Mikor esik má\' a hó?!?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem legyen!

Benny04
tõlem:)

mama 2
Benny: Látom nagyon oda vagy a hóért és sokat írsz a topikba. Miért nem kérsz házigazdaságot? Azt te lennél itt a fõnök. Szerintem alkalmas lennél rá.
Ki akarja hogy Benny hg legyen? Ha azt akarjátok hogy igen, írjatok egy igent, ha meg nem, akkor egy nem-et írjatok.
Én: IGEN!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Jeferson
jaja<#nevetes1>

remélem nálam is esni fog de ha most nem esik Decemberben fog esni sok az biztos!!! Már jó lenne fehér december!!!<#taps><#wink><#nevetes1>

Jeferson
szegeden ma nemesett , kedden fog nálunk erõsen havazni

durván havazott és eléggé csikorgott az ablak törlõ. Nálam még van nyoma itt-ott a tegnapi hónak remélem ma még esni fog!!!<#nyes><#eljen><#gonosz1>

Jeferson
jó vidik , defura hogny megmaradt a ho az uttesten <#nemtudom>

Benny04
<#wow1>

w77d
w77d
na mingyá beszúrok két vidit. kocsiból csináltam szóval szar a minõség, de talán mutat valamit a tegnap délutáni és esti pesti hangulatból :)

Benny04
youtube.com :)

w77d
nem tudjátok hova lehetne videót feltölteni egyszerûen? tegnap csináltam este egy kis vidit a szakadó hóban...

Benny04
de jó ott :C

Jó kis hóvihar van itt Bpn :D
Vízszintesen esik és nem kicsit fúj a szél!

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

nalam teljesen meg fagyott az elolvadt ho ugyhogy en jot csuszkalok az uton! <#taps><#wilting><#merges3>

Benny04
ok

szakad... van vagy fél centi

Benny04
akkor tedd be ide :|

Jeferson
akkor linkeld be.!

nálam esett 1 órát kb. és 1-tõl estett úgy 2-ig de úgy látszik gyorsan felmelegedett az idõ és majdnem mind el is olvadt!<#nemtudom><#rinya>különben feltöltöttem BENNY ahova mondtad! jelentem bizonyítéknak!<#vigyor5>

Jeferson
ugy szakad szakad szegeden , hogy alig látok vmit. <#eljen><#eplus2><#hehe><#nyes><#gun><#circling>

tartott vagy egy óráig, most meg süt a nap... :<

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Desiderata
esik mint atom
Jeferson
Jelentem Szegeden most szakad a hó mint az állat!!! <#pias> :) :)

HöfEE
Hát nálunk nem esik a hó, süt a nap.

BADE
Egerben is esik a hó:)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

mama 2
Nagyon esik! YEEEEEEEEEEE!!!!

Benny04
:(

Monoron is szakad.

slime001
Cegléden esik a hó.

AVIRA - \"More than security.\"

Benny04
töltsd fel ide: www.kepfeltolto.hu

én már októberben meggyúrtam az elsõt :) lengyelországban.

mama 2
Jelentem, Bokroson havas esõ esik!!!!

jelentem meg gyurtam az elsú hógolyót!!! jeee.

nem birok küldeni képet mert nem vagyok VIP felhasználó az milyen.
most egy ideig elált de ujra esik nagy pelyhekben basszus miert nem birom megmutatni?!?!

Benny04
A forecastfox szerint itt Borsod megyében csak hétfõn fog esni az esõ :(

Benny04
nemlátom xDDD

itt van a kép a házam elott jelentem Szerbiában fent Szabadkán vagyok

mama 2
Szegeden elvileg esik, de itt még sajnos nem. Kecskeméten meg csak erõsen borús az idõ:(. ESSEN MÁ A HÓ!!!

Benny04
KÉPET!

szakad a hó mint a állat baromira örülök neki... <#nyes>kezd bazinagy pelyhekben esni ez qva jó!!!

van egy nagyon jó hírem nálam 13órakor esik a hó de nagyon de az a baj hogy kicsi pelyhekben.<#nemtudom><#wink><#taps><#taps><#integet2>de lényeg hogy végre esik!!!<#nyes><#nevetes1>

Szombathelyen süt a Nap és 6 C van.

Gabor1990
Sopron

Hagyjátok azokat a segbekuki köcsögöket nem az a téma hogy szidjuk egymást hanem a HÓ és jeferson te vagy itt a legnormálisabb én probálok 14 éves létemre igyekszek logikusan gondolkodni!!!különben nálam tegnap este szakadt az esõ mind a állat egy kicsit ugy láttam hogy szállingózik a hó ma reggelre elált és büdösül hideg van és hó sehol de majd jön mert jönnie kell igyis ugyis esni fog 100% amugy Szerbiában északon fent Szabadkán esett! Akinél esik valami csak szoljon hogy értesüljünk róla!<#eljen><#wink>

Ott van az adatlapján, hogy Zalaegerszeg..

Ki a 10 éves? ""te kussolsz kutya ,,,"
"uristen milyen nyomorék vagy , most nagyon beégettelek ezzel mi?"
"gameplusz te meg kinyalhatod a seggem ! egykisöcsög vagy és fogadjunk olyan ronda hogy még a napra sem mész , és hoppá ma felvettem a rózsaszin ingem és hoppá taliztam az osztérsaimmal és na vajon mit mondtak a csajok ? : de kurvajól nézel ki benne , hoppá kis szarosok !!!!! "

Stílus.

Dátum: 2008.04.13. 14:11 Adta: SHADOWEYES7
"te kussolsz kutya ,,,
biszt masin na mivan én a minõdégre megyek nem a mennyiségre uristen milyen nyomorék vagy"

Menj vissza a gumiba."

10éves max te vagy, de az értelmi szinted egy lefejezett bolháéval egyenlõ...

KAMIONOS KOGYO
Hol?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
Hol?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!