StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aki magyar szinkronnal nezi azzal valami nincs rendben. 😛
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://pspfilez.extra.hu/
teal'c -et pl nagyon sikerült eltalálni
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nem akarok belemenni az ezeréves szinkron kontra eredetihang vitába, de ha nem szoktad még meg a magyarhangokat, akkor kétségkívül az eredeti legalább olyan jó, mint magyar hanggal (egyébként változik O'Neill-é is, meg Sam-é is, O'Neill-é talán többször is, de erre már nem esküdnék meg.)
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
- 2CD-s Xvid, AC3 2.0
- 1CD-s Xvid, MP3 2.0
- 1CD-s x264, MP3 2.0
Ha most szeretnéd megnézni, a középsõt ajánlom.
link
[merlinw.org]
tnm: ezt kihagytad😊
- Na, ki akar fogadni abban, mit mond majd ezután?
- Megölni õket.
- Atyám, mennyit kaszálhattam volna...
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerintem meg se nézd!
Szerintem elment a film, de nem volt jobb, mint a sorozat az utolsó részeiben -és a magasabb költségvetés se volt észrevehetõ: Atlantis részekben is van ennyi CGI sokszor-.
De volt benne jó pár poén beszólás, amik már hiányoztak a sorozat vége óta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami nagyon nem kellett volna, az a birkózás Mitchel és a "Terminátor ember" között, gagyi is volt, meg értelmetlen, meg olcsó fogás. Fõleg hogy puszta kézzel 5-6 méterre dobálta a fõhõsünket, de amikor a kést akarja belédöfni, akkor az képes ellentartani neki. Meg terminátor-ember kezében tartja a fegyvert, fõhõünk a földön fetreng, de nem, inkább pusztakézzel végez vele... Miért is? Semmi becsületbeli harc, semmi bosszúvágy.
A másik, ami sztem eléggé klisés volt az a jó meg a rossz harca, ahogy Orici (mint Ördög) és Morgan La Fey
Az is jó, mikor megjelenik a felirat, hogy "VFX Fire takes human form". Végre valamit a fantáziára is bíznak.😊
Nah, meg a beszólások:
"Weapons to maximum."
"You know, I'm starting to think that Irony is very overrated."
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Kicsit megvágtam õket, mert meghaladták a 20k-t, de a lényeg látszik.
Ami meg a filmet illeti: amolyan disznósajt, volt benne minden😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
A film állítólag félkész, a CGI effektek egy részét nem tartalmazza. A végleges márciusban várható.
[merlinw.org]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Stargate SG-1: The Ark of Truth
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
a csillagkapu.hu -n lehet rendelni könyveket, nos meg is tettem hétfõn, hogy még kari elõtt megérkezzenek. Kitöltöttem stb, (hétfõ délelõtt) és azóta várok, de semmi. Még csak egy email sem jött, hogy oké vettük az adást, majd jelentkezünk. Vki esetleg rendelt már? V lehet a könyvekhez hozzájutni sima könyvesboltban?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ma melyik rész ment a TV-ben? Csak mert még nem láttam és most is csak a végét. Lemaradtam róla minden szinten. 😞
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Ati
Ati
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3