Mikor esik má\' a hó?!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dec 24 még nem karácsony...
lol fenyõfát azt december 24 karácsony napján szokták állítani(díszíteni)<#nevetes2>#nevetes2><#nezze>#nezze><#eljen>#eljen><#crazya>#crazya>
Az idojaras.hu péntekre, koponyeg.hu 2hét múlva a met.hu nem mond semmit csak esõt meg egy rakás szart(mindig rosszul mond mindent)<#mf2>#mf2><#confused>#confused><#violent>#violent><#gun>#gun><#guluszem1>#guluszem1><#help>#help><#banplz>#banplz>
Nálam mostanában csak esõ esik de hideg van, nem tudom akkor miért nem esik hó? Állítólag jövõ héten sok fog esni pénteken még e-hét szerdájára utána szombaton péntekre mondta a havat a koponyeg most meg csak 2 hét múlva szombatra e most már szerintem 99% hogy akkor esni fog mert a TV-ben is azt mondják hogy Magyarország nagy részén havazás várható!Ha nálatok valami csapadék van akár hó, akár esõ formájában szóljatok<#email>#email><#nevetes1>#nevetes1> Nálam ma reggel fagy volt de esõ nem!Ja és írjatok már többet mert utoljára tegnapelõtt írtak!!! <#help>#help><#falbav>#falbav><#email>#email><#confused>#confused><#mf2>#mf2>
haló
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
szívbeteg vagy és csokit zabálsz? ezért vagy ilyen dagadt, de ha mozogni kéne, akkor ráfogod hogy nem szabad...
nektek mit hozott a mikulás?<#wink>#wink><#pias>#pias>nekem csak csokit!<#nemtudom>#nemtudom><#sir>#sir><#wink>#wink><#beka2>#beka2>
Remélem igaza lesz a koponyeg.hu-nak meg neked is Jeferson!<#wink>#wink>Majd irjatok milyen az idõ felétek!<#email>#email>
Igazad van Del , láttam a koponyeg.hu-n h a jövöhét végére sok Havat mondanak <#violent>#violent>
amig nem esik ne is várd
de mostmár tényleg nagyon ritkán jönnek fel az oldalra!<#wow2>#wow2><#mf2>#mf2><#wilting>#wilting><#nemtudom>#nemtudom><#violent>#violent><#gun>#gun>
Már nem reménykednek hóban feladták a reményt!Nálam ma 18 fok volt de szerintem mindjárt itt lesz a nagy hó mert meleg után túl hideg szokott jönni! nem? <#help>#help><#nemtudom>#nemtudom><#wow2>#wow2>
azért Del mert mostanában senkinem hall hírt hórol meg hidegrõl és már nemis foglalkoznak vele.
nálam ma csak esõ esett de hó nem!!!<#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
Mostanában miért van az hogy mindenki ritkán jön föl erre az oldalra? <#nezze>#nezze><#email>#email><#falbav>#falbav><#help>#help><#wilting>#wilting>
Mostanában miért van az hogy mindenki ritkán jön föl erre az oldalra? <#nezze>#nezze><#email>#email><#falbav>#falbav><#help>#help><#wilting>#wilting>
essen le a hav és ba**on agyon minden embert <#eplus2>#eplus2>
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
igaz akkor azok akik nem akarják hogy essen a hó meg hideg legyen azok nem akarnak kenyeret (bogarak végett meg különféle vírusok) enni meg betegek akarnak lenni egész éven át(bacilusok)???<#nemtudom>#nemtudom><#merges3>#merges3><#ijedt>#ijedt>
tavaly sem volt nagyon hideg ezért a virusok meg a bogarak megmaradtak és sok kárt okoztak a fölmûvelõknek.
jó vajdasági magyarnak lenni de néha szomorú mikor hallani a rádióban vagy a tv-ben hogy megvertek magyarokat de szép itt élni nem is voltam még Magyarországon meg külföldön sem!Most már eltértünk a témától!!!<#eljen>#eljen><#duma>#duma><#nemtudom>#nemtudom>a hó nem baj legalább elpusztulnak a vírusok meg a bacik szóval jó a tél!<#nevetes1>#nevetes1>
Ha Colorádóban élnénk ott télen nyáron hideg van és esik :D éss k.... sok hó van mindig <#hehe>#hehe><#integet2>#integet2><#pias>#pias><#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
A kultúrálatlan beszólásokat nyugpdtan figyelmen kívül lehet hagyni.
Ha minden lól megy úgyis törlik.
Egyébként útálom a havat. Messzebb kellett volna menni hontfoglani, valami jó tágas sivatagba ahol van olaj.
Ha minden lól megy úgyis törlik.
Egyébként útálom a havat. Messzebb kellett volna menni hontfoglani, valami jó tágas sivatagba ahol van olaj.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
nem lehet könnyû vajdasági magyarnak lenni. Itt azt mondják menjél haza szerb, Szerbiában, meg azt, hogy menjél haza magyar.<#shakehead>#shakehead>
ne lépj túl egy bizonyos határon!<#ejnye1>#ejnye1>
ÉN NEM VAGYOK SZERB ÉN MAGYAR VAGYOK CSAK SZERBIÁBAN ÉLEK ÉS NEM VAGYOK FAJ GYÛLÖLÕ MINT EGYESEK!!! DE NEM EZ A TÉMA HANEM A HÓ!!! ESSEN A HÓ!<#violent>#violent><#merges3>#merges3><#ticking>#ticking>
há mennyé szerb fórumra b+
engem<#eplus2>#eplus2> vajdasági vagyok és szeretném hogy essen de én is mondhatnám hogy kit érdekel hogy Magyarországon esik e?
kit érdekel hogy esik-e szerbiában vagy nem...
ha az isten úgy akarja esik hó ha nem úgy akkor semmi vagy esõ!<#nemtudom>#nemtudom> De remélem esik a hó! Mikor este hideg van nem képes esni a hó sem az esõ nappal meg melegebb van és akkor csak esõ esik de ne búsuljunk mert még november vége van és decemberben meg esni fog!az biztos legalább 20-30 centi!100% (ha az isten úgy akarja)!!!<#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1><#banplz>#banplz><#help>#help><#taps>#taps><#csodalk>#csodalk>
európai hóhelyzet
minket pont elkerül a hó
minket pont elkerül a hó
2000 ben még seholsem voltam a számitogéphez és még az internethez is . Épp , hogy 30 ig eltudtam számolni.
Neaggodj Del Ete biztosan esni fog felétek is a hó ahogy nálunk is ha Isten is úgy akarja.
Neaggodj Del Ete biztosan esni fog felétek is a hó ahogy nálunk is ha Isten is úgy akarja.
Nálam is csak esõ esik.!
Ha megnézitek e legelsõ forumozo hozzászólást 2000 decemberében , ez nagyon távoli.
Ha megnézitek e legelsõ forumozo hozzászólást 2000 decemberében , ez nagyon távoli.
nálam csak az esõ esik!<#rinya>#rinya><#levele>#levele><#falbav>#falbav><#kuss>#kuss>miért nem esik a hó a francba!!!<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#duma>#duma>
Esik... Egész álló nap. És cidri van... De nagyon élvezem.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
még az úton is megmarad, van már 2cm körül.
Hát itt Pesten elég komolyan esik a hav. Meg is marad.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/