<b>Üzenet a moderátornak</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt nemértem mer valahányszor ide járok azt veszem észre hogy ha solten flémel az valahogy sose kerül törlésre
Egyébként meg te dávidka igen aktívan közremûködsz a flémelésben, szal jobb ha meg se szólalsz.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
"solten és mrzoltan b*zik. Egymás f*szát szopják. Ez tény." nc
Amíg te ki vagy tiltva normálisan folyik a fórumozás, de ha visszajössz akkor már csak az anyázás megy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
// Érdemes megnézni miért is kaptad a büntipontjaidat, flémer!
Keresõben nem találtam pedig beírtam az AMD,Advanced Micro Devices,processzor szókat!
Köszi!És elnézést a figyelmetlenségért!
Teljes mértékben eggyetértek Guru-val és elítélem az ilyen dolgot.
Sajnos eléggé csalódtam a módikba.
Tiszteletem minden modinak.
Nem tudom mi a modi de a Solten forumozo tarsunkkal tortent dolgot egy kicsit serelmezem. Ezert kerem hogy vegyetek el tole egyet es adjatok nekem mert en is reszt vettem flém gyartasban. Nem hiszem hogy korrekt az hogy csak o viszi el a balhet. uffff
koszike
ゾルターン
Lenne arra mod , hogy toroljetek #10934tol-#10962ig ebben a topikban zoli47 dolgozik
Elore is koszonom
ゾルターン
Es meg sorolhatnank . Azt hiszem mindenki neveben mondhatom , hogy 100%-an elegunk van beloled . A masik ...... lehet az a 47 a korodra utal , ha igy van akkor igen elszegyelhetned magad hogy felnott feljjel ilyet muvelsz es rossz peldat mutatsz embertarsaidnak.
koszontem
<#shakehead>#shakehead>
ゾルターン
Elobb mindig magadbol indulj ki es utana itelkezz masok felett !!!!!!
ゾルターン
ゾルターン
#10901:
"elmebeteg állat"
Ezt - és a hasonlókat - miért nem moderálod shadow? Mocskolódni azt lehet, csak a moderálás hiányát megunva, arra válaszolni nem? Hogy is van ez, kettõs mérce?
Valaki takarítsa már el ezt az anyázógépet! <#banplz>#banplz>
JBQA!
JBQA!
Ha eddig nem látta volna valaki, akkor most bemutattad hogy szoktál flémelni. <#banplz>#banplz>
JBQA!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177692042
meg úgy kb az összes ovodás gyerek hsz-ét felsorolhatnám. Na majd ha ezeket moderálja valaki, akkor lehet panaszkodni rám. De csak akkor.
JBQA!
JBQA!
Radeon HD series: #10661-tõl.
Saor Alba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a #9054 hszt kérem azonnal törölni mivel az én enedélyem nélkül használja a rólam készült képet ezzel sértve a személyes jogaimat.
TEHÁT AZONNAL KÉREM TÖRÖLNI!!!! THX
Ez az a topic
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1150404363
A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/
ゾルターン
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Minden cikkben másképp emlegetik, ezért nehéz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler