Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha olvastad a könyveket,piton soha nem mutatott érzelmeket(nem hiába az oklumencia mestere)Õ tökéletesen tudja uralni az érzelmeit.
A meneküléskor egyedül akkor kellett -volna- érzelmeket mutatnia,mikor harry a sectumsemprát használta. Akkor valóban volt is valami düh az arcán,de az télleg el lett cseszve kicsit.
SzVSz
Peace!
One Love!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Szerintem ez lett a leggyengébb film eddig, nem elég, hogy szokás szerint végig rohantak a könyv történetén, kihagyták a csatákat és teljesen átírták a történetet még ilyen tiniszar szerelmes nyáladzó filmet csináltak belõle. A poénok(már ami volt) tûrhetõek voltak, kivéve a Felix Felicist ami erõltetett volt szvsz.
Mindegy, magánvélemény. Rajongók úgyis megnézik, akik meg nem olvasták a könyvet, úgy se fognak kiakadni. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mivel eddig az 5. film tetszett a legkevésbé és kifejezetten ki voltam akadva a rendezõre, ráadásul sok negatív kritikát is olvastam, ezért fentartásokkal ültem be rá. De kellemesen csalódtam, sõt a rendezõ kissé kiköszörülte nálam a csorbát. Kiváncsian várom a befejezõ rész(eket).
A legrosszabb az,hogy -ahogy már valaki elõttem szintén említette-, ez a yates állandóan ugrál az idõben!
Az 5 elõtt soha nem volt ilyen!
Szépen, érthetõen, egy ütemben haladtunk elõre az idõben, és mindenki boldog volt.
Most, hogy ez a nyomoronc a rendezõ, mindenki össze van zavarodva ettõl az érthetetlen stílustól, és senki nem boldog 😄
Nekem mondjuk -ahogy mondtam- tetszett a film,de az elõzõek sokkal jobbak voltak(csak az 5 nem).
Bárcsak olyan lenne mind,mint az Azkabani Fogoly!
Nekem az volt a kedvencem!(fõleg azért,mert tök jó volt az a jelenet,mikor ott osontak hagrid óriás tökei mögött,és hermione szépen behajolt 😄)
Bár, mint ahogy ezt mindenki megmondja, legjobb a könyv!
Peace!
One Love!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Eddig mindenki szidta. Nekem ennek a Yatesnek a stílusa már az 5.-ben sem tetszett. Sztem az is nagyon el lett cseszve.
Akkor megvárom a DVDripet, nem költök mozijegyre.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Köszönöm a figyelmet!
Peace!
One Love!
Így tudnám jellemezni a HP6-ot. Szörnyû,lagymatag,és kusza. Ezek után nem tudom mit várhatunk a 7. filmtõl,tuti azt szûrik majd ki belõle,h Harry-ék elmennek egyet kempingezni. De J.K. Rowling miért engedte,h így elcsesszék a könyvét? Mert azt nem hiszem,h nem szólhatott volna bele. Hacsak nem azt várja,h még többen veszik majd meg a könyveit,mert semmit nem értenek a filmbõl 😊 Az egyik "kedvenc" részem amúgy, mikor Katie Bell megérinti a nyakláncot,felrepül,kivan stb,erre a többiek meg állnak bambán és úgy nézik,mintha csak azt figyelnék,h õsszel hogyan hullanak a falevelek. Nameg hogy Harry-t nem Tonks hanem Luna találja meg a vonaton,és Hippokrax-olja össze az orrát. Kész vicc. Áhh rá is hagyom,mert csak felhúzom magam.... Szerintem nem HP fan szemmel (bár a fan erõs,mert nincs HP háttérképem meg ilyenek,simán csak szeretem a storyt) se tetszene a film,mert tényleg úgy érzem,h nem nagyon vannak benne összefüggõ,hosszabb jelenetek,hanem csak az ugrabugra megy. Óhh és még a legjobb,hogy Hermione és Harry milyen nyíltan beszélgetnek arról,h de kár a szerelmük mást szeret...most már tényleg hagyom. David Yates mentes estét mindenkinek 😉
Hát nekem tökre tetszett...
...volna,ha nem úgy nézem,hogy elõtte már 7-szer elolvastam mind a 7 könyvet,és így egybõl rájöttem,hogy egy könyv alapján készült jelent sem volt.
Ez a David Yates teljesen átszabta az eredeti story-t!
Volt amit kihagyott a könyvbõl(ezt még el is nézem,elvégre a 6 a második leghoszabb hp könyv,nem lehet benne minden),volt amit átalakított(még ezt is elnézem),volt amit beletett,pedig nem is volt benne a könyvben,és még ezt is elnézném,ha nem szinte csak ebbõl állt volna az egész film!
Lehet,hogy már rég olvastam a könyvet,de szerintem egyáltalán nem gyújtották fel a halálfalók a weasley házat(sõt,ha felgyújtották volna,akkor hogy tudna harry a hetedik részben oda?hisz ott ünneplik meg harry 17. szülinapját! oda megy majd rufus miniszterelnök dumbledore hagyatékaival!)
Tehát nekem téleg bejött ez a film,de nem adaptációként!
hp-fan szemmel: 4/10
NEM hp-fan szemmel: 8/10
Peace!
One Love!
csak hülyéskedek.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Igazából a Weasley ház szétrombolásáig azt mondtam, hogy na végre nem lesz ez rossz film bár hiányoltam egy-két dolgot aztán kezdett gyanús lenni. Utána még volt egy két jó rész de összeségében véve ahogy telt az idõ úgy fogyott el a rendezõ pénze és úgy romlott a film élvezhetõsége. Én azt mondom, ha kivágják a Weasley csatarészt ami oda se tartozott és nem cseszik el a végsõ csatát egészen jó kis film lett volna. Így viszont max 5 vagy 6/10-es a film. Bár még ígyis nagyobb csalódás volt a 4-es rész. A Draco-s részek kifejezetten tetszettek és a poénok se voltak rosszak. A történet átírását pedig megszokhattuk... 😊
Konklúzió, hogy egész jól elment a film bár lehet az a pár pohárka tette meg azt a hatást amit a film elõtt Punkerral letoltunk 😊)
Na majd józanul is nekifutok még a jövõben aztán meglátjuk... 😊
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
Azt még hozzátenném hogy ballisztikus ívben sz**om le hogy milyen lett a film, nem magam miatt sajnálom hogy ilyen lett. Úgy érzem hogy azzal lett kicseszve aki nem olvasta el. Kíváncsi lennék hogy most aki megnézte ezt úgy hogy nem olvasta el és úgy döntene hogy nekimegy a Halál ereklyéi könyvnek az hány fejezetnél ámulna hogy most mi a rák van. <#nyes>#nyes>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1.Nem kellett volna kihagyni a többi emléket,hiszen azokból agyalták ki hogy mi lehet a többi horcrux. A hetedik részre egy kivételével az összesrõl tudják mit kell keresni, így most mi alapján fognak nekilátni a keresésnek? Nem baj, megoldják. Sajnos értenek hozzá hogy kell átírni a sztorit.:/
2.A vége is el lett cseszve azzal hogy Dumbledore nem alkalmazta a sóbálvány átkot Harryn. Elég hülyén nézett ki ahogy ott állt és végignézte a dolgot, amikor meg már megvolt a baj rohant mint a veszett egér.
3.Mi a jófranc volt az a jelenet amikor Lestrangeék betámadják az odut??? Hát attól a hajam égnek állt!! >:@@@ Minek kell ilyen plusz jeleneteket hozzácsapni amikor lényeges dolgokat kellett kihagyni idõ hiányában??:/
Mindent összevetve:szerintem ebben a részben a múlton, Voldemort jellemének, erejének és legyõzhetetlenségének kutatásán van a hangsúly, ezt kellett volna vászonra vinni de sajnos nem sikerült. Ami idegesítõ hogy bár felfogom hogy 140percbe nem fér bele az egész könyv, de egy csomó lényegtelenebb jelenetet is kihagyhattak volna a fontosabbak helyett.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
6/10
A könyv jobb azért, de ez se rossz.
Azért respect a CiNEDUBnak hogy premier elõtt feldobták szinkronosan. 😊<#worship>#worship>
számomra ez rész nulla voltt igy beszopni nemigaz 2 éve várom filmet erre egy ilyen szart
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
FELIRAT
Sg-n nincsen warez!<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Vagyis:
Könyv alapján: 4/10
Átlag film: 6/10
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
epic fail lassan 😄.
szará kurnám az agyam pénzes nõkel õiálnék totál szétcsapnám amgam bulikban stb had ne soroljam
Én is megnéztem a filmet ha emlékezetem nem csal az író nõ 1 egész fejezetet szentelt a prof temetésére...szégyen

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯