Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hangsáv: angol, magyar, esetenként török, orosz, görög
Extra: Hogyan készült, Kimaradt jelenetek, interjúk, elõzetesek, reklámok, játékok
Harry Potter 1 - 5 részek dupla korongos kiadásainak extra lemezei.
Harry Potter és a bölcsek köve (2001)
Harry Potter és a Titkok Kamrája (2002)
Harry Potter és az azkabani fogoly (2004)
Harry Potter és a Tûz Serlege (2005)
Harry Potter és a Fõnix Rendje (2007)
Harry Potter és a Félvér Herceg (2009)
le lehet külön is tölteni õket bár 25 giga, 5-10 percek a kivágottak, nem tom megéri e.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
láttam mostanság h vannak ezek az EXTENDED verziók a filmekbõl...Bölcsek Kövébõl láttam is új jeleneteket.
az érdekelne, hogy az Azkabani fogoly EXTENDED verzióban van-e olyan új jelenet amit még nem láthattam és pl mik azok?
Jaj de jó lesz. :D
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Akkor k.rva jó, hogy a legtöbb reklámhordozóban úgy szerepel, hogy 3D.
Ebbõl még lesz fikázás bõven. ;)
Just do it :)
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
1.Valdemort
2.Dumbledor
:DDDDDDDDDDDDDD lol
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ám én úgy halottam h 3d lesz szemcsivel,ugyan mért ne kapnánk ugyan azt amit a többi ország
én is imax-re pályázok premier napon,de ha tényleg 2d akkor elég lesz a lurdy.
szerintem nem volt képbe a gyerek lehet akkor jött vissza a beállóból :D
Nézzük asszonnyal az IMax Arena Plaza mozimûsorát és oda van írva HP 3D, aztán meg HP 2D. <#wow1>#wow1>
Na, mi a lóf.sz ez? Mondom felhívom a jegyrendelést.
Aszongya a csávó a 3D valójában 2D (azaz se szemüveg, se semmi) és a lényeg
Igaz ez?
Just do it :)
ám 1nagyon lényeges momentum kimaradt a lagzi alatt.
na ki írja le mi volt az??? :DDD
és ha valakinek még bármi is spoiler lenne az szégyelje magát...
láttam hogy fent már jó minõségben a neten a film, én megvárom a moziban, de ha vki esetleg megnézte, pls mondjon róla véleményt :)
Ilyenekbõl lesznek az örültek bár õ már most az. Nem csodálkoznék ha pár év múlva kinyírná a színészt akire annyira hasonlít. elvégre Õ az 1etlen :D
http://www.fileserve.com/file/Quf6kBU/AlexandreDesplat.HarryPotter.and.the.Deathly.Hallows%28Part.1.Original.Soundtrack%29iTunes.rar
http://hotfile.com/dl/82796846/8c01675/hp7p1_ThePecko.rar.html
http://www.filesonic.com/file/32522715/hp7p1_ThePecko.rar
nem saját feltöltés egyikse! sztem hamar eltüntetik õket :D
én vissza vonulnék és csak a sex-nek, nem mintha most nem így lenne :D

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(