Borotválkozás / Epilálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de, ha a hónaljamat borotválom hát vazze akkor kijön egy pár :S
Vásárlás elõtt állok,de sok infót nem találtam róla,pl mennyire lehet leborotválni a szõrt?
Azért egy igazi borotválás során visszafelé és borotválnak :)
Egyszer szeretnék venni egy borotvakést, márcsak az érzés miatt is :D, amúgy ebben a sima borotválkozásban nincs semmi mûvészet, én fusiont használok és alapesetben nem lehet vele megvágni magad, ha nem vízszintesen húzogatod, vagy alul a pofacsontodara nyomod rá erõbõl, persze ha a pattanásos korszakba van valaki akkor hajrá :D.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nieleen
Szerintetek mit csinálok rosszul, ha a már jó ideje használt Gilette Fusion pengék úgy jelzik hogy cserélni kéne õket, hogy a fél arcomat eltávolítják a szõrrel együtt? Új pengékkel is elõfordul, hogy megvágom magam, majdnem mindig. Én csinálok valamit rosszul?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
es nekem nem jon ki semmi...
Visszont elotte manualissal televoltam patanassal
kiutesekkel mindennel:P
Szerintrem szamit milyen eros a borod mennyire iritalod magad after shave is stb...
HIP-HOP ARAD
Egy elektromos borotva mennyivel jobb a hagyományos manuális borotváknál?
A manuálisnál egy nagy probléma van,hogy mindig kipattog tõle a nyakam,ez fennál az elektromos borotva használatakor?
A következõ széria is ugyan ilyen kiváló minõségû volt.
Viszont a mostani pengék már meg sem közelítik az eredeti minõséget. Gyorsan kopnak, és úgy vettem észre, hogy már újan sem tökéletesen élesek.
Korábban két húzás, és az arcom teljesen sima volt. Az új pengékkel ez már nem áll.
Valószínûleg tudatos lépés ez a gyártó felõl, terelik az új termékek felé a vevõt. Nem szeretem az ilyet egyébként.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nekem úgy tûnik, Gillette-éknél baj lehet a Fusion eladásokkal, mivel az eddig megbízható, kb. egy hónapig éles M3 pengék, most maximum egy hétig, ha bírják. Ez még nem zavarna annyira, de úgy jelzik életciklusuk végét, hogy kiszakítanak kisebb darabokat az arcomból (Tudom elég nagy, és van mibõl, de nekem ezek a darabok is hiányzanak). Utoljára tizenpár éve egy egypengés noname eldobható borotvával sikerült hasonlót produkálnom.
Anno Mach3-ra is muszájból tértem át, mert nem lehetett kapni vagy fél évig pengét a Contour Plus-omhoz, de ez még ennél is nagyobb gyökérség, mint amit akkor megengedtek maguknak.
Annak 5 pengéje van az egyik oldalon, a másikon meg egy igazításra való penge.
Nekem ennek egy borotva fej, fél évet kibir simán, talán még plusz két hónapot is.
Ja, és még annyit, hogy régen azért nem vettem gilette borotvát, mert David Becham mr. beképzelt fasz reklámozta. :D
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Légy kreativ..........
érzékeny, kissé pattanásos bõrre milyen villanyborotvát ajánlotok?
ja és nem nagyon szeretek borotválkozni és nem is szoktam sûrûn :)
football without ultras is nothing
Nem vagyok szõrös típus... :P
Nem kell kapkodni és akkor babapopsi sima lesz és nem is lesz megvágva.
Az irritálás ellen pedig, megfelelõ borotvahab/zselé + arcszesz...
1. Borbély vagy vagy mi a f*sz?
2. Az "irritál" az elég tág fogalom, az mindenkinél valszínû más...
3. Már elég ideje borotválkozom hogy elsajátítsam a borotválkozási technikám! (Nem egy 17 éves taknyos zöldfülû vagyok.)
4.Az hogy megvágod magad néha, miért ne lenne természetes? Tudod, a lónak is négy lába van mégis megbotlik.<#idiota>#idiota>
5. Mi okom lenne rá hogy hazudjak a fórumban?
ui.: A csajok szerint szexi egy-két háborús sérülés<#buck>#buck>
(mondjuk nem mindegy hogy kinek az arcán....)
every_body_tells_a_story
Ha visszafelé húzod, van akinek több évtized után is irritálja az arcát.Nem kell ahhoz tinédzsernek lenni.
Neked nem irritálja visszafelé??? (nem a pattanásokra gondolok, hanem, hogy szinte le van dörzsölve az arcbõr)
Egybõl visszafelé is húzod a borotvát????
NA NEEEEE!!!! Tuti, hogy irritálná az arcod!!!!
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
Vagy SZAR a tecnikád, vagy nem mondasz igazat!!!
CSAK ÍGY TOVÁBB!
HA LEHET, NYOMJA IS RÁ A BOROTVÁT, HADD VÉREZZEN EZERREL!!!
o_O -,-\'
every_body_tells_a_story
Mindig fürdés után, így megszívja magát a szõrszálak vízel és felpuhul. Felrakom a borotvahabotm rajta hagyom 1-2 percig majd csak utána kezdek el borotválkozni. Mindig a növekedésel megegyezõ irányba, lefelé. Csak oldalt a pajesznál csinálom azt hogy elhúzom a borotvát oldalra az orrom felé. Majd ha végeztem jó hideg vízel leöblítem mindenütt, törölközõvel csak épphogy megtörlöm. After shavet nemnagyon használok, de nekem még mindig jobban bejött mint a balzsamok, arclemosók. Jéggel megyek végig az arcomon :D De halál komolyan, a jég ugye hideg és összehúzza a kitágult pólusokat meg a szõrtüszõket összébb húzza így nem pirosodok ki. Néha még mézel szoktam bekenni, amikor nemsikerül úgy a borotválkozás vagy már nemannyira éles a penge.
Egyébként itt egy profi video:
http://youtube.com/watch?v=M8M9FoKgYiM&feature=related
Ez sokkal jobb,mintha száraz arcra vinnétek fel a cuccot.
Na csá mindenkinek,remélem ezzel segítettem valamit!!!!!!!!!!!!!
Ne borotválkozz a szõr növésével ellenkezõ irányba,csak lefelé "szõrmentében" meg oldalról (tehát közel 90 fokkal elfordítva a borotvát a szem meg az orr irányába) , bár ha erre érzékeny a bõröd kend be mégegyszer habbal/krémmel/zselével,tehát amit használsz.Síkosítatlan bõrfelületet még véletlenül se borotválj,mert látod magadon az eredményét.
Szõr növ.vel ellentétes irányba szerintem még újból bekent arccal sem érdemes nekiállni.Persze így lehet nem lesz tökéletesen sima (erõs szõrzetnél,érz. bõrnél,mint nekem is van egyébként sem lenne fél napnál tovább sima),de még így is tökéletes az eredmény,és nem is fog begyulladni.
Ne egy húzással próbáld meg lehúzni a szõrt, hanem apró gyengéd mozdulatokkal haladj lefelé,és ne nyomdd rá a borotvát az arcodra.Ennek semmi értelme nincs.
Ne használj folyékony alkoholos after shave-et,mert lehet,hogy ez is irritál, (nekem még égeti,meg szárítja az arcomn),hanem valamilyen after shave balzsamot.Én speciel most egy olcsóbb arckrémet használok,mert ez is elég jól hidratál, ami fontos a borotválkozás után.
Ha már begyulladt,akkor ne bprptválkozz néhány napig,és próbáld jegelni,meg kamillás borogatást alkalmazni.Nyomkodni akkor érdemes ha már az megérett.
Én arra gondoltam, hogy nagyon rányomom a borotvát, és ezért. Szerintem ki lehet õket nyomkodni, ha sok van akkor nem szoktam. :)
Én niveást after shave et használok. Olyat amiben nincs alkohol.
Alkoholosat sosem fogok
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Nemrég kezdtem borotválkozni és az lenne a kérdésem, ha begyullad a szõrtüszõ (bár inkább csak nagyon pici pattanásnak tûnnek, ne elfertõzõdött vörös dögöknek) mit lehet vele csinálni? Ugyanúgy ki kell nyomni vagy inkább ne nyúljak hozzá aztán elmúlik?
Válaszokat szívesen fogadom :-). Amúgy mindent használok csak arceszt nem. (ne szárítsa szét a bõröm nemtudom) A borotva is alkohollal fertõtlenítve van . Aftershave is van. (NiveaSensitive)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Mit gondoltok este is lehet borotválkozni hogy reggelre regenerálódjon a bõr?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
nekem braun van, tökéletesen bevált.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly