Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stonesour
hopp, most lebuktunk 😄 csak flémelünk összevissza szerintünk is szar a film

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

stargatelost
összetett mondat értelmezés 1-es, leülhetsz!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

hmm. Okos... Azt hiszed jót írtál pedig nem ha jobban utána nezel a dolgoknak majd rájössz hogy mi is volt.. ”Ille qui nos omnes servabit”

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

stonesour
... te mirõl beszelsz, egyetlen értelmes mondatot nem tudsz mondani, tisztára mint egy fogyatékos (ne vedd sértésnek)

tigeroo
ezen énis gondolkoztam😄 csak már nem akartam írni hogy mind a ketten slipknot fanok😄 véletlen egybeesésnek betudtam
igen,a karakterek életre keltéséhez,a történet felvázolásához és megértetéséhez Yates-nek nyilván nincs is meg a tehetsége xD a színészeket senki nem bántja

stargatelost
Még mindig nem érted? Semmi bajom nincs az alakításukkal! A történet fõvonalának és hátterének kibontásánál bukik el a film, így sok karakter (ami nem a színészt jelenti!) a levegõben lóg, és látszólag következetlen dolgokat csinál, amibõl a nézõk a könyv ismerete nélkül nem sokat érthetnek

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stonesour
ELCSESZTE?! SZÁLLJ MÁR MAGADBA EMBER. A FILMTÖRTÉNET EGYIK LEGNAGYOBB ALAKÍTÁSÁT NYUJTOTTÁK! NEM KIS TEHETSÉG KELL AHHOZ, HOGY ÉLETREKELTSÉK A KÖNYV SZEREPLÕIT

stargatelost
egy szóval sem mondtam semmit a színészek alakításáról. arról õk nem tehetnek, hogy a karaktereiket elcseszte a rendezõ.

stonesour
omg.. NÉZD MÁR MEG RADCLIFFE CSODÁLATOS ALAKÍTÁSÁT, TEHETSÉGES AZ A FIÚ, ÉS A TÖBBI SZEREPLÕ IS VÉRPROFI SZÍNÉSZ... NINCS MAGYARÁZAT?= NEHÉZ A FELFOGÁSOD

stargatelost
uhh, ezt azért te sem gondolod komolyan? azért lenne jobb a film ,mert van benn egy két szemet gyönyörködtetõ jelenet? a filmben semmi nem történik, unalmas, magyarázat nulla, karakterek mit miért tesznek nincs értelme, sorolhatnám még...a képi világ jó hogy szép, de ez önmagában oly kevéske

Na jó azt picit eltuloztam..

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

stonesour
de istenem, akinek nem tecett a film az MINEK VAN ITT A TOPICBAN? IDE CSAK AZ IGAZI HARRY POTTER RAJONGÓKNAK SZABADNA BELÉPNIÜK. HÚZZÁTOK EL A BELETEKET!

itt talán nem is a filmmennyiség,hanem a filmminõség a kérdés 😄 és ha a HP6 szerinted imdb top 10es,akkor a válasz magától adódik 😊

Stargatelost . Szerintem te a fiam lehetnél. Szóval gondolkozz el mennyi filmet láthattam valójában .

stonesour
a film simán túlszárnyalj a a könyvet.. hol van a könyvben odúrombolás? hmm? pedig az igen jól eltalált jelenet

Légyszíves írj privátba ha valami bajod van én nem szeretném elrontani a topicot ... Amúgy azért írok így, mert gyorsan gépelek...

stargatelost
a film szar volt a könyvhöz képest, nem kérdés. Önmagában is elég gyenge lábakon áll....
iowa19-nek: ha te az imdb top tízbe emelnél egy ilyen filmet, állítom hogy ennél több filmet nem is láttál.

Narxis
"szolajj".. istenem, takarodj innen te gecibuta.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stonesour
és még ezek a harry potter rajongók

Stone sour ne kezd el .. Ez a Harry Potteröl szoló topic .Ne süllyedj le a szintjére..

stonesour
pff. nyomorék<#szomoru2>

Szerintem azt se tudod kit oltasz addig meg se szolajj ..

Amugy Narxis = Eve0617

kacc-kacc....

stonesour
ezt mibõl gondolod?

Narxis
Olvasni biztos nem tudnak ekkora gyökerek. Tollbamondták anyunak.

Amúgy stonesour=iowa19

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stonesour
persze.

tigeroo
hehö?

könyvet olvastátok egyáltalán?
""""KEDVES"""" Eve 0617 nekem senki nem fizet semmit .. En egy hetkoznapi filmrajonog vagyok aki csak leirta a véleményét. De nincs kedvem viztázni oktondi emberekkel bb

stonesour
neked ki adott szót?

"kedves" stonesour és iowa19 most komolyan,nektek ezért fizetnek,vagy mi? mert ha nem akkor ezek szerint magatoktól süllyedtetek ilyen mélyre. bunkózást egyébként szerintem hanyagolhatnátok,ha jól sejtem egy fórum arra való,h az ember kulturáltan kifejtse a véleményét,nem pedig arra amire ti használtátok. egyébként,ha Yates egy "Qrva jó rendezõ" akkor ha könyvadaptációt vállal,akkor talán könyvadaptációt is kéne kiadnia a kezébõl....

stonesour
itt

van egy normális kritika, aki írta, legalább ért a filmekhez, nem ugy mint EZ a nyomorék....filmbuzi.. meg a színvonal

A hietetlen eszû producer alatt azt értem hogy 😮kos csalafinta TUDATOS CSELEKEDETEI vannak stb.. Sorolhatnam tovabb de minek.. Mindenki tudja hogy ki(K) is ök, vagy ha nem nézzen utánna 😄avid Barron David Heyman..Mert ha én megnézek egy filmet akkor elöször utána nézek kikészitette rendezte stb. Aki meg szánalmas az szánalmas ezt tudom mondani .<#mf1>

stonesour
mire célzol a hihetetlen eszû producerrel? örülök, hogy végre van legalább valaki, aki egy véleményen van velem, köszönöm 😄<#worship>

STONE SOUR ott a pont! Nem igaz hogy leszolnak egy ilyen thetetségekkel teli filmet és egy ku***rva jo rendezot és egy ilyen hietetlen eszû producert .. Tudatlanok ! Ostobák! pff..<#beka3>

stonesour
szerintem is nagyon jó film , ha nem is imdb top 10 de akkor is top 50 legalabb! sok csicska leszolja a filmet, mikor ezek ifju tehetségek, ezek a szereplõk megmutatták, hogy még korántsincs veszve a filmipar! igazad van, akinek nem tetszett mennyen a jó.. sunyiba. 9,5/10 nálam a film, elég hû a regényhez, hogy kimaradtak részek, sebaj, nem fontosak, majd belertakják a 7. be 😄 meg ami kimaradt elõzõ könyvekbõl mind benne lesz a 7 részben, elárulnám...<#vigyor4>

THIS IS HARRYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!<#wow2><#mf2><#vigyor1>

Hello, elegem van, hogy mindenki lehuzza ezt a filmet, ez minden idõk egyik legjobb filmje, imdb top 10 ben ott a helye! és ott is lesz csak idõ kell! zseniális a film, nem tudom miért húzza le mindenki, de a kurva anyjukat már...

csodálatos film, gyönyörû látvány, páratlan színészi alakítások (heath ledger megirigyelné)

10/10 FUCKING NOOBS

TÖKÉLETES FILM

majd irok egy hosszabb beszámolót is de AKINEK NEM TETSZETT AZ ROHADNJON MEG ÉS AKI MÉG MEG SE NÉZTE AZ NE IS IRJON BUTASAGOGAT BABAM
<#mf2><#mf1><#wilting>

Buskiller
Egy darabig nem néztem erre. Pár elhangzott dologra írnék véleményt...
1.Az odút 1 év alatt biztos sikerül renoválni. Varázslattal meg pláne. Amúgy szó sem esett Billrõl és Fleurrõl ebben a részben, muszáj lesz valahogy belecsempészniük majd a hetedikbe. De mivel Billt egyik filmben sem említik gyanítom át lesz írva a sztori Tonks és Lupin esküvõjére. <#nyes>
2.Az hogy Luna találta meg Harryt a vonaton nekem kimondottan tetszett. Kétségkívül színesebb egyéniség mint Tonks(bár külsõre Tonks színesebb<#nyes>) és a történet szempontjából lényegtelen. Nem az ilyenekkel volt bajom hanem az ilyen két és fél emlékekkel, azzal hogy olyan dolgokat hagytak ki ami nélkülözhetetlen a 7. rész elkezdéséhez. Mint már említettem:aki nem olvasta a 6.részt csak moziban nézte és most nekimenne a hetedik könyvnek az sokmindent nem értene az egészbõl.
3.Én a könyvnek sem a Félvér Herceg címet adtam volna. Sokkal inkább szól ez a rész a Dumbledoreféle különórákról mint hogy ki volt az aki miatt lepipálta Hermionét bájitaltanon és ki miatt nyírta ki majdnem a Malfoy gyereket.
4."ez a yates állandóan ugrál az idõben" - Ponyvaregény 2 <#nyes> De ez tényleg feltûnt nekem is.
Tudom hogy nem lehet az egész könyvet szó szerint filmre vinni, nem is lenne benne semmi plusz. De az biztos hogy ha megmaradtak volna az elsõ 3 rész színvonalánál kevesebben jöttek volna ki csalódottan a moziból.

ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D

Victor1103
Hát én egyébként ezt a R.A.B monogrammot a végén is nem bírtam megállni hogy kivárjam majd jövõ évig szal beütöttem gugliba.Ki tudja lehet hogy a kövi rész már annyira át lesz írva hogy meg se említik.A 4.dik részig olyan tiszta volt egyébként minden de az 5. + ez a 2 év késés úgy bekavart:S

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

InfectedMann
Hát ez a baj.
Kurvára nem foglalkozta azzal amiért a könyv alcíme "...és a Félvér Herceg" lett.
Biztos sokan kérdezték magukban (akik nem olvasták a könyvet), hogy mi a faszé' ez lett ennek az epizódnak a címe?

Ekkora szar filmet idén még se moziban se otthon nem láttam komolyan mondom nagyon felhúztam magamat. Ez a lovestorys dolog kezd az idegeimre menni.
Mi lesz a 7. részbõl? Szerelmi piknik?

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Hát nagyon dióhéjjban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye Piton volt a félvér herceg, ez a filmbõl is kiderül. Azért félvér, mert az apja mugli volt, az anyja varázstudó. Herceg pedig az anyja leánykori vezetékneve.

De a könyvben sokkal nagyobb jelentõsége volt ennek a könyvnek. A filmben ez egyáltalán nem jött át.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Punker
olvasd el a könyvet, sajna mást nem lehet mondani a filmet qrvára elcseszték.... 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Valaki magyarázza már el nekem, hogy az egész félvér herceg témának mi volt a lényege? Mert a filmben szinte semmi szó nem volt róla. (Csak a filmeket láttam)

Ati

bujcsik555
megnéztem a filmet és...
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#violent><#violent>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

zeli
Az ötödiknél is volt egy ilyen jelenet, mikor a DS-edzésen egyik gyermek azt mondta, hogy "Levicorpus".

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Punker
szerintem azt nem a 7-bõl vették át, egyszerûen csak f@szságból rakták bele.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

InfectedMann
Az Odúnál lévõ harcot.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Punker
mit vettek át a 7 bõl? nem ugrik be.

InfectedMann
Tegnap sikerült ezt a borzalmat megnézni. Mint HP fan egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, a könyvhöz képest nulla, semmi, kuka.
Megint egy csomó fontos dolgot kihagytak, helyettük idióta poénokra és a szerelmi szálakra fektettek több hangsújt, egy egész jelenetet átültettek a 7. részbõl és azt se teljesen úgy ahogy ott volt.

Kérdem én, hogy lesz benne a 7. részben az esküvõ ha most annyi az Odú -nak? Vagy teljesen átírják az egészet? Már most félek a 7. filmtõl ami ugyan 2 részes lesz, de akkor is el fogják baszni mert ez a rendezõ és forgatókönyíró gárda mást nem tud

A herceg kilétével alig foglalkoztak valamit. Az emlékek közül ha jól emlékszem 2 -t ha megnéztek.

Nem is folytatom tovább.