Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A
harry potter és a titkok kertje:
http://animeaddicts.hu/online.php?view.21446.1
A
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Viccnek ez túl dúúúrva volt ... hogy mi mindent ki lehetne hozni belõle :D
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Lapos, sok helyen monoton, fakó.
A korábbi részek akcióihoz - különösen a tûz serlege epizódhoz - képest ez SEMMILYEN.
Határán vagyok annak, hogy kár volt megnézni. Bármelyik filmre vitt epizód jobb volt ennél.
Hogy merték EZT ÍGY kiadni?
Just do it :)
Sokatmondó, hogy 38 emberbõl mindössze 4 találta szórakoztatónak a filmet.
Részemrõl egy nagy nullást kap a film (igyekszem mihamarabb elfelejteni), egyszerûen nem értem, hogy miért nem fogadták el Cuarón ajánlatát.
A nagy kérdés persze az, hogy hova lett a 250 millió dollár, mert a vásznon nem találtam.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Ha már kiadtam a 2 jegyért több mint 2 ezret, marhára felbaszott volna ha valami köcsög miatt nem tudom élvezni a filmet.
Szerencsére nálunk ilyen gond nem volt, néha az óvodás poénokon röhögtek a tinik de az még belefér.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A film kellemes csalódás,sokkal rosszabbra számítottam az elõzõ részek alapján,de ez kifejezetten tetszett!Viszont a moziközönség kurvára kiakasztott ilyet az utóbbi idõben még nem tapasztaltam,sokszor járok moziba fõleg a westendbe, de ilyen negatív élményben még nem volt részem,valami külföldi ült mellettem,akinek a nõje folyamatosan fordította a filmet, már ez kiborított és erre még egy lapáttal rádobott a felettünk lévõ tizenéves banda akik felrakták a széktámlára a lábukat és többszöri rászólás után sem tették le.Ez a nagy magyar mozivalóság!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Igazából örültem, hogy végre kijött az új rész, mert már hiányzott a varázsvilág de sajnos kicsit lassú.
Az eleje azért pörgõs volt.
Annyira tudtam, hogy a trailerben látható jelenetek nagy része nem lesz benne az elsõ részben.
A vége fele azért jó volt bár vártam volna valami kisebb harcot.
Meg az sem derült ki, hogy az esküvõn lévõkkel mi lett.
A "roma csávó" az jól alakította a figurát. :)
Voldemort nagyon jó, jó hallgatni a hangját. Kellõen gonosz.
Amúgy durva volt, hogy olyan vetítésre vettem jegyet ahol alig volt felnõtt, csupa 14-16 éves tinisuna, szipogtak a film végén rendesen. :D
Számomra kellemes csalódás volt. Rosszabbra számítottam. Ötödik-hatodik részt simán elveri.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://harrypotterkonyv.hu/harry_potter_es_a_titkok_kamraja#
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
amúgy már láttam belõle a kivágott jeleneteket. de azért megnézem, mert pl a Bölcsek Köve kivágott jelenetei nem egyeztek meg az EXTENDED jelenetekkel :) hátha látok valami újat. komolyan az Azkabani volt a legjobb Potter, de abból hagyták ki a legtöbb jó részt :/