Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
Igazából tényleg kicsit gyermeteg "vicc" volt a #4006.
Szerintem inkább legyen vége a flame-nek, és valaki vessen fel egy Harry Potter témát.
Tényleg, Legend Killer:
Nincs valami új irományod?
Azokat szívesen el szoktam olvasni, jókat lehet rajtuk röhögni - ne érts félre, nem sértésnek szántam, elvégre humorosra szoktad írni

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Legend Killer
miért nem mínusz egy mindjárt?

láma vagy.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Gladiator
skh? tehat akkor kb 9. Akkor jo, mert kb annyira kovetkeztettem a "viccedbol". Semmi baj akkor.

Heffi
Nem hiába 😄d

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

brodix
sajna ez így szokott lenni <#szomoru1>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Legend Killer
vicceltem, de látom azt se lehet és akkor már mindenki azzal jön, hogy hányévesvagy?

skh

<#levele><#falbav><#violent><#taps><#bdead>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
skh

Gladiator
Hany eves vagy?

Legend Killer
ja.

brodix
xd

Narxis
Ez a kedvenc képed? 😛 Csomó helyre beraktad már. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Legend Killer
fákk.
beprotektálom magam úgy, h megbaszom Emma Watsont és én leszek a hetedik film második részének a rendezõje!<#hawaii><#idiota><#hehe>

<#hehe><#hehe>

a vidit a szexrõl Emmával meg feldobom nektek a netre<#idiota><#hehe>, aztán ki is dobna és nem lennék rendezõ<#hehe>.

szal csak megbaszom 😄 és én leszek a rendezõ 😄.

najócsakviccelek.

Narxis
Mert protekciós. 😄

Legend Killer
akkor legyen vmi izgisnél finish 😄.
Yates szar? :S 😄 miért õt teszik meg rendezõnek? 😄

Narxis
Yates rendezi. 😞 :S

nearo
Pont nem hepiendnél kéne felezni, hogy aki még nem olvasta, az izgulhasson. Barátokköztöt meg Dallast is mindig ott hagyták abba, amikor valami történt, aztán lehetett szavazni (barátokköztnél), hogy szerintünk mi fog történni. (Ha Yates rendezi az utolsó Pottert is, akkor lehetne itt is szavazást csinálni, mert akkor sem találnánk el, ha olvastuk a könyvet)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Legend Killer
ja.
én is kíváncsi leszek 😄.

mosoporr
Én is pont arra gondoltam,csak épp kicsit máshogy akkor mikor Ron visszatér de az pont akkor van a tónál és akkor az még pont happyend is lenne. na kiváncsi leszek...

Legend Killer
😄D.

nemtom.. sztem ott kéne határt húzni a két film között, hogy egyik horcruxot kicsinálják. az erdõben lévõt a tónál pl.

mosoporr
kíváncsi leszek hol felezik meg a hetediket,meg h mennyit kell majd várni a kettõ közt.
nem hízott csak három pulcsi van rajta h ne kelljen betegszabit fizetniük 😊

Heffi
Bizony ide is :/

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Legend Killer
😄D... ja, adhatna pár millát.

brodix
Hízik a mája a kis kecsegnek!<#boxer>
Huh de rühellem<#gun>

Legend Killer
micsoda nagy gondjaid vannak "remélem nem tolják el..." LOL.

😛

amúgy kösz a képeket, Hári Péter mintha hízott volna 😄.

Narxis
A vótmá akkor bocs.

Elvileg a 7. film elsõ része 2010. nov. 19-re van ígérve, remélem nem tolják el....

Pár kép:

Itt van még pár: Link

Legend Killer
örülök, h kigyógyult. én se tudtam.

nearo
Én nem mondtam, hogy a színész hibája 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Punker
az nem a színész hibája, nem õ írja a szerepet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nearo
Szerintem Piton is jól el lett találva. De tény, hogy a többség eléggé gyatra, teljesen más, mint a könyvben. Pl Dumbledoretól többször vannak a filmben olyan dühkitörések, melyekrõl a könyvben szó sincs (szó sem lehet).

Narxis
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2009/10/05/kigyogyult_a_rakbol_a_potter-filmek_mcgalagony_professzora/

Nem is tudtam, hogy rákos volt. :S Remélem nem esik vissza. Talán õ az egyik(vagy egyetlen) színész aki a leghitelesebben adta vissza a könyvbeli karaktert.

brodix
<#mf1>

nearo
Nekem is így járt haverom meg bnõje, hogy egyik könyvet sem olvasták, de a filmeket megnézték. Most a hatodik rész után fingjuk nincs, hogy mirõl szólt a történet...

Legend Killer
ja<#eljen><#hawaii>.

brodix
<#eljen><#worship>

Narxis
Könyvet kihagyni vétek. Ezerszer jobb mint a film.

Legend Killer
igen és mellé<#violent><#hehe>.

#3981: OLVASD EL! epic fail<#falbav><#wow3>.

qetuol
nyilván, de épp azért kérdeztem (reméltem válaszol majd vki, aki olvasta a könyvet), mert nem olvastam.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Heffi
"(aki számít)"
<#banplz>

qetuol
tudom h kell spoilerezni rendesen, de ahhoz lusta voltam 😄
meg tudtam h már úgyis mindenki látta (aki számít)

qetuol
<#szomoru1> zuzu, már ide követsz?

Legend Killer
a szpojlert még mindig nem így kell használni, tanuld meg már rendesen. szerencséd, hogy mindenki megnézte, mert különben most mérgesek lennénk

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és kitaposnánk a beled *viccel* <#idiota><#hehe>

brodix
A végén az a pálca-emelõs jelenet nálam már kilõtte a biztosékot.
Valahogy az nekem nagyon nem jött be.

Narxis
Elvileg az iskola területén nem lehet hoppanálni, ezért futottak ki az, de nem várom el Yates-tõl, hogy ennyire kövesse a könyvet..<#eplus2> plussz ha már kifelé mennek csináltak egy kis káoszt is. 😄 Az emberarcú felhõ a Halálfalók jele, azt jelenti, hogy itt jártak. A pálca felemelés szerintem csak amolyan hatásvadász jelenet...

stargatelost
azért jó elolvasni a könyvet, és akkor megérted 😉

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Anaid
Azért jók az ilyen befejezetlen befejezések, mert a fantáziádra bízzák, valyon hogy lett vége. (már, ha van)

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

qetuol
láttam a félvér herceget és a végén értetlenül bámultam a vásznat, mert nem akartam elhinni h így legyen egy filmnek vége. mintha egyszercsak elvágták volna a filmszalagot. például amikor

******************SPOILER**********************

felemelték a pálcáikat dumbledore holtteste felett az wtf volt? meg mi volt az az emberarcú felhõ? meg a halálfalók, miután felgyújtották hagrid kunyhóját, hová lettek? felszívódtak? nem azért mentek oda h kinyírjanak mindenkit? tudja ezeket vki?<#wow3>

Legend Killer
epic fail. mindenki tudja és szinte mindenki látta.

Heffi
Aha ok.

Junior0902
Harry Potter hatodik évét a Roxfort Varázsló- és Boszorkányképzõ Iskolában egy rejtélyes könyv határozza meg, aminek tulajdonosa egy bizonyos "félvér herceg". Miközben Harry próbál rájönni a tulajdonos kilétére, Dumbledore professzor segítségével Voldemort múltjáról is újabb információkkal gazdagodik.

Harry Potter a nyári szünetet szokás szerint az utálatos Dursley családdal tölti, ám a folytatás közel sem a megszokott. A fõhõs összeütközésbe kerül két dementorral, akiket azért küldtek a muglik világába, hogy megtámadják az ifjút, akinek varázslatai és trükkjei sértik a varázslók vil...

Az ifjú varázslót lidérces álmok kínozzák, sebhelye jobban sajog a megszokottnál, ezért barátai, Ron és Hermione oldalán örömmel veti bele magát a Kviddics Világkupa küzdelmeibe. A Világkupa helyszíne fölött azonban baljós elõjel tûnik fel az égen: A Sötét jegy, Voldemort Nagyúr szimból...

Harry, valamint barátai, Ron és Hermione harmadik évüket kezdik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskolában. Eközben Azkabanból, a gonosz varázslókat õrzõ rettegett és szuperbiztos börtönbõl megszökik egy fogoly. A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény Ro…

Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Nem elég, hogy nehezen boldogult túlzottan gondoskodó rokonaival, Petunia nénivel és Vernon bácsival - továbbá nehezen tudott megbirkózni rokonainak a maga vará

Harry Potter számára eddig nem sok jót tartogatott az élet: árvaként nõtt fel rokonai házában. A Dursley-família minden tagja szívbõl utálja a kényszerûségbõl befogadott fiút, de ez kölcsönös, Harry sem tudja eldönteni, a szívtelen Petunia néni, a goromba Vernon bácsi, vagy folyton nyaf...zsos adottságaival kapcsolatos viszolygásával is -, még legjobb barátai,..

A részleteket a http://honor0902.blog.hu/search?searchterm=Harry+Potter&searchmode=OR&submit=Keres%C3%A9s

Legend Killer
fúj, undorító 😄.