RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nem tartott sokáig egyik sem.
Jut eszembe:
Eladó egy 84es kari, akit érdekel írjon:)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

bardocz
Szuper? Ez egyenesen SZUPCSEEE<#nevetes1>
Intercity
Szuper ugye?

bardocz
Rendesen új kvesztek?:O
Akkor arra rá kell majd néznem.
Intercity
Hi all! Free-ben király a kettõ új quest! Mindet végigvittem. De lesznek még ilyenek?

Nah jó ezekre már közben rájöttem:D
Viszont új kérdés: Olvasgattam a slayelésrõl... és azt olvastam, hogy reward pontok csak a Smoking kills quest után vannak...
Viszont... ha mondjuk én még nem csináltam meg a Smoking Kills-t, de már megcsináltam egy halom slayer assignmentet... attól függetlenül számolódik nekem a slayer reward pontok... azaz ezek halmozódnak mindaddig, amíg meg nem csinálom azt a questet, vagy csak utána kezdi el számolni?

jah... és muszáj hordani majd a lándzsát, ahhoz, hogy healeljen, vagy elég majd, ha inventoriban van?:D

Haverom ajánlotta nekem a Guthan setet... nah most már meg is vettem... már csak 2 szint kell a 70es attackig a lándzsához:D
Kérdés: tényleg olyan jó lenne ez a páncél... illetve annyira hatásos a healelõ specialja... csak mert nem sok embert látok Guthanban:D

Slipknot14
ez nem igaz, eddig jóvolt naggyából a játék, elsõ töltésre mindíg eltûnt a kurzor, majd frissítettem és bejött. de tegnap este kiléptem egy kis idõre, majd mikor vissza akartam mindig a java megnyitásánál a kurzor eltûnik és nem tölti be a játékbelit.... ha befrissítem sem soha már. sõt még a böngészõ minden része is fehérré változik, le kell tenni tálcára meg vissza, hogy újra jó legyen. Feltettem újra a Java-t, sõt tettem fel legújabb videókártya drivert is és semmi változás.... szettem le runescape clienst az oldalról, de ott iss ugyanez :S
Valakinek volt már hasonló? :/

Slipknot14
semmi extra:) csak megláttam valamelyik oldalon a játék hirdetését aztán elõszettem újra a régi 74-es karimat :D de csak ponékodok dungeonheimbe egy kicsit vele aztán sztem abba is hagyom, nincs már nagyon idõm ilyenekre :D

Czdano
Igen ismerös volt a neved :) Itt hogy állsz? Kell valamiben segítség?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Slipknot14
másik böngészõ?:/
am Czdano o.O :) Zed vok Tibiából :D meg régen ezt is toltuk együtt :D

leszedtem egyet de nem mükcök.. a legujabbat szedtem
nemtom de ebbe azaz érdekes hogy tegnap eset még ment msotmeg error.click for details... leszedek egy javát... hátha beszart:D
Czdano
Van java telepítve a gépedre?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

nem akar elindulni:S maga a runescape.com on a kliens
tudom minden gamebe kaksisak a privát szerverek és énse azért csinálnék hogy verjem rá a nyálam hanem mert én szeretem az ilyen kevés emberres szerokat... ez most furcsán hangzik tehát ahol nem több ezren tolongnak hanem mondjuk csak pár száz....:D:D
Slip mi a neved a játéákba melyik szeren vagy és mikorleszelfent?
Azért... egy olyan 6 évvel ezelõtt kb a max grafika olyan volt, mint most a safe mode... szóval sztem ma már GYÖNYÖRÛ:D

Slipknot14
de a privát szerónak semmi értelme :/ nincs meg a hangulata az eredetinek. amúgy én is toltam régen priváton de tényleg semmi jó nincsen benne.

szted hány kb/s es feltöltéssel biro net kéne kb 50-60 runescape player kiszolgálásához itt országonbelül??(láttam egy vidit ahogy egy gyerek privát szerot csinal hahahaha:D:D)
Slipknot14
lesz ha csinálod szorgosan :)

és még egy(tripülposzt) az ilyen favágást meg ilyeneket jódolog fejleszteni tehátleszbelöle jó cumo?
azomlassan tölti be:S:S:S:S:S:S:S:S ha több szerver van ti meiken vagytok hova mennyek?
lehet pajzsoscsávesz??:D ESKÜSZÖM KIPROBÁLOM MOST AZZONAL!!!!:D:D:D
Slipknot14
nem lennél elmaradva, folyamatosan kezdenek új karikat :)
egyébként kasztok úgy nem nagyon vannak, attól függ milyen skilled fejleszted és milyen rucikra költöd a nagy pénzeket majd :)

igen a külsején sikerült röhögnöm egy fél orát(már bocsi):) de a játék élmény elfogadhatonak tünt söt!!:D itt milyen "kasztok" vannak? és ha msot kezdek el játszani nagyhátrányba leszek másaokkal szemben ugye ?6-7 vagy több év:D:D
Slipknot14
hát a külseje nem a legjobb, de maga a játékélmény sokkal felülmulja az összeset :)

van egy pár másik mmo is ami ilyen de elhiszem:D:D én nekem nemjöttbe haverjaim szidnak is érte...:S vagyis én magam még nemtoltam csak haveromnál láttam:D
Slipknot14
nem jó, hanem ez a legjobb mmorpg, vagyis legértelmesebb.
1. Olcsó
2. Van mindenhez skill
3. Tele van questekkel, de nem olyan szarokkal mint a wow meg társai, hogy mennyél oszt ölj meg 20 patkányt. Lehet van ilyenis, de tömve van értelmes, történettel teliekkel.
4. rengeteg lehetõség van szórakozni a játékba minigamekben és egyéb helyeken.
szerintem ennyi =)

Mi a jó ebben a játékban?:(
hát csak errõl fogalmam nem volt:D

van lvl 1-2-3 clue, csak a 3asakat érdemes csinálni. (hellhound, dragik, meg nagyobb slay szörnyek, greaterek stb dobja)
Nos... miután megfejtettem vagy 5-6 cluet
az ajándékom:
87 earth rune
yew comp bow
10 swordfish
ez... komoly?:S:S:S:S:S

Slipknot14
hát ez szopás:D

Neeee egy another clue van benne:S:S:s

Áhh közbe megvan... rájöttem, hogy runescape wikia-n nem a coordinates-okat kellett volna néznem, hanem a mapsotXD

Valaki meg tudná nekem ezt fejteni?

1. Treasure trailsem:D Mort Myre swampra tippeltem, de nem jött be:/

gondolom:D

Slipknot14
jobb mintha red-el találkoztál volna :)

Memberes pályafutásom alatt most láttam elõször testközelben Blue dragont... gyönyörûek:)

Nem, most már elvileg (gyakorlatilag én se próbáltam még... nemrég tértem csak vissza:)) vannak bounty szerók és csak ott lehet egymást támadni wildernessben
A PVP szerókon meg bárhol kaphatsz elvileg:D

Slipknot14
jah jolvan :D mondjuk gondoltam, csak régen a wildernessbe mindenhol pvp volt, aki belépett oda :D

Van pvp... pvp worldökön:)

Slipknot14
halihó, 2006 környékén játszottam a játékkal, aztán most így gondoltam egyet és elõszedtem mert unatkoztam :)
lvl 74-es vagyok sajna csak freebe toltam eddig meg nem is tervezek fizetni egy játékér pénzt, de elvagyok így is :)
ti hanyas worldon szoktatok fent lenni? vagy merrefelé van a legtöbb magyar mostanság?
ma felfedeztem ezt a dungeoneeringes cuccot, elég jónak tûnik, ellehet vele szórakozni meg fejlõdni. Eddig egyedül toltam, de látom lehet partyban is :)
látom a wilderness rész kicsit megváltozott azóta, meg úgy az egész játék felület is, de már nincs pvp kint, aminek örülök.

ok, köszi:)

nem történik semmi, csak te nem látod mit írnak
Kérdés:
Ha benne vagyok egy clan chatben, de én alul kikapcsolom, hogy a klántagok üzenetét ne jelenítse meg a játék, akkor õk is úgy látják, hogy én nem vagyok online? Mint a friendsnél?

Hmmm pedig csak 1 ponttal gyorsabb, mint a long... ennyit számítana?:D
Köszi:)

scimy gyorsabb, az meg bõven ellensúlyozza a hátrányait (xp/h-ra több jön ki)