<b>Üzenet a moderátornak</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Olyan keressel fordulnek a tiszteletre melteo modikhoz hogy az altalam nyitott toik cime <#lama>#lama> modon el lett irva .
topik
Kernem modositani erre : Játék vs. Játékélmény
Koszonom
ゾルターン
ezt miért kellet bezárni?
engem is érdekelne miylen progival lehetne vezérelni a gépet, és nekem nem winfast van, a topik cimébe sehol se volt ez, mégis azért lett bezárva, mert már van 4 winfast topik.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Már zavaró CsõKujts írásai, köze sincs a témához..
Nameg #27851 hozzászólás is, nem oda való az ilyen beszéd..
Köszönöm.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Elküldve: 2008. 10. 16. 22:56
Tárgy: buzigyerek
ja az lemaradt, hogy sajnálom, hogy faterod nem volt steril :(
Ezt a majmot mikor bannolják már?
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Köszönöm szépen a segitséget.....
Szeretném a Hardware részlegbõl a PC Tuning nevû topic-ból a 2008.09.28.-án felgyülemlett fleem-et és egyéb minõsíthetetlen hsz.-t törölni és a kulturálatlan hozzászólásokat szankcionálni.
Ez rám is értendõ,bár nem érzem magam bûnösnek.
A bejelentést kéretik enyhítõ körülménynek tekinteni.
Õszinte hívük:
Lt.Zole
ui.:
PC Tuning topic címe
Hsz. számot nem írok elég annyi hogy kb. utolsó oldal.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Joggal teszi fel az ember a kérdést, hogy a hozzád hasonló mit keres itt? Miért nem megy kezeltetni magát egy frankó szakemberhez?
A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/
Sztem az a büntetõ pont mennyiség, amit idén te itt összeszedtél, az egy seregnek is sok lenne gombócból.
Virslee alias Zoli47 ,megint nem bír magával.
Milyen Laptopot vegyek?
HSZ.-ek: #2829;#2846...
Remélem megkapja ami jár neki...
Köszöntem elõre is.
Zole
Köszönöm.
#15817 nem?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Saor Alba
Van egy nem normális NV-ás a HD topicba,a mocskos hsz-ét kitörölte Solten,de most meg kérdõre vonta az intézkedését és nem megengedett hangnem tette ezt közzé szeretnék kérni a mihamarabbi intézkedést,addig
az üzenetet nem töröli SOlten.
üdv.
Lt. Zole
Vitatott HSZ
Topic linkje.
Hsz No.#14172
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
plusz azért a logóért is kaphatna :)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)
ezt meg légyszi töröljétek
és 1 bant is megérdemelhetne, mert nem az elsõ eset
régebben ugyanez volt a mániája, hogy hardware topic-ba teszbe képet rólam amihez nem járultam hozzá :(
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1073481175&no=24788
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Unom már, hogy bemegyek a Radeon topicba híreket olvasni, de tele van a Te anyázásaiddal.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kéretik belinkelni a hsz-t akkor. A múltkor is mikor téged bannoltak a több oldalas flém miatt én nem is voltam gép elõtt. De te biztos jobban tudod, hogy én is flémek. Gondolkozz már el magadon. Senki nem kíváncsi a sok hülyeségre amit összehordasz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑