RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én az Újpesttel tolom szadomazó módon csaj magyar játékosokkal. 😛 2010-ben járok és inkább több sikerrel mint kevesebbel. Ha érdekel valakit, akkor holnap (jah már holnap van 😊 képekdt pár inyencségrõl. Pl. Juve kiverése bl selejtezõbõl, vagy Barca égés tétmeccen a Megyerin 😄
pár év alatt összeállt a gárdám és immáron csak szökõévente kapok gólt a bajnokságban 😄
Természetesen a bl siker a tét, de az még a jövõ zenéje, mert full magyar squad-al kissé nehéz a dolog. Az a baj, hogy nem akarom felrúgni a politikám és igy nem tudok mit kezdeni a 20millió fontos átigazolási keretemmel. 😄
Ha érdekel valakit valami (már ha érdekel), akkor írja le és arról is teszek be képet.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
androidus.freeblog.hu
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
a Mithril buzogány jó áron hol lehet eladni?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Akinek pedig questekkel kapcsolatban barmi kerdese van szivesen valaszolok, segitek.
8lord8 Seraf
Az ingame nevem 8lord8 Seraf. Mindennap fent vagyok egy ket orat, keresettek batran. Koszonom elore is 😊
Fejszét kalapácsot stb.-t szerezhetsz a tanítók tól vagy mik azok (álltalába kékruházatban vannak Lumbirgernél, de a kovács Warcokban van) Ha van pénzed csak akkor tudsz páncélt, és fegyvert venni. Hogy legyen pénzed bánnyász, és kovácsolj. És a Caftingot fejleszd. (elösszõr arany ékszerek, majd drágaköves ékszerek. drágaköveket véletlenül találsz bányászás közben. megcsiszolva tudod ékszerként hasznosítani. a csiszoláshoz vésõ kell)
ha van még valami kérdez
androidus.freeblog.hu
Kellene egy kiss segítség.A Dragon slayer küldiben nem tudok bejutni a bányában levõ ajtón.Ahol a ládában van az elsõ térképrészlet.
A wiki.rshun.hu leírása szerint csináltam mindent.
androidus.freeblog.hu
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
1. Ölöm tovább az ice giant-eket. 180 millió str xp jól hangzik, de igazán nem motivál.
2. Kábé 2 ezer órán keresztül ásom a kis csontokat lenn a patkányoknál. Kösz, kihagyom.
3. Kimegyek wild-ba, és versenyt ugrok minden big bones-ra a többiekkel, és várom, hogy arra jöjjön egy pk klán. Nem ér ennyit.
4. Megvásárolom. Hát, ha esetleg akkoriban lesz 360 millióm erre célra... 😊 De ez nem valószínû, mert a smithing/crafting simán elviszi, amit addig keresek.
androidus.freeblog.hu
öh, hány éves vagy ?! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Andro: go go 😊 szabad megkérdeznem, hogy mit csinálsz, ha eléred minden skillböl a 99-et? Tudom, még egy kis idö, de utána mihez kezdesz? 😄
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
androidus.freeblog.hu
Valahol meg lehet már nézni az accountom életkorát (mikor kreáltam vagy valami)?
androidus.freeblog.hu