RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForRedGlory
Üdvözletem managerek, nem sok ismerõst látok már sajna, de azért akad pár elvetemült. :-)
Én az Újpesttel tolom szadomazó módon csaj magyar játékosokkal. 😛 2010-ben járok és inkább több sikerrel mint kevesebbel. Ha érdekel valakit, akkor holnap (jah már holnap van 😊 képekdt pár inyencségrõl. Pl. Juve kiverése bl selejtezõbõl, vagy Barca égés tétmeccen a Megyerin 😄
pár év alatt összeállt a gárdám és immáron csak szökõévente kapok gólt a bajnokságban 😄
Természetesen a bl siker a tét, de az még a jövõ zenéje, mert full magyar squad-al kissé nehéz a dolog. Az a baj, hogy nem akarom felrúgni a politikám és igy nem tudok mit kezdeni a 20millió fontos átigazolási keretemmel. 😄
Ha érdekel valakit valami (már ha érdekel), akkor írja le és arról is teszek be képet.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

jeszus... írtó idegesítõek ezek az autó favágók. fel akarom vinni a tûzrakást és a favágást... de nem lehet! Mindehol ott nyüzsögnek!

Old Joshua
Pedig ezert volt a bann, multy item dropping cimszo alatt. Es nem igaz, hogy a membereket nem bannoljak, mivel en is member voltam. Amugy ez a multy dropping bann eleg sok kulfoldi forumon is elofordul. Mindegy, most mar nem csinalom. Es nem volt semmi egyeb mivel a Jagex emailemben csak ez volt benne. Nem most kezdtem a gamet, ket eve jatszom de eddig nem volt ilyen prob, neztem is rendesen, de nem izgat kezdtem egy uj karit, es jovo honapban megint elofizetek a memberre. Annyira nem izgulok ilyen dolgok miatt, csak melo es fosuli utan jatszom max egy orat 😊

Már megbocsáss, de ahhoz, hogy yew-t tudjon vágni, tehát hasznot termeljen, elõbb föl kell fejleszteni addig. Mondjuk hetven szerveren szerverenként kábé százan vannak, az összesen hétezer. Egy nap alatt kihajítám egyedül az összeset. Rohadtul nincs benne semmi megfejtendõ, felderítendõ, megoldandó. Lvl3 kalapálja a yew-t, bann. Mennyi idõ alatt is tudja fölfejleszteni 60-asra? Két nap? Az jó, mert akkor gyõzném egyedül, hogy még azelõtt újra kibannoljam mindet, mielõtt még hasznot termelt volna neki. De ha így lenne, akkor nem csinálnák tömegesen, mert látnák, hogy esélyük sincsen. Szóval rohadtul nem arról van szó, hogy nem gyõzik, hanem arról, hogy valamiért szemet hunynak felette.

androidus.freeblog.hu

Az még ok hogy a freesek ellen nem tesznek semmit...mármint olyan gyorsan csinálnak újakat, hogy kb lehetetlen mind bannolni. De a memberek ellen se csinálnak semmit 😊 fishing guildba televan mindig...gondolom azér nem bannolják mer miért is bannolnának olyanokat akik fizetnek 😛
Nekem erõs fenntartásaim vannak az ilyen hírekkel kapcsolatban. Ha tényleg így volt, akkor kellett ott még valaminek lenni. Sajnos az ilyen trade miatt k.-ra nem törölnek semmit. Pont most szembesültem vele, hogy immáron nem tudom edzeni a woodcuttingot tovább. Free szerveren ez már nem lehetséges. Nézd meg a saját szemeddel. Menj oda _bármelyik_ yew fához. Minimum 20 lvl3-as macro fog a tönk körül állni, de néhol összejön 50 is. Amint megjelenik a fa, egybõl leütik. Hát ennyit arról, hogy a Jagex mindent megtesz az ilyenek ellen.

androidus.freeblog.hu

Old Joshua
Saradomin Kite, eleg ertekesek 😊

Old Joshua
Amugy a Sara Kite 450k-550k kozott van 😊 De biztos vannak olyanok akik megveszik 700k ert is.

Old Joshua
Ingye? Miert is ne 😊

Az mi? 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Penec
LoL, kell vkinek sara kiteshield?? 700k

Attól függ, hogy fejlõdni akarsz gyorsan, pénzt akarsz keresni gyorsan, vagy unod magadat 😊

androidus.freeblog.hu

Hát jólvan, ha pl össz quest itemet megtartottam volna 3 member bank se lenne elég 😄 De ha csak azt tartod meg ami kell is, böven elég a bank. Ha van bank pined is akkor meg kb biztonságban van a cuccod (és a pin nem 1234 😄 )
Ez nagyjából azidõtájt volt, amikor regisztráltam ide a fórumra 😊

Old Joshua
Ovatosan azert a Bank karikkal, az en mainemet azert bannoltak, mert droppoltam neki cuccost a masik karimmal, tobbszor is.

össze szedsz minden féle sz_rt akkor igen... -_-

bank karakter? Manapság max biztonsági okokból érdemes csinálni 😊 Memberen akkora a bank h ha akarod se tudod telepakolni
Pedig régen amikor még aktívan játszottam, egy másik társasággal, ott mindenkinek volt egy-kettõ-(három) ilyen bank-karaktere... Még nekemis volt egy...<#idiota>

Ha valaki member lesz, akkor mivel ajánlott kezdenie? csak tervezem, de nem tudom, mit hogy.

SchG
Köszi szépen.

Czdano
Én mikor játszottam a gyenge fegyókat NPCnek adtam el (fegyverbolt vagy general store) a mith axe az amire talán már igény van mert sok favágó van durván 200-500 gpig eltod passzolni ha ügyes vagy..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

aha. jelenleg 52 vagyok kovácsolásból... akkkor neki kezdek.

a Mithril buzogány jó áron hol lehet eladni?

Czdano
Amint lehet :-) Én már törp sörrel gyártottam a mith fejszéket 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

mikor érdemes az acélról átálni a mithrilre? (kovácsolás)

Old Joshua
Az az, a kard fulnel levo combat lvl az az amit akkor latsz ha valaki folott jobb gombot nyomsz.

SchG
Köszi de én a öszz szintemre gondoltam.Pl amikor rámaegyek a kurzorral valakire és kiírja hogy mondjuk GipszJakab(35lvl).

Old Joshua
A combat szintedet a ket kard fulnel tudod megnezni, azt, hogy milzen pancelt tudsz felvenni pedig a skill fulnel, eleg ha rakattintasz a defense ikonra.

SchG
Hol tudom megnézni a szintemet és páncélt hol tudok venni?Sorry a sok kérdésért még kezdõ vagyok.

Old Joshua
Koszi W B a cuccosokat 😊 Majd meg osszefutunk akkor a jatekban.
Akinek pedig questekkel kapcsolatban barmi kerdese van szivesen valaszolok, segitek.

8lord8 Seraf

Old Joshua
Rendben koszi, felveszlek, aztan megbeszeljuk 😊

pontosabban mikor vagy fent? Én nevem W B Hun. Segítek, neme gy embernek segítetem már

Old Joshua
Hello, sajnos egy kis baki miatt a main accomat bannoltak, volt egy masik karim is amivel ledroppoltam az itemeket es felvettem a mainemmel. Ez viszont utkozik a szabalyokkal es kibannoltak. Raadasul member volt 😛 Szoval most ujra kezdem es amig nem aktivalom az uj karimra a member shipet, addig valaki tudna nekem egy kicsits segiteni. Kene egy mentor aki tamogatna 😊 Barmivel. Meghalalom.
Az ingame nevem 8lord8 Seraf. Mindennap fent vagyok egy ket orat, keresettek batran. Koszonom elore is 😊

SchG
Köszi.Igen nagyon kezdõ vagyok.

írtó amató kezdõ vagy?
Fejszét kalapácsot stb.-t szerezhetsz a tanítók tól vagy mik azok (álltalába kékruházatban vannak Lumbirgernél, de a kovács Warcokban van) Ha van pénzed csak akkor tudsz páncélt, és fegyvert venni. Hogy legyen pénzed bánnyász, és kovácsolj. És a Caftingot fejleszd. (elösszõr arany ékszerek, majd drágaköves ékszerek. drágaköveket véletlenül találsz bányászás közben. megcsiszolva tudod ékszerként hasznosítani. a csiszoláshoz vésõ kell)

ha van még valami kérdez

SchG
Sziasztok, két kérdésem lenne. Az egyik az az hogy ha megölnek hol lehet fejszét, kalapácsot,hálót stb. szerezni? A másik az az hogy hol lehet páncélokat vagy kardokat venni?Segítsetek please!

Hát, én régen csináltam, de ránézésre jónak tûnik a leírás. Az elsõ tippem, hogy beszéltél valakivel, akivel kellett, de nem "eléggé". Nem jutottál el vele oda, ahova kellett volna. A quest logban nézd meg, hogy tényleg az-e a következõ feladat, amit csinálni akarsz. Ha igen, akkor nem ez a probléma. A második tippem, hogy nem hajszálpontosan az van nálad, mint amit leírtak. _Pontosan_ annak kell, hogy legyen a neve mindennek, ami ott a leírásban van.

androidus.freeblog.hu

Hali.
Kellene egy kiss segítség.A Dragon slayer küldiben nem tudok bejutni a bányában levõ ajtón.Ahol a ládában van az elsõ térképrészlet.
A wiki.rshun.hu leírása szerint csináltam mindent.
Biztosan izgató dolog lehet rune-t bányászni, de anélkül, hogy megpróbáltam volna, bizton állíthatom, hogy semmi haszna nincs. Caplatni össze-vissza, aztán sorbaállni, püfölni a sziklát, hogy a másik vegye ki, aztán vagy leölnek, vagy se... Pénzt is, xp-t is gyorsabban tudok szerezni mással.

androidus.freeblog.hu

bátyámnak van már kb. 12db! <#vigyor1>

Disno
de ha te bányászod a rune oret, akkor késöbb lehet profitálni a smithingböl 😊

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Elõfizetnék 😊 De ez nem fog soha bekövetkezni. Például ott van a prayer. 84-es lesz kábé, mire a combat skilljeim 99-esek. A következõ módokon tudnám továbbfejleszteni:
1. Ölöm tovább az ice giant-eket. 180 millió str xp jól hangzik, de igazán nem motivál.
2. Kábé 2 ezer órán keresztül ásom a kis csontokat lenn a patkányoknál. Kösz, kihagyom.
3. Kimegyek wild-ba, és versenyt ugrok minden big bones-ra a többiekkel, és várom, hogy arra jöjjön egy pk klán. Nem ér ennyit.
4. Megvásárolom. Hát, ha esetleg akkoriban lesz 360 millióm erre célra... 😊 De ez nem valószínû, mert a smithing/crafting simán elviszi, amit addig keresek.

androidus.freeblog.hu

Disno
"én mostanában halálra unom magam a nyarakon mert mit csinálnék?"

öh, hány éves vagy ?! <#fejvakaras>

Andro: go go 😊 szabad megkérdeznem, hogy mit csinálsz, ha eléred minden skillböl a 99-et? Tudom, még egy kis idö, de utána mihez kezdesz? 😄

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Czdano
Najsz ^^

Bocs, hogy megint az eredményeimmel fárasztalak benneteket, de hát mit csináljak, ha ez a kettõ így összejött. Gondoltam, a 100 millió pont elérése f2p-n említésre méltó 😊

androidus.freeblog.hu

Kláncset! Ó máj gád, mik nincsenek 😄

Valahol meg lehet már nézni az accountom életkorát (mikor kreáltam vagy valami)?

<#taps>

Czdano
Gratula hozzá :p

Nna, feleim. Újabb mérföldkõ. Skilltotal 1358. Ez azért érdekes, mert pont 90-es skillátlagot ad ki. Ezt se gondoltam, hogy elérem valaha 😊

androidus.freeblog.hu

dark antirex
megvan! kösz a tippet W B

dark antirex
ja, hogy lehet a " (C)dark antirex" helyett olyan képet berakni?? !