Mikor esik má\' a hó?!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szar ez az oldal...azt írta hogy ma havasesõ fog esni, oszt nem is esett -.-
holnaptól meg havat mondd egész hétre...
holnaptól meg havat mondd egész hétre...
vagy be hamuzod és máris nem csúszik de lényegtelen essen a hó essen!<#eljen>#eljen>
Hát már neisharagudjál , de 1.a havat csak egyszer kell ellapátolni mikor már abbahagyta-.2.Ha figyelmesen megnézed 2-5miliméter között fog esni a hó , szoval azon lapátolni sem kell még , de ha van egy kis eszed felsózod . 3.-gONDOlom te is szereted a havat , azt mindenki szereti , szereti nézni , hogy ropog a lábalatt és én ismerek pár olyanszemélyt is aki ingyen csinálja a hólapátolást és már várja , hogy végre lapátoljon.<#worship>#worship><#finom>#finom><#nezze>#nezze><#hamm>#hamm><#pias>#pias><#dumcsi>#dumcsi>
igaz de én szeretném hogy essen és szerintem sokan azt akarják hogy essen a hó kivéve aki nem akarja hogy essen de mégiscsak szebb lenne a karácsony fehéren nem?<#nemtudom>#nemtudom><#nezze>#nezze>

Elhamarkodott, nem átgondolt kijelentés. Egyes, leül!
Gondolj bele; lehet, hogy azért nem akarja, hogy essen mert neki kell ellapátolni 6-8 lépcsõház elõl is, pedig õ csak gondnok és nem az õ dolga lenne. Havi nettó 80 rongyért.
Egyébként pedig: persze, hogy essen, télen ez a normális állapot.
Gondolj bele; lehet, hogy azért nem akarja, hogy essen mert neki kell ellapátolni 6-8 lépcsõház elõl is, pedig õ csak gondnok és nem az õ dolga lenne. Havi nettó 80 rongyért.
Egyébként pedig: persze, hogy essen, télen ez a normális állapot.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

aki nem akarja hogy essen a hó az hülye!<#levele>#levele><#violent>#violent><#merges3>#merges3> szerintetek milyen lene az újév és a karácsony hó nélkül???<#levele>#levele><#gonosz3>#gonosz3><#wow2>#wow2><#nemtudom>#nemtudom><#action>#action><#schmoll2>#schmoll2>
állítólag csütörtökön már el fog kezdeni esni utána péntek szombat vasárnap az után szünet és szerdától ujra esik jeeeeee<#nevetes1>#nevetes1><#love12>#love12><#wink>#wink><#wave>#wave><#beka2>#beka2><#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
jaja essen essen!! <#ejnye1>#ejnye1><#vigyor0>#vigyor0><#wave>#wave><#hamm>#hamm>
Benny itt van neked a link : legfelül van ->kiválasztod az országrészt , de gondolom ugyis rájössz <#crazya>#crazya> _ http://www.koponyeg.hu/
Benny itt van neked a link : legfelül van ->kiválasztod az országrészt , de gondolom ugyis rájössz <#crazya>#crazya> _ http://www.koponyeg.hu/
én mindenhol ahol néztem az interneten és a tv-ben mindenhol azt mondták hogy esni fog és akinek nem tetszik a hó lapátolás az ne lapátolja kit érdekel különben az a 10 perc lapátolás!!! essen a hó essen essen!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
és lehet h pár óráig megmarad , és nekem az pont elég, csak ropogjon a lábam alatt <#dumcsi>#dumcsi><#pias>#pias>
Tudod mit toto arra én is a fejedet feltenném <#action>#action>, mivel a hó ugysem fog egmaradni , Én sem aztmondatm h hogolyozni fogunk hanem csak azt h esni fog , amugy meg a tv2 rtl en ugyqnuzgy mondták a havat ahogy a 15 napos OMSZ hivatalos oldalán megtekintettem <#hamm>#hamm>
a 15 napos elõrejelzés nagyon bizonytalan. még az öt napos is bizonytalan, nem hogy 15. De arra a fejemet tenném, hogy jövõ héten nem fogok angyalkát csinálni.
Biztos h esni fog hamár 8 napig mondták a havat akk 100% h esni fog valamelyik nap vagy mindennap <#action>#action><#bee1>#bee1><#circling>#circling><#hawaii>#hawaii>
úgysem fog esni. legalábbis hó nem
BENNY öregbarátom a jövöhéten havazni fog , láttam a 15 napos elõrejelzésben legalábbis itt Szegeden 5 nap ig , Szombattól szerdáig ,
aztán péntektõl vasárnapig , demivel ez csak 15 os lehet h tovább is fog<#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes><#love12>#love12><#integet2>#integet2><#pias>#pias><#pias>#pias>
aztán péntektõl vasárnapig , demivel ez csak 15 os lehet h tovább is fog<#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes><#love12>#love12><#integet2>#integet2><#pias>#pias><#pias>#pias>
ugyis fog😄 <#vigyor2>#vigyor2> és ha majdkarácsony elött esni fog akkor WhiteOut <#kuss>#kuss> , és akkor mi <#vigyor2>#vigyor2><#action>#action><#awink>#awink>
én csak az elsõ napon szeretem a havat. (utána nem mert fázok, brrr)
kérlek mellõzd a nemide való trágár szavak használatát <#szomoru2>#szomoru2>
essen már a hó , imádom ha ropog a lábam alatt és sétálok a hóesésben, gondolom teis igy vagy ezzel BENNY <#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
essen már a hó , imádom ha ropog a lábam alatt és sétálok a hóesésben, gondolom teis igy vagy ezzel BENNY <#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
kurvanyátokt mikó esik mán a hó???? mikó mikó mikó 

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
itt az én értelmes hozzászólásom :
2007. nov. 29. 18:58 | privát | válasz erre | #1325
halálllll!!!!!!!!
Azoknak akik uálják ta ezt a fórumot és utálják a hav-t<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#ejnye1>#ejnye1><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun><#duhos2>#duhos2><#wilting>#wilting>
2007. nov. 29. 18:58 | privát | válasz erre | #1325
halálllll!!!!!!!!
Azoknak akik uálják ta ezt a fórumot és utálják a hav-t<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#ejnye1>#ejnye1><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun><#duhos2>#duhos2><#wilting>#wilting>
ESSEN A HÓ! essen a hav!<#vigyor1>#vigyor1><#bee1>#bee1><#fogmosas>#fogmosas><#pias>#pias><#integet2>#integet2> , essen , essen😄 <#vigyor1>#vigyor1><#wow1>#wow1><#finom>#finom>
Rage te beszélsz? <#crazya>#crazya> ilyen értelmes hozzászól:ásokkal :
Rage:
juhéééééiiii
építek hóembert
Rage:
juhéééééiiii
építek hóembert
Engem Jeferson megajándékozott egy PM-mel is <#smile>#smile>
Feladó: Jeferson
Elküldve: 2008. 11. 10. 06:40
Tárgy: Mikor esik má' a hó?!? FÓRUM
Mikor esik má' a hó?!? FÓRUM
😄S:SD😄SA:SAD.SAD
Feladó: Jeferson
Elküldve: 2008. 11. 10. 06:40
Tárgy: Mikor esik má' a hó?!? FÓRUM
Mikor esik má' a hó?!? FÓRUM
😄S:SD😄SA:SAD.SAD
HAMAROSAN ITT A TÉL , GONDOLOM MINDENKIVÁRJA MÁR A KARÁCSONYT , AZ ÜNNEPEKET ÉS UGYE GONDOLOM NEM CSAK ÉN VAGYOK EZZEL H SZERETNÉK SZÉP FEHÉR KARÁCSONYUNK LEGYEN . EZÉRT MAJD KÉREM MINDENKITÖL , HOGY DECEMBER VAGY NOVEMBER-BEN MÁR FORUMOZZATOK.
persze higgyük is el , jún 14 én , mi? na mennyé má azt igyá egy kis tejet te nyárkedvelõ homo..fób!
itt szakad a ho