Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
Nem igazán értelek...
Te is fentrõl lefelé számolod a képeket?
Nem tudom, lehet, hogy nálam keveredtek össze a pixelek, de nálam a #4060-as postban a második képen egy csinos fiatal szõke van.
Na rám mondtam, hogy szerintem õ elég jól néz ki.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Legend Killer
a középsõ, akire azt írtad, h Soma? 😄

amúgy igen, azt láttam, hogy õ bejön.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

brodix
nos, ahogy mondani szokás: Ízlések és pofonok...
valamint ahogy mondtam, a második képen lévõ hölgyemény nekem is bejön.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Legend Killer
😄DDDDDDDDDDDDD

Narxis, verd brodixot 😄DDDDDDDDDDDDD.

nem teccenek neki 😄.

és szóld le #4065t is 😄DDD.

#4065: dehogynem, roxfortos rucik és hp rajongók 😄.

amúgy én is tudom, hogy nincs sok közük és viccbõl mondom ezt csak, amit elõbb írtam. de legalább betettem ide és igen bordix, nekem bejönnek és nem nekem v Narxisnak van bajom az ízlésemmel, max neked 😄.

nekem a középsõ is tetszik nagyon, nem hiszem, h Somára hasonlít. egyéni szoc problem, ha így látod<#idiota><#hehe>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

angelslie
Kár hogy semmi köze a topikhoz, ezért értelme se lenne a bannerben.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Narxis
Kegyetlenül blokkolnám õket a varázspálcámmal.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

brodix
máhmint az elsõ képen!
Esetleg még a második képen lévõ az bejön...
Az valóban egész jól néz ki.

brodix
My god...
Ezek bejönnek neked dhága bahátom?!?
A középsõ szvsz olyan, mint kis hazánk Soma Mamagésája! xD

Legend Killer
sájsze, elsõt elbasztam.

Legend Killer
emlékszem, régen, mikor volt a hatodik rész, azelõtt tettétek be ezeket a remek csajokat ide<#eljen><#worship><#worship><#puszi><#love11><#szeret><#love11><#hawaii>.

belõlük lehetne1frankó, vagány, szexi banner 😄DDDDDDDDDDD.

jaj, de vagányak és szexik 😄.

jaj, de édik (L). fõleg a szöszke, de a szemüveges is nagyon ász. de a fekete hajú is tök szép.

http://noob.hu/2010/01/19/082.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

nemtom melyik ház színe ez hirtelen, de ezek után tuti oda megyek 😄. atom szexi a csaj 😄D.

jáj, kis gonocc, édi, majdekájos csajszi (LLLLLL) 😄. kis cukorfalat 😄. gonoszságát most biztos álcázza 😄, mer itt nem tûnik gonosznak 😄.

fúbaszodfúúúú! na, ez a kép mindent visz, asse tom melyikhez nyúljak 😄DDDDDDDDDDD (LLLLLLLLLLLLLLLLLL) 😄DDDDDDDDDDDDDD.

azóta õrizgetem ezeket a fincsi képeket 😄, nagyon ászok 😄.

ezekbõl lehetne1pro bannert 😄. olyan szexi lenne a topik utána... 😄DDD.

Legend Killer
aznemtommi 😄: nemtok németül 😄.

és bannert se tok csinálni.

meg kéne kérni vkit.

Narxis
csinálj egyet mein kinder. 😄

Legend Killer
já, mein führer.

😄

már elég régi.

Narxis
Nincs ilyen oldal...

btw. kellene egy új banner, nem?

Harry Potter képek:

Harry Potter
Legend Killer
😄

tigeroo
nekem mind1, meglátnám dugnám <#idiota>
Legend Killer
😄D

Narxis
Én is!<#hehe><#eplus2><#szeret><#zavart1>

Legend Killer
elvinném ágyikóba a csajszit<#eljen><#puszi><#love11><#szeret><#hawaii>.

brodix
Nem tudom miért, de nekem csak ez jut errõl eszembe:
<#szomoru2><#duhos2>

Narxis
Emma Watson lett a legnagyobb bevételt hozó színésznõ

Az évtized legnagyobb bevételt hozó színésznõjévé választott a Guinness Rekordok könyve Emma Watsont, a Harry Potter-sorozat Hermionéját megformáló színésznõt - írja a Femalefirst. A színésznõ a filmekkel eddig összesen több mint 5,4 milliárd dollár (kb. 1000 milliárd forint) bevételt hozott. A második helyen szintén a Harry Potter egyik mellékszereplõje, a McGalagony tanárnõt alakító Maggie Smith található, aki a Gosford parkkal és a Vagány nõk klubjával összesen 162 millió dollárt (30 milliárd forint) hozott.

Legend Killer
jónak tûnik

Narxis
áááááá az nagyon zsír.

Legend Killer
<#eljen><#hawaii>

mosoporr
2010november
2011jullius
Remélem nem fogják elkúrni.

Legend Killer
az új részrõl? :S<#wow1>

rohadt ideges vok továbbra is a hülyekurva miatt. ha tudni akarjátok a pályát, akkor a lenti linkben bementek az off topikba és ott van1új topik, h vita xy-al, na azt olvassátok el. agyam eldobom mekkora gyökér volt velem.

stonesour
Na kijött a tegnapi kis elõzetes rendes minõségben ( az elején van még egy behind-the-scenes-rész is )

itt van

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

nearo
Megnéztem a dolgot... nem hittem volna, hogy valaha ennyire fogok unatkozni, hogy egy ilyen oldal felkeltse az érdeklõdésem :/

Nem tudom most hány aktív júzer van kb, de ha vagyunk páran (15-20 ember mondjuk), akkor csinálnék egy rendhagyóbb karaktert.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Legend Killer
HP szerepjáték

vki jönne ide? de akár az egész esgé a topikból. most tudtam meg, h HP admin csinált1másik oldalt, mer átvettem az irányítást tõle itt, mivel nem intézte az oldalt.

akit érdekel a téma, az off topik uccsó oldalán, legalul van, Draco Malfoy, azaz én írta.

agyam eldobom... és rohadt ideges vok most, kitettem a lelkem is a kurva oldalért és ez a hála. hülye muff baszki. szal, aki kedvet érez ilyen rpg iránt - irkálni kell oda az oldalra -, az jöjjön és lehetõleg hozza sok haverját, h sokan legyünk.

kösz all.

Punker
nem érted a lényeget õk szeretik azt a pecót 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

mrzed001
És persze egy "odút" varázsolnak oda vissza, és nem egy palotát ... hát én is ezt tenném <#eplus2>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
nagy a család gyorsan visszavarázsolják 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

mrzed001
az mekkora felesleges sz.r volt ... akkor most hol is lesz az esküvõ?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
az Odú felégetése elvitte a költségvetést.....

A 6.rész volt a kedvenc kötetem..még meg is könnyeztem, erre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem lehagyták a végérõl a temetést???? -.-' Gratulálok DAvid Yatesnek, fõleg hogy Dumbledore kriptája egy fontos helyszin lesz majd az elkövetkezõkben,hacsak nem a temetéssel kezdik majd a 7/1et :p
brodix
Én csak azt tudom mondani, amit már oda is leírtam.
Olvassátok el <#vigyor>

Narxis

Legend Killer
😄

Narxis
Legend Killer
#4021-#4023 😄DDD.

nearo
a zinternetrõ kéne bannolni :/

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mosoporr
nem csak az sgérõl...<#banplz>

brodix
téged bannolni kéne az egész SG-rõl <#gonosz3><#boxer><#violent><#action><#banplz>

mosoporr
úgy lenne a kemény 😄

nearo
Harry Potterként? 😄

mosoporr
Még Emma Watson megteheti...

brodix
Hála a Tervezõnek!

Narxis

Legend Killer
jó, tény, hogy nem volt magasröptû, de nem kell egybõl fikázni és a hülye korral jönni 😄.
örülök, ha szívesen olvasod, de jelenleg Harry Potter mû nincs.
Viszont elkezdtem írni egy olyat, hogy Antal a szuperhõs 😄. poénból.
amúgy nem értem félre, meg ezek a cuccok, ami pl az xfire féle volt, meg az msn-es, az direkt röhögésre készül.
egyébként, ha bárkinek van ismerõse egy könyv kiadónál, pls szóljon. ugyanis határozottan ráálltam a könyv kiadás témára és valszeg a nevettetõ mûfajban 😄.