RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát falador alatti tanyától dél nyugatra (szokásos event hely) van 1 portál meny bele beszél a grím repperrel aztán meny át az ajtón aztán meny a labirintushoz, meny el ott a koponyáig aztán meny vissza és meny be a másik szobába ahol még nem voltál mindenhol keresgélj össze vissza tárgyakért aztán ha meg van mind akkor a könyvet nyisd ki és amit ir pl.: Eye Sofa akkor a Sofára useld az eyet aztán ha végeztél meny ki az ajtón aztán meny fel a lépcsõn csináld meg az akadály pályát és lehet kéri h csináld meg megint aztán csináld meg megint stb stb és ha már el enged meny le és megnt beszélj a grím repperrel aki ad 1 emotet ( a földböl ki jön 1 kéz és vissza megy, nem nagy szám) és 1 ien kalap szerüséget (hát elég mutánsul néz ki de hát az uj emote-ért mindent!)

röviden ennyi remélem jót irtam

Röviden:

1. Elkezded
2. Csinálod
3. Befejezed

Érdekel hosszabban is?

androidus.freeblog.hu

csá
segitsetek lécci hogy kell ahalowines küldit megcsinálni?<#beka2>
Disno
32. csak az elöjelnek használt (+/-) bit itt lényegtelen, mert nem mehetsz mínuszba 😉

de ha nem így van, javíts ki ^^

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Tehát 31 bit. Francba, sose tudom meg, milyen színnel írnák ki, hogy 10B 😊

androidus.freeblog.hu

bocsi a 3 postért de ennyi a max pénz rs ben:2,147,483,647 =) és nem fordul át ha még 1 et be raksz :p

You're not going to be able to carry al that! itt a link

youtuben rossz minõségû a vidi nekem meg rossz a szemem ezért nem tom el olvasni :d meg keresem a vidit és be linkelem ok??

Oké, adjál <#hehe>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Ha kell akkor adok szöveget arról hogy mit ir ki ha max a pénz a bankban =)

nézd meg youtubeon 1ik vidit, csávó neve tanksta, neki maxolt volt a pénze a bankban és nem birt többet be rakni a bankba mint 2147M 😄 amugy tuti fotoshoppal van csinálva mert figyeld, ha 2147M a max akkor hogy van 4718M-je?meg 1 p hat set 1100M... hát persze^^

Igen, minden rendszerben voltak ilyen fotosoppolt képek 😄

sokegyformaszám azért lehet mert nem darabokban vette.

Miért, mi lesz 2148M-nél? Átfordul, mint a Simcity-nél? 😊))

androidus.freeblog.hu

Valószínûleg fotosoppal 😊 A sok indokolatlanul egyforma szám gyanús. Egyébként meg ha régi játékos éveket trade-elt, akár igaz is lehet.

androidus.freeblog.hu

valaki adna el nekem troutot?vagy halásszak magam?:S

ismered a moparscapet? hát ez az csak az a 4718M szurja a szemem mert 2147M a max ...

ezt hogy?

Ne érdekeljen már ki mit mond. Szard le. Pure karakter jó dolog <#hehe>

ühh, döntöttem, 30strig monkok és ha még nem unom meg akkor 40 atk ott de aztán minotaur ^^ thx a no helpet

Valaki segítene?Hol toljam fel az 1ik purem 40 atk 50 strig?Unom már hogy a tank karimra csak azt mondják DEF NUB :S

Miért nem kezdesz el játszani a játékkal?

androidus.freeblog.hu

Kellene nekem 10 darab ember aki bányász pure essencet és rune essencet de inkább puret de rune is tökéletes.És segíteni és kéne megcsinálni a nature runek.kössz elõre.
Meglep, mennyi energiát fektetnek az event-be. 10% árengedmény az ügynökségtõl, mert a halál már az ezredik szolgálót nyírja ki, muhaha 😊))

androidus.freeblog.hu

Akkor sikerüljön!! 😄

#34055: amint látod, nem tudom 😊

Az óbester az újbester õse. Még ezt se tudod?

androidus.freeblog.hu

Disno
kocsma 😄

azért, mert fösulira járok, és a vizsgaidöszakban tudok csak lejönni... 😞
majd télen egy hónapot leszek (ha sikerul a matekvizsgám ^^)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Mi az az óbester? És miért csak ilyen rövid idõre jössz haza? 😛

Disno
sajna csak akkor leszek Pesten 😞 este viszont óbester ha van kedved hozzá ^^
thx 😊

Andro: tudom, csak én vagyok ilyen elvetemult ^^

Szombat-vasárnap valamelyike nem lenne jobb?
Mert én van hogy bennvagyok iskolában 5-6-ig is... 😞

mellesleg: Üdv újra itthon tesó! 😄

Igen. Pont ez az, amit nem szeretnék csinálni.

androidus.freeblog.hu

Disno
hát Jagex massbann algoritmusa szerint túl láma kari túl sokáig volt inaktív és törölték. a történet vége, ennyi és kész 😞 btw okt 16 du. rákoskeresztúron biliárd? 😄

o: ejha, hogy sikerült azt a karaktert elfelejteni? Vagy mi történt?

Disno
én a patkányokat curseoltam malazar maze-ben. nincs ott senki, és miután curseoltad, 99% esély hogy egyböl leutöd 😄 és van egy pár ,spawnolnak mint állat. lvl 55 után viszont alchemy. én lassan 80-nál járok pár ezer alchemy után (van még egy pár xD)

Disno
nekem is volt egy, pedig akkor már item-bank is volt, de nem fértem el benne 😛 csak kár h egy zöld p hat, 4 mask meg pár santa bánta :S

Disno
soha. söt, vassal jársz a legjobban! (kiszámoltam mindent én már csak tudom 😄 van is 40k iron barom, yipee 😄)

Disno
Lehet h nem a leggyorsabb, de amikor még aktív voltam nem láttam egy bányászt se rune ore-nál... serverjumppal szerintem relatív gyorsan lehet találni 3-at, aztán cuccörzös prayerrel suicide 😄 ha már tudsz short swordöt csinálni, az 24 szén + 3 nat = 6000 gp = ~32k gp
(és ezt olyan karival aki nem tud egész nap lesser\greater demonoknál állni mert túl gyenge 😄)

ez fájt

Penec
jah és magicedet monkokon nyomas curseval!! az a legjobb
lvl 19-es varázslás

Penec
semmire... memberen vmire jó, de nemtom mire XD
amúgy ittvan 1 macros oldal, és hát nem épp vmi jó dolgok vannak benne...
http://www.rscheata.net/tp/index.php/topic,7362.0.html

Hát igen, még trainelni is auto traineli XD ez azért már nagyon gáz!!!

csá megtudnátok mondani mire való a charcoal???
kösz<#email>
Szerintem a mágiánál az attack esély a szintszámokból számolódik. Vagyis támadó mágiánál a sebzéssel arányos a pontszám, és minél alacsonyabb szintû ellenfelet lõdözöl, annál nagyobb esélyed lesz a találatra. Ergo, szerintem pazarolod az idõdet és a rúnáidat azzal a lesserrel. Könnyû ellenõrizni, szerintem nézd meg, adott idõ alatt mennyi rúnával mennyi pontot szerzel a toronyban, és mondjuk mennyit a hobgoblinoknál a félszigeten. Utóbbi szerintem jóval elõnyösebb lesz. Persze azok nem dobnak rune medet, de nem is azt kérdezted 😊

androidus.freeblog.hu

banye. el akarom érni a mágia 55LVL-t. még 4 szint kell! valaki meg mondaná hogy fejleszthetem gyorsan?
tûzlabdákat dobálok a démonra a Wizard tornyban, 1000 mindrunával megyek mindig, és a hozzá szükséges levegõrúnûkkal és tûzbotta. Meg persze viszek 10 lavrunát. (jó cucokat kiszedem. pl. rúna sisak, ketõt már szereztem, de már elkeltek)

amúgy a bátyám autóminerezik. állandó a gépnél bányászik <#crazya>

lol
õszintén: nem lehetne olyat csinálni, hogy minden nap?

Egyszer azért írták h 1 héten 100K lvl3ast bannoltak...akkor télleg lecsökkent az autoerek száma pár napra, de aztán újra megjelentek, csakhogy a többségük már nem 3as hanem 4-5ös volt 😄
Old Joshua
Menj at Falador Party serverre, vagy egy trade serverre hatha ott kevesebb a bot.

Czdano
LooOooL

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Topic címét nem elolvasni, azt hogy kell.

androidus.freeblog.hu