<b>Üzenet a moderátornak</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Überf@sza.

Saor Alba

Nem. PDA és Notebook közti kategória. Ehun ni.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Solten
Bocs hogy belekotyogok, PíszLávJuniti topikja a névadás miatt nem szerencsés, hiszen a témája a nem az ultra-mobile pc-k (szvsz nem is erre gondolt) hanem a sub-notebookok (vagy netbook, mini-note stb..)

Az ultra-mobile pc egyébként mit takar? Palmokat?

Saor Alba

passatgt
hi

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1186486223
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1205078088

Solten
Üdv. Légyszi töröld ezt (amatõr linkelésem, nem volt szándékos :D):

link

Saor Alba

Olvasd már el elõbb, hogy te miket írtál...

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

davidka003
Azt tedd hozzá, hogy te kezdted azzal, hogy Ati hulladék, sz*r, kukába való. Mit vártál erre a többiek hogy reagálnak?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nah, bakker..Este van..Na mind1..Szal gef 2xx topikban.

Hali modik...

Soltennek kéne egy kis meglepi, személyeskedésért,meg off topikért.
GEF 9.

Pheel
.
Solten
link

Saor Alba

SHADOWEYES7
Látom még mindíg nem fogja fel a kis agyad azt,hogy a direkt linkel nemtudok mit kezdeni mert azt nemtudom se törölni sem pedig átszerkeszteni, tehát a direkt link nemjó mintmár harmadjára próbálnám elmagyararázni,hogy kell helyesen belinkelni az ominózus hsz-t.Ebben a mondatban egyébként sem találok kivetni valót "mondja ezt egy szobák lábtörlõje..eheheh" az anyázó mocskolódó hozzászólásoknál sokkal patyolat tisztább :)
Felfogás rlz?
Mellesleg ban megkerüléséért azonnal kivághatnálak mivel látom palm pilot = zoli 47,ehhez van hozzáfûzni valód?
A topikban elég rendesen flémelsz,már lettél figyelmeztetve az ikszedik multiregeddel is!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Gratulálj magadnak!

Többet is kaptál mint az elégséges feltétel (direkt linket), és még panaszkodsz? De látom rábökni a linkre, az már nem megy, a moderálási elvekbe ütközõ hsz még mindig bûntetlenül ott fityeg. Érdekes hogy amit rajtam számon kértek, azt máson sose. Kettõs mérce rlz?

JBQA!

SHADOWEYES7
Gratulálok az agyadhoz!

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Azt hogy "szolgálunk és védünk"? Na az nem jellemzõ errefelé...

JBQA!

SHADOWEYES7
Mielõtt kioktatnál az intézkedésrõl, a bannert elolvastad?

Rendet kéne tenni mert nanduszkának már megint elgurult a gyógyszere.

Lehet intézkedni!

JBQA!

Pheel
.
davidka003
Rendet kéne tenni a laptopos topicban, mert virs lee visszatért más néven és megint csak a flém megy:

Milyen laptopot vegyek?

palm pilot=zoli 47=virs lee

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ÁÁ dehogy, köszi!!!

Kandurex
minden moderátor topikba bekéred? :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hali!
Légyszi tegyétek már be EZT, banner nak EBBE a topicba, örökhála nektek, ti fönökök....<#hehe><#worship><#worship>

mrzoltan
Helló!Légyszíves tegyetek rendet a Milyen videókártya ? topicba. Darksector-nak megjött a havi és nem bír magával.
THX

Zole
Kandurex
nm

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Peetboy
Köszike

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Légyszives töröld a Billentyûzetek Topikban a #657 HSZ-t! Köszi! Billentyûzetek Topik

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Köszi...Mondom én hogy you are god....<#hehe>

Pheel
Soha ne legyen nagyobb bajod! ;)
Légyszi tedd már be EZT bannernak IDE még be nem indul a topic.....Köszi Pheel....isten vagy!!!<#worship><#worship><#worship><#worship>

Pheel
Ez éppen erre született, csak már nem frissíti senki. Ha csinálsz ilyen táblázatot, kiteszem szívesen.
gurubefree
Sziasztok

Azon gondolkodom , hogy jo lenne egy olyan topik ami a realis ero viszonyokat mutatja a ket VGA gyarto kozott. Gonolok ezzel arra sokan ugy valasztanak VGA hogy a 3Dmark ( 03;05;06 ) eredmenyek kozott turkalnak es ezzel nagy hibat kovetnek el . 3Dmark ( en is hasznalom , mivel nincs mas vagy nem ismert ) tul van favorizalva es sok embert megvezet !!!! Sok jatek mar tartalmaz tesztet es az az igazi informacio magarol a VGA-rol es a konfiguraciorol ugyan csak . Sok helyrol kell osszeszedni az infokat ahoz hogy az ember tisztan lasson. Lsd: Radeon HD Series ; Radeon HD Series ; 3D Mark Vantage és az eredmények ; GeForce 9 series ; Milyen videokártya? stb ....
Raadasul ezeknek a a nagy resze csak vita es fik@zas ... semmi erveles.
Szoval lehet hogy nem talaltam ... lehet van ilyen .... de ha nincs jo lenne egy.

koszontem.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Solten
Jawohl!

Saor Alba

Pheel
Másrészrõl te is fogd vissza a személyeskedést, please!
Solten
geforce 9

Saor Alba

Solten
radeon

Saor Alba

Solten
Légyszíves:

virs lee visszatért palm pilot nickel:

Redon topik

6864-tõl

Saor Alba

Pheel
Máskor LINKeld, jó?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1180029658

HSZ szám sztem nemkell, mert ha megnézed kb 50-bõl 40 az övé...

Pheel
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!
rvn
ötlet támogatva részemröl is!

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

haligo. gef9-es topikba lenne egy gyerköc aki chatként használja topikot

Kedves modik.
Kaphatna egy kis pihit gb666, a gef 9 es topik összebarmolása miatt?
Köszönöm.

Pheel
Ezt igennek vettem, hát rendezkedtem. Viszont õszintén megvallva, te érdemelted meg leginkább a pontokat. Szerintem szállj magadba, mert te gerjeszted ott a vitát!
Nandusz
Szeretnéd, ha rendet tennék abban a topikban? Y/N?
ÚÚÚÚ ez fájt...

virs lee, tényleg jó szándékú tanács: ha képes vagy, akkor próbálj meg a STÍLUSODON változtatni és nem abszolutizálni minden téves rögeszmédet a hsz-eidben.
A másik, meg sztem hagyjad ezt fajta nyomásgyakorlást a moderekre...végzik a dolgukat(sztem jól), nem hinném, hogy szükségük lenne a tanácsaidra, egyoldalú figyelmeztetéseidre.

A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/

Figyi, engem már bannoltatok 1 hétre azért mert válaszoltam pár anyázógép sértegetésére. De azokat akik a fesztivált csinálták azóta se moderáltátok, pedig kaptatok linket hozzá. MIÉRT nem?

Aztán. Amikor solten barátunk újrakezdi a balhét, szólok nektek hogy tegyetek rendet, erre mi a reakció? Azzal jössz hogy MINDKETTÕNKET bannolni akarod. És engem ugyan miért? Mert szóltam hogy moderálnivalótok akadt? Ezért van ez a topik, nem? Ellenben azóta se mozdultál rá a jelzett problémára, csak nekem fenyegetõzöl.

Ezzel azt akarod mondani hogy itt az sg-n nyugodtan lehet anyázni, flémelni, csak az a baj ha valaki nem hagyja magát és visszavág? Meg ha jelzi nektek? De ha nem probléma a mocskolódás, akkor a hasonló stílusú válasz miért az? Akkor az se zavarjon! Nem kéne nekem válaszolgatnom a bajkeverõknek, ha ti modik tennétek a dolgotokat. Ezért vagytok, vagy nem?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Pheel
Tekintve, hogy befújod, elvárod, hogy kirakjuk, de közben ugyanazt az ordenáré stílust alkalmazod vele szemben, nem értem, miért gondolod magad többre nála. Felajánlottam, hogy rendet rakok, de akkor te is kapsz. Érdekes módon nem csápoltál, hogy kéred.

Másrészrõl a moderátori topik nem csevegõtopik, fõleg nem flametopik. A pontot ezért kaptad, nem azért, mert jelezted a problémát.

A lehetõség még mindig adott. Szeretnéd, ha rendet tennék abban a topikban? Y/N?
Engem már bannoltatok egyszer, pedig csak válaszolgattam a sértegetéseire. Az sosem okoz nektek problémát ha valaki anyáz, csak ha válaszolnak rá? A moderálási elvek minek vannak, dísznek? Nem azt kéne büntetni aki elkezdi a balhét? Nem? Ha ti nem csináltok semmit, akkor én fogom kiosztani a gyereket, de akkor már ne is akarjatok intézkedni! Ez kell?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

bertino
gyah virs lee mennyit írt már ide :DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pheel
Ha gondolod, lehet róla szó, de csak veled együtt utazhat a banamákra. Így is szeretnéd?