Autó Hifi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi szépen Autó hifi boltban kötötték be, csak nekem az a furcsa mikor a rádión akarom állítani a mélynyomó hang kimenetet semmi, viszont mikor rátekerem a hangot csak a két hátsó hangszóróra csak akkor szól a mélynyomó, mikor a két elsõ hangszóró szól csak akkor a mélynyomó nem. Akkor ez azért van mert rosszul kötötték be?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Egyértelmûen a roadstarral van a gond. Van benne egy 28 lábú IC, valami PT2313, az szabályozza a basszust, a magast, balance-t, valahol ott van a gond, de nem tudom, hogy mi lehet. Elképzelhetõ, hogy az IC-ben van a hiba?
Ha van lehetoseged, akkor probald ki egy masik autosradioval, vagy egy masik autoban, ha ottis pattog, akkor valoszinu kivan utve az a hangszoro, ha pedig nempattog, akkor a rodsztarod a hunyo!
Sziasztok!
Van egy Roadstar mp3-as autósrádióm. A gondom az, hogy amikor a basszus-t állítom, akkor pattog a hangja. Fõleg, ha 0-tól fölfelé állítom.
És azt is észrevettem, hogy csak a baloldali kimenetek.
Nincs valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Van egy Roadstar mp3-as autósrádióm. A gondom az, hogy amikor a basszus-t állítom, akkor pattog a hangja. Fõleg, ha 0-tól fölfelé állítom.
És azt is észrevettem, hogy csak a baloldali kimenetek.
Nincs valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
sziasztok Van 1 autórádió amin van külön mélynyomó kimenet, nem akarom közvetlenül rákötni a mélynyomót vettem hozzá 1 erõsítõt, az lenne a kérdés hogy a mélynyomó kimenetre kell kötni az erõsítõt. köszi
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Helo!
Megtudhatom annak a melynyomonak a tipusat?
40k igen karcsu egy 1500W os motyonak, azert kerdem, mert lehet nemaz az a wattszam ami neked kell!
Megtudhatom annak a melynyomonak a tipusat?
40k igen karcsu egy 1500W os motyonak, azert kerdem, mert lehet nemaz az a wattszam ami neked kell!
Hali.
Valaki tud ajanlani erositot? Minimum 1000W-os kene, de inkabb tobb. Max 40.000 Ft ertekben. Hasznalt is lehet. Nem tudom miert, de mindenhol 400-600 wattos erositoket arulnak ilyen arban. Egy 1500 wattos melynyomot kene megmozgatni...Nem sokat talaltam eddig. Koszi.
Valaki tud ajanlani erositot? Minimum 1000W-os kene, de inkabb tobb. Max 40.000 Ft ertekben. Hasznalt is lehet. Nem tudom miert, de mindenhol 400-600 wattos erositoket arulnak ilyen arban. Egy 1500 wattos melynyomot kene megmozgatni...Nem sokat talaltam eddig. Koszi.
Hello!
Nekem egy Focal bus 25 van ülés alá tehetõ, és én teljesen megvagyok elegedve vele!
Igaz nemveri szet a kasztnit, de nekem nemaz kell!:D
De mindenesetre probald ki elötte, hogy milyen az autodba!!!
Csak azután dönts!!!!<#nezze>#nezze>
Nekem egy Focal bus 25 van ülés alá tehetõ, és én teljesen megvagyok elegedve vele!
Igaz nemveri szet a kasztnit, de nekem nemaz kell!:D
De mindenesetre probald ki elötte, hogy milyen az autodba!!!
Csak azután dönts!!!!<#nezze>#nezze>
Sziasztok. A közeljövõben aktív mélyláda vásárlását tervezem. A lényeg számomra hogy ne foglaljon sok helyet. Ülés alá tehetõt nézegettem eddig. Nektek mi a véleményetek s sencorról? Esetleg mit ajánlotok?
Sziasztok!
A fej rca kimenetének meg lehet változtatni a jelszintjét,mondjuk ha 5 volt-os az rca akkor azt lehet csökkentewni,vagy az fej függõ?
A fej rca kimenetének meg lehet változtatni a jelszintjét,mondjuk ha 5 volt-os az rca akkor azt lehet csökkentewni,vagy az fej függõ?
Hát kössz szépen a segitséget!Akkor beletörõdöm,hogy nem irja ki teljes egésszében a cimét.<#eljen>#eljen>
Igen, a mostani, meg az ezelotti piom nekem is kiirta hogy miaz teljes egeszeben, de a regi kenvudom az olyan volt mint Belarusnak, hogy csak ami kifer!:(
Mondjuk amikor nincs ez az opcio, hianyzik, amikormeg van, lexarom! :D
Mondjuk amikor nincs ez az opcio, hianyzik, amikormeg van, lexarom! :D
de nekem pl kiírja,de csak egyszer pörög le minden adat,aztán megáll...mondjuk sztem felesleges pörögnie folyamatosan, csak idegesítene...ink hallgatom a zenét.(enyém sony fejegység)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Jaja, fejegysegfuggo, nekem volt egy kenvud ezekelott, az sem irta ki, hogy miaz, csak ami kifert (utaltam is nagyon<#vigyor5>#vigyor5>)! :S
fejegység függõ szerintem...enyém is csak egyszer körbepörgeti az összes adatot, és mindig ott áll meg,ami be van állítva. de persze csak annyit ír ki ha már lepörgött egyszer,ami épp kifér...igazából nekem tök8, elejébõl úgy is tudom mi az,meg maga a zenébõl is rájövök...a fejegységed leírásában nézelõdj...de lehet tudja itt még esetleg vki,hogy is lehet ilyet elõcsalogatni. <#wave>#wave>
Helo!Újbol van 1 gondom.Mikor zenét halgatok CD röl kiirja a kijelzõjén a zene cimét.De csak amennyi kifér a kijelzõn a többi meg nincs sehol.Hogyan lehetne elinditani,hogy a kijelzõjén mennyen a zene cime teljes egésszébe????<#gonosz1>#gonosz1>
Szevasztok!
Tudnátok tanácsot adni nekem? Szeretném kicserélni a gyári hangszórómat de mûszerfalba csak 10-es fér be az ajtóba pedig nincs (gyárilag kialakított) hely. Az a.v. srác azt mondta nem lehet ajtóba tenni (bár szerintem mindent meg lehet oldani) és a kalaptartóba akarja betenni.Kérdésem , hogy kalaptartó vagy ajtó?
Tudnátok tanácsot adni nekem? Szeretném kicserélni a gyári hangszórómat de mûszerfalba csak 10-es fér be az ajtóba pedig nincs (gyárilag kialakított) hely. Az a.v. srác azt mondta nem lehet ajtóba tenni (bár szerintem mindent meg lehet oldani) és a kalaptartóba akarja betenni.Kérdésem , hogy kalaptartó vagy ajtó?
Most már tudom,hogy kell elmenteni az rádió állomásokat!Kössz szépen!!<#integet2>#integet2>Egyik ismerõsöm mondta,hogy nem túl jók a SAL boxerok.Amúgy neki másmilyen van de nem tudom a nevét.De azt tudom,hogy jóval drágább volt mint az enyémeim.
Somogyi Audio Line...nem kínai gagyi.(magyar) de nem is egy világszínvonal...(elmegy kateg.)
A radiokat szerintem ugykell, hogyha szol az valamelyik radio, akkor kivalasztod pl az 1 es gombot, es lenyomva tartod addig amig nem csipog ez kb 2mp lehet! A tobbivel ugyanigy, persze mas szamokhoz rendeled! :P
Az azmeg milyen dolog, hogy nemjo a radiodhoz az a hangszoro? Kimondta ezt? valaki aki mar probalta? vagy kereskedo? vagy hogy? ha neked tetszik a hangzasa, elegedett vagy vele, akkor netorodj vele!
En nemtom mien marka az a "SAL", de addig amig neked megfelel, jol szol, akkor xard le mit mondanak a marka fan-ok!<#circling>#circling>
Az azmeg milyen dolog, hogy nemjo a radiodhoz az a hangszoro? Kimondta ezt? valaki aki mar probalta? vagy kereskedo? vagy hogy? ha neked tetszik a hangzasa, elegedett vagy vele, akkor netorodj vele!
En nemtom mien marka az a "SAL", de addig amig neked megfelel, jol szol, akkor xard le mit mondanak a marka fan-ok!<#circling>#circling>
Azt szeretném még megtúdni,hogy nekem 4*50W Sal hangszóróm van.És azt hallottam,hogy ezek a hangszórók nem túl jók ehhez a rádióhoz.Pedig szépen szólnak!Meg mit kell csinálni,hogy elmentsem a rádió álomásoka?A használati útasitásában nem találom meg.
Nemtudom, de rakd bele 1 zokniba, azis megteszi! <#alien2>#alien2>
Mondjuk atomtamadas ellen nem veeeeeed, deee....!?<#idiota>#idiota>
Orulok, hogy orulsz, remelem birni fogja a strapat! <#vigyor3>#vigyor3>
Mondjuk atomtamadas ellen nem veeeeeed, deee....!?<#idiota>#idiota>
Orulok, hogy orulsz, remelem birni fogja a strapat! <#vigyor3>#vigyor3>
Helo!
Megûtöttem az ûzletet és meg vagyok vele elégedve.Pioneere deh-2900mpb jár e ehhez levehetõ panelnek tartó??Mert a villanyszerelõ kérdezte tõlem,hogy kaptam e tartót.Én mondtam,hogy nem,és õ azt mondta,hogy kéne,hogy járjon vele.Igaz vagy nem?
Megûtöttem az ûzletet és meg vagyok vele elégedve.Pioneere deh-2900mpb jár e ehhez levehetõ panelnek tartó??Mert a villanyszerelõ kérdezte tõlem,hogy kaptam e tartót.Én mondtam,hogy nem,és õ azt mondta,hogy kéne,hogy járjon vele.Igaz vagy nem?
Helo!
Nekem csak szóljon valami az autóban.Ezt a Pioneere egyik ismerõsömnek van!Lakodalomra kapták ajándékba ugy 1.5éve és el akarja adni.Még nem volt használva és kb 30% olcsóbban ideadná mint a bolti ára.Meg 4 hangszóróhoz kéne ez a rádió
Nekem csak szóljon valami az autóban.Ezt a Pioneere egyik ismerõsömnek van!Lakodalomra kapták ajándékba ugy 1.5éve és el akarja adni.Még nem volt használva és kb 30% olcsóbban ideadná mint a bolti ára.Meg 4 hangszóróhoz kéne ez a rádió
Hello!
Az a kerdes itt is, hogy mire kell, mik a szandekaid kesobb (Vipod, usb, erosito, melylada...), vagy csak, hogy valami szoljon!?
Es persze, hogy mennyi penzt akarsz beleolni?
Egyebkent nekem ezelott pioneer em volt, igaz nem ez amit te irtal, en megvoltam vele elegedve, de most alpine t vettem inkabb!
Van valasztek, ha csak arra kell tenyleg, hogy legyen valami a kocsiban akkor siman eleg, ha tobb kell....(de az alapkerdesek fent vannak!) ;)
Az a kerdes itt is, hogy mire kell, mik a szandekaid kesobb (Vipod, usb, erosito, melylada...), vagy csak, hogy valami szoljon!?
Es persze, hogy mennyi penzt akarsz beleolni?
Egyebkent nekem ezelott pioneer em volt, igaz nem ez amit te irtal, en megvoltam vele elegedve, de most alpine t vettem inkabb!
Van valasztek, ha csak arra kell tenyleg, hogy legyen valami a kocsiban akkor siman eleg, ha tobb kell....(de az alapkerdesek fent vannak!) ;)
Helo!
Akarok venni egy Pioneere DEH-2900 autórádiót.Ez jó fajta rádió vagy nem?Ha nem akkor milyet ajánlatok.<#vigyor>#vigyor>
Akarok venni egy Pioneere DEH-2900 autórádiót.Ez jó fajta rádió vagy nem?Ha nem akkor milyet ajánlatok.<#vigyor>#vigyor>
Enis beleestem egy ilyen csapdaba, vettem hangszorokat, de miutan kiprobaltuk, megvettem, es elvittem megmutatni valakinek, aztmondta, hogyha nincs erositom, akkor felejtsem el, mert akar tonkre is tehetem a hangszorokat...
szal kicsit azert kiprobaltuk, es naon gaz volt a hangja, szal most vennem kellett 1 erositot, ami kihajtja a dolgot, es valoban, nagyon durva a kulonbseg, de akkor jott az, hogy ha a melyet rarakom, akkor a teljesitmenyt felejtsem el, ugyhogy jott 1 melylada, most viszonylag teljes a hang!
De ezt a dolgot lehet tovabbis bonyolitani, hogy pl az ajtokat lehangszigeteled, mert akkor a rezgesek megszunnek, es (tenyleg) megvaltozik az akusztika, de azsem mindegy mivel...stb.stb...
Szal ha tudod egy haveroddal kottesd erositore, es lehet belekell meg olnod parezer penzt, de erositobol is van rengeteg, fugg attol, hogy mitakarsz majd kesobb, milyen minoseget varsz el, milyen zenet hallgatsz...es persze mennyi loved van ra!
En most jarok 1600 euronal:s
Sok szerencset! ;)
szal kicsit azert kiprobaltuk, es naon gaz volt a hangja, szal most vennem kellett 1 erositot, ami kihajtja a dolgot, es valoban, nagyon durva a kulonbseg, de akkor jott az, hogy ha a melyet rarakom, akkor a teljesitmenyt felejtsem el, ugyhogy jott 1 melylada, most viszonylag teljes a hang!
De ezt a dolgot lehet tovabbis bonyolitani, hogy pl az ajtokat lehangszigeteled, mert akkor a rezgesek megszunnek, es (tenyleg) megvaltozik az akusztika, de azsem mindegy mivel...stb.stb...
Szal ha tudod egy haveroddal kottesd erositore, es lehet belekell meg olnod parezer penzt, de erositobol is van rengeteg, fugg attol, hogy mitakarsz majd kesobb, milyen minoseget varsz el, milyen zenet hallgatsz...es persze mennyi loved van ra!
En most jarok 1600 euronal:s
Sok szerencset! ;)
Hi! Sony CDX-GT710 fejegységem van, 4x52-es. Vettem hátsó ajtókba Magnat Xcess 162-es hangszórókat(100/150W 91db). A problémám az lenne, h naon csúnyán szólnak már kisebb hangerõn is (18-20ason) xplod élvezhetetlen, és nem az ajtók miatti rezgésrõl beszélek, hanem egyszerûen torz, nemértem mi lehet a baj. Kevés a fejegység? Elõre is köszi a választ!
Csak meghallgatás alapján érdemes választani ládát,az autódnak/fülednek megfelelõt. Egyiket sem hallottam még.
Sziasztok!! le szeretném cserélni a régi ládámat!
Találtam kettõt is csak nem tudok választani!
Az 1. http://www.pitoncaraudio.hu/index.php?page=keszlet&tid=260
A 2. http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=keres&S=3&T=&GY=0&TXT=&AMN=1&AMX=9999999&FKAT=4&AKAT=60&TID=11044&TN=MTX%20RT12AV%20,%20RT12%20AV,%20RT%2012AV,%20RT%2012%20AV
Nem használja valaki valamelyiket esetleg?? Egy kis segítség jól jönne!!
Találtam kettõt is csak nem tudok választani!
Az 1. http://www.pitoncaraudio.hu/index.php?page=keszlet&tid=260
A 2. http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=keres&S=3&T=&GY=0&TXT=&AMN=1&AMX=9999999&FKAT=4&AKAT=60&TID=11044&TN=MTX%20RT12AV%20,%20RT12%20AV,%20RT%2012AV,%20RT%2012%20AV
Nem használja valaki valamelyiket esetleg?? Egy kis segítség jól jönne!!
Meglett a Kicx aktív 250W rms zárt 30cm ládám. Beatnél a kormány megmozdul, pedig azért ez egy középkategóriás sedan, nem hittem elõször a fülemnek meg a szememnek. Aki aktív ládában gondolkodik és szeretne jéghideg keményen odabaszós mélyeket, az szerintem most ilyen 30e forintos árban biztos nem talál jobbat(még szerintem az 50ezres aktívok közül is jópárat lenyomna). Ezek az oroszok tudnak valamit.
Thrash \'Till Death
Szerintetek az Audio Design márka milyen lehet? Semmi konkrét infot nem találok róla.
Thrash \'Till Death
Sziasztok!
Keresek valakit aki segitene nekem egy apróságban. Vettem a MediaMarktban (westend) egy hifit, amelyik tönkrement. HIvatalos szervizben szerelték, de mivel vita kerekedett "szerelés közben" amiért elszakitotta a srác a GPSem antennakábelét elmaradt a pecsételés. HOgy miért idézõjel? Mert csak összedugott 3 csatlakozót (táp, hangszórók, és az antennakábel). Utólag nem ismerik el a szerelést, ezért gondoltam arra, hogy ha valaki ugyancsak vett a mediamarktban hifit akkor szeretném megkérni, hogy scannelje le nekem a westend alatti hifi szerviz pecsétjét, a többi az én dolgom.
Amúgy seltronic dvd-s fejegység, és a képernyõn levõ dolgok jobb és bal oldala fel van cserélõdve. Középen van elvágva a kép, és bal oldal jobbon, jobb meg balon, és nem gyógyult reset után sem!
Aki tud legyen szives segitsen! <#law>#law>
Keresek valakit aki segitene nekem egy apróságban. Vettem a MediaMarktban (westend) egy hifit, amelyik tönkrement. HIvatalos szervizben szerelték, de mivel vita kerekedett "szerelés közben" amiért elszakitotta a srác a GPSem antennakábelét elmaradt a pecsételés. HOgy miért idézõjel? Mert csak összedugott 3 csatlakozót (táp, hangszórók, és az antennakábel). Utólag nem ismerik el a szerelést, ezért gondoltam arra, hogy ha valaki ugyancsak vett a mediamarktban hifit akkor szeretném megkérni, hogy scannelje le nekem a westend alatti hifi szerviz pecsétjét, a többi az én dolgom.
Amúgy seltronic dvd-s fejegység, és a képernyõn levõ dolgok jobb és bal oldala fel van cserélõdve. Középen van elvágva a kép, és bal oldal jobbon, jobb meg balon, és nem gyógyult reset után sem!
Aki tud legyen szives segitsen! <#law>#law>
---------------------------- :-/
Helo!
Most vettem egy Pioneer autórádiót.És az lenne a kérdésem,hogy baj lenne e ha lenne az autóban 2szer 50wattos hangszóró meg 1 75wattos.
Most vettem egy Pioneer autórádiót.És az lenne a kérdésem,hogy baj lenne e ha lenne az autóban 2szer 50wattos hangszóró meg 1 75wattos.
Sziasztok!
Új Genesis Autó hi-fi (high-end) erõsítõ, sajnos eladó! Five channel RS
Versenyre készült NEM SZÉRIADARAB!
nézzétek meg, ide raktam fel
itt megnézheted
üdv grezoo
Új Genesis Autó hi-fi (high-end) erõsítõ, sajnos eladó! Five channel RS
Versenyre készült NEM SZÉRIADARAB!
nézzétek meg, ide raktam fel
itt megnézheted
üdv grezoo
nem. már csak a kábel miatt sem. és nincs is ami meghajtson ekkora ládát(hangszórót), mindenképpen kell egy erõsítõ...
Üdv! http://img.vatera.hu/photos/0c/42/647_1_big.jpg
A ládához az erõsítõ nem jár. Ha megveszem, úgy fog szólni hogy rákötöm a kábelét a gépnek az 5.1es hangfaljára, ahopl szabályozni lehet h melyik hogy szóljon? Remélem érthetõ a kérdés, szóval a lányeg h nicns erõsítõm és az 5.1hez szeretném használni. Mûködni fog?
A ládához az erõsítõ nem jár. Ha megveszem, úgy fog szólni hogy rákötöm a kábelét a gépnek az 5.1es hangfaljára, ahopl szabályozni lehet h melyik hogy szóljon? Remélem érthetõ a kérdés, szóval a lányeg h nicns erõsítõm és az 5.1hez szeretném használni. Mûködni fog?
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
Jólvan na, elnézést, nem szidom a SAL-t. Amit pedig a zenei hûség vs. "dübörög" dologról írtál, az 100%-ban igaz! .. de épp ezért szidtam a SAL-t :D
Reméltem, hogy érted a viccet. Van, aki erre anyut kezdené el emlegetni :)
Legyen már a Hármas-Körös.De tényleg kéne valaki mert kib... nehéz!
Egy háború vessen véget az összesnek...
Megszabadulni segítek, együtt bedobjuk a Dunába. Ha el szeretnéd adni, akkor superpont.hu :) Többen olvassák, mint ezt a topicot. :)
Sziasztok!volna egy mélyláda amitõl már szeretnék megszabadulni mert a csomagterem használhatatlan volt a méretébõl adódóan.75L-es láda egy 38 cm-es DLD mélysugárzó 1 Farados kondival és egy 600W-os Fusion monoblock erõsítõvel eladó!De kizárólag egyben eladó!
Egy háború vessen véget az összesnek...