közt rövidéletû Marcija (vagy hogy hítták😊

öregharcsa
csak az elsõ évadban ilyen szar...(a barátok közt "Mikije" nyomja alá a hangot..<#vigyor1><#falbav><#wilting>)és még lesz 1-2 karakter akinek változni fog a hangja...

http://pspfilez.extra.hu/

BlackShadow
utolsó évadokra viszont -sztem- nagyon jó a szinkron 😊
teal'c -et pl nagyon sikerült eltalálni

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tnm
hátha nem okoz gondot, akkor inkább nézd angolul.
nem akarok belemenni az ezeréves szinkron kontra eredetihang vitába, de ha nem szoktad még meg a magyarhangokat, akkor kétségkívül az eredeti legalább olyan jó, mint magyar hanggal (egyébként változik O'Neill-é is, meg Sam-é is, O'Neill-é talán többször is, de erre már nem esküdnék meg.)

Sziasztok! Most kezdtem el nézni a Stargate sorozatot és lenne egy kérdésem.O'neill-nek miért ilyen fos a szinkron hangja??Amikor elõször hallottam azt hittem,hogy ez valami paródia hang van ráolvasztva az epizódra,de mivel a többi szereplõé tökéletes,így rájöttem nem. Az egész sorozat során ugyanaz a szinkronhangja?Vagy nézzem angolul?Szerintetek?Amúgy király ez a sorozat!

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

MerlinW
Egy fajta van 3 formában.
- 2CD-s Xvid, AC3 2.0
- 1CD-s Xvid, MP3 2.0
- 1CD-s x264, MP3 2.0

Ha most szeretnéd megnézni, a középsõt ajánlom.
link

[merlinw.org]

nothes
Neked meg mi bajod? Ha spoileresek neked, akkor sajnállak...

tnm: ezt kihagytad😊
- Na, ki akar fogadni abban, mit mond majd ezután?
- Megölni õket.
- Atyám, mennyit kaszálhattam volna...

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Punker
Stargate - Tha Ark Of Truth torrentetn milyen van fennt? pirate-n egyet találtam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tnm
[/off]
természetesen "végéig" és nem "végéjig"
[/on]

tnm
jah, most hogy tudod, hogy vannak benne Ori hajók egy sajt mellett, meg két lufi, már le van lõve az egész film.
Szerintem meg se nézd!

Szerintem elment a film, de nem volt jobb, mint a sorozat az utolsó részeiben -és a magasabb költségvetés se volt észrevehetõ: Atlantis részekben is van ennyi CGI sokszor-.
De volt benne jó pár poén beszólás, amik már hiányoztak a sorozat vége óta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ami nagyon nem kellett volna, az a birkózás Mitchel és a "Terminátor ember" között, gagyi is volt, meg értelmetlen, meg olcsó fogás. Fõleg hogy puszta kézzel 5-6 méterre dobálta a fõhõsünket, de amikor a kést akarja belédöfni, akkor az képes ellentartani neki. Meg terminátor-ember kezében tartja a fegyvert, fõhõünk a földön fetreng, de nem, inkább pusztakézzel végez vele... Miért is? Semmi becsületbeli harc, semmi bosszúvágy.

A másik, ami sztem eléggé klisés volt az a jó meg a rossz harca, ahogy Orici (mint Ördög) és Morgan La Fey (mint angyal) egymásnak ugranak. (És harcolnak az idõk végéjig, mint Annubis és Oma.)

Az is jó, mikor megjelenik a felirat, hogy "VFX Fire takes human form". Végre valamit a fantáziára is bíznak.😊
Nah, meg a beszólások:
"Weapons to maximum."
"You know, I'm starting to think that Irony is very overrated."

PyRex
most mi a picsáért kell képeket linkelni róla? legalább csak az url-t nyögted volna be...

Victor1103
Szerintem nagyon jó lett!Minden elvolt találva.Viszont azt tényleg látni hogy effektek szempontjából még elég félkész.Majd márciusba újra végignézem akkorra már ugyse emléxem majd semmire belõle.Csillagkapu skálán 8.75/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

nothes
De tartalmazza csak nincsenek teljesen készen:

Kicsit megvágtam õket, mert meghaladták a 20k-t, de a lényeg látszik.

Ami meg a filmet illeti: amolyan disznósajt, volt benne minden😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Shiwo
nem tom eldönteni, hogy megnézzem-e... megnézni kár volna félkészen, viszont vszeg totálisan kilesz beszélve a megjelenéséig az egész, így akkor meg a topikhoz nem tok hozzászolni, ha nem nézem meg..

MerlinW
van kint xvid-es verzió is. AC3-as és mp3-as is. x264-hez mplayerc -ben a source és tran filtereket be kell pipálni mind.

A film állítólag félkész, a CGI effektek egy részét nem tartalmazza. A végleges márciusban várható.

[merlinw.org]

Nagyon sz*r lett. Mint egy ócska fantasy regeny. Csalódás. 😞

DannyL
Nekem nem játsza le semmi vaze. 😞

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Lacee
elvileg az utómunkálatok során szivárgott ki, legalábbis ezt írják a kommentekben. Képminõség nem egy hûha, de azért jónak tûnik (képek)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shiwo
ezt most megint olyan hangefekt nélküli verzió, vagy idõ elött kijött vagy mi ?

Jaja, jobb nem ujjathuzni a fonokasszonnyal. 😄

nothes
Hát ilyet😊 Már szedem is.

öregharcsa
én majd éjszaka nézem meg...most segíteni kell az asszonynak..ha észrevenné hogy filmet nézek biztos kitekerné a nyakamat...<#hehe><#vigyor1>

Nagy a kisertes megnezzem-e. 😄 Az Ori szal amugy is tetszett es amit irtak errol a ladikarol az is erdekes volt.

öregharcsa
nemá..tényleg???én csak ezt találtam:
Stargate SG-1: The Ark of Truth ..(közben rájöttem hogy ez is az) 😄

Stargate.The.Ark.Of.Truth.2008.SCR.X264-TV <#ijedt>

BlackShadow
jovan megjöttek a könyvek :d csak náluk nem szokás visszaigazolni egybõl, hanem csak felhívnak egyszer, h most legyél otthon mert útonvan ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

MerlinW
Írj nekik mailt. Lehet elkallódott a leveled.

[merlinw.org]

BlackShadow
cso. lehet kicsit off, de kérdezek😄
a csillagkapu.hu -n lehet rendelni könyveket, nos meg is tettem hétfõn, hogy még kari elõtt megérkezzenek. Kitöltöttem stb, (hétfõ délelõtt) és azóta várok, de semmi. Még csak egy email sem jött, hogy oké vettük az adást, majd jelentkezünk. Vki esetleg rendelt már? V lehet a könyvekhez hozzájutni sima könyvesboltban?

tnm
basszus nem ide, Atlantishoz akartam, de béna vagyokXD

tnm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem most láthattuk azokat a jelenetsorokat, amelyben Atlantist lerombolják: a fõtorony ugyanúgy ledõlt, stb... Mondjuk ez egy dolog, hoyg ez a nézõnek feltûnhetett, azért rávílágíthattak volna -ezért nem is vagyok benne biztos, hogy jól gondolom...

öregharcsa
pancser <#eplus2><#hehe><#wow3><#nyes>

DannyL
7x15 megvan.

DannyL
Halihó!

Ma melyik rész ment a TV-ben? Csak mert még nem láttam és most is csak a végét. Lemaradtam róla minden szinten. 😞

csillagkapu.hu fõoldal, a hírek közt.

Ati

PyRex
és hol a trailer??

Kijött egy trailer a The Ark of Truth filmrõl. Részben a sima sorozat részei vannak bevágva, de lehet látni néhány jelenetet a filmbõl is.

Ati

Sir Quno Jedi
Bár elég nagy hülyeségeket írnak róla, pl. hogy 20-30évvel az SG1 után játszódik. 😄DD Vicces is lenne.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi