Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mosoporr
mint 1 homoki...
és még gizdul h szörzik a melle

Legend Killer
LOOOOOOOL

védjetek meeeeeeeeeeeeg! 😄

hogy néz ki itt 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

brodix
Te szent isten!
Huh de utálom ezt a gyereket<#ticking><#ijedt><#csodalk><#guluszem1><#kocsog>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gladiator
lol vagy😄

Legend Killer
amúgy csak vicceltem ezzel a hsz-al.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
ki és miért?

DeathlyHallows
huh most jót mondtál<#wow2>

Legend Killer
Torró, torró, torró, ollé!<#idiota><#hehe> v Torro Rosso<#idiota><#hehe>

Yates fogja rendezni bár én úgy tudom maga õ döntött így, hogy 2 filmet csinál a 7bõl nem Rowling kérésére.

Del toro remek rendezõ, de a Harry Potter messze áll tõle legalábbis szerintem. Bár kurva látványos lenne annyi szent.
Narxis
Elvileg a 7. film 2 részes lesz Rowling kérésére. Szerintem Yates fogja rendezni, de mintha felröppent volna del Toro neve is. Adná az ég, hogy ne Yates rendezze...

Szevasztok!

Csak 1 kérdésem lenni. Nem tudjátok hogya a Harry Potter 7-et ki fogja rendezni ? Mert Steven Spielberg a legjobb rendezõ szerintem és erre a 6-ot ki rendezte? David Yates . Jó bnem azt mondom hogy nem lett jó de sokkal jobban is meglehettt volna csinálni és hogyha a 7-et is David Yates lészíti és nem Steven Spielberg akkor mérges leszek. Légyszi válaszoljatok! Elõre is kössz.

Üdv : Enkydu<#szomoru1><#szomoru1><#wow1>
DeathlyHallows
hú vaze! ez a film elég szarra sikeredett! elolvastam az összes részt könyvben, aztán mikor beletekertem ebbe a filmbe és megálltam Piton esküjénél, hát pff.. egyáltalán nem így képzeltem el, még szerencse h nem néztem végig, aki viszont végignézte csak negatívumot tudott mondani ismerõseim közül. aki olvasta a könyveket semmiképp se nézze a filmeket, én jelen esetben az 5. részig láttam, ez idáig túlzottan nem csalódtam, mindig is tudtam h a könyv jobban átadja a dolgokat, de a 6. résztõl kezdve túl sok elvont dolog szerepel a történetben, ezek nem filmvászonra született dolgok, a 7. résztõl meg egyenesen félek, miként is fog kinézni

Hát a félvér hercegnek az OST-ja nekem nagyon bejön spec.

http://www.youtube.com/watch?v=4eNdt3UNrN4
mrzed001
Azzal meg csak az a gond, hogy a régebbi játékokban (2-4) már mind el lettek sütve (pl amikor a nyuszival kellett az egyik gameba menni)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

brodix
Ha meg nem az egész OST-t vesszük figyelembe, csak a Theme song-ot akkor az 5-nek van a legjobb zenéje SzVSz

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

mrzed001
A legjobb soundtrackje meg a 4-esnek van, meg az 1-nek.
Most a 6-ost meghallgattam ... és semmi, egy nagy nulla.
Ebben a sorrend: 4-1-5-3-2-6

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

nearo
Na hát megnéztem én is a filmet. Hát mit ne mondjak... mondjuk elsõre annyit, hogy párszor majdnem bealudtam rajta. Nálam 10es skálán még sima filmként sem üti az 5öt, könyvadaptációként pedig legyen mondjuk 2es. Esetleg 3as. Egy remek sztoriból egy ócska rózsaszín szart csinált ez a Yates. Le vele! <#levele>
Ha nem látom a kijelzõn, hogy Dumbledore halála után még kb 5 perc van hátra, akkor el sem hiszem, hogy ennyire elcseszték a végét. Mindent összevetve örülök, hogy nem költöttem pénzt mozijegyre.

Vissza Alfonso Cuarón-t! Az eddigi legjobb Potter filmet (Azkabani fogoly) szerintem õ rendezte. Ha sorrendbe raknám a filmeket, akkor mondjuk így lenne: 3-2-1-4-5-6. Remélem a 7/1. és a 7/2. a sor elején fog szerepelni, bár ha Yates rendezi õket, akkor erre vajmi kevés az esély...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Nearo😄
Nearom: Vágom azért mi is a Spoiler😄 Nem is arra írtam, hogy nem értem😄

Bevallom én régebben fikáztam meg kiröhögtem a HArry Pottert....de így évek múltán most fedeztem fel benne, hogy milyen jó kis világ ez, és mennyi potenciál van benne. Remek az egész.
Legend Killer
jaja, erre gondoltam 😄

#3945: nem mondok többet, nyugi 😄.

nearo
szpojler=olyan információ, ami "lelövi a poént"
Amúgy hajrá! Érdekes, hogy csak most veted bele magad 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Így gõzöm sincs mirõl beszélsz de többet nem is kell mondani.
Legend Killer
ok, hajrá. remélem nem mondtam szpojlert.

Az a gond, hogy én még csak az 1. rész 43. oldalnál járok mikor Hermione ROn és Harry találkoznak szóval eléggé az elején vagyok😄

Most kezdtem el nemrég.
Legend Killer
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nem olvastad a könyvet? Malfoy-kúria. Ahol Draco lakik a szüleivel. Hetedikben be is cipelik oda Harryéket, de nincs részletes leírás, talán csak annyi, hogy Rowling a szalont említi :S :S. meg a pincét 😄.

Az a gond azt se tudom mirõl beszélsz.
Legend Killer
nekem1rohadt leírás kellene a Malfoy-kúriáról 😄.

Sok minden kivan dolgozva az oldalon. Részletes tudnivalók nagyon igényes cucc.
HA érdekel van egy kicsit komolyabb oldal. Ide már a nagyok járnak az tuti.😄

http://www.roxfort.co.cc/index.php

Legend Killer
ill bocs, azt nem te adtad. csak félre néztem. hanem a másik 😄.

Legend Killer
találtam azt amit mutattál 😄D. mondtam 😄. És Malfoy lettem 😄. de a kúria nincs meg ott és megcsinálom 😄. csak jó leírás és kép kellene 😄.

Ha lentebb mész akkor te is megtalálod a linket.
brodix
Nem találtál HP szerepjáték oldalt, hát csinálsz egyet? 😄

Legend Killer
valaki adna egy részletes leírást a Malfoy-kúriáról? mindenütt kerestem, nem jártam eddig sikerrel. és pár kép is jó lenne róla.
szerepjáték oldalhoz kell 😄.

Nearo:

Szerintem se jelent meg max Amerikába, de idehaza nem fordították le vagy kitudja.....pedig valami eszméletlen jó világa van. Régebben nem tetszett, de most észre vettem mennyire is jó ez a Potter😄

Nem rossz gondolat, hogy Dnd-re vagy Magusra átköltöztetjük a játékot. Csak azért én kezdõ vagyok a világot nem nagyon ismerem. Azét egy jó rendszer világ leírás elkéne. De mindent meglehet oldani szóval nem vitás. De azért, ha Gyûrûk Urából van Szerep akkor Harry Potterbõl is lazná lehetne.

Amúgy mai napig Dnd-zek szóval tényleg nem rossz rá a karilap. De azért elkéne egy hivatalos Potter karilap😄
Legend Killer
regisztráltam és Malfoy lettem 😄.

Legend Killer
LOL. életemben nem találkoztam ezzel 😄. kösz.

nearo
Én se tudok HP asztali szerepjátékról, de egy kis fantáziával meg némi átalakítással bármelyik népszerûbb rendszerbe bele lehet ültetni a HP világát. Pl d&d vagy magus, egy csomószor elgondoltam már, hogy ezekkel simán lehet modellezni szinte bármit. Most fõleg d&d-re gondolok, mert az egy sokkal frissebb ismeret nekem, de magus-ban is meg lehet csinálni biztosan. Nem nehéz, az új dolgokra kitaláltok néhány új, lehetõleg nem túl bonyolult szabályt, meg persze a meglévõ szabályokat alakítjátok ízlésetek szerint. Varázslási rendszert is át lehet alakítani az ésszerûség keretein belül, új varázslatokat lehet kitalálni, stb. A lehetõség szerintem adott, csak persze kell egy kis bátorság ahhoz, hogy egy erõsen átalakított rendszert alkalmazzunk egy kész és kipróbált HP szerepjáték helyett (már ha van ilyen 😊).

http://hprpg.extra.hu/

ezt?
Legend Killer
csak párat találtam... vmi három grácia szarságot 😄. meg nemtommégmit 😄.

Fölösleges Privi a goggle-ba beírod Harry Potter Szerepjáték és ott is lesz😄

Kellet volna bizony mert minden adott. Csak hát ki az aki megírja nem kis idõ lenne az se.
Legend Killer
van1rakás? én nem nagyon találtam, fõleg olyat, ami aktív. ha gondolod, priviben adhatsz párat, engem érdekelne.

ami pedig az asztalit illeti, abban nem vok jártas, de én is úgy gondolom, hogy ekkora hírnévvel már rég kellett volna készíteniük legalább egyet.

Van egy rakás a neten ami Online Szerepjáték. Csak igazán Szerepezni asztaliba a legjobb mikor van egy mesélõ, és játékosok. Egyszerûen nem tudom elhinni Potterbõl Szerepjátékot nem csináltak.

Nagyon jó lenne ha mégis lenne.
Legend Killer
jó kérdés, én nem tudok róla 😞. de ne menj el, várd meg a többiek válaszát is.
ellenben van pár Harry Potter szerepjáték oldal. egyet ismerek, ami ötvözi a HP világot, de van benne GYU is, meg minden szar 😄. azért nem tetszik. ha találsz egy aktív HP szerepjáték oldalt, szólj 😄.

Lenne egy szerény kérdésem remélem tudtok majd benne segíteni.

Nagyon megtetszett a Harry Potter világa már könyvbe is olvasom, de nem tudjátok véletlenül nem jelent meg Szerepjáték könyv belõle?

Remélem egy páran tudják mi is az a Szerepjáték.
Legend Killer
😄. nembaj, sztem jó. és tudod miért? mert ne mugyanaz van történetileg.

mrzed001
Sose értettem ezt a kifigurázzuk újra meg újra dolgot ...
Egyszer még el lehet sütni, egy poénnak jó, másodjára viszont már olyan, mint aki kétszer lõtte magát fõbe ....
Bocs

Legend Killer
nem kell, nem fontos.

Narxis
Nincs mit. 😊 Nem olvastam, de megkeresem!