RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy... Dragon Scimi és Long között mi a különbség... mert runescape wiki-n összehasonlítottam a 2-t és ott minden szempontban a Long volt a jobb... de kétlem, hogy ez így volna:/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én múlt héten kedvet kaptam a dologhoz... tegnap befizettem... hát... úgy 1 óráig csak álltam varrockban és nézelõdtem neten, hogy Mit csináljak egyáltalán:D:D:D
Szóval most elõször is megnyitogatom az összes transport rendszert... meg ilyen alap questeket megcsinálgatok, hogy legyen dragon longom, vagy nem tudom:D
Az a gáz, hogy elsiettem ezt a dolgot és még kellett volna fejlõdnöm... bár itt talán könnyebb lesz fejlõdni a frees skillekben is:)
(75ös vagyok csak:S)
Amúgy kaphatnék tippeket, hogy mit érdemes kezdõ membernek csinálgatnia?:)
androidus.freeblog.hu
http://www.runehead.com/clans/ml.php?clan=top250f2p&sort=overall
Összesen ketten férünk fel rá: Kingarth és én, de kb. 150 hiányzik a maxhoz. Így is több ezer óra játék van benne, idõrabló dolog ez.
(Tudod, mi vagyunk azok, akik játszanak is ezzel a játékkal, nem csak idejönnek fikázni :)
androidus.freeblog.hu
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Természetes az új kivételével.
És egy híres, ha nem a leghíresebb F2P játékos:
Syzygy
Egyes. Leülhetsz.
androidus.freeblog.hu
Elõfizetés nélkül is sokáig lehet vele játszani.
A havi díj sem vészes. 5.95$ kb. 1400 Ft.
Gyengébb gépeken is jól fut a játék.
Nem kell installálni.
Nem lehet a karaktert kimaxolni 1 hónap alatt.
Plusz egy érdekes írás a pozitívumokról és negatívumokról:
Utolsó szó jogán
Eddig az állítottad, hogy szerintem szar a játék, most már csak fikázom?
Nem hencegés volt, te próbáltál úgy beállítani, hogy én úgy szólok hozzá ehhez a fórumhoz, hogy nem is játszom a játékkal. Amikor pedig kiderül, hogy igen akkor csalást és hencegést kiáltasz?
Hogy is van ez?
androidus.freeblog.hu
Amúgy, mindenki magából indul ki.
androidus.freeblog.hu
Amúgy, amit te írsz az értelmetlen: mentégére.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Szóljon ez a mentégére ;)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Egyébként manapság mennyiért lehet venni egy olyan acc-ot, amin öt 99-es skill van?
androidus.freeblog.hu
Azt nehéz eldönteni, hogy ezek a statisztikák tényleg ennyire torzítanak e. Persze egy mezei játékos szempontjából nem is lényegesek.
Sok tudományos vita van, arról hogy a mai fiatalok "antiszociálisak" e.
Volt egy cikk, ahol rámutatnak, hogy egy gyerekes családban a szülõk sokkal "antiszociálisabbak", mint a gyerekeik, mert a gyerekek sokkal több kapcsolatot (vagy kontaktust) teremtenek egy nap alatt, mint a szülõk.
Nézz meg egy mai tizenévest, amikor gépezik. Mivel nagyon elterjedtek a wide monitorok simán kinyit egy játék ablakot, MSN-t és/vagy közösségi oldalt és még egy video megosztó oldalt is.
"...alig van olyan játékos aki "életjelet ad magáról"..."
Mint fent leírtam, a fiatalok szerintem csak máshol kommunikálnak.
A gond a 20+ játékosokkal van (szerintem az rshun magja ilyen). Azt, hogy online pókerezik vagy WoW-ozik simán felvállalja mindenki. Az RS-t cikinek tartják? Nem tudom és nem is értem miért. Illetve sejtésem van. Az RS egy "old school" játék, a játékélmény miatt játszod és nem a kinézet miatt. Ez ma nem menõ. Semmi olyan látványelemet nem tartalmaz, ami a mostani játékoknál "alap".
A másikról pedig, igen nem jön olyan hihetetlen sok új játékos, de az ingame játékosszám évek óta stagnál.
Az alacsony új játékosokról szóló adatban persze más is bennevan. Nemtudom ti hogy vagytok vele de én összesen 1szer szavaztam ilyenben amikor kiraktak garantált updateról cuccost. Az új játékosok 99%a valószínüleg nem is tudja hogy vannak votek :D
Ha megnézed az új játékosokat eléggé "antiszociálisak" még a játékban is. Anno mindenkit láttam chaten, meg rshun fórumon manapság viszont alíg van olyan játékos aki "életjelet ad magáról" valami közösségi oldalon. /többek között ezen a fórumon is/. Pedig elég csak belogolni pl w121be és ge-ben 1nap alatt garantáltan találkozol százas nagyságrendû magyarral.
How Do You Play Yours? (20-Apr-2010)
3. kérdés.
Mióta játszol RS-sel?
(Az összesítés érdekes)
1 évnél régebben - ezek legyenek a régi játékosok: 92%
1 hónap és 1 év között - õk a kezdõk: 4%
Nem emlékszik, nem tudja: 4%
(Nem tévedés, már 100%-nál járunk).
1 hónapnál kevesebb ideje: 0% (275)
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Utána én is leírom, hogy mit gondolok.
5. szintû labirintus, 3-as bonyolultság.
Az érceket kibányásztam és fegyvert készítettem.
20 perc játékidõ és 18 xp.
"...játszani is kell..."
92 millió XP, öt 99-es skill, 1268 total.
Gondolom ez számodra nem elég.
androidus.freeblog.hu
Nem hiszem, hogy aki kritizál vagy negatív véleményt mond az egyenlõ a fikázással vagy a rinyálással.
Pontosan a negatív vélemények mutathatnak rá a hibákra vagy olyan dolgokra, amiken változtatni kell, tehát lehet abszolút építõ jellegû is.
On
Amúgy szerintem nem olyan rossz az új "skill".
Bár, biztos nem ebbõl lesz meg az elsõ 99-em.
A 3. bonyolultságú szintig vannak csak F2P skillek, ami 40% XP büntetés.
Nekem kb. 10-15 percig tartott egy szint, amiért kaptam 38 XP-t.
Bármelyik másik skill esetén mennyi lehet a minimum XP amit egy óra alatt össze lehet szedni? 5-6k? Itt az arányokkal van a nagy probléma.