RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó egy 84es kari, akit érdekel írjon:)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Viszont új kérdés: Olvasgattam a slayelésrõl... és azt olvastam, hogy reward pontok csak a Smoking kills quest után vannak...
Viszont... ha mondjuk én még nem csináltam meg a Smoking Kills-t, de már megcsináltam egy halom slayer assignmentet... attól függetlenül számolódik nekem a slayer reward pontok... azaz ezek halmozódnak mindaddig, amíg meg nem csinálom azt a questet, vagy csak utána kezdi el számolni?
Kérdés: tényleg olyan jó lenne ez a páncél... illetve annyira hatásos a healelõ specialja... csak mert nem sok embert látok Guthanban:D
Valakinek volt már hasonló? :/
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
am Czdano o.O :) Zed vok Tibiából :D meg régen ezt is toltuk együtt :D
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Slip mi a neved a játéákba melyik szeren vagy és mikorleszelfent?
egyébként kasztok úgy nem nagyon vannak, attól függ milyen skilled fejleszted és milyen rucikra költöd a nagy pénzeket majd :)
1. Olcsó
2. Van mindenhez skill
3. Tele van questekkel, de nem olyan szarokkal mint a wow meg társai, hogy mennyél oszt ölj meg 20 patkányt. Lehet van ilyenis, de tömve van értelmes, történettel teliekkel.
4. rengeteg lehetõség van szórakozni a játékba minigamekben és egyéb helyeken.
szerintem ennyi =)
az ajándékom:
87 earth rune
yew comp bow
10 swordfish
ez... komoly?:S:S:S:S:S
1. Treasure trailsem:D Mort Myre swampra tippeltem, de nem jött be:/
A PVP szerókon meg bárhol kaphatsz elvileg:D
lvl 74-es vagyok sajna csak freebe toltam eddig meg nem is tervezek fizetni egy játékér pénzt, de elvagyok így is :)
ti hanyas worldon szoktatok fent lenni? vagy merrefelé van a legtöbb magyar mostanság?
ma felfedeztem ezt a dungeoneeringes cuccot, elég jónak tûnik, ellehet vele szórakozni meg fejlõdni. Eddig egyedül toltam, de látom lehet partyban is :)
látom a wilderness rész kicsit megváltozott azóta, meg úgy az egész játék felület is, de már nincs pvp kint, aminek örülök.
Ha benne vagyok egy clan chatben, de én alul kikapcsolom, hogy a klántagok üzenetét ne jelenítse meg a játék, akkor õk is úgy látják, hogy én nem vagyok online? Mint a friendsnél?
Köszi:)