Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
védjetek meeeeeeeeeeeeg! 😄
hogy néz ki itt 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Huh de utálom ezt a gyereket<#ticking>#ticking><#ijedt>#ijedt><#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1><#kocsog>#kocsog>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Del toro remek rendezõ, de a Harry Potter messze áll tõle legalábbis szerintem. Bár kurva látványos lenne annyi szent.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Csak 1 kérdésem lenni. Nem tudjátok hogya a Harry Potter 7-et ki fogja rendezni ? Mert Steven Spielberg a legjobb rendezõ szerintem és erre a 6-ot ki rendezte? David Yates . Jó bnem azt mondom hogy nem lett jó de sokkal jobban is meglehettt volna csinálni és hogyha a 7-et is David Yates lészíti és nem Steven Spielberg akkor mérges leszek. Légyszi válaszoljatok! Elõre is kössz.
Üdv : Enkydu<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#wow1>#wow1>
http://www.youtube.com/watch?v=4eNdt3UNrN4
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Most a 6-ost meghallgattam ... és semmi, egy nagy nulla.
Ebben a sorrend: 4-1-5-3-2-6
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha nem látom a kijelzõn, hogy Dumbledore halála után még kb 5 perc van hátra, akkor el sem hiszem, hogy ennyire elcseszték a végét. Mindent összevetve örülök, hogy nem költöttem pénzt mozijegyre.
Vissza Alfonso Cuarón-t! Az eddigi legjobb Potter filmet (Azkabani fogoly) szerintem õ rendezte. Ha sorrendbe raknám a filmeket, akkor mondjuk így lenne: 3-2-1-4-5-6. Remélem a 7/1. és a 7/2. a sor elején fog szerepelni, bár ha Yates rendezi õket, akkor erre vajmi kevés az esély...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Bevallom én régebben fikáztam meg kiröhögtem a HArry Pottert....de így évek múltán most fedeztem fel benne, hogy milyen jó kis világ ez, és mennyi potenciál van benne. Remek az egész.
#3945: nem mondok többet, nyugi 😄.
Amúgy hajrá! Érdekes, hogy csak most veted bele magad 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Most kezdtem el nemrég.
nem olvastad a könyvet? Malfoy-kúria. Ahol Draco lakik a szüleivel. Hetedikben be is cipelik oda Harryéket, de nincs részletes leírás, talán csak annyi, hogy Rowling a szalont említi :S :S. meg a pincét 😄.
http://www.roxfort.co.cc/index.php
szerepjáték oldalhoz kell 😄.
Szerintem se jelent meg max Amerikába, de idehaza nem fordították le vagy kitudja.....pedig valami eszméletlen jó világa van. Régebben nem tetszett, de most észre vettem mennyire is jó ez a Potter😄
Nem rossz gondolat, hogy Dnd-re vagy Magusra átköltöztetjük a játékot. Csak azért én kezdõ vagyok a világot nem nagyon ismerem. Azét egy jó rendszer világ leírás elkéne. De mindent meglehet oldani szóval nem vitás. De azért, ha Gyûrûk Urából van Szerep akkor Harry Potterbõl is lazná lehetne.
Amúgy mai napig Dnd-zek szóval tényleg nem rossz rá a karilap. De azért elkéne egy hivatalos Potter karilap😄
ezt?
Kellet volna bizony mert minden adott. Csak hát ki az aki megírja nem kis idõ lenne az se.
ami pedig az asztalit illeti, abban nem vok jártas, de én is úgy gondolom, hogy ekkora hírnévvel már rég kellett volna készíteniük legalább egyet.
Nagyon jó lenne ha mégis lenne.
ellenben van pár Harry Potter szerepjáték oldal. egyet ismerek, ami ötvözi a HP világot, de van benne GYU is, meg minden szar 😄. azért nem tetszik. ha találsz egy aktív HP szerepjáték oldalt, szólj 😄.
Nagyon megtetszett a Harry Potter világa már könyvbe is olvasom, de nem tudjátok véletlenül nem jelent meg Szerepjáték könyv belõle?
Remélem egy páran tudják mi is az a Szerepjáték.
Egyszer még el lehet sütni, egy poénnak jó, másodjára viszont már olyan, mint aki kétszer lõtte magát fõbe ....
Bocs