Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ez állati! :DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nearo
HP 1-4 :)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

zola2000
amikor olvastam elõször a HP regényeket pitont valahogy nõnek képzeltem, szerintem a jelleméhez jobban illett volna...

A

zola2000
Bocsi, de ezt akkor is muszáj belinkelni, mivel látom még nem linkelte senki, pedig HATALMAS :)

harry potter és a titkok kertje:
http://animeaddicts.hu/online.php?view.21446.1

A

Narxis
Hát ez kurva jó lesz így trailer alapján! OMG bárcsak nézhetném már. :D

HarryProf
Itt az új elõzetes HD-ban, magyar felirattal:
http://www.youtube.com/v/iceD6uEaDD8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Narxis
áááá de király lenne ha megcsinálnák

mrzed001
Hát igen. Utánaolvastam hirtelen, még oldalt is dobott hozzá ign mintha valós show lenne ....
Viccnek ez túl dúúúrva volt ... hogy mi mindent ki lehetne hozni belõle :D

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

stargatelost
április 1 poén. egyébként sztem fasza lenne

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

mrzed001
Ez most komoly? Mert viccnek túl durva:

http://www.youtube.com/v/2WhhS2maFEs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Narxis
Hehe, ez már durva lesz. Part 2-re spórólták az akciókat. :D

5c0rp330n

Kit--Kat
Királyos lesz ^^

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Eléggé mangás.Nincs valami hasonló ami nem távol keleti stílusban készült?Tudom hogy divat a manga,de én nem szeretem.

nearo
Piton úgy néz ki, mint egy lány^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Narxis
omfg, erre már talán érdemes lesz beülni a moziba

HarryProf
A HP7 második részének új elõzetese HD-ben, magyar és angol felirattal:
http://www.youtube.com/v/F1f2uz02phw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Narxis
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

nearo

Narxis
Ja, aranyos volt, a zene tetszett, de valahogy nem éreztem odaillõnek, az egész olyan fura volt... nem tom.. :s

Szerintem aranyos,szavak nélkül próbálta kicsit felvidítani.

Punker
mégis mit vártál? szerintem meg így is elkapkodták és sok "unalmas" részlet kimaradt ami jelentõs lenne a történethez.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Muttley
Gyerekek, SZ.R a film!
Lapos, sok helyen monoton, fakó.
A korábbi részek akcióihoz - különösen a tûz serlege epizódhoz - képest ez SEMMILYEN.
Határán vagyok annak, hogy kár volt megnézni. Bármelyik filmre vitt epizód jobb volt ennél.
Hogy merték EZT ÍGY kiadni?

Just do it :)

mosoporr
250mill szerintem mind2rész költségvetése,az elsõ felébe sokat nem költöttek ez látszik...

Sajnos engedtünk a rábeszélésnek (bár az jó volt, hogy 38-an mentünk moziba, odafelé tényleg jó hangulat volt a különbuszon), de ismét megállapítottuk, hogy Yates kb. Kabay Barna szintjén áll + sikerült a kisugárzásával a felnõtt színészek játékát is tönkretenni. (Tényleg azt hittem, hogy magyar filmet nézek.)

Sokatmondó, hogy 38 emberbõl mindössze 4 találta szórakoztatónak a filmet.

Részemrõl egy nagy nullást kap a film (igyekszem mihamarabb elfelejteni), egyszerûen nem értem, hogy miért nem fogadták el Cuarón ajánlatát.

A nagy kérdés persze az, hogy hova lett a 250 millió dollár, mert a vásznon nem találtam.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

nearo
Az nekem is nagyon tetszett, marha jól megcsinálták <#eljen>

davidka003
Keménynek kellett volna lenni. Én tuti biztos elintéztem volna, hogy a hülye csaj befogja a pofáját, a tizenévesekrõl nem is beszélve.
Ha már kiadtam a 2 jegyért több mint 2 ezret, marhára felbaszott volna ha valami köcsög miatt nem tudom élvezni a filmet.
Szerencsére nálunk ilyen gond nem volt, néha az óvodás poénokon röhögtek a tinik de az még belefér.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carloska
3 éve nem voltam moziba , mert mindent itthon nézek jó minõség akkor házimozi , ha gyengébb akkor meg pc és nincsenek ilyen parasztok

Harry Potter 7

A film kellemes csalódás,sokkal rosszabbra számítottam az elõzõ részek alapján,de ez kifejezetten tetszett!Viszont a moziközönség kurvára kiakasztott ilyet az utóbbi idõben még nem tapasztaltam,sokszor járok moziba fõleg a westendbe, de ilyen negatív élményben még nem volt részem,valami külföldi ült mellettem,akinek a nõje folyamatosan fordította a filmet, már ez kiborított és erre még egy lapáttal rádobott a felettünk lévõ tizenéves banda akik felrakták a széktámlára a lábukat és többszöri rászólás után sem tették le.Ez a nagy magyar mozivalóság!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek

Az az álarc 2 óra munka? :O Ha már annyit szöszöltek vele, csinálhatták volna ijesztõbbre is, túl semmilyen volt.

mosoporr
megérte szenvednie az õ alakítása a legjobb mind közül,bár sokat nem szerepelt sajna,na majd a fináléban :)

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
A filmben a kis mese a halál ereklyéirõl viszont 10/10-es, marha jó és eléggé Tim Burton-ös lett. :)

PJack
szerintem pedig az pont hogy kurvajó volt :D

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Narxis
Nagyjából egyetértek, de

A táncolós jelent(Harry és Hermione között) pl. elég béna lett, azzal nem tudom mit akartak, a zene kellemes volt, de nagyon nem illett a filmbe, röhögött rajta mindenki...

davidka003
Ja az kimaradt, hogy a karszalagos banda a minisztériumban elég röhejes volt, meg az is, hogy bele kell állni a WC-be lábbal és le kell húzni magukat. 7/10

davidka003
Megnéztem én is.
Igazából örültem, hogy végre kijött az új rész, mert már hiányzott a varázsvilág de sajnos kicsit lassú.
Az eleje azért pörgõs volt.
Annyira tudtam, hogy a trailerben látható jelenetek nagy része nem lesz benne az elsõ részben.
A vége fele azért jó volt bár vártam volna valami kisebb harcot.
Meg az sem derült ki, hogy az esküvõn lévõkkel mi lett.
A "roma csávó" az jól alakította a figurát. :)
Voldemort nagyon jó, jó hallgatni a hangját. Kellõen gonosz.

Narxis
Én fél órája jöttem ki a moziból, utóbbi 2 filmnél jobb, de azért voltak unalmas jelenetek:

Amikor utazgattak, ez a könyvbe se volt izgi, de feldobták azzal, hogy Dumbledore múltját megismerjük, ez totál kimaradt a filmbõl.

Amúgy durva volt, hogy olyan vetítésre vettem jegyet ahol alig volt felnõtt, csupa 14-16 éves tinisuna, szipogtak a film végén rendesen. :D

nearo
Én is tegnap néztem.
Számomra kellemes csalódás volt. Rosszabbra számítottam. Ötödik-hatodik részt simán elveri.

Kandurex
tegnap lestem meg moziba...hááát, ahogy gondoltam a könyvnek is erõteljesen untam az elsõ felét, a film is ilyen volt :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Carloska
<#mf2>

Narxis
haha, kcsg :D

Narxis
Hogy ne csalódjak akkorát mint a 6. filmben. :D

Sziasztok! Sok új infó és érdekesség a A Titkok Kamrájáról és a sorozat többi részérõl ezen az oldalon:
http://harrypotterkonyv.hu/harry_potter_es_a_titkok_kamraja#
Carloska
Hogy nehogy szétélvezze elõtte lévõ széket ha meglátja Potter-t vásznon

Seth
Hogy túléld vagy miért ? :D

PSN ID.: Beegabor

Narxis
Én holnap megyek megnézni, drukkoljatok.

Thaison
Én megnéztem az elsõ vetítés alkalmával éjfélkor. Elmondható hogy ez az eddigi legjobb rész. Látványra valami eszméletlen, bár maga a rész elég komor és elnyomja a hangulatod, de ehhez a részhez ez kellett. Nagyon jól meg van csinálva. Egy dolog van amin én meglepõdtem hogy ez már abszolút nem gyerekeknek van,legalábbis szerintem. Van benne egy-két olyan rész amikor úgy megijedsz,mert hirtelen beugrik valami hogy csak na:)Várom a folytatást, bár az még egy kicsit messze van:)

Punker
én csak az elsõ 2 kivágott részeit láttam rég szal passzolom.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

köszi :) majd belenézek az Azkabaniba.
amúgy már láttam belõle a kivágott jeleneteket. de azért megnézem, mert pl a Bölcsek Köve kivágott jelenetei nem egyeztek meg az EXTENDED jelenetekkel :) hátha látok valami újat. komolyan az Azkabani volt a legjobb Potter, de abból hagyták ki a legtöbb jó részt :/