Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem inkább legyen vége a flame-nek, és valaki vessen fel egy Harry Potter témát.
Tényleg, Legend Killer:
Nincs valami új irományod?
Azokat szívesen el szoktam olvasni, jókat lehet rajtuk röhögni - ne érts félre, nem sértésnek szántam, elvégre humorosra szoktad írni
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
láma vagy.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
skh
<#levele>#levele><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#taps>#taps><#bdead>#bdead>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
beprotektálom magam úgy, h megbaszom Emma Watsont és én leszek a hetedik film második részének a rendezõje!<#hawaii>#hawaii><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
a vidit a szexrõl Emmával meg feldobom nektek a netre<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>, aztán ki is dobna és nem lennék rendezõ<#hehe>#hehe>.
szal csak megbaszom 😄 és én leszek a rendezõ 😄.
najócsakviccelek.
Yates szar? :S 😄 miért õt teszik meg rendezõnek? 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
én is kíváncsi leszek 😄.
nemtom.. sztem ott kéne határt húzni a két film között, hogy egyik horcruxot kicsinálják. az erdõben lévõt a tónál pl.
nem hízott csak három pulcsi van rajta h ne kelljen betegszabit fizetniük 😊
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Huh de rühellem<#gun>#gun>
😛
amúgy kösz a képeket, Hári Péter mintha hízott volna 😄.
Elvileg a 7. film elsõ része 2010. nov. 19-re van ígérve, remélem nem tolják el....
Pár kép:
Itt van még pár: Link
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem is tudtam, hogy rákos volt. :S Remélem nem esik vissza. Talán õ az egyik(vagy egyetlen) színész aki a leghitelesebben adta vissza a könyvbeli karaktert.
#3981: OLVASD EL! epic fail<#falbav>#falbav><#wow3>#wow3>.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
<#banplz>#banplz>
meg tudtam h már úgyis mindenki látta (aki számít)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valahogy az nekem nagyon nem jött be.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
******************SPOILER**********************
felemelték a pálcáikat dumbledore holtteste felett az wtf volt? meg mi volt az az emberarcú felhõ? meg a halálfalók, miután felgyújtották hagrid kunyhóját, hová lettek? felszívódtak? nem azért mentek oda h kinyírjanak mindenkit? tudja ezeket vki?<#wow3>#wow3>
Harry Potter a nyári szünetet szokás szerint az utálatos Dursley családdal tölti, ám a folytatás közel sem a megszokott. A fõhõs összeütközésbe kerül két dementorral, akiket azért küldtek a muglik világába, hogy megtámadják az ifjút, akinek varázslatai és trükkjei sértik a varázslók vil...
Az ifjú varázslót lidérces álmok kínozzák, sebhelye jobban sajog a megszokottnál, ezért barátai, Ron és Hermione oldalán örömmel veti bele magát a Kviddics Világkupa küzdelmeibe. A Világkupa helyszíne fölött azonban baljós elõjel tûnik fel az égen: A Sötét jegy, Voldemort Nagyúr szimból...
Harry, valamint barátai, Ron és Hermione harmadik évüket kezdik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskolában. Eközben Azkabanból, a gonosz varázslókat õrzõ rettegett és szuperbiztos börtönbõl megszökik egy fogoly. A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény Ro…
Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Nem elég, hogy nehezen boldogult túlzottan gondoskodó rokonaival, Petunia nénivel és Vernon bácsival - továbbá nehezen tudott megbirkózni rokonainak a maga vará
Harry Potter számára eddig nem sok jót tartogatott az élet: árvaként nõtt fel rokonai házában. A Dursley-família minden tagja szívbõl utálja a kényszerûségbõl befogadott fiút, de ez kölcsönös, Harry sem tudja eldönteni, a szívtelen Petunia néni, a goromba Vernon bácsi, vagy folyton nyaf...zsos adottságaival kapcsolatos viszolygásával is -, még legjobb barátai,..
A részleteket a http://honor0902.blog.hu/search?searchterm=Harry+Potter&searchmode=OR&submit=Keres%C3%A9s