Autó Hifi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Meg multiméterrel mérd ki az RCA vezetéket, nem e tört meg valamelyik szál. Vagy mérted már?
A szetted minõségileg legjobb tagja a fejegység, szerintem nem abban lesz a hiba.
A "gödrökre aktiválódó" recsegés mindenképp kontakt, nem törik meg valahol a kábel?
Toroco köszi a segítséget majd ha lesz egy kis idõm akkor megcsinálom amit mondtál 😊
Még azt tudom javasolni, hogy ha az elõzõ nem hoz sikert és van lehetõséged, hogy szedd ki a hifit a kocsiból kábelestül, és rekd össze a földön és próbáld ki. Mozgass meg minden csatlakozót, rázd meg az erõsítõt, fejegységet, hogy jelentkezik e a hiba. Csináld meg járó, és nem járó motornál, és esetleg úgy is, hogy az aku nincs rákötve az autóra. Talán így kiderül a hiba.
Tudom kicsit macerás, de jobb megcsinálni. Az elektormos zárlat okozhat gondot a hifiben és az autóban is.
Egy autóhifi problémával kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket: Karácsonykor vettem egy Sony CDX-GT 220 fejegységet, hozzá egy SAL WRC 200 erõsítõt és erre rá egy Twister TW-300RD mélyládát. Egy darabig semmi baj nem volt vele, nagyon szépen szólt, de egy idõ után (kb 1-másfél hónap) a mélyláda furcsa, recsegõ hangokat adott ki. Elõször az erõsítõre gyanakodtam, de azt kipróbáltuk egy másik autórádióval, és hibátlanul mûködött. Majd ellenõriztem, megmozgattam az összes kábelt, megnéztem van-e valahol rövidzárlat, de ugyanúgy csinálta tovább. Akár CD-rõl, akár rádióról mûködtetem ugyanúgy csinálja. És érdekes módon nem mindig. Van amikor huzamosabb ideig szól rendesen, jön egy gödör és megint elkezd recsegni, majd elhallgat...jön mégegy gödör, és ismét szól de megint recsegve. Néha viszont akkor sem mûködik ha bekapcsolom az autórádiót. Van azonban mikor egész úton normálisan szól. A normál hangszórók mûködnek hibátlanul, egyedül a mélynyomó szerencsétlenkedik. Lehet hogy a végfokkal van a probléma? Valakinek volt hasonló tapasztalata? Vagy csak az én autórádiómmal vannak ilyen rejtélyes problémák? Megköszönnék minden segítséget! 😊
Üdv: Aegis
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
még nincs meg a fej,csak kérdeztem ,hogy ha megveszem ,akkor itthon egyedül be tudom-e szerelni😊azalényeg hogy szóljon, meg tudjon mp3at.csak 2bd hangszoro van bekötve.majd mediamarktban nézek valami óccsót.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De azért nézdmeg a fejnek a papírját.
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
Egy fejegységet otthon is be lehet szerelni ugye?Gondolom a csatlakozók egyértelkmûek...Vagy szakemberre kéne bízni?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kérdésem volna az igaz e hogy központi kijelzõs kocsikba nem kompatibilisek néhány fejegységek? Na most lehet igy jártam Opel Omega 1997-es központi rádió kijelzõs kocsim van és most vettem bele fejegységet panasonic cq c1323ne a régi ami gyárilag be volt rakva az Blaupunkt Car300. Gondom az hogy a Pana egy hibaüzit ir (lehet nemis hibaüzi) még pedig: "muting 0" ha jól fordítok némítva.. és akármit nyomkodok nem reagál semmire.. cd kitudom venni vissza is rakom kijelzõ mûkszik.. Köszi a segítséget!! ÜDV
De sztem nelegyél lusti és csak a kinézete meg az adatai miatt megvenni egy adott sugárzót.
Kicsit megkésve😄
Nekem még mindig kifogástalanul megy és levehetõ elõlapos.
Hiányolom a fényerõ állítását az elõlapon de minden más OK😄
Tudtok nekem ebben segíteni??
Elõre is kösz!!
de jó lenne már valami bumm....
Magyarországon forgalmazták ezt eggyáltalán? Csak mert én is nulla infót találtam róla...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Inkább leírom: Sony cdx-gt41ou
Én vettem egy iet de nem volt hozzá magyar nyevû leírás!
Nem tudjátok hol lehet beszerezni?

Van egy Roadstar cd354MP típusú lejátszóm, úgy gondolom jól van beszereleve... a problémám: ha megy a zene és leveszem a gyújtást, elvileg onnan kellene folytatnia a zenét, de nem az 1-es tracktõl kezdi, és a radio állomásokat sem jegyzi meg. eddig mûködött, de már egyáltalán nem. Létezik olyan, hogy beépített elem a fejegységben, és lemerült volna?
Írtad, hogy vettél egy MNC fejegységet, úgy sejtem Syntax Phase II típust. A kérdésem, hogy még mindig meg vagy vele elégedve? Én is most készülök beszerezni egy ilyet, és érdekelne a véleményed róla. Apropó, levehetõ elõlapos (a honlapról számomra nem derült ki)?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
mert én is gyûlölöm a puffogást,de gondolom ennél a márkánál figyeltek a hangzásra.
-JBL GTO1260BR
-JBl CS1204B
Köszöntem
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Szerintetek jó szett lenne Ez a mélyláda ezzel az erõsítõvel?
JBL jó minõségben gyárt hangosításra hangfalakat,gondolom autóhifiben sem rossz.
Nem lehet esetleg negatívum hogy más szériás az erõsítõ (cs) és más a mélyláda? (GTO)