Borotválkozás / Epilálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
Görögországban vettem :)
Elõtte ilyesmi volt évekig nagyon meg voltam elégedve vele hajat is nyírtam vele most is használom.

egy Philips QG3371-est vettem, elõtte még Braun Cruzer6-al szemeztem, de azt meg olajozni kell minden használat után. A philips meg elvileg önélezõ (bár fogalmam nincs ez mit jelent :D )
Afelõl érdeklõdnék, hogy a boltban kapható komplett szõrtelenítõ készletek normálisak vagy használhatatlanok? Nem sima arcbõrt akarok, tehát nem borotválást, hanem szakáll formázót, hajvágót stb.
Remington PG6060-al szemezek, de tekintve hogy 12-13 körül van, és csak szakáll vágók vannak 15ezerért, így felmerül a kérdés hogy olcsó húsnak híg a leve?
Mondjuk egy olyan jobb lenne, ami elemmel, és 230v-al is mûködik. Bárkinek hasonló tapasztalata esetleg?
Lehet most már ott is nyírni...
Ipp Ipp urrá<#vigyor5>#vigyor5>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
meg szívatásból. pl.: haver elkéri a másiktól a hajnyírógépet, hajnyírás ürüggyel és bár a haját is letolta bevallotta, hogy a fasza környékérõl is letolta. Utána ment a baráti kurvaanyazás, de ebbõl nincs problem nekem. (én fodrászhoz járok)<#nyes>#nyes>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Nem más mondja meg. Ez amolyan íratlan szabály.
(azt hozzáteszem aki a köreimben a mellkasát szõrteleníti azt gyorsan lebuzizzák. Hónalj és fasz a maximum amit a gang elfogad. még 10 év és jöhet a mellkas)
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Ha jobban szereted a hagyományos borotvákat, abban meg a Gillette-ek a legjobbak, legalábbis ismerõsök szerint. Ezekrõl közelebbivel nem szolgálhatok, mert eddig csak egyszer borotválkoztam ilyennel.
Dum spiro, spero.
Kérdésem lenne,h milyen borotvát ajánlotok?Szeretnék majd venni valami jobbat mint az "egyszer-kétszer" használatosak...Erõs arcszörzetem van így jó lenne valami strapa bíró :D
THX!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nemrég vettem egy T-formájú borotvát amibe a klasszikus zsilett pengét kell illeszteni, összeszorítós.nos keletkezett pár karc az arcomon. és nem is lett olyan rövid a borostám, mint egy mach3-al.
Nieleen
Nem kívánok álszent lenni de én is az egyik legújabb manuális borotvát használom, de annak ellenére a véleményem nem változik amit ki is fejtek az alábbiakban.
Ha megnéztek egy western filmet ami mondjuk a XIX század vége fele játszódik vagy bármilyen filmet a XX. századról látjátok h az emberek milyen borotvákat használnak. Talán kettõ fajta volt összesen. Volt az a kihajthatós, amibe a félbe tört pengét kellett beletenni. Egy borotvát az ember évekig esetleg egész életében használhatta, és csak a pengét kellett benne cserélni ami szerintem akkor sem volt tól drága.
Volt az a másik fajta ami úgy néz ki mint egy " T " betû és egy szorító segítségével a pengét kell beleszorítani.
Na szerintem kb. ugyannnyi ideig jó mint a másik. Nyele készülhetett fémbõl vagy mûanyagbõl. Na mármost. Ezeket megvetted és akár egész életedben kihúztad vele.
Nem szeretnék reklámot csinálni senkinek de maradjunk mondjuk a G kezdõbetûjelû gyártónál.
Kihozta a Sensor nevût 90 ben. Sensor exelt 93 ban.Aztán jött a mach 3 98 körül. ez már rendelkezett elektromos változattal is.
Ezt követõen jöttek a Fusionok meg ennek a nemrég kiadott legújabb verziója.
Ez mind cserélhetõ betétes hozzáteszem nem olcsó betétes. Darabja akár több ezer ft is lehet.
Érdekesnek találom h ezek a hagyományos pengés borotvák sok sok évtizeden keresztül teljesen jó volt mindenkinek. Ere az utóbbi 20 - 30 évben sorra a dják ki a különbözõ formájú pengéjü borotvákat.
Múltkor néztem az egyik legújabb fajtához 8 db betét több mint 10 E ft ba került valamelyik boltban.
Amíg maga a " zsilett " penge meg 5 db kb. 400 ft ba kerül.
És hogy miért is van ez az egész szerintem. nem másért mint hogy vedd meg az új és újabb bootvákat, az új és újabb pengéket horribilis árért. Persze ha az új fajta pengéset szeretnéd használni akkor vedd már meg az új nyelet is nem kevés pénzért.
És mi a baj a régi pengéssel, h miért nem reklámozzák, ajánlják, népszerûsítik ? Legfõbb oka az szerintm h nem lehet rajta élõsködni. Ja és persze fillérekbõl megvan. Én hazsnáltam ilyet és higgyétek el ugyanazt a minõséget biztosítja mint a mai modern méreg drága pengék.
Na. kb. ennyi. :)
kb. 2 órája borotválkoztam ezzel a Braunnal, és beszarás milyen jó. Több napos arcszõrt szépen levitte, az arcom sima, nem irritálja a bõröm és nem is vágtam meg úgy hogy szárazon borotválkoztam. Szóval nálam bevált, de eléggé félve vettem meg mert mindenkinek más fajta jött be ahogy olvasgattam a fórumokat, de úgy látszik ez a csodaság megérte a pénzét és tényleg azt teszi amit leírnak róla. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ez kb. olyan mint a márkás csokoládékat is lehet kapni más néven, jóval olcsóbban és szerintem ugyanaz a kettõ.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Én G mach 3 at (sima , nem rezgõs ) használok egyébként teljes mértékben elégedett vagyok vele.