Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Trailer jó volt.
Gondolkoztam... kéne ebbõl is egy rajzfilmsorozatot csinálni, mint Star Warsból az a klónok háborúja cucc. Csak mondjuk sztorit nem lenne egyszerû írni hozzá... lehetne Potter születése elõtti sötét idõkrõl, vagy Voldi halála utáni idilli szarról, mer ugye Harry hét éve a suliban elég jól ki lett vesézve... azt újradolgozni nem biztos hogy nyerõ ötlet lenne. Aztán persze ki tudja.

A kövér gyerek tényleg Crack, de a színészt minden bizonnyal eltávolították a filmtõl a kokainozása miatt. :-P Csakhogy a fekete srác nem Crack. Õ Blaise Zambini, szintén mardekáros. Az utolsó filmben õt állították Draco mellé.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kár, hogy vége...
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De ezért készíttet mindenki új pálcát, ha a régi tönkre ment. Látsd Ron, szegény család, de új pálcát kapott. :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezért örülnék egy sorozatnak, pl. annak amit április 1-én elsütöttek, The Aurors... az zsír lenne, abban ilyeneket lehetne tisztázni.
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Ilyen alapon végülis igen, hogyha legyõznek párbajban egy másik varázslót, annak pálcáját elveheti. Valószinüleg hogyha az eredeti gazdájánál marad, akkor továbbra is õt tekinti urának. Ha a pálcák urát tekintjük, akkor Grindelwaldtól elkerült, amikor letartóztatták Dumbledoreal való párbaja után és Dumbledore meg is kapta a pálcát ugye. Többesszámról nem nagyon beszélhetünk, hogy "összes pálcája", általában csak egy pálcája van egy varázslónak, legalábbis nem nagyon rohangászott senki többel, gondolom mert úgyis a saját pálcájuk mûködik a legjobban a kezükben.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Harry pedig úgy szerezte meg a pálca "tulajdonjogát", hogy egyszerûen elvette azt Draco-tól - legalábbis a könyvben.
"Igen, de szerintem ehhez a legyõzés után a pálcát fel kell venni vagy elvenni"
A halál pálcáját eltemették, közvetlenül sem a draco, sem potter nem vette el, mégis birtokolták a pálcát azzal, hogy legyõzték a másikat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akkor most, ha vki legyõz vki, a legyõzött összes pálcája átszáll a legyõzõre?
kivétel a legvicesebb,a legváratlanabb és a legpunkosabb :D
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Hát lehet vele vitatkozni... mindenesetre jó kis összeállítás. (A legújabb filmbõl nem raktak bele jelenetet, tehát nincs spoiler.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A pálca eltörés fájt nekem a legjobban. Ezt nem értem minek kellett. Külömbségek közül nekem az rémlik, hogy a könyvben Neville nem vall szeremet Lunánk, sõt talán össze se jönnek. De ezzel nem volt bajom.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
de csak ennyit tudok, szerintem ez a film majdnem tökéletes volt, így kell kinéznie egy lezáró epic csatának...
Egyszer meg lehet nézni, de kb. annyi. Állítom, hogy egy jobb rendezõvel sokkal többet ki lehetett volna hozni a filmekbõl. Nyilván az se jó ha teljesen átírják, de az se ha szóról szóra másolják a könyvet. Meg kellett volna találni az egyensúlyt, ez nem sikerült. 5-ös skálán jóindulattal gyenge hármas.
Amúgy csak én érzem néha Harry szinkronhangját érdekesnek? Néha olyan mintha hányingere lenne, pl. a 19 év múlva jelenetnél mikor beszél a fiával, de korábban is voltak hasonló részek... :D