Mikor esik má\' a hó?!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Utálok havat lapátolni.
2. Olvadáskor és utána tiszta dzsuva és sár minden. Undorító. Minden hülye autós lefröcsköl.
3. At olvadás-fagyás periódus miatt meg a fél ország jégpálya...
Kösz, inkább képeken nézegetem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Boldog Karácsonyt!😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Rákoson esik a Hó, sõt jó nagy pelyhekben szakad...Én nem ott lakok csak ott lakik az eggyik rokonom.De felém is Szolnok felé is kezd szállingózni a hó.
Kívánok minden kedves fórumozónak Kellemes ünnepeket!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"