Borotválkozás / Epilálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Azért szeretek minden reggel borotválkozni mert nekem így kényelmes
Szerintem balzsamot használj,amik mostanában jöttek be inkább,és jók,nem égetik,vagy irritálják az arcbõrt annyira.Vagyis nekem bevált,bár én arcszeszt is szoktam,néha jó ha kicsit csípi..legalább érzem,hol sérültem meg:-D
Go Jeff Go!!!!
Szeretnék nektek ajánlani egy oldalt. Mindenki eldönti,h szeretné-e megnézni. Annyit elõzetesben,h egy krémet „reklámoznak” . Szerintem, ha valaki megnézi az oldalt és az ottani fórumot, képeket akkor azok magukért beszélnek. Nem is fényezem tovább…
http://www.leilatitka.hu/invited.php?g=1&refid=QBPhUPnH
Katt a linkre és jó olvasást!
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Philips TT2021-rõl?Férfiaknak szánt teljes test szõrtelenítõ gép.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ha egyszer elkezded, akkor bizony erõsödni fog, meg gyorsabban fog nõni. Késõbb kezdeni lehet, de szvsz nem sokat számít....
Eleinte elég havonta, vagy még ritkábban nekiesni, tényleg amikor nagyon muszáj...de elõbb utóbb úgyis megerõsödik.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
olyan kis rajkó bajuszom van(gy.k.: olyan cigányos:DDSADASD) oszt már le kéne vágni. és kb 1 hónapja a szakállam is nõ(tehát nem csak kis pelyhek vannak,hanem 1-1,5 centi hosszú szõrök!:O ) és nem tudom,hogy már le kéne-e vágni,ha le vágom,akkor gyorsabban nõ-e majd, meg úgy egyáltalán semmit se:=(
tanács?
Szedjél nõi hormonokat tartalmazó szereket, és igy meg tudod szüntetni a tesztoszteronodat... vagy szedjél olyan szert amitöl befelé fog nöni és csak le kell majd harapnod, (igy viszont sokat fogsz köpködni)... !
<#beka3>#beka3><#wave>#wave>
A LOCALHOST KÉPÉT IDEIGLENESEN IDETETTEM BE...http://kepfeltoltes.hu/view/131204/localhost_www.kepfeltoltes.hu_.png
Hogy lehet megcsinálni, hogy késöbb se nõjön gyorsabban majd?
A penge mindig sértette a bõröm, és kiütéses lettem tõle, tök mindegy, milyen habot/zselét használtam...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
még levágod az orrod
nem értem én még sosem vágtam meg magam
1444-annyit, hogy én pl olyan vagyok, hogy elég 4-5 naponta 1-2x borotválkoznom, mert elejen nagyon nehezen nõ utanna meg gyorsan..
Hiába mindenki más :)
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Ti milyen borotvát és kellékeket használtok?
Nekem van egy Gilette Fusion Power rezgõs borotvám, igaz a rezgõs részét nemigazán használom, de akármilyen óvatás vagyok amikor ellentétesen borotválkozom a szõrnövéssel mindig széjjelkaszabolom magam, már nagyon unom :( Nivea borotvahabot használok még hozzá..
Szóval szeretném a tapasztalatotok kérni ebben, hogy most váltsak errõl a borotváról (ha igen, mire) vagy hülyén borotválkozok vagy nem tudom..
lehet ezellen tenni valamit? vagy késõbb még rosszabb lessz? gyorsabban fog nõni?
nekem meg már olyan hogy reggel megborotválkozok (akárhogy is, de azért látni lehet hogy itt aztán borotválkozás vót), estére meg már majdnem szakál nõ:D
lehet azé mer nem használok semmi aftert, stb?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A szakállformázás legegyszerûbb módja! A Remington titán bevonatú szakállvágója (MB200C) egyenesen Önnek lett megtervezve: a készülék titán borítású pengéi hosszabb élettartamot biztosítanak, és ez még mind semmi! Egy beállítótárcsával szabályozhatja a nyíráshosszt, így csak a képzelete szabhat határt szakállának és bajuszának formázásakor.
Az elsõ elemkészletet ajándékba adjuk Önnek.
Jellemzõk:
Titán bevonatú pengék
Precíziós zoom technika
9 hosszúság-beállítás 1,5 – 18 mm
Karbantartást nem igénylõ vágóegység, a vágókések olajozást nem igényelnek
2 x AA Varta elemmel csomagolva
Tároló táska
3 mm nem tudom elég kicsi-e álltalábam 1,5 szokott lenni.
Remington HC600C Hajnyíró
<43055560100>43055560100> 7.890Ft
Jellemzõk:
• Titán bevonatú pengék
• Mosható, zuhany alatt is használható
• 8 db tartozék fésû, 3 mm – 25 mm
• Markolat csúszásgátló betéttel
• 40 perces zsinór nélküli használat
• Töltés jelzõ
• Akkumulátoros és hálózati mûködés
• Tároló táska, tisztító kefe, olló
nagyon nem áll hozzám pedig közel ez a gépi cucc...
zselé + Gillette... igaz több idõ... de maradandóbb a sima 'pofa' :D:D
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Live for nothing or die for something.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Elsõ borotválkozáshoz (bajusz 14 éves vagyok) mit ajánlotok milyen borotvát? Valami borotvahab?