Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt és hasonlókat olvastam egy külföldi fórumon nem egy embertõl:
I saw this movie yesterday and it was HORRIBLE. David Yates seriously don't know anything about harry potter. Important details from the book were not in this movie and the good scenes people expect to see is nowhere to be found. I think people will agree if i demand a remake of this very good story. It sucked big time!
Lefordítva ha esetleg valaki nem érti:
Láttam ezt a filmet tegnap és BORZALMAS volt. David Yates-nek komolyan fogalma sincs a Harry Potterrõl. Fontos részletek maradtak ki a könyvbõl és a jó jelenetek amelyeket az ember vár sehol se voltak a filmbe. Úgy gondolom az emberek elfogadják ha azt mondom h újra kellene csinálni ezt a remek sztorit. .................. Asszem ezt a részt nem fordítom le mert kisípolnák 😛
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
amúgy a filmrõl lehet szpojlerben kéne majd írni, nem? vagy nem fontos? 😄 csak, mert én még nem láttam 😄. nemtom mikor jön, de sztem pár nap múlva.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Bár ez a ,,Remus Lupin: „teliholdkor találkozzunk a Tiltott Rengetegben!”"
tetszett 😄
Ron: A kedvenc állataim a pókok. (minél nagyobb és szõrösebb annál jobb )
Én a plüssmacikra mondom ugyanezt.
Neville Longbottom: A kedvenc tanárom Piton professzor.
Crak / Mondtro: Fúúj! Utálom a sütit
Crak / Monstro: Ne zavarj, tanulok!
Vernon Dursley: Harry a kedvenc unoka öcsikém
Petunia Dursley: Jobban szeretem Harryt mint a saját fiamat
Filius Flitwick: Én vagyok a legmagasabb varázsló a világon!
Irma Cvikker :HÚÚÚÚÚÚÚ!EZ AAZ!! ROCKANDROLL!!!!!!!
Húúú, ez az, már érzem a fílinget.
Argus Frics: Tûnj az utamból, te ocsmány macska!
Gilderoy Lockhart: Te jó Merlin! Milyen ronda vagyok!
Remus Lupin : Imádok vérfarkas lenni!
Alastor Mordon : Csak nyugalom és lazulj el.
Madam Pomfrey: Nem kell bent maradnod további megfigyelésre.
Sybill Trelawney : Hermione Granger a legtehetségesebb diákom.
Dolores Umbridge: Utálom a rózsaszínt.
Colin Creevey: Utálom Pottert. Egy lúzer.
Lee Jordan : Éljen a Mardekár!
Minerva McGalagony : Fred és George Weasley a Roxfort mintadiákjai.
Neville Longbottom : Bájitaltanból K-t kaptam!
Parvati Patil : Gyûlölöm Padmát.
Dean Thomas: Utálom a mugli focit.
Percy Weasley : Most nincs kedvem tanulni.
Ginny Weasley: Harry egy kretén.
Cho Chang : én sosem szerettem Cedricket.
Luna Lovegood: Mik azok a nardlik?
A nardlik? Hát, azok a narglik és a gépelési hibák keresztezésébõl született, ocsmány kis szörnyecskék, amik rútgonosz módon cserélgetik az ember klaviatúráján a D és a G betûket.
Peter Pettigrew : Csak ölj meg nyugodtan.
Millicent Bulstrode: Én nem vagyok kövér csak molett.
Hmm, maradjunk annyiban, hogy divatosan duzzadt.
Marcus Flint : A részvétel a fontos, nem a gyõzelem.
Pansy Parkinson : Halálosan beleszerettem Monstroba.
Arabella Figg: Utálom a macskákat.
Augusta Longbottom: Neville kis unokám annyira tehetséges egy varázsló. A szüleire ütött *elégedett mosly*
Ollivander : TE meg ki a fene vagy? Kik is voltak a szüleid? Nem emlékszem.
Kóbor Grimbusz vudu feje: Fékezz Ernie !
Veronica Smethley: Fúúj! Gilderoy Lockhart olyan csúnya!
Aragog : Szabadon távozhattok.
Draco Malfoy: Harry, életem szerelme!
HArry Potter: Voldemort a legjobb haver!
Amit soha nem mondanának Harry Potternek…
*Luna síró vinnyogásban tör ki*
Petunia néni: „Milyen ízû tortát szeretnél a szülinapodra, Harry drágám?”
Vernon bácsi: „Ha Dudley még egyszer piszkálni mer téged, nyugodtan változtasd malaccá!”
„Ó, most látom, hogy neked csak harminchét ajándékod van, Harry! Na jó, veszünk még!”
Dudley Dursley: „Gyere, Harry, próbáld ki az új számítógépemet!”
Teszlek Süveg: „Biztos, hogy ezt akarod? Jól meggondoltad? Hát jó. Akkor MARDEKÁR!”
Voldemort: „Most nem akarlak megölni… inkább sakkozzunk!”
Albus Dumbledore: „Ki van rúgva, Potter!”
Gilderoy Lockhart: „Harry, kérlek fejezd be helyettem a rajongói levelek elolvasását! Már nagyon unom.”
„Az egyik rajongómtól kaptam egy lila talárt… neked adom, Harry!”
Ron Weasley: „Mikor adod már vissza a Nimbusz 2002-esemet?”
Draco Malfoy: „Bocsáss meg, hogy mindig olyan hülye vagyok! Leszünk barátok?”
Hermione Granger: „Kölcsön adod a házidat, hogy lemásolhassam?”
Stan Shumpike: „Vidd föl magadnak a cuccodat a buszra!”
Molly Weasley: „Tûnj el a házamból, Harry Potter!”
Fred és George Weasley: „A Tekergõk Térképe egy nagy hülyeség! Ne nagyon használd!”
Cedric Digory: „Emlékszel, Harry a Trimágus Tusára? Jó volt, mi?”
Lucius Malfoy: „Nincs kedved eljönni hozzánk? Draco mondta, milyen jó fej vagy. Elhozhatod Miss. Granger-t is!
Dobby: „Harry Potternek most el kell mennie Hozzá, Akit Nem Nevezünk Nevén! Inkább
Harry Potter haljon meg, mint más!
Arthur Weasley: „Tudod, imádok a Minisztériumban dolgozni. Nem a mugli tárgyak miatt, hanem inkább azért, mert minden nap találkozhatok Lucius-szal.”
Ginny Weasley: „Bocs, Harry, de szerintem eléggé beképzelt vagy!”
Rubeus Hagrid: „Utálom ezeket a ritka, veszélyes állatokat! Ezt a sárkányt neked adom, Harry, mert én nem tudok vele bánni.”
Minerva McGalagony: „Nagyon rosszul Quiddich-ezik, Potter! Száz pont a Griffendéltõl!”
Perselus Piton: „Potter, jöjjön velem! El akarom mondani magának az új Voldemort elleni tervemet.”
Sirius Black: „Harry, mondj el minden jót rólam Trelawney professzornak! Össze akarok jönni vele!”
Remus Lupin: „teliholdkor találkozzunk a Tiltott Rengetegben!”
Alastor Mordon: „Ha legközelebb találkozol Bellatrix-szel, mondd neki, hogy a Sötét Varázslatok Kivédése órát csak jövõ héten tudom megtartani neki.”
Bellatrix Lestrange: „Egyedül nem merek elmenni a Sötét Nagyúrhoz. Gyere el velem, kérlek!”
Dolores Umbridge: „Mivel Voldemort Nagyúr visszatért, keményen fogjuk gyakorolni a sötét varázslatokat!”
Sipor: „Szeretnék Harry Potter úrral menni, de Sirius Black úr fontosabb!”
Hermione édesanyja: „Örülök, hogy megismerhetlek, Harry Potter! Mikor a lányom még meg sem született, én már akkor tudtam, hogy milyen híres vagy!”
Troll: „Ezt hallgasd, értelmes szavak jönnek ki a számon!”
Madam Pomfrey: „Sajnos nem tudom visszanöveszteni a csontjait, Potter!”
Kövér Dáma: „Mielõtt bejössz, énekelj nekem valamit!”
Hóborc: „Bocsáss meg, Harry Potter, de meg kell mentenem még egy elsõst!”
Frics: „Elvinnéd sétálni Mrs. Norrist?”
Peter Pettigrew: „A kezemet is levágnám érted, Harry Potter!”
Percy Weasley: „Jó lenne, ha kirúgnának a Mágiaügyi Minisztériumból, hogy átvehesd a helyem, Harry!”
Luna Lovegood: „Ne is próbálkozz, nem csatlakozom a Fõnix Rendjébe!”
Neville Longbottom: „Most sajnos lazítanom kell Bájitaltanból, hogy végre
Gyógynövénytanból is jó jegyet kaphassak!”
Gregory Monstro: „Ezt a sütit neked adom, amiért olyan jó vagy az emberekhez!”
A Baziliszkusz: „Virágot érzek! Szedni! Szedni kell!”
Marge Dursley: „Sajnálom, hogy nem ismerhettem az édesanyádat! De a szemeidet tõle örökölted!”
Nymphadora Tonks: ,,Hívj nyugodtan Nymphadorának!"
Mrs. Norris: *dorombol Harrynek*
Sir Nick: „Nincs kedved részt venni helyettem a Fejnélküli Futamon, Harry?
Harry magának: („Bárcsak kaphatnék egy autogramot Voldemorttól!”😉
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Már eredetileg is nyomi volt,csak neked ezek szerint most tûnik fel 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
am +fav<#vigyor3>#vigyor3>
Az a zene kellene nekem nagyon ami ez alatt a videó alatt megy.
Valaki tippet, hogy honnan lehetne megszerezni?
www.milcse.hu
Én is nagyon kíváncsi vagyok a moziváltozatra. A Fõnix rendje nem lett valami jól megcsinálva, legalábbis a könyvhöz képest. Egy csomó dolgot hiányoltam belõle. De majd meglátjik!! (:
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
Mondjuk, így szinkronnal 1-2 dolog egészen durván hangzik miután láttam az elõzetest angolul 145213-szor... 😊
Pl: Harcoljon! Gyáva féreg.. Harcoljon! 😄
Egy egyszerû Vágj vissza te gyáva jobb lenne szerintem.
Na mind1... 😊 Már nincs egy hónap sem. 😛
www.milcse.hu