Autó Hifi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Hello!
Lehet olyan szetteket kapni aminek van egy 13-as hangszórója, és van hozzá 1 pár csipogó is!
Ezek szerény véleményem szerint szûrõvel (keresztváltó) vannak.
Ami ha esetleg nincs hozzá, akkor nembiztos, hogy a hangszóróra az a Hz jut, mint amit elbír, ugyhogy nemtudni, hogy mit fog elviselni az az adott hangszóró, és meddig!?
Olyan szettre menj rá, amihez van ez a biz. szûrõ!
A csipogókat ha van rá módod, akkor fejmagasságba építsd, az irányuk pedig olyan legyen, hogy a jobboldali csipogó a baloldali utas fejére irányuljon, a bal pedig a jobbikéra!
Az ilyen beépítéseket megoldhatod valakivel aki tud gyanta+üvegszál combót megdolgozni, és ugy megtudja csinálni, hogy jólegyen, de ha a mûszerfalba építed, az sem baj (nekem is MÉG így van)!
Az árakat neten megtudod nézni, ha találsz valamit, akkor már tious után is tudsz árakat keresni...stb.
Majd mesélj, hogy milessz, mi jön szóba!?
Gud lákk!

sziasztok!

segitségeteket szeretném kérni a következõben:

Elsõ hangszóró csere elõtt állok, 13 centis a méret (Skoda Felicia). Pioneer és MAC Audioban gondolkodtam idáig, árban olyan 10-20 ezret szánnék rá. A legjobb lenne ha 2 hangszóró és 2 csipogós szett lenne.

Fejegységem JVC KD-R401, jelenleg hátul van 2 ovális MNC Devil 150 W, és egy MAC MP130 mélyláda 500-as MAC erõsítõvel.

A helyzet az hogy elég gyenge a gyári hangszóró és lehetne több is a "magas" hangokból.

elõre is köszi!
ajem kisa
20 körül már kapsz beszállószintû cd/mp3-as kenwood, clarion, jvc...vagy ilyesmit, de amiket felsoroltál, csak hallásból ismerem, de én nemvenném meg egyiket sem!:(
Én aztszoktam mondani, hogy inkább gyüjtögess még, és vegyél egy olyat, ami bevált, vagy ismert márka, mert ezeknek már a garanciájától is parázok, nemhogy a minõségtõl!
Bár lehet, hogy nincs bajuk ezeknek, és nemis lesz, de azért én akkorsem ugranék bele!
Ezeket én olyan márkáknak tartom, hogy mielött eladják az autót a tulajok, beleraknak 1 ilyet, hogy opcionak beirhassák, õkmeg leveszik a jo cuccot!:D

Hát én is erre gondoltam, igaz én olyan max 20-at szánok rá. Már nézegettem egy pár olcsóbbat, de nem igazán mondanak nekem a nevek semmit. Igaz a Clarion-ról is azt hittem hogy még mindig olyan gagyi, mint régen volt de megnéztem az újakat és elég jónnak tûnnek, igaz az áruk is megvan.

Tudsz valamit mondani nekem ezekrõl a márkákról, melyikkel érdemes foglalkozni, vagy melyik éri meg az árát?
Muse
Tokai
Lenco
scott

ajem kisa
Az utóbbira bólintanék, szal venni kellene inkább egy cd-s mp3-ast szerintem, usb-s elõny, ezek már olyan ~20k körül megvehetõk!

ajem kisa
Egy kis kedvesség, olcsón a dynamattól!:)

A mélyládáról kicsit régebben írtam énis ebben a topikban, sokmindentõl függ!
Milyen zenét hallgatsz, milyen láda...stb, stb..
Alapból csak annyi, hogy a diumdisun és hip-hop zenére nagyobb tányérosok jobban adják a mélyet, szét is verik a kasztnit, de az igazi hangszerelt csapatok zenéjéhez jobb a 25-30 cm-es mély...
aztán vannak zártak, nyitottak a ládákból...
a te izlésed határozza majd meg, hogy mit fox venni és a pénztárcád!
Ahogy irtam soxor, hogy mélyet csak hallás után szabad venni!!!!
Ne az ár, ne a kinézet, ne a márka, hanem a füled döntsön!

Sziasztok!
Van egy régi Clarion kazettás rádióm a Suzukinkban és van vele egy kis probléma. Nem úgy szól mint régen. Nem tudom hogy mi lehet a probléma, a hangerõ szabályozóra tippelek,de nem biztos. Érdemes ezeket javíttatni, vagy inkább egy újra beruházni?

No de én is kérdeznék.

Adott egy kétüléses Opel Astra G kombi.
No ebbe szeretnék én erõsítõt és mélyládát rakni.
A probléma, hogy kisteherrõl lévén szó, a belseje burkolatlan. Ha burkolom bellülrõl, akkor mivel tegyem?
Ládára és erõsítõre is kérnék tippeket, ugyanis nem kicsi a tér, amibe szeretnék mély és nem kopogós basszust.
Köszi elõre is!
NEM BEH, HANEM DEH
Szia vzoli8895!

Nekem beh 2200ub-m van nekem nagyon bejött. Elõtte Sony X-Plod volt, na ég és föld a külömbség a két cucc között.
sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi szállhatott el az erõsítõmben annak következtében, hogy az autóban nem mûködött a generátor és egyre csökkent a feszültség (muszáj volt hazajönnöm az autóval). A hibajelenség az, hogy nem szól az erõsítõ, a sima zöld Power led ütemesen halványul el majd erõsödik mindig, Protect led nem világít. Egy MacAudio erõsítõrõl van szó.

Elõre is köszönöm a válaszokat!
pioneer deh 2100ub 23ezer újonnan. szerintetek megéri? tapasztalat vkinek?

\"A gumi kopjon, ne a lelked!\"

Naxos
Szükségem lenne 2db 3x50mm2-es tápelosztó blokkra. Neten keresgettem de csak külföldi oldalakat dob ki. nem tudna valaki egy magyar webshopot ahonnan meg lehetne rendelni?

ajem kisa
Megnéztem!:) Szerintem az inkább mást jelent!
Valószinüleg azt, hogy (gondolom van képkimenet pl. a hátsóknak is, nemtom!?)és amig hátul a dvd-t nézik, elöl hallgathatod a rádiót...
Én nemhallottam még denver-rõl, nemhiszem, hogy 30.000Ft-ért sokat lehet elvárni tõle (de remélem nemlesz igazam!), én személyszerint kihagynám, de ez függ a te igényeidtõl és a pénztárcádtól!
Sajnos ennyiért nemsok választásod lesz ha kell a dvd is neked!
A 2 erõsítõbõl a magnat-ot névrõl ismerem, vannak akik esküsznek rá, az elit-et soha nemhallottam (ez attól semmit nemjelent!:D)!
Ha ez a 2 választás van, akkor inkább egy új magnatba ruháznék be!
Ha csak a mélyhez kell, akkor ha a mély 250rms akkor elég neki ez a magnat, mivel 1x220W rms kell a ládának!
Lényeg, hogy a láda teljesítménye nagyobb legyen!
A használtakkal pedig vigyázz!:)

lacee09
Értem köszi. Megköszönném ha mondanál véleményt róla és arról is, hogy szerinted 220W erõsítõ 2csatornás 320W mélyláda 10ezer használt elit a márkája vagy 20ezer ujonnan maGNAt 2csat erõsítõ 2x75/1x220(rms) mélyláda 250W(rms). használtnál nemtom h rms e vagy max, de sztem max.

\"A gumi kopjon, ne a lelked\"

ajem kisa
Hello!
Erõsítõnél ha 2 csatornás akkor sztereo 2 x xy watt(jobb/bal) jelet erõsít, ha 4csatornás akkor már 4 x xy watt teljesítményû, azaz az elsõ+hátsó hangszóróidat is kierõsítheted (ehhez kell olyan fejegység is, aminek hátul van 2x2pár RCA csatlakozó is! 1 pár RCA kell a jobb/baloldali jelhez (általában FRONT), a másik pár RCA értelemszerüen a hátsó jobb/bal jelhez (REAR)!
Vanmég 6 csatornás is, és MONO erõsítõ is az utóbbi az kimondottan mélyládákhoz való, sokak szerint szebb hangja van, de a mélyet kötheted úgy is, hogy veszel egy 4 csatornás erõsítõt, rákötsz 1 pár hangszórót és a másik jelre rákötöd a mélyet!
Ilyenkor megúszod 1 erõsítõvel, de ezt nemszivesen használják sehol!
Ez az elsõdleges megoldás, 2 erõsítõvel illik megoldani (bár ez költségesebb, és ráadásul tuti kell kondenzátor is...stb.!)!
Erõsítõ+mély kombónál a ládának kell erõsebbnek lennie, itt viszont az RMS WATT jelzést kell figyelembe venni, azok a tényleges adatok amik számítanak! A többi csak parasztvakítás!:)
A fejegységnél a 2zóna szerintem a lemezek olvasására vonatkozik, ha amerikából van mondjuk dvd-d, akkor az nem 100%, hogy olvasni tudja majd egy otthoni dvd lejátszó!
A gyári lemeztokon megtalálsz olyan jelet, hogy egy kis földgömb, és benne 1 szám (2-3-4...)neten olvashatsz errõl, most iskolába kell mennem, esetleg délután megnézem neked a denveredet a neten!;)

lacee09
Helló!
Erõsítõnél mit jelent az, hogy hány csatornás? Minnél több annál jobb?
Melyik legyen az erõsebb az erõsítõ vagy a mélyláda?
Fejegységnél dvdsnél mit jelent az hogy kétzónás pontosabban denver cat131

ajem kisa
Nincs mit, remélem megoldódik holnap az antennád!<#smile>

Barpi
Köszi, most már vágom ezt a sárga piros kábel cserét. :) Ezen a képen csak kettõ sarus van, mert ez még a régi rádió. Holnap veszek egy belsõ antennát. Az a gond, hogy amikor vettem az autót, akkor a motort, kasznit, futómûvet néztem meg, azt nem, hogy szól-e a rádió. Mondjuk, ez legyen a legnagyobb bajom. :) Még egyszer nagyon köszi a türelmedet, és a sok segítséget!

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

ajem kisa
Eredetileg sárga/sárga, piros/piros!
Ha így nemjó, akkor sárga/piros, sárga/piros!
A saruból (amin van egy olyan áttetszõ gumivédõ) abból én csak kettõt látok, ha így is több van, akkor az kell neked amin van egy biztosíték és a sárga! Cseréld meg a kettõt, max elszáll a biztosítékod, de így jónak kell lennie a memoriának!
Az antennát megoldhatod, ha veszel valami antennakábelt, és elvezeted valahova a belsõ térbe fentre, mondjuk az ajtókörül a gumi alá (ha van gumi), vagy a tetõkárpi alá ...ilyesmi!
És persze a rádióból!:D

Barpi
Nekem van vagy 5 sarus most. (2 piros, 1 sárga, 1 rózsaszín, 1 kék) :( A korábban linkelt képek közül a legfelsõn a sárga pirosat? Ami a fekete csatiba megy? Rádió továbbra sincs. Azt lassan felis adom. Vagy veszek egy belsõt, aztán kirakom a kalaptartóra. Az eredetit megtaláltam, a hátsó szélvédõn a fûtõszál az antenna. Sajnos nincs másik antennám amivel kipróbálhatnám.

ajem kisa
Csak cseréld fel a 2 sarus vezetéket!
Volt ott egy sárga, meg egy...rózsaszín(?) mindegy 2 sarus van!
És a rádiód van most?

Barpi
Na, megvettem a kicsikét. :) Nagyon szép, nagyon, jó, nagyon szépen szól, és nagyon ideges vagyok, mert megint nincs memóriám! :( Igaz a bekötésnél egy rózsaszín, és egy kék vezetéket nem dugtam be sehová, mert nem volt hová, de akkor is. :( Ja, 303-as!

ajem kisa
Ok, csak okosan!:)
A bluetoothról még annyit, hogy ha van a navigációdon bluetooth(bt), akkor ha csatlakoztatod a fejegységhez, akkor a hangszórókon fog magyarázni (mondjuk ez a belvárosban amikor nemtudsz odafigyelni a kijelzõre...stb. dolgnál hasznos lehet!)!
Én a nokiámat csatlakoztatom a fejhez, és ha hívásom van, akkor a hangszórómon "csörög", és elnémítja a zenét, a fejen van 1 gomb amivel válaszolhatok, van egy mikrofon hozzá amit jolkell elhelyezni, és nemkell teló a fülhöz! Legalább ezzel namgazdagítod majd a rendõröket!:)
Nekem a gps a telómban van, és kiszoktam hangosítani, mert kevés a hangereje sajnos magában a zeném mellé!:D
Sõt a bt-vel ha csatlakoztatod az iphone-odat akkor úgyis hallgathatod a zenéidet arról (bár a vezetéskes jobb minõség, és nincs késés)!
Vannak itt okosságok, csak a választás nehéz, meg az anyagi része, én 3x-ra szoktam kiperkálni az online boltokból, mert nemszivesen adok ki 400-500€-kat egyben!
Úgy legalább ha 50€-val több is, nemnagyon veszem észre a havi részletben, és nincs kamat sem, szal zsíír!:D
Namajd mesélj!

Barpi
Nem kapkodom el a vásárlást. :) Cd nagyon nem kell bele, mert arról is csak mp3-at hallgatnék, audio cd-m nagyon kevés van. Az iPhone erre a célra tökéletesen megfelel. A navimban van bluetooth, azt használom telefonálásra menet közben. Valóban nagyon hálás dolog. :) Pénteken veszek valamit, utána megírom a tapasztalataimat.

ajem kisa
Ezekkel csak annyi bajod lesz, hogy nincs bennük cd olvasó!
Szerintem a 313 az ujabb, de nemtalálok sok infót a 303-ról, de lehethogy csak a kijelzõje variálható szinben (piros/kék) talán!?
Egyébként az alpine-t mindenképp ajánlom, de ha cd is kell neked, akkor inkább ezt, ebben van beépített bluetooth is, csatlakoztatod a telóddal, és nemkell elõvenned, mert a rádión is van egy telógomb amivel válaszolhatsz!
A telókönyvedet is eléred onnan, nekem is van (csak én kiegészítésként vettem +100€-ért, és nagyon hálás!), elég kényelmes!:)
De nehamarkodd el, nézegess alaposan elötte inkább!<#smile>

Barpi
Nagyon köszi ismét! :) Közben megtaláltam én is a kérdéseimre a választ. A honlapon nem láttam a termékek között IDA-X303-ast, de itt lehet kapni 200€-ért. Errõl van tapasztalatod? Külsõre nagyon megfogott. Persze, tetszik az IDA-X305 is, (sõt) de az már sok, annyit nem szívesen adnék ki. A 303 és a 313 között nem találtam akkora különbséget, ami megérne nekem plusz 100€. Ha simán az Audi gyári hangszóróival, normális hangerõn, mélyláda, erõsítõ nélkül szeretném hallgatni, ajánlanád?

ajem kisa
Alpine-ida-x300
Video
ida-x303
Video
ida-x305 video
Mind kompatibilis ipod/iphone-al!
De a 300-as régi modell, olyat nézegess, ami a honlapjukon is fentvan!;)
Felül "termékek"!<#smile>

Barpi
Az Alpine IDA-X300, és IDA-X303, iPhone kompatibilis?
És ezek kijelzõje jól látom, hogy nem olyan szép, mint az IDA-X305-é?

Barpi
Köszönöm megint a sok hasznos infót. :) Azok a cd nélküliek nagyon ott vannak. Biztos szépen szólnak. Nekem azért kellene télcás, mert kiváltaná a mostani tolatókamerámat is és a GPS-t is egyben. (nem lenne 2db kijelzõ plusszban) Elöbbit az asszony használja mert nagy neki az A6, és nem látja a hátulját. Én meg nem bírnám, ha lezuzná. Ami márkás, az itt olyan 800€ környékén kezdõdik. Ennyit nem adnék viszont érte. Annyiért autót kapok itt, aztán azt viheti az asszony, én meg veszek egy olyat mint ami neked van. :)

ajem kisa
:)
Bocs, nemvolt egyértelmû a mondatom, szoval az antennakábelre gondoltam, abból adódóan, hogy a 2 másikkal sem volt jó a rádió!
Lehethogy a teõantennád(?) törött, vagy a kábel onnan a rádióig xart be!
Én azt az autórádiót 2 ok miatt is hanyagolnám!:D
1. íbély
2. noname a cucc! (esetleges bajok miatt a garancia kitudja, hogy hova nyúlik vissza, és mennyi ideig tart...ez még az ibélyre is vonatkozhat)
Én most alpine-ban "utazom", nekem is egy 30gb-os ipod ordít róla, szóval a lényeg, hogy az alpine+ipod/iphone kombó nagyot szakít!
Nekik is van érintõképernyõs csillivilli gps/bluetooth/tálcás készülékük, csak nemugyanannyiba kerülnek!:)
Nekem egy alpine ida x-305 van az autómban, igaz ebben nincs cd lejátszó (de van egy 6lemezes táram hozzá), de a hátul elvezetett usb kábellel szépen diszkréten megoldható a dolog, hogy az ipodomat nemis lehet látni, mert (minek) nemrakom ki szem elé!:)
Lényeg, hogy a kenwood/clarion/sony/pioneer után az alpine magasra tette a lécet nálam, ha legközelebb veszek másikat, tuti alpine-t veszek, és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Vigyázz, mert van olyan széria amiben nincs cd vagy dvd olvasó sem!!!
Ezekben van
Ezekben nincs lemezolvasó, csak ai-net kábellel megy rá a cd tár!
A cd azért is fontos, mert ha jó szett van a kocsiban, akkor nagyon hallani a cd és mp3 között a különbséget, mert ugye az mp3 és az össz. tömörített cucc faragja a hz-eket!

Barpi
Köszönöm szépen a válaszokat! Látszik, nem ma kezdtad. :)
Leellenõrzöm a kábeleket, bár 2db fejegységgel is próbáltam, mindkettõnél ugyan az volt a jelenség. Akkor azt a csatlakozót én sem piszkálom, meg nem is „aktiválom” annyiért. :) A fekete doboz valóban gyári Audi, mini ISO, Aktivsystemadapter voll- und teilaktiv felirattal. Hangzatos neve van, de 4 db kondit és 4 db ellenállást tartalmaz, és szerintem egy sima „Y” elosztó. A hátsó hangszórókat tudom vele rádugni a fejegységre. 10db van ha jól számoltam alapban benne, ha ezt nem használom, csak az elsõk szólnak. Persze ez is majd akkora mint egy cigisdoboz, dugd el a rádió mögött. Én most kacérkodok valami ilyesmivel, de ha azzal se lesz jó a rádió akkor nem éri meg. Vélemény ezekrõl? Megéri-e venni, vagy nem? (Zene nálam CD-rõl, vagy iPhone-ról menne.)

ajem kisa
A rádióhoz annyi ötletem van, hogy vannak ilyen opciók, hogy csak helyi rádiót keressen, vagy mindenféle szûrõizéket lehet állítani, lehethogy alapból aktiválva van, errõl lövésem sincs, látni kellene!bocs
Vagymég annyit, hogy a rádió kábelét ellenõrizd le, lehethogy szétcsúszott, vagy megtört, azért nincs vétel!
Amit bekarikáztál csatlakozót azpedig szerintem a kormányon, vagy amelletti "távkapcsoló" csatlakozója (amihez lehet venni csatlakozót ~40-100€ között!!!), de én kihagytam ezt az opciót (most járok 4000€-nál a zenében) szerintem felesleges!
Az a fekete doboz ha jólveszem ki, azpedig a gyári (audi?) csatlakozókat alakítja át iso-ra!
A sárga/piros vezeték is ottvan az elsõ képen a rádió és a fekete iso csatlakozó között, igaz nem piros, de azon a kettõn van csak saru!
Ez kellett volna neked, de ha megoldódott a memoria akkor ennyivel kevesebb gondod van!:)

Barpi
Sajnos ez nem jött össze. Pontosabban, a memória gond megszûnt, de a keresés az nem. Tegnap ezt elfelejtettem megírni. Szóval, automatikus keresésénél kidob egy csatit, majd úgy tesz, mintha tovább keresne, de semmit nem csinál. Átváltok manuálisra, akkor 5 tizedenként nyomogatva találok pár csatit. De, ha lassan (2mp) nyomom meg a memória gombot, akkor átvált automatára és az általa megtalált egyetlen csatit adja vissza. :( 2 fejegységgel is próbáltam a keresést, de egyikkel sem hajlandó a dolgát végezni. :( Mellékelek képeket, mert nekem nincs olyan kábelvariációm, amit írtál. Elnézést a többiektõl a sok képért, de igyekeztem minden kábelt megmutatni. Van egy, amit sehová sem tudok dugni, (piros karikával jelöltem) mert nincs hozzá aljzat. A sok adapter, iso átalakító, meg nagy bumszli csatlakozótól meg megõrülök, mert kb 20 perc, mire vissza tudom tenni a fejegységet. :( Nem hiszem el, hogy nem lehetne egységesíteni,vagy kicsinyíteni a csatlakozókat. Megköszönném, ha tanácsolnál valamit. Szervizbe egyenlõre nem mennék vele, mert itt 40-50€ óradíjért dolgoznak.

Barpi
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Délután megnézem,ha elakadok, megkiabállak itt a topic-ban, egy kis help-ért.

ajem kisa
A memória az vagy úgy lesz jó kábelezve, hogy piros+piros/sárga+sárga
VAGY piros+sárga/piros+sárga!
Ahogy most van, az most épp úgy nemjó, cseréld fel a 2 színt!

Barpi
Sziasztok! Nekem is lenne egy problémám. Kicseréltem a fejegységet az autómba, mert korábban csak egy Blaupunkt kazettás volt benne. (Így vettem kb 2 hete) Gondoltam beteszek egy másikat (ami itt kallódott egy fiókba, ideiglenesen megteszi, amíg veszek egy minõségit. Iso átalakítóval van bekötve, de pl se a rádiócsatornákat nem tudom megkeresni normálisan, se megjegyezni nem akar semmit. Se egy megtalált csatornát, se azt, hogy pl hányadik zeneszámot hallgattam utoljára. :( Az autó kábelezésérõl pedig rajzom nincsen. Tud valaki tanácsot adni?

ajem kisa
Ha alsókategóriás mindkettõ, akkor szerintem tökmindegy, sok különbség nemlesz köztük!
Ha megnézed a tipust, akkor rákeresel a neten, hogy ki-mit-tud, és évjárat, opció(k) dönt!

ajem kisa
Hello!

Néztem jutubon a ládát, és amit linkeltél (2.) abban kevesebb bika van mint az elsõ linkes erölködõben, szal ha a 2 közül kell választani, akkor az elsõ mindenképpen!
Az "RMS" teljesítmény a tényleges leadott watt, aztkell nézned ha esetleg másfelé is kacsintgatsz!:)
Az a mélyláda 550W-os...
Viszont amit az megfal teljesítményt, lehethogy kell majd egy kondi, mert ahogy megy a basszus, ugyfog villogni a mûszerfalad és a lámpák is, és egyszer lehethogy ottmaradsz valahol véletlenül!<#alien2>

lacee09
Melyik a jobb autórádió a panasonic vagy a blaupunkt?
Tudja valaki, hogy Opel Astra G- be milyen hangszórók vannak alapból? Hogy ha nincs márka akkor teljesítményt légyszíves.

Köszönöm.

Neox1992
Szevasztok!
Az lenne a kérdésem hogy egy JBL GT5-2402BR-er mélynyomó milyen erõsítõvel futna el?

CARPOWER HBP-1502-es elég vajon neki?

Ha nem lenne elég akkor valaki mondana 1 hozzáillõt?
Ne túl drágát :D max 30-35 ezer Ft.

Esetleg egy Peiying PY-B2H76R erõsítõ jó lenne? Csak nem tudom hogy mennyi az ára =/

Lt.Balu
Eladó sorba került egy ilyen fejegység.

Ha valakit esetleg érdekel, keressen meg privátban.sry az off-ért.

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

gerge93
Lehet, hogy tényleg az akku gyengélkedik, sõt valószínû.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

ajem kisa
Az tuti, hogy kevés a nafta, csekkold le az akkudat lehet, hogy gyengusz már!
Szerintem nemlesz baja, csak vigyázz, ne úgyhallgatsd a zenét, hogy nemjár a motor mert lehet, hogy ottmaradsz!:)
Nemtudom milehet a gáz, mert nálam megy a rádió+erõsítõ+mély+bluetooth sima akkuval, de mostanában mintha nekem is gyengelenne a cucc, lehethogy akku csere lesz+egy kondenzátor bejátszik!
A kondi az arra jó, hogy a kellõ feszkót egyenletesen biztosítja a hifinek, de a te esetedben ez nemkell, mert nincs sem erõsítõ, sem mély (még!!!:D)!
Úgyhogy az akku lesz a hunyó nálad!
Vagy talán a biztosítékokat csekkold le még, nemtudom!

gerge93
Senki semmit?

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

gerge93
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyire gáz, hogy 47 hangerõbõl olyan 35 körül elkezd villogni a rádió gombjai minnél több hangerõ annál jobban villog. Gondolom nem birja a feszültséget illetve bírja, de nem nagyon(ez csak tipp). Ennek van vmi megoldása illetve ez káros vmire nézve?

ajem kisa
Ez régen is így volt (~10éve)!

Elgondolkodtató azért az, hogy csak 1 év gar. és az is olyan kikötéssel, ha szakszervíz szereli be.
Ez kerül most 25k-ba a media markt-nál. Én is beneveztem egyre, ami furcsa volt: csak szakszervíz által beszerelve vállalják rá a 12 hó garit. Viszont a szakszervíz ingyen beszereli szóval nekem nem nagy gáz, bár gondolom vannak olyanok, akik nem szeretik ha más belenyúl az autójukba :)

gerge93
Úgy néz ki, hogy nemigen jutok hozzá a rádióhoz. Kb 30km- re van tõlem a MediaMarkt, de az utak vízben állnak és nem tudok eljutni a boltba. Összesen 3db- ot hoztak belõle. Utána érdeklõdtem. A mikrofon a fejegységbe van beépítve. Ez szerintem nem a legjobb megoldás, mivel dízel a kocsim és nemhiszem, hogy rendesen lehetne érteni amit mondok, fõleg, hogy a rádió helye a mûszerfal alján van a sebváltó elõtt.